|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Cytat:
Ona zawsze powtarza, że chciała mieć m.in. córkę, a ma trzech chłopaków i wiele rzeczy ją przez to "omija"
|
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Teoretycznie do 14.11... No ale bez jaj ;/
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi jeśli w ten sposób możesz zrobić przyjemność teściowej to bierz ją za sobą
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
To pewnie dostaniesz 14.11.
![]() Carmi, a chyba że tak... No a jak Ty się zapatrujesz na jej obecność? ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Jak mnie strasznie wkurza, jak na stronach sklepów są zdjęciach białych ubrań na białym tle
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Glenia mam gdzieś fotę na poczcie ale nie wygląda tak jak na żywo. Na zdjęciu wygląda grubiej i starzej :/
A nie pójdę bo odpadnę na pierwszym pytaniu z historii, sportu albo matematyki
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl,jesli chodzi o zmywarki, ja tez polecam bosha - mamy pelnowymiarowa i jes bomba
my mamy taka z szuflada na sztucce zamiast koszyka i to tez polecam. w ogole my mamy w kuchni wszystko bosha i jestesmy zadowoleni ![]() jedzziemy z przyjaciolmi do kotliny klodzkiej
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super jest! Pierwszy raz widziałam taką szufladę i tez będę takiej szukać ![]() Wpuścić Kawę na FB i jest ruch, że hej :P Onieśmiela mi kolegów
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak mi się miło zrobiło... Patrzcie: http://axunarts.wordpress.com/o-nas/ na sam dół!
zostałam dodana do redakcji
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulujęaaa i mi się przypomniało co do dzióbków pomorskich - to też mi się wydaję, że zapoczątkowała to Glen
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może być ciężko wymienić go na inny model
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna gratuluje!
Jesli moge cos zasugerowac to poczytaj o mini-pigulce (progesteron only pill) - ja biore Cerazette i dla mnie jest idealna, po dwuskladnikowych mialam masakre podobna do Twojej . Moze to tez cos dla Ciebie?Moja zmywarka jest firmy "TZ" ale ostatnio cos szwankuje i trzeba jej ze 3 razy przypominac, ze sie talerze juz koncza i przydaloby sie je umyc ![]() Zaplanowalismy juz zwiedzanie Beneluksu w czerwcu 2012 ) no i zaczac kaske odkladac
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2011-11-09 o 14:00 |
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzięki za rady!
Słyszałam,że zmywarki Bosha są najlepsze,chyba takową wezmę.Myślę nad tą,pomimo braku szuflady o której pisała Gwizdak http://www.neo24.pl/?p=bosch_smv_50e90_eu A co do reszty to dalej nie wiem. Podobał mi się piec z Samsunga, płyta z Siemensa, a okap z Amiki,ale w sumie już sama nie wiem.Wszystko z innej firmy? |
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl a co to za problem, że w innej firmy? w końcu liczy się wygląd i to co jest "w środku" a nie kto wyprodukował dany sprzęt. I tak wszystko to Chiny
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Simply, o dzięki za radę, zapomniałam zupełnie, że takie pigułki istnieją
zapytam gina
|
|
#1520 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to naprawdę bardzo przydatna rzecz ![]() moi rodzice też mają boscha i są bardzo zadowoleni ![]() mój brat z kolei electroluxa ma do zabudowy i tez super się sprawuje ![]() ogólnie do wszystkiego polecam te dwie firmy ![]() ja chcę do domu
|
||||
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Olka nie wiem,na moja psychikę działa
![]() Kawka czemu?Chcę OTS635l i ma wszędzie dobre opinie. Maja a wiesz jaki model mają Twoi Rodzice? Dalej mam mętlik
|
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
A mój TŻ uparł się i cąły sprzęt oprócz lodówki zamówił z Amici
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
powróciwszy z 2 kg gruszek
Justynko gartuluję zdolniacha jesteś Motylku my mamy okap Amica, ale to jest mało rozbudowana wersja i po właczeniu warczy jak traktor :/ ogólnie bleee, więc do tej firmy średnio jestem nastawiona - do innych rzeczy się nie wypowiem bo zmywarkę mam made by Mamusia - tzn ja a płyta jakaś taka dziwna, że się rysuje i po roku używania są straszne zacieki itp. Piekarnik polecam z wysuwanymi prowadnicami - genialna sprawa i wiem że takiego będę niedługo szukała no to już czas zmrużyć oczka...
|
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Maya Ty teraz jesteś na zwolnieniu? Odpoczywaj
|
|
|
|
#1527 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Józia dobrze słyszeć, że u Ciebie lepiej, Twój organizm chyba faktycznie nie toleruje żadnych chormonków z zewnątrz. Jak się unormujesz to idź pogadać z ginem, żeby się nie okazało, że coś jest nie tak. Chociaż może po prostu taka Twoja uroda ![]() Stefka a to wynika z czegoś, czy po prostu przesilenie zimowe? Może jesteś przemęczona i potrzebujesz złapać oddech? Mnie też zawsze brały ostre doły zimowe, ale od kidy jest Tż to jakoś przestały. Całe lato miałam za to straszną deprechę, złość, żal i ciemność, ale z wiadomych powodów i w sumie dość nawet szybko przeszło. Carmi a co to za nowy Avatar? Już nie będziesz sweet pink? Nie wyobrażam sobie teściowej na mierzeniu sukienek Jakie masz relację ze swoją?Karola nie możliwe, żeby to był pociag, Ty się rozejrzyj czy nie wsiadłaś na prom kosmiczny ![]() Gwizdak inteligencja pań na poczcie zawsze mnie zadziwia, ale w Twoim przypadku to już wybitnie. Ja nie wiem normalnie czy tam przyjmują ludzi z określonym poziomem IQ? A co do pierścionka, to znowu wracasz do czekających? ![]() ![]() Aleksco za koleś. Gratuluję zakończenia kursu Kiedy zapisujesz się na egzamin?Crozee uuu nie fajnie. Mam nadzieję, że się unormuje wszychno ![]() Kasia nie wolno się kłócić, trzeba się kochusiać Simply też chcę taką wycieczkę! poza tym to dalej nie mam kasy z zusu, nie przyznali mi jeszcze stypendium z uczelni, więc trochę biedujemy. Zaraz zrobię opłaty i bedziemy czekac na przelew. Strasznie mnie to wkurza. No, ale dostałam potwierdzenie, że facet od bajek dalej chce ze mną współpracować, więc coś tam sobie na zlecenie popiszę z wiarą w to, że moje portfolio kogoś oszołomi i w czerwcu znajdę cudowną pracę. Chce mi się spać, tak że w pracy o mało na stojąco nie zaczęłam chrapać A zaraz czeka mnie ogarnięcie chatki i zrobienie obiadu. Ale to chyba jednak po drzemce Aaa i chcę buty. Znalazłam coś na all i dzisiaj się kończy licytacja. Zobaczymy do jakiej kasy dojdzie i czy mi się będzie opłacało zamawiac.
|
|
|
|
#1528 |
|
MBZ♥
|
hej
![]() Gwizdak, Simple zazdroszczę wyjazdów ![]() Kawka plecak boski i kura wymiata Tysia dziś TŻ ma kolejną wizytę u dentysty bo Go boli![]() przepraszam, ze nadrobiłam po łebkach ale w klubie Wam coś zostawiłam
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, ano tępak ze mnie, bo 3/4 grupy uczy się już w weekend, ja dopiero we wtorek i umiem początek, a reszta mi się zawsze tych działań niepożądanych, wskazań i przeciwskazań chrzani
ale i tak do tej pory nie zeszłam poniżej 4, tak mi pytania trafiały w to, co akurat umiem Fajnie, że będzie ktoś jeszcze na oglądanie sukni. Posłuchasz różnych punktów widzenia, bo a nuż zobaczy coś, czego ty nie zobaczysz i okaże się to strzałem w 10? ![]() Zuzik, a ty piszesz bajki czy je czytasz? Mnie się kiedyś podobała praca osoby czytającej w radiu Ja miałam na poprzednim mieszkaniu kuchenkę z Amici, teraz też mam... I w sumie nie są złe
|
|
#1530 |
|
Wtajemniczenie
|
Med miałam kiedyś coś wspólnego z radiem i naprawdę kocham radio, ale to jest coś czemu się trzeba poświęcić w całośći, bo pochłania 100% czasu i energii, a ja jednak chcę się związać z pisaniem, zatem tak: bajki piszę, nie czytam
![]() By
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

Ona zawsze powtarza, że chciała mieć m.in. córkę, a ma trzech chłopaków i wiele rzeczy ją przez to "omija" 
to jak tak mówisz, to Cywilizację na razie odpuszczę, a wybiorę między Osadnikami i Agricolą

Super jest! Pierwszy raz widziałam taką szufladę i tez będę takiej szukać 

) no i zaczac kaske odkladac
Został mi ten Chorzów

siedzę w pociągu jak w pierwszej klasie wszędzie elektronika, monitory które wyświetlają prędkość pociągu, wifi i ogólnie miejsca wygodne w środku wygląda jak samolot, normalnie pkp mnie zaskoczyło a to zwykle przewozy regionalne i bilet ulgowy do wawy kosztuje 20zł
01.08.2013
zdolniacha jesteś