|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
|
|
|
|
#512 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
W pracy miałam sajgon, a w domu brak neta Na szczęście wszystko powoli wraca do normy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Potem najwyżej "lekko" zweryfikujesz swoje plany :PCytat:
Nie ma co siedzieć w domu ![]() zabrzmiało
|
|||
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
A ja właśnie piję- jak co rano do wizażu I jeszcze zjadłam jajkownicę na maśle - z jajek od niezestresowanych kur ze wsi![]() Cytat:
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu Ty kiedyś pisałaś coś ograch na konsolę. Właśnie kupiliśmy PS3 z kontrolerami move. Mogłabyś poleciś jakąś fajną grę dla dwojga?
|
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) , we dwójkę lubiliśmy się naparzać w SoulCalibur i inne bijatyki. Mąż oczywiście naparza w fife i jeżdzonki. U znajomych grywamy w move- ale tylko typowe zręcznościówki.---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Nie znam...w pracy mamy program do wyszukiwania apartamentów- no ale w pracy jest zainstalowany i ohasłowany. Jak szukałam do Bibione to googlowałam po prostu.
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukam może na jakichś forach.
|
|
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haniu takie jaja najlepsze u mnie ich dostatek - bo nie wiem czy wiecie ale ja prawie rolnik tzn. muszę skończyc kurs jakiś na rolnika i wtedy będę taki 100%
|
|
|
#520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym roku niestety pojechalismy nad polskie morze i troche zalowalismy bo za ta kase spokojnie Bulgarie bysmy zaliczyli no ale nie mielismy wyboru bo moj brat chrzciny wyprawial ale w przyszlym roku nie odpuszcze tylko nie mam pojecia w co uderzac hahaCytat:
oooo widze ze Hania z Mania jadly takie sniadanko jak Maja pierwszy raz mi sie dziecko poplakalo (i to z lzami jak grochy) ze jedzonko sie skonczylo ![]() a ja wlasnie zrobilam kawe orzechowa mniammm |
||
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Haniu, śniłaś mi się dziś. Okazało się, że mieszkamy w tym samym bloku, tylko Ty na ostatnim piętrze i złożyliśmy Wam z mężem wizytę. Cytat:
![]() Jodie, Twoje nocne z klientem rozmowy brzmią intrygująco ![]() A gdzie Butter zginęła? Nie odzywa się ostatnio ![]() Asiuk, ja też tak mam, tylko niezależnie od stanu hormonów ![]() Ciągle pobudzona, w pośpiechu. Jak biorę się za czytanie książek, to od razu trzech
|
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku, nie katuj takimi wpisami, bo ja właśnie piję kawę i marzę o czymś słodkim, ale muszę być twarda, bo ostatnio za dużo słodyczy jem
|
|
|
|
#523 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam 20 jajców i kg sera ze wsi Z tym że ja rzadko mam takie rarytasy- czasem ciocia podrzuci jak od pacjentów ze wsi dostanie w ramach podziękowania za wyrwanie bolącego zęba Cytat:
![]() Jajkownica to moje ukochane śniadanie EDIT...po zastanowieniu- nie jednak bułka ziarnista z białym serem i miodem ![]() Upiecz sobie następnym razem serniczki cytrynowe które są u mnie na tapecie. Niebo w gebie Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2011-11-09 o 12:39 |
||||
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co miałam dwie "klientki", jedna sympatyczna starsza pani pytała ile papierosów można do Anglii zawieźć bo syn z synową ją prosili o przewiezienie, a druga sprzedawała swetry i była strasznie nachalna, dopiero po kilku moich wyraźnych odpowiedziach, że nie jestem zainteresowana odpuściła. Cytat:
kiedyś byłam na koloniach na Płw Gargano, dokładnie w Peschici Cytat:
Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-11-09 o 16:06 |
|||
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Jestem, jestem, cały czas podczytuję, tylko nie mam weny, żeby się udzielać. Kiepsko u mnie z humorem, więc siedzę cichutko
|
|
|
|
#529 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i trzeba pójść na kurs. a rozmowy są intrygujące ![]() Cytat:
i mam co 3 dzień dostawę - tak 20-30 sztuk Cytat:
|
|
|
#530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to w takim razie moge Ci zaproponowac chleb domowy z domowym maslem ![]() Cytat:
![]() taaak taakk jesien na nia mozna zrzucic haha
|
||
|
|
|
#531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z drugiej strony przy tych sporych ambicjach widzę bardziej moje niedociągnięcia i zazdroszczę innym, że są lepsi ![]() Cytat:
![]() Świeże jajka mam bardzo często, ale nic ponadto. Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
To pesymizm można lubić?
![]() To nie kwestia pesymizmu Asiuk... odebrałam wczoraj wyniki mamy, z badania, na którym byłyśmy w Krakowie. Wyniki są niestety pozytywne, więc wczorajszy wieczór i dziś w pracy poświęcam na szukanie kontaktu do lekarki, na którą za chiny ludowe nigdzie nie ma namiaru. Leczenie trwa ok. 1,5 roku....więc generalnie humor mam raczej średni ... |
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tym bardziej nie dziwię się, że masz kiepski humor Czy to coś poważnego? |
|
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo coś ktoś kiedyś pisał o tym? Jeśli jest szansa na leczenie, to tylko się cieszyć a nie dołować. Gorzej, jakby chodziło o chorobę, której się wyleczyć nie da. A te półtora roku to wyłącza twoją mamę z życia jakoś? ogranicza? sama wiesz, że sporo mam wspólnego z lekarzami i choruję, z wieloma rzeczami da się żyć, trzeba je tylko mieć pod kontrolą. Zresztą jak patrzę na ludzi w moim wieku, który nie mają niezłośliwych guzów, tylko jakieś poważne raki złośliwe w głowie, to się nawet cieszę, że tak łagodnie to przechodzę |
|
|
|
|
#535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Te półtora roku to antybiotyki non stop, tylko, że różnego rodzaju, zmieniane raz na jakiś czas + ścisła dieta... mam nadzieję, że ta lekarka doskonale wie co i jak... Wiem, że jak można wyleczyć, to trzeba się cieszyć... ale jakoś ciężko mi się cieszyć z choroby mamy. Na razie jestem na etapie zmartwienia i szukania rozwiązań... Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2011-11-09 o 14:37 |
||
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za twoją mamę |
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#538 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko tak na szybko, pozniej Was przelece
![]() Emilko, znalazlam te plyte bozonaodzeniowa, ktorej tytulu nie pamietalam: Top Christmas Songs of All Time Lista odtwarzania 01. Aaron Neville - Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow 02. ABBA - Happy New Year 03. Adam Faith - Lonely Pup (In A Christmas Shop) 04. Andy Williams - Sleigh Ride 05. Band Aid - Do They Know It's Christmas 06. Bing Crosby - White Christmas 07. Bing Crosby and David Bowie - Little Drummer Boy 08. Bony M - Jingle Bells 09. Chris Rea - Driving Home For Christmas 10. Dean Martin - Rudolph The Red-Nosed Reindeer 11. Eartha Kitt - Santa Baby 12. Ella Fitzgerald - Have Yourself A Merry Little Christmas 13. Enya - Oiche Chiun (Silent Night) 14. Frank Sinatra - Santa Claus is Coming to Town 15. Frankie Goes To Hollywood - The Power Of Love 16. Harry Belafonte - Mary`s Boy Child 17. Jim Reeves- O Come All Ye Faithful 18. John & Yoko - Happy Xmas (War Is Over) 19. Jose Feliciano - Feliz Navidad 20. Jussi BjA¶rling - O Helga Natt 21. Mel & Kim - Rockin' Around The Christmas Tree 22. Mel Torme - The Christmas Song 23. Mud - Lonely This Christmas 24. Nat King Cole - The Christmas Song 25. Paul McCartney & Wings - Wonderful Christmastime 26. Perry Como - God Rest Ye Merry Gentlemen 27. Queen - Thank God It's Christmas 28. Roger Whittaker - Twelve Days Of Christmas 29. Slade - Merry Xmas Everybody 30. Spike Jones - All I Want for Christmas is My Two Front Teeth 31. Tammy Wynette - Joy To The World 32. Teresa Brewer - I Saw Mummy Kissing Santa Claus 33. The Pogues - A Fairytale Of New York 34. Wham! - Last Christmas Ale mowiac szczerze, nie mam pojecia, czy to czyjas skladanka, czy prawdziwa plyta, bo nie moge tego znalezc teraz w necie. |
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Butter
|
#540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

aż sie zaczęłam zastanawiać czy to dwuznacznie nie zabrzmiało

Na szczęście wszystko powoli wraca do normy 
my tez powoli zaczniemy sie za czyms rozgladac zeby Maja wykorzystala darmowke

zamartwianie się nic nie pomoże, trzeba koncentrować się na działaniu