Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-09, 10:17   #751
nusiekowa
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

No więc przesyłam swoje zdjecie -przepraszam za zła jakość zdjecia-jakoś mi się rozciągneło...i nie widac dokładnie tych zdobień na koronce. Suknia jeszcze nie była dopasowana i nie skrócona-przymiarka i poprawki w lutym
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif untitled.GIF (109,2 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg demetrios-wedding-dressess.jpg (30,0 KB, 32 załadowań)
nusiekowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 10:18   #752
madzia2306
Zakorzenienie

Niuto zmieniłaś tego avka i się przyzwyczaic nie mogę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 10:19   #753
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
Niuto zmieniłaś tego avka i się przyzwyczaic nie mogę
kurde ja właśnie też muszę czegoś innego poszukać, czegoś co bardziej będzie do mnie podobne
Stary 2011-11-09, 10:20   #754
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że za bardzo się tym wszystkim przejmujesz
Bo tak chyba z jednej strony chciałabyś już wszystko mieć kupione, a z drugiej czujesz, że zostało jeszcze sporo czasu, dobrze kombinuje? Chyba, że nie i faktycznie chcesz już mieć wszystko załatwione - to kup i po sprawie
no też mam takie wrażenie.....wiesz, jeden mam kłopot, że im będzie bleżej ślubu tym mniej będę miała czasu.....jeśli dobrze pójdzie od grudnia mój staż zamieni się w pracę, a to oznacza że w weekendy, w które nie mam studiów będę pracować (przynajmniej w soboty)......jak tak dalej pójdzie będę musiała brać urlop na próbną fryzurę i makijaż i przymiarki sukni dlatego chciałabym już mieć większość załatwione, ale TŻet ma mnóstwo czasu i dla niego to za wcześnie, no ale on zawsze wychodzi o 5.40 z domu i o 14.00 jest już z powrotem....a ja pracuję zwykle na popołudnia.....no ale fakt, że się przejmuję i w dodatku jestem okropną pesymistką....
Stary 2011-11-09, 10:20   #755
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
No więc przesyłam swoje zdjecie -przepraszam za zła jakość zdjecia-jakoś mi się rozciągneło...i nie widac dokładnie tych zdobień na koronce. Suknia jeszcze nie była dopasowana i nie skrócona-przymiarka i poprawki w lutym
ślicznie będziesz w niej wyglądać a droga była??
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 10:22   #756
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ślicznie będziesz w niej wyglądać a droga była??
2200 po wyprzedaży
nusiekowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 10:22   #757
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
To już jedyneczka

Oryginalnie Z czymś Wam się kojarzy ta piosenka konkretnie?

http://nooooooooooooooo.com/ tylko nie ten czerwony baran!
Ale nasz ślub i tak będzie lepszy niż jego ooo!
ogłaszam, że dziś mam 199 dni

to jest piosenka ze starych, dobrych, beztroskich czasów

tego jestem pewna
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 10:23   #758
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Nie wiem, co TŻ ma do Twoich Druhen Skoro obie są dla Ciebie ważne, powinnaś wziąć obie.
hmm... kurcze ... wszystko ładnie pięknie, chciałabym, żeby była, ale nie bardzo sobie wyobrażam to wszystko... Gdzie miałaby stać w kościele? Czy dla niej też bukiet? A co na weselu? Tak jak bym chciała, tak nie wiem jak to rozegrać...
Stary 2011-11-09, 10:24   #759
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
bardzo mi się podobają takie suknie
no i Ty w niej oczywiście
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 10:24   #760
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Sorry Kindzia ale muszę Jak sobie Ciebie czy kogokolwiek wyobrażam bez jedynki to mam atak śmiechu

Ja dziś jadę do Tż bo załatwiamy Dj na poprawiny a jutro jedziemy wybierać ostatecznie obrączki i zajadę tez do salonu spytać czy jest suknia

Tak poza tym to nie wiem o co już biega niektórym osobom ---> Luknijcie drugie zdanie pod drugim cytatem https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3470
a mi się wydaje, że po prostu napisała, że jakby ta dziewczyna trafiła na nasz wątek, to jej wiadomość zniknęłaby w morzu innych postów. w końcu postów jednego dnia powstaje mnóstwo
Pomimo tego NIEŁADNIE obmawiać kogoś za plecami!
Stary 2011-11-09, 10:27   #761
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
no też mam takie wrażenie.....wiesz, jeden mam kłopot, że im będzie bleżej ślubu tym mniej będę miała czasu.....jeśli dobrze pójdzie od grudnia mój staż zamieni się w pracę, a to oznacza że w weekendy, w które nie mam studiów będę pracować (przynajmniej w soboty)......jak tak dalej pójdzie będę musiała brać urlop na próbną fryzurę i makijaż i przymiarki sukni dlatego chciałabym już mieć większość załatwione, ale TŻet ma mnóstwo czasu i dla niego to za wcześnie, no ale on zawsze wychodzi o 5.40 z domu i o 14.00 jest już z powrotem....a ja pracuję zwykle na popołudnia.....no ale fakt, że się przejmuję i w dodatku jestem okropną pesymistką....
Rozumiem a pracujesz na zmiany?
Nie martw się aż tak My tutaj zawsze chętnie pomożemy, te planowania to ma być przyjemność, a nie zamartwianie się
Tłumaczyłaś TŻtowi, że im bliżej ślubu tym będziesz miała więcej pracy i DLATEGO chciałabyś na spokojnie już zacząć coś kupować? A nie, że to Twoje widzimisię
Może mogłabyś sobie rozplanować, że w styczniu to, w innym miesiącu co innego. TŻ zrobił mi taką rozpiskę w kalendarzu, bo swojego czasu mu trochę marudziłam

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość

tego jestem pewna
Stary 2011-11-09, 10:30   #762
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

tego jestem pewna
gratulejszyn 1 z przodu
Stary 2011-11-09, 10:30   #763
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
hmm... kurcze ... wszystko ładnie pięknie, chciałabym, żeby była, ale nie bardzo sobie wyobrażam to wszystko... Gdzie miałaby stać w kościele? Czy dla niej też bukiet? A co na weselu? Tak jak bym chciała, tak nie wiem jak to rozegrać...
Może TŻ nie chce drugiej druhny bo nie ma kogo ze swojej strony wziąć jako drugiego świadka?

A swoją drogą to trochę zabawne jest zachowanie twojej druhny nr2, skoro najpierw nie chciała na ślub przyjść, a teraz strasznie chce stać z Tobą koło ołtarza i pełnić ważną funkcę No, ale dobrze, że zmądrzała
Stary 2011-11-09, 10:33   #764
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Super wyglądasz Tym bardziej że to koronka do której jakoś sie przekonać nie mogę
Po poprawkach będzie cacy

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
ja na razie mam takiego wewnętrznego lenia. Wiem że muszę, wiem że czas goni.. ale nie mogę zebrac się do kupy. Serio. Dzisiaj ostatni piękny dzień w Małopolsce. Mogłam jechać do Krakowa, spokojnie pochodzić po salonach, ale nie mam motywacji. A za kilka dni pewnie będę twierdzić ze jest za zimno

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 10:37   #765
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
prześliczna suknia
Cytat:
Kochana, nie zamartwiaj sie tylko rób swoje TŻci często nie rozumieją ile rzeczywiście tego wszystkiego jest do załatwienia... jeśli boisz się ze nie będziesz mieć później czasu to konsekwentnie staraj się odhaczać poszczególne rzeczy jak najszybciej, od razu będziesz mieć spokojniejszą głowę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 10:38   #766
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
o matko, ile stron namachałyście no ale nic, zabieram się za nadrabianie
Stary 2011-11-09, 10:40   #767
Malenka321
Zakorzenienie

nusiekowajak sie wszystko popoprawia będzie ślicznie.

Ja teraz też nie wiem, czy brać drugą druhne..

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

co do gier planszowych chciałybyście wiedzieć, ile ma ich mój TŻ:P

Chce mu na mikołaja kupić Twistera bo nie ma, a nieraz byśmy się powydurnial z kumplami jak dzieciaki:P

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 10:40   #768
Myszeczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ja na razie mam takiego wewnętrznego lenia. Wiem że muszę, wiem że czas goni.. ale nie mogę zebrac się do kupy. Serio. Dzisiaj ostatni piękny dzień w Małopolsce. Mogłam jechać do Krakowa, spokojnie pochodzić po salonach, ale nie mam motywacji. A za kilka dni pewnie będę twierdzić ze jest za zimno
A na Pomorzu kolejny wstrętny dzień I też nic się nie chce. A nie ciągnie Cię żeby za suknią patrzeć? Bo ja się nie mogłam doczekać
Teeeeż mam lenia jak stąd do wieczności... Nie chce mi się myśleć o pracy licencjackiej która sama się nie napisze I wynajduję nie cierpiące zwłoki sprawy typu posprzątanie szafy zawalonej od kiedy pamiętam... Ale chyba każdy tak ma
Piękna ta sukienka... Będziesz ją miała z kołem?

A do lata piechotą też se pójdę, a co mi tam...
Myszeczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 10:42   #769
Malenka321
Zakorzenienie

wybiera się któraś z was na Listy do M. do kina??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-11-09, 10:43   #770
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Rozumiem a pracujesz na zmiany?
Nie martw się aż tak My tutaj zawsze chętnie pomożemy, te planowania to ma być przyjemność, a nie zamartwianie się
Tłumaczyłaś TŻtowi, że im bliżej ślubu tym będziesz miała więcej pracy i DLATEGO chciałabyś na spokojnie już zacząć coś kupować? A nie, że to Twoje widzimisię
Może mogłabyś sobie rozplanować, że w styczniu to, w innym miesiącu co innego. TŻ zrobił mi taką rozpiskę w kalendarzu, bo swojego czasu mu trochę marudziłam
no próbowaliśmy to jakoś rozplanować, ale TŻet wziął ten plan i teraz coś mi go nie chce pokazać, miał rozpisać co nas jeszcze czeka, jakie przygotowania, wyszło tego z 40 punktów, z większości rzeczy nie zdawał sobie sprawy, no i potem samodzielnie zaznaczył, co musimy zrobić jeszcze w tym roku....tylko mnie się ciągle wydaje, że stoimy w miejscu...... tłumaczyłam mu jak to u mnie z czasem wygląda, ale może nie dość wyraźnie..... jeszcze raz musimy na spokojnie to omówić....pracuje faktycznie na zmiany, ale nie takie standardowe, po prostu w laboratorium praca jest od rana do wieczora, więc cztery osoby przychodzą na 8, a dwie na 12 do oporu (planowo do 19.35, zwykle przed 20 się uda wyjść), no i do tego dochodzą dyżury w weekendy, a jako że nie jestem jeszcze diagnostą to w grę wchodziłyby soboty, różnie to wychodzi ale czasem nawet od 8 do 17.....teraz mamy nową kierowniczkę, więc wiele się może pozmieniać....no ale najpierw muszę dostać umowę, bo jak nie dostanę no to będzie lipa okropna.....

sorry, że się Wam tak żalę, bo w sumie i tak jest u nas całkiem nieźle, wszystko to chyba z powodu mojego pesymizmu, na wszystko patrzę jakoś z gorszej strony i wydaje mi się, że będziemy klepać po ślubie biedę, a wesele w ogóle będzie porażką.... przydałoby mi się porządne lańsko..... a tymczasem czas na mnie bo do pracy się spóźnię.....dzięki za wsparcie
Stary 2011-11-09, 10:45   #771
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczek Pokaż wiadomość
A na Pomorzu kolejny wstrętny dzień I też nic się nie chce. A nie ciągnie Cię żeby za suknią patrzeć? Bo ja się nie mogłam doczekać
Teeeeż mam lenia jak stąd do wieczności... Nie chce mi się myśleć o pracy licencjackiej która sama się nie napisze I wynajduję nie cierpiące zwłoki sprawy typu posprzątanie szafy zawalonej od kiedy pamiętam... Ale chyba każdy tak ma
Piękna ta sukienka... Będziesz ją miała z kołem?
no właśnie wewnętrznie ciągnie, ale też się boję nic nie znajdę pod swój gust, że wciąż sobie wmawiam ze zaczekam na nową kolekcje itp...
W ten week koniecznie musimy kilka spraw z TŻ załawtwić i chyba musze mu powiedziec aby zmusił mnie o ruszenie "szyneczki"

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 10:49   #772
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
prześliczna suknia

Kochana, nie zamartwiaj sie tylko rób swoje TŻci często nie rozumieją ile rzeczywiście tego wszystkiego jest do załatwienia... jeśli boisz się ze nie będziesz mieć później czasu to konsekwentnie staraj się odhaczać poszczególne rzeczy jak najszybciej, od razu będziesz mieć spokojniejszą głowę
no chyba masz rację, spróbuję się za to wszystko wziąć na poważnie, muszę, muszę, muszę!

a na razie do pracy czas
Stary 2011-11-09, 10:52   #773
Malenka321
Zakorzenienie

maly_czlowieczek głowa do góry. Im bardziej będziesz myślała negatywnie tym bardziej będzie ci się odechciewsać tego ślubu.

melod_y jakie ładne określenie dupy;p

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

my z TŻ też się musimy zmotywować, bo nam idzie to jak krew z nosa. Chociaż zaczne zamawiać jakieś pierdołki.
Cytat:
no chyba masz rację, spróbuję się za to wszystko wziąć na poważnie, muszę, muszę, muszę!

a na razie do pracy czas

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-11-09, 10:53   #774
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
Raczej nie - może w weekend pojdziemy do kina bo w multikinie są bilety za 11 zł Jednak bardziej jesteśmy skłonni wybrać się na film służące lub niebezpieczna metoda.

Cytat:
no próbowaliśmy to jakoś rozplanować, ale TŻet wziął ten plan i teraz coś mi go nie chce pokazać, miał rozpisać co nas jeszcze czeka, jakie przygotowania, wyszło tego z 40 punktów, z większości rzeczy nie zdawał sobie sprawy, no i potem samodzielnie zaznaczył, co musimy zrobić jeszcze w tym roku....tylko mnie się ciągle wydaje, że stoimy w miejscu...... tłumaczyłam mu jak to u mnie z czasem wygląda, ale może nie dość wyraźnie..... jeszcze raz musimy na spokojnie to omówić....pracuje faktycznie na zmiany, ale nie takie standardowe, po prostu w laboratorium praca jest od rana do wieczora, więc cztery osoby przychodzą na 8, a dwie na 12 do oporu (planowo do 19.35, zwykle przed 20 się uda wyjść), no i do tego dochodzą dyżury w weekendy, a jako że nie jestem jeszcze diagnostą to w grę wchodziłyby soboty, różnie to wychodzi ale czasem nawet od 8 do 17.....teraz mamy nową kierowniczkę, więc wiele się może pozmieniać....no ale najpierw muszę dostać umowę, bo jak nie dostanę no to będzie lipa okropna.....

sorry, że się Wam tak żalę, bo w sumie i tak jest u nas całkiem nieźle, wszystko to chyba z powodu mojego pesymizmu, na wszystko patrzę jakoś z gorszej strony i wydaje mi się, że będziemy klepać po ślubie biedę, a wesele w ogóle będzie porażką.... przydałoby mi się porządne lańsko..... a tymczasem czas na mnie bo do pracy się spóźnię.....dzięki za wsparcie
Nie zamartwiaj się na zapas. Mój TŻ wczoraj stwierdził, że większość już mamy na wesele... ja na niego A on z tekstem no już obrączki zamówione sala, fotograf jest no to co więcej... zaczęłam mu wymieniać, że nie mamy strojów, na 100% zaklepanej daty w kościele, zaproszeń, samochodu, wybranych świadków i innych rzeczy. Pomyślał chwilę i stwierdził, ze mam rację...
Stary 2011-11-09, 10:56   #775
Myszeczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
no właśnie wewnętrznie ciągnie, ale też się boję nic nie znajdę pod swój gust, że wciąż sobie wmawiam ze zaczekam na nową kolekcje itp...
W ten week koniecznie musimy kilka spraw z TŻ załawtwić i chyba musze mu powiedziec aby zmusił mnie o ruszenie "szyneczki"

Tym bardziej się nie martw że nic nie znajdziesz Szoruj przymierzać teraz, jeśli coś Ci się spodoba to super. Jeśli nie będziesz pewna, a coś Ci wpadnie w oko to po prostu zrób fotkę i czekaj na nową kolekcję Zawsze będziesz mogła potem iść z fotką do krawcowej, albo gdzieś jeszcze tę suknię kupić z wyprzedaży jeśli z nowej nic Ci nie będzie odpowiadać

A do lata piechotą też se pójdę, a co mi tam...
Myszeczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 10:56   #776
(kicia)
Zakorzenienie

Nie no takie pisanie że tu jest sajgon to już trochę przesada. Bo jak już się nie chce tu pisać to powinno się odejść i nie komentować a nie pokazywać jakąś pogardę.

Byłam właśnie u siebie na uczelni w dziekanacie. Takiego burdelu to nawet ja po miesiącu bez sprzątania nie miałabym
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 10:56   #777
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
Ja się wybieram teraz w piątek

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 11:01   #778
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Ja się wybieram teraz w piątek
Wpadnij do mnie nie masz tak daleko:P o ja też właśnie w piątek bo bileciki po 11
(kicia) zgadzam się całkowicie

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-11-09, 11:01   #779
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Ja uciekam troche sobie poćwiczyć i poskakać
Też cholerka muszę zacząć. Ciężko się zmobilizować. A jeszcze dwa miesiące temu codziennie robiłam 35 kilometrów na rowerze. Gdzie te czasy??!!!!

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
poradzicie ?

nie mam jako tako koloru przewodniego
mam białą suknie, cały czas chce białego storczyka z jakimś ciemno różowym środkiem... w bukiecie storczyki z różami coś w ten deseń
i ostatnio mnie natchnęło żeby w kolczykach był jakiś kolor... przeźroczyste kryształki swarovskiego plus kilka w kolorze fuksja lub amarant
do tego zrodził mi się makijaż w tych kolorach i pewnie jakiś odcień do bukietu
sali nie stroimy, być może zamówie jakiś bukiet który będzie stał przed nami - coś zwisającego
i teraz mam problem bo jeśli już ide w któryś z tych kolorów to chciałabym kupić zaproszenia i winietki też w tym odcieniu... i tu jest problem bo winietki chce takie
http://allegro.pl/podziekowania-wini...913930716.html

nie znalazłam nigdzie ich w kolorze fuksja/amarant to po pierwsze... a po drugie chyba bez sensu taki kolor jeśli stoły są ustrojone na bordowo
Załącznik 4326903

więc może winietki i zaproszenia w zupełnie innym kolorze
Też myślałam o tych winietkach, ale troszkę szkoda mi kasy...

Cytat:
nadrobiłam Was wstrętne gaduły
witam nową PM-kę
rozumiem, że pomysł bloga nie wypalił i nie muszę się obrażać, że nie dostałam dostępu?
a tak w ogóle, to zapomniałam, że ja mam 200 dni do ślubu
Gratulacje. To dziś 1 z przodu
Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Lepiej późno niż wcale więc melduję się i ja
Dzisiaj zapłaciłam całą kwotę za swoja suknię więc jest już nareszcie moja chociaż nie mam jej w domu.
Do mojej sukni w komplecie były też takie okropne rękawki (rękawiczki?) z tej samej koronki który jest przy dekoldzie więc tylko je zabrałam ze sobą bo chce dobrać jakieś kolczyki. Wymyśliłam sobie że z tych rękawków zrobię sobie jakiś kwiat z woalką ale w salonie Pani mi podpowiedziała że mogę mieć opaskę którą można obszyć tą koronką i doczepić woalkę. Ale z drugiej strony marzą mi się żywe kwiaty a jeżeli do tego dojdzie wolaka to będzie za dużo.
A w piątek jedziemy do Zakopanego i wracamy dopiero w środę
Zazdroszczę wyjazdu. Ja sobie za to poprawię humor targami w niedzielę
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Inspiracje ślubne:

Kolor przewodni: FIOLETOWO ECRU

Kościół: Parafia pw Ducha Świętego w Mielcu; godzina 15:00

Sala: Dom weselny w Wadowicach Górnych

Zespół: Tabu

Fotograf i Kamerzysta: Pan Krzysiu (znajomy)

Kucharka: Pani Halada /razem z obsługą/

Fryzjer: Gabriel Professional Mielec

Makijażystka: Salon kosmetyczny Megan Mielec

Suknia: MS Moda- Whitney

Buty: Załącznik

Dekoracja samochodu: Załącznik

Winietki: Załącznik /będą do nich doklejone białe karteczki z nazwiskami i prawdopodobnie fioletowe zakładki od spodu w jednym z rogów /

Piosenka na pierwszy taniec: Metallica - Nothing Else Matters

Dodatkowo: Zarezerwowane pokrowce na krzesła; Zrobione nauki
I teraz jestem przerażona. Ja to nie mam nawet połowy tego co ty, a ślub wcześniej. Oj, panikuję!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Dzień dobry
u mnie piękne słonko
dla dziewczyn ślubujących 28 lipca - zobaczcie kto jeszcze

http://www.pudelek.pl/artykul/36237/..._na_facebooku/
Oj, co za zbieg okoliczności. Skoro ślybuje razem z nami, to pewnie, to już wreszcie jego ostatni ślub. W końcu 28.07.2012 to szcześliwa data

Cytat:
Ależ masz figurkę. Ja też taką chcę!!
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 11:02   #780
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Nie no takie pisanie że tu jest sajgon to już trochę przesada. Bo jak już się nie chce tu pisać to powinno się odejść i nie komentować a nie pokazywać jakąś pogardę.
otóż to.. a posty i żale m.in koleżanki której ktoś na posta nie odpowiada to przesada.. nie da się na wszystkie posty odpowiedziec.. mnie też często nie odpisujecie i afery nie robię bo wiem że poprostu nie da się na wszystkie posty odpowiedziec...

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Też cholerka muszę zacząć. Ciężko się zmobilizować. A jeszcze dwa miesiące temu codziennie robiłam 35 kilometrów na rowerze. Gdzie te czasy??!!!!

Też myślałam o tych winietkach, ale troszkę szkoda mi kasy...

Gratulacje. To dziś 1 z przodu

Zazdroszczę wyjazdu. Ja sobie za to poprawię humor targami w niedzielę

I teraz jestem przerażona. Ja to nie mam nawet połowy tego co ty, a ślub wcześniej. Oj, panikuję!!!!!!!!!!!!!!!

Oj, co za zbieg okoliczności. Skoro ślybuje razem z nami, to pewnie, to już wreszcie jego ostatni ślub. W końcu 28.07.2012 to szcześliwa data

Ależ masz figurkę. Ja też taką chcę!!
Anulko ja na allegro kupiła projekt krzesełek za piątkę i sama sobie je drukuję i wycinam szkoda mi kasy na gotowe bo wyjdą drożej niż jakbym sobie sama je wycięła i ozdobila..

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości