Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-09, 11:52   #811
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

Cześć Dziewczyny!

Nie było mnie jeden wieczór, a tu 11 stron do nadrobienia. Oj, Wy niedobre... Mam nadzieję, że rozumiecie, że nie każda wizażanka ma czas siedzieć tu od rana do wieczora, ale mimo to także czuje się związana z wątkiem, nawet jeśli czasem jest tu raz na tydzień -> vide: ja

Chatko, co do sylwestrowego motywu, to chyba jednak zostaną lata 20. Widać ta druga koncepcja jest zbyt perwersyjna :P Ale i ten motyw jest czaderski, foty na pewno wyjdą przednie

Jagodzia, nasza przeprowadzka to nareszcie, a nie już, bo mieliśmy w lipcu się przeprowadzić, ale prace się przeciągały. W sumie i tak w "zaledwie" 7 miesięcy udało nam się przejść od betonu na podłogach i ścianach do stanu mieszkalnego, więc nie jest źle. Aczkolwiek takie przeciąganie momentu wspólnego zamieszkania już nas bardzo irytuje.

Nena
, bardziej aktualne fotki mam tylko z parapetówki Głównie są na nich ludzie, ale trochę domu też gdzieniegdzie widać. Wybiorę coś i wkleję niebawem na pocztę.

Brydzia - ja na sali też mam dużo bordowego, winietki będą ecru, tak jak i zaproszenia. Wczoraj wklejałam moje inspiracje, ale zapodaję raz jeszcze jak mniej więcej będzie wyglądać u mnie papeteria.

Margida
, gratuluję 199 dni do ślubu!

To jak zostało ustalone z tymi inspiracjami? Zubi, dodasz linka na pierwszej stronie, jeśli zrobię tu posta z listą spraw? Czy dodajesz linki w tym osobnym poście?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg amareno_dl_dodatki.jpg (55,1 KB, 42 załadowań)

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2011-11-09 o 11:53
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 11:54   #812
kigaro
Raczkowanie

Hej drogie PMki

zajrzałam na to forum i ogrom ilości Waszych wypowiedzi i tematów mnie powala Staram się czytać i chłonąć - ale same wiecie - forum jest tworem, który rośnie i rośnie

Ja mam termin na 28 kwietnia sukienka się szyje, sala i fotograf są, wodzirej jest - tyle brać ślub!

Dziewczyny z okolic kwietniowo-majowych - nie boicie się pogody? Trochę się boję, że będzie ziiimno i ponuro :/ Niby pogoda nie jest najważniejsza, ale wiadomo, że ze słonkiem byłoby lepiej

Pozdrawiam

nowa na forum

pat
Stary 2011-11-09, 11:54   #813
nena1984
Zakorzenienie

witam środowo
Guess what?? - jestem już w domku po pracy nieźle mam, nie?
Babeczki rozdane, wszyscy mówili, że dobre - mam nadzieję, bo ja już kompletnie smak straciłam po wczorajszym przedawkowaniu kremu czekoladowego i waniliowego. Jeszcze tylko jutro po opinię i weekend!

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Dziewcyzny mam pytanko... mozecie mi polecic jakas gre planszowa? Czasem z tż lubimy sobie pograc np w scrable czy monopol, bierki, karty... ale chcialabym kupic cos innego-macie jakies moze ciekawe pomysly?
twister jest fajny

a co to znaczy, że u nas sajgon jest?? ja myślę, że to komplement, bo dużo się dzieje i nie jest nudno

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 11:57   #814
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
koło Suchej Beskidzkiejjedziemy do krk ale często jeździmy do Belska do sfery.
My też często jeździmy do Bielska ale wolę Gemini niż Sferę. Mieliśmy się też wybrać w piątek ale Tż stwierdził, ze nie ma nic interesującego dla niego, a pozwoliłam mu wybrać coś dla siebie bo 18 mamy już zarezerwowane bilety na zmierzch :P

Spadam na uczelnie. Środa najbardziej stresujący dzień bo mam 5 h ćwiczeń z 15 minutową przerwą. Jakaś masakra. I jeszcze na pierwszych zajęciach piszemy kartkówki co tydzień. Trzymajcie kciuki bo z moją dzisiejszą wiedza może być krucho.

Na pewno poczytam was i coś napiszę wieczorem. Miłego dnia

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 12:01   #815
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Spadam na uczelnie. Środa najbardziej stresujący dzień bo mam 5 h ćwiczeń z 15 minutową przerwą. Jakaś masakra. I jeszcze na pierwszych zajęciach piszemy kartkówki co tydzień. Trzymajcie kciuki bo z moją dzisiejszą wiedza może być krucho.

Na pewno poczytam was i coś napiszę wieczorem. Miłego dnia

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 12:01   #816
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
witam środowo
Guess what?? - jestem już w domku po pracy nieźle mam, nie?
Babeczki rozdane, wszyscy mówili, że dobre - mam nadzieję, bo ja już kompletnie smak straciłam po wczorajszym przedawkowaniu kremu czekoladowego i waniliowego. Jeszcze tylko jutro po opinię i weekend!

twister jest fajny

a co to znaczy, że u nas sajgon jest?? ja myślę, że to komplement, bo dużo się dzieje i nie jest nudno
a ja się dopiero przygotowuję do pracy - jakoś nie mogę się zebrać do efektywnej pracy...
Stary 2011-11-09, 12:02   #817
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
No więc przesyłam swoje zdjecie -przepraszam za zła jakość zdjecia-jakoś mi się rozciągneło...i nie widac dokładnie tych zdobień na koronce. Suknia jeszcze nie była dopasowana i nie skrócona-przymiarka i poprawki w lutym
Sliczna suknia i ten dekolt...
Cytat:

twister jest fajny
ooo dziekuje A moglabys podeslac jakis link bo mi wyszukuje jakies do tanczenia twistery albo dla dzieci gry...

Edytowane przez E87
Czas edycji: 2011-11-09 o 12:04
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 12:08   #818
kooocur
Zakorzenienie

Hej lasencję!! Ja wczoraj spędziłam rocznicowy wieczór z Tż..było bosko

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
[INDENT]

piekny
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Ładny, oryginalny!

Chcę mieć takie jak 1 tylko bez brylancika
Dziekuję serdecznie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
hej lasencje,bardzo się zawiodłam na M jak miłośc myślałam że będzie dramaturgia dzień po śmierci Hanki a tu 2 miesiące po
a tak poza tym to wklejam zdjęcia zaproszeń... nie są przesadzone dośc skromne jak się tżtowi spodobaja to je weźmiemy bo już nie mam sił do tych zaproszeń...
Madziu podaj linka do zaproszeń

Chce takie duże zeby karteczek nie dawac a tam się wszystko zmieści..

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 12:16   #819
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Nie było mnie jeden wieczór, a tu 11 stron do nadrobienia. Oj, Wy niedobre... Mam nadzieję, że rozumiecie, że nie każda wizażanka ma czas siedzieć tu od rana do wieczora, ale mimo to także czuje się związana z wątkiem, nawet jeśli czasem jest tu raz na tydzień -> vide: ja
no pewnie, nie miałam nic złego na myśli
A za Tobą Tenebrosku wszystkie tutaj tęsknimy i cieszymy się jak wpadasz
Stary 2011-11-09, 12:21   #820
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Sliczna suknia i ten dekolt...

ooo dziekuje A moglabys podeslac jakis link bo mi wyszukuje jakies do tanczenia twistery albo dla dzieci gry...
tak na szybko, to coś takiego znalazłam http://allegro.pl/mzk-gra-twister-ha...869764477.html

z Tżtem gra się fajnie, bo czasami jest się naprawdę blisko

Stary 2011-11-09, 12:24   #821
evoonia86
Zakorzenienie

My z TŻ-tem ostatnio gramy w Monopol 2 tygodnie temu u rodziców graliśmy w tę gierkę z moimi siostrami i ich chłopami- wstyd się przyznać, ale moja siostra puściła nas wszystkich z torbami
Stary 2011-11-09, 12:25   #822
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Pomoglas bo tez sie nad tymi wloczkami co wyslalas zastanawialam, wiec chyba sobie je zakupie
A ja mam od jutra juz weekendAle mam radocheI Tż tezwiec w ogole bomba
Ja na parasolkę potrzebowałam 2szt. więc powinno Ci wystarczyć

Cytat:
hej lasencje,bardzo się zawiodłam na M jak miłośc myślałam że będzie dramaturgia dzień po śmierci Hanki a tu 2 miesiące po
a tak poza tym to wklejam zdjęcia zaproszeń... nie są przesadzone dośc skromne jak się tżtowi spodobaja to je weźmiemy bo już nie mam sił do tych zaproszeń...
Te drugie są super!!
Cytat:
U nas we Wrocławiu słoneczko
Ja w pracy ale strasznie mi sie nie chce.......
W Brzegu też świecie

Cytat:
Dziewcyzny mam pytanko... mozecie mi polecic jakas gre planszowa? Czasem z tż lubimy sobie pograc np w scrable czy monopol, bierki, karty... ale chcialabym kupic cos innego-macie jakies moze ciekawe pomysly?
Ja uwielbiam Rummikub ale to podobna do scrable

Cytat:
No więc przesyłam swoje zdjecie -przepraszam za zła jakość zdjecia-jakoś mi się rozciągneło...i nie widac dokładnie tych zdobień na koronce. Suknia jeszcze nie była dopasowana i nie skrócona-przymiarka i poprawki w lutym
Wow bosko w niej wyglądasz

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
ogłaszam, że dziś mam 199 dni

to jest piosenka ze starych, dobrych, beztroskich czasów

tego jestem pewna
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Myszeczek Pokaż wiadomość
A na Pomorzu kolejny wstrętny dzień I też nic się nie chce. A nie ciągnie Cię żeby za suknią patrzeć? Bo ja się nie mogłam doczekać
Teeeeż mam lenia jak stąd do wieczności... Nie chce mi się myśleć o pracy licencjackiej która sama się nie napisze I wynajduję nie cierpiące zwłoki sprawy typu posprzątanie szafy zawalonej od kiedy pamiętam... Ale chyba każdy tak ma
Piękna ta sukienka... Będziesz ją miała z kołem?
Oj tak mi też się nie chce ani myśleć ani pisać :p

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Chatko, co do sylwestrowego motywu, to chyba jednak zostaną lata 20. Widać ta druga koncepcja jest zbyt perwersyjna :P Ale i ten motyw jest czaderski, foty na pewno wyjdą przednie

Jagodzia, nasza przeprowadzka to nareszcie, a nie już, bo mieliśmy w lipcu się przeprowadzić, ale prace się przeciągały. W sumie i tak w "zaledwie" 7 miesięcy udało nam się przejść od betonu na podłogach i ścianach do stanu mieszkalnego, więc nie jest źle. Aczkolwiek takie przeciąganie momentu wspólnego zamieszkania już nas bardzo irytuje.

Nena
, bardziej aktualne fotki mam tylko z parapetówki Głównie są na nich ludzie, ale trochę domu też gdzieniegdzie widać. Wybiorę coś i wkleję niebawem na pocztę.

Brydzia - ja na sali też mam dużo bordowego, winietki będą ecru, tak jak i zaproszenia. Wczoraj wklejałam moje inspiracje, ale zapodaję raz jeszcze jak mniej więcej będzie wyglądać u mnie papeteria.

Margida
, gratuluję 199 dni do ślubu!

To jak zostało ustalone z tymi inspiracjami? Zubi, dodasz linka na pierwszej stronie, jeśli zrobię tu posta z listą spraw? Czy dodajesz linki w tym osobnym poście?
Tak dodajemy posty w taki sposób jak suknie ślubne.

Hej

JA dziś zasłabłam w drodze na uczelnie tato po mnie podjechał i od razu pojechaliśmy do lekarza. Mam jakiegoś wirusa ale to nie wszystko w poniedziałek mam iść na badania bo coś jest nie tak :/ no i od dziś do poniedziałku mam wolne to chyba najlepsza wiadomość...

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 12:27   #823
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Ja patrzyłam ten blog jest w pierwszym poście link do niego ale ja tylko kojarzę chyba ze 2 dziewczyny w nim
No ja jestem tam umieszczona, ale dużo by było zmian w moim opisie

http://pmki2012.blogislubne.pl/index.html
a mi ten blog w ogóle sie nie otwiera. Dobra już zauważyłam, że pozostało na odsyłaczach do postów danej PMki, tak chyba najlepiej będzie

E87 gra jenga jest fajna podobno i tabu

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 12:29   #824
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
JA dziś zasłabłam w drodze na uczelnie tato po mnie podjechał i od razu pojechaliśmy do lekarza. Mam jakiegoś wirusa ale to nie wszystko w poniedziałek mam iść na badania bo coś jest nie tak :/ no i od dziś do poniedziałku mam wolne to chyba najlepsza wiadomość...
kochana mam nadzieję, że to nie będzie nic groźnego

też bym chciala już dzisiaj mieć wolne
Stary 2011-11-09, 12:37   #825
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
oj niedobrze, masz osłabiony organizm jakims choróbskiem, pozbądź się go jak najszybciej

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
ja dostałam jenge na któregoś mikołaja i może 3 razy w nią zagrałam. Szybko wieża upada i potem trzeba ją na nowo misternie układać, nie dla mnie

Stary 2011-11-09, 12:39   #826
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
kochana mam nadzieję, że to nie będzie nic groźnego

też bym chciala już dzisiaj mieć wolne
Cytat:
oj niedobrze, masz osłabiony organizm jakims choróbskiem, pozbądź się go jak najszybciej

ja dostałam jenge na któregoś mikołaja i może 3 razy w nią zagrałam. Szybko wieża upada i potem trzeba ją na nowo misternie układać, nie dla mnie
Dzięki dziewczynki i tak jest nie źle kiedy chorowałam kilkanaście razy w roku a teraz minął rok od ostatniej choroby

Stary 2011-11-09, 12:52   #827
Madziuniusia
Zakorzenienie

kuzynka pozbawiła mnie dylematu o jej wyobrażeniu... "ty wlasnie a jak za toba beda stały dwie druhny przydaloby sie zeby i za michalem stali dwaj:P"

no to teraz muszę tylko namówić TŻ
Stary 2011-11-09, 12:53   #828
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emi_2508 Pokaż wiadomość
Mam pytanko... czy u ktorej z was po wyjsciu z kosciola beda wypuszczane balony?
Z balonami trzeba uważać - szczególnie w okolicy lotnisk. Można za to dostać super wielki mandat za wstrzymanie ruchu lotniczego. To samo z latającymi lampionami.

zubi wracaj szybko do zdrowia! Koniecznie herbatkę z miodem pij na wzmocnienie.

Kurcze dziewczyny, może to jakieś jesienne przesilenie? Ja też mam lenia i jakieś spadki nastroju. W ogóle nie chce mi się z domu wychodzić, a nawet z fotela wstawać. A zwykle nie mogę na tyłku usiedzieć. Nie wiem co się dzieje. Może to przez @.

Też myślałam, żeby mieć dwie druhny (mam dwie najbliższe przyjaciółki). Ale niestety są bardzo różnej postury, więc nie wyglądałoby to korzystnie. Za to widziałam zdjęcia ze ślubu, na którym były 3 druhny i wyglądały szałowo - wszystkie niskie i drobne dziewczyny w identycznych sukienkach. Szał!

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 13:03   #829
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Z balonami trzeba uważać - szczególnie w okolicy lotnisk. Można za to dostać super wielki mandat za wstrzymanie ruchu lotniczego. To samo z latającymi lampionami.

zubi wracaj szybko do zdrowia! Koniecznie herbatkę z miodem pij na wzmocnienie.

Kurcze dziewczyny, może to jakieś jesienne przesilenie? Ja też mam lenia i jakieś spadki nastroju. W ogóle nie chce mi się z domu wychodzić, a nawet z fotela wstawać. A zwykle nie mogę na tyłku usiedzieć. Nie wiem co się dzieje. Może to przez @.

Też myślałam, żeby mieć dwie druhny (mam dwie najbliższe przyjaciółki). Ale niestety są bardzo różnej postury, więc nie wyglądałoby to korzystnie. Za to widziałam zdjęcia ze ślubu, na którym były 3 druhny i wyglądały szałowo - wszystkie niskie i drobne dziewczyny w identycznych sukienkach. Szał!
to tak na poważnie piszesz, że wybór czy mieć jedną czy dwie druhny uzależniasz jak to będzie wyglądało np. na zdjęciach?
Stary 2011-11-09, 13:05   #830
kasia_kuku
Zakorzenienie

Witam się z Wami środowo ( & chorobowo znowu, tym razem moje problemy serowe, ku*rza melodia! )

Suknie wklejacie/wybieracie piękne. Jestem pewna, że rok 2012 będzie rokiem najpiękniejszych PMek

Zaproszenia: Też miałam ciśnienie na wszystko pod kolor, ale stwierdziłam, że ja sobie flaki wypruje, będę rwać włosy z głowy a ktoś to najprędzej wyrzuci do kosza. Wrzuciłam na luz. Aby info było czytelne i jakieś schludne nienapaciane.

Nena: A gdzie Twój blog modowy?

Tenebrosko: Dostałam dostęp do poczty i muszę powiedzieć: Gniazdko szykujecie idealne, brawa! I tak jak Nena, domagam się więcej zdjęć

Pozdrawiam znad kroplówki - Sfrustrowana Kasia :P

I jakby któraś chciała się nastroić świątecznie, to polecam: http://dziendobry.tvn.pl/video/anna-...est,15245.html

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2011-11-09 o 13:07
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 13:12   #831
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
tak na szybko, to coś takiego znalazłam http://allegro.pl/mzk-gra-twister-ha...869764477.html

z Tżtem gra się fajnie, bo czasami jest się naprawdę blisko
Cytat:

Ja uwielbiam Rummikub ale to podobna do scrable

Dzieki i wracaj do zdrowka szybciutko...
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

juz ogladam

Cytat:
Witam się z Wami środowo ( & chorobowo znowu, tym razem moje problemy serowe, ku*rza melodia! )

I jakby któraś chciała się nastroić świątecznie, to polecam: http://dziendobry.tvn.pl/video/anna-...est,15245.html
Oj Tobie tez duzo zdrowka zycze!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 13:17   #832
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

Suknie wklejacie/wybieracie piękne. Jestem pewna, że rok 2012 będzie rokiem najpiękniejszych PMek

Zaproszenia: Też miałam ciśnienie na wszystko pod kolor, ale stwierdziłam, że ja sobie flaki wypruje, będę rwać włosy z głowy a ktoś to najprędzej wyrzuci do kosza. Wrzuciłam na luz. Aby info było czytelne i jakieś schludne nienapaciane.

Nena: A gdzie Twój blog modowy?

Tenebrosko: Dostałam dostęp do poczty i muszę powiedzieć: Gniazdko szykujecie idealne, brawa! I tak jak Nena, domagam się więcej zdjęć

O kurcze to też masz nie zaciekawię :/ mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze A więc życzę Ci szybkiego powrotu do zdrówka

Piosenka super uwielbiam ją

Stary 2011-11-09, 13:19   #833
magdziaS
Podróżniczka

Witajcie

Zubi, szybkiego powrotu do zdrowia
Kasiu, tak samo dla Ciebie
Madzia - jakie próbki zaproszeń zamówiłaś, bo nie mogę znaleźć linka ? No i jak sytuacja w ogóle ?

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 13:20   #834
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Nena: A gdzie Twój blog modowy?l
umarł śmiercią naturalną
a poważnie to nie miałam czasu na prowadzenie,przerzuciłam się na szafę

dużo zdrówka i rozwiąż ten problem z serem

Stary 2011-11-09, 13:20   #835
Kessi_86
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki ja właśnie wróciłam od lekarza i od razu na wizaż

Cytat:
Zaproszenia bardzo ładne

Cytat:
Bardzo ładnie wyglądasz w tej sukni

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
ogłaszam, że dziś mam 199 dni

to jest piosenka ze starych, dobrych, beztroskich czasów

tego jestem pewna
Bardzo fajnie ten kolor będzie wyglądał chyba sama się na niego zdecyduję

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Nie no takie pisanie że tu jest sajgon to już trochę przesada. Bo jak już się nie chce tu pisać to powinno się odejść i nie komentować a nie pokazywać jakąś pogardę.
Święte słowa

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Początkowo też myślałam o zaproszeniach ze zdjęciem, ale wystraszyłam się właśnie kiepskiej jakości. Boję się tego, co mogłabym ostatecznie otrzymać

Mój TŻ opowiadał mi wczoraj, że u niego w pracy zrobili sobie żarty i chodzili wśród pracowników z listą i koszyczkiem i zbierali kase na wieniec dla Hanki Podobno jakiś kierowniczek wrzucił dwa złote :hahaha:

Cytat:
Oj bidulko mam nadzieję że wszystko będzie dobrze nie choruj nam tu
Stary 2011-11-09, 13:23   #836
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj to dużo zdrówka też ostatnio miałam z sercem coś nie tak ale na razie jest wszystko dobrze
Stary 2011-11-09, 13:28   #837
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki i wracaj do zdrowka szybciutko...
juz ogladam

Oj Tobie tez duzo zdrowka zycze!
Cytat:
O kurcze to też masz nie zaciekawię :/ mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze A więc życzę Ci szybkiego powrotu do zdrówka

Piosenka super uwielbiam ją
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Witajcie

Zubi, szybkiego powrotu do zdrowia
Kasiu, tak samo dla Ciebie
Madzia - jakie próbki zaproszeń zamówiłaś, bo nie mogę znaleźć linka ? No i jak sytuacja w ogóle ?
Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Oj to dużo zdrówka też ostatnio miałam z sercem coś nie tak ale na razie jest wszystko dobrze
Cytat:
umarł śmiercią naturalną
a poważnie to nie miałam czasu na prowadzenie,przerzuciłam się na szafę

dużo zdrówka i rozwiąż ten problem z serem
Dziękuje Wam U mnie to wada od urodzenia, więc ciągle pod monitoringiem lekarzy, generalnie czuję się dobrze i żyję normalne, ale czasem mam gorsze dni i muszę wyhamować

Nena: Ale jak klikam w link to mi się otwiera jakby mój profil szafy a nie Twój Chyba nie ogarniam:P

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 13:32   #838
Anulka_p
Zakorzenienie

Dziewczyny już ponad tydzień siedzę nad zaproszeniami i mam dwie opcje do wyboru. Pomóżcie się zdecydować
To jaśniejsze zaproszenie zamiast jasnej wstążeczki miałoby ciemną, czekoladową, jak w tym pierwszym zaproszeniu .
Które bardziej wam się podoba?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg w1.jpg (41,5 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w2.jpg (45,9 KB, 20 załadowań)
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 13:34   #839
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Nena: Ale jak klikam w link to mi się otwiera jakby mój profil szafy a nie Twój Chyba nie ogarniam:P
aaa rzeczywiście, źle link podałam, spróbuj wejść w ten z podpisu, ale pewnie też nie pójdzie

Stary 2011-11-09, 13:35   #840
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dziewczyny już ponad tydzień siedzę nad zaproszeniami i mam dwie opcje do wyboru. Pomóżcie się zdecydować
To jaśniejsze zaproszenie zamiast jasnej wstążeczki miałoby ciemną, czekoladową, jak w tym pierwszym zaproszeniu .
Które bardziej wam się podoba?
Mi najbardziej nr 1

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości