Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-09, 11:03   #2611
szyrek
Zadomowienie

Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Szyrek - mam kilka pierwszych tomów, potem jeden był nie do zdobycia w księgarniach i na necie, więc się na ebooki potem przerzuciłam Ale pierwsze tomy mogę pożyczyć

Teraz trwam w poszukiwaniach jakiegoś fajnego cyklu fantasy którego nie czytałam jeszcze ale nie wiem za co się zabrać, polecicie coś? Miecz Prawdy mam za sobą, Wiedźmina też (ale tu się zawiodłam...), Skrytobójcę Hobb (uwielbiam!), Inkwizytora Piekary czytam na bieżąco,... No i nie wiem za co się wziąć
To ja bym się przypomniała tak z początkiem roku?
Nie bolą Cię oczy od ebooków? Jakoś nie mogę się do nich przyzwyczaić - to zupełnie nie to, palcem założyć nie można, powąchać się nie da, przy łóżku też źle leży.

A może Gra o tron właśnie? Ostatnio tez (za drugim podejściem!) przekonałam się do Pratchetta - ale tu w zasadzie kolejność nie obowiązuje... Jeśli masz tolerancję na Pilipiuka to polecam cykl o Kubie Wędrowyczu
A może ma któraś Oko jelenia? Dostałam pierwszy tom i teraz mnie dręczy jak to się skończy.

Ineso - może jakiś basen albo sauna albo czapka+wilgotna skóra głowy? Albo od kogoś złapałaś? Zawsze mi się słabo robi jak laski w tramwajach włosami zarzucają - wszystkie opowieści z higieny mi się od razu przypominają.

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 11:11   #2612
Tindomerel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Wciągnęłam się w Grę o tron. Serial (książkę chcę dopiero przeczytać). Skończyłam już pierwszy sezon, a tu drugi dopiero za jakieś pół roku!
ja teraz zaczęłam oglądać Tudorów i nie mogę się oderwać
Tindomerel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 11:16   #2613
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Ale jak już przy skalpie jetseśmy - strasznie mnie skóra swędzi ostatnio i chyba pojawił mi się łupież taki przy skórze tylko. Dwa razy już Nizoralem myłam, na razie nic. Oszaleję chyba. Z czego to? Żadnych nowych kosmetyków, nie grzeję strasznie kaloryferami, suszarka bardziej na włosy niż na skórę
Jak się widziałyśmy ostatnio, to akurat skóra mnie paliła, schodziła dużymi płatami i modliłam się, by załatwić wszystko i wrócić do domu... Wmasowałam w skórę Seboradin z rzepą i przeszło. Grzyb nie przeszedłby po jednym umyciu. W weekend użyłam Waxa, ale nigdy nie miałam z nim problemów.
Nie wiem, z czego to, może coś się zmieniło w wodzie kranowej, bo twarz i ręce też mam strasznie suche, a nogi mnie aż swędzą i koleżanka z pracy mieszkająca w NH ma tak samo...
Cytat:
Napisane przez Tindomerel Pokaż wiadomość
ja teraz zaczęłam oglądać Tudorów i nie mogę się oderwać
Od roku jestem na odcinku, w którym ścinają Annę i nie potrafię go obejrzeć... Jak w pierwszej serii jej nie cierpiałam, to polubiłam w drugiej.
Stary 2011-11-09, 11:17   #2614
OneMoreDress
Zakorzenienie

Kupiłam sobie idealne oficerki sialala
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 11:19   #2615
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
No co Ty! Jak się wybieraliśmy ze Słodziakiem, to bilet z Krakowa kosztował ok. 320 zł w JEDNĄ stronę (z rezerwacją). I to nie w podwyższonym standardzie ani nie w 1 klasie.
Bilet na autobus 140 zł.
to jaki Ty ten pociąg znalazłaś? ja liczyłam nawet jadąc icc bez zniżki <26 to mi tyle nie wyszło podeslę Ci fajne kompendium na temat Pragi i przejazdów
najlepiej jechać przejazdami kombinowanymi i nie pociągami międzynarodowymi

Cytat:
Ale jak już przy skalpie jetseśmy - strasznie mnie skóra swędzi ostatnio i chyba pojawił mi się łupież taki przy skórze tylko. Dwa razy już Nizoralem myłam, na razie nic. Oszaleję chyba. Z czego to? Żadnych nowych kosmetyków, nie grzeję strasznie kaloryferami, suszarka bardziej na włosy niż na skórę
a może to AZP? atopowe zapalenie skóry- tak mniej więcej się objawia.
nie masz wysuszonej skóry głowy i takich jakby większych płatów suchej skóry? sucha, łuszcząca skóra za uszami, na karku, brwiach? gdziekolwiek indziej niż na głowie?
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 11:20   #2616
cholernarejestracja
Copyraptor

Hiper, jak język? Przekonuję się do tego pomysłu coraz bardziej, a Panda mi kibicuje jak się da
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 11:28   #2617
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
To ja bym się przypomniała tak z początkiem roku?
Nie bolą Cię oczy od ebooków? Jakoś nie mogę się do nich przyzwyczaić - to zupełnie nie to, palcem założyć nie można, powąchać się nie da, przy łóżku też źle leży.

A może Gra o tron właśnie? Ostatnio tez (za drugim podejściem!) przekonałam się do Pratchetta - ale tu w zasadzie kolejność nie obowiązuje... Jeśli masz tolerancję na Pilipiuka to polecam cykl o Kubie Wędrowyczu
A może ma któraś Oko jelenia? Dostałam pierwszy tom i teraz mnie dręczy jak to się skończy.

Gra o Tron dawno za mną, ostatni tom też Pratchetta też na bieżąco czytam, Pilpiuka coś czytałam ale mi styl nie podchodzi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-09, 11:42   #2618
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
to jaki Ty ten pociąg znalazłaś? ja liczyłam nawet jadąc icc bez zniżki <26 to mi tyle nie wyszło podeslę Ci fajne kompendium na temat Pragi i przejazdów
najlepiej jechać przejazdami kombinowanymi i nie pociągami międzynarodowymi
Najpierw sprawdzałam na stronce IC, potem forach internetowych, a potem przeszłam się do okienka i pani mi z wielką łaską wypisała różne połączenia i koszty podejrzanie zbliżone do lotniczych.

Planujemy wyjazd tylko na weekend, więc biorę pod uwagę jedynie dojazdy bezpośrednie. Nie zamierzam biegać z bagażem, zaliczać innych miast, lawirować między dworcami, wpychać do przepełnionych autobusów i czekać do rana na kolejny, gdy się spóźnię na ostatni wieczorny.

140 zł za bilet autobusowy to nie jest tak dużo, żebym dla 60 zł oszczędności ryzykowała dotarcie z przygodami i opóźnieniem. Wsiądę, zasnę i obudzę się na miejscu. Nie chcę dotrzeć na miejsce wyczerpana podróżą.
Stary 2011-11-09, 11:49   #2619
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Hiper, jak język? Przekonuję się do tego pomysłu coraz bardziej, a Panda mi kibicuje jak się da
wczoraj dostałam mmsa od siostry że też sobie przebiła

Cytat:
140 zł za bilet autobusowy to nie jest tak dużo, żebym dla 60 zł oszczędności ryzykowała dotarcie z przygodami i opóźnieniem. Wsiądę, zasnę i obudzę się na miejscu. Nie chcę dotrzeć na miejsce wyczerpana podróżą.
to fakt. ja na szczęście jadę niekombinowanym za 50zł i też zamierzam zasnąć i rano obudzić się na miejscu
kiedy w końcu pojedziecie?
.
Stary 2011-11-09, 11:52   #2620
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Teraz trwam w poszukiwaniach jakiegoś fajnego cyklu fantasy którego nie czytałam jeszcze ale nie wiem za co się zabrać, polecicie coś? Miecz Prawdy mam za sobą, Wiedźmina też (ale tu się zawiodłam...), Skrytobójcę Hobb (uwielbiam!), Inkwizytora Piekary czytam na bieżąco,... No i nie wiem za co się wziąć
Wujek mojego M. dał mi ostatnio pierwszy Tom serii, którą się zaczytuje - Andrzej Ziemiański "Achaja". Miejscami brutalne dość ale dobrze sie czyta.
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 11:57   #2621
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:

to fakt. ja na szczęście jadę niekombinowanym za 50zł i też zamierzam zasnąć i rano obudzić się na miejscu
Ja zawsze chciałam mieć, ale najpierw odkładałam, bo rodzice byli przeciwko, później odkładałam, bo się bałam o zęby (co wciąż mnie trochę martwi), później, bo po prostu jestem cykor...życie ucieka, kolczyk zawsze można wyjąć, muszę się zmusić do zaryzykowania ale teraz przeczytałam posty Hiper w wątku przekłuciowym i zaczynam znów cykać

Z tym, że zawsze nowe dziurki w uszach mi poprawiały humor na kilka tygodni...ostatnio z moim nastrojem jest fatalnie, więc na dniach przekłuję sobie chrząstkę, ale po świętach, jak będzie parę dni wolnego, chciałabym język.

Gdybyście wypatrzyły jakiś grupon z piercowaniem to pamiętajcie o mnie

Edytowane przez cholernarejestracja
Czas edycji: 2011-11-09 o 11:58

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-09, 11:57   #2622
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:

Szaloną masz siostrę, chyba ma to po Tobie :P

Może uda nam się wyciągnąć znajomych, to skoczymy autem
Stary 2011-11-09, 12:31   #2623
Ineso
Matka Smoka

Cytat:

Ineso - 1.może jakiś basen albo sauna albo 2.czapka+wilgotna skóra głowy? 2.Albo od kogoś złapałaś? Zawsze mi się słabo robi jak laski w tramwajach włosami zarzucają - wszystkie opowieści z higieny mi się od razu przypominają.
1.
2. a to możliwe
3. Jestem szczęściarą - jeżdżę pustym autobusem i rozwalam się na dwóch siedzeniach
Cytat:
Jak się widziałyśmy ostatnio, to akurat skóra mnie paliła, schodziła dużymi płatami i modliłam się, by załatwić wszystko i wrócić do domu... Wmasowałam w skórę Seboradin z rzepą i przeszło. Grzyb nie przeszedłby po jednym umyciu. W weekend użyłam Waxa, ale nigdy nie miałam z nim problemów.
Nie wiem, z czego to, może coś się zmieniło w wodzie kranowej, bo twarz i ręce też mam strasznie suche, a nogi mnie aż swędzą i koleżanka z pracy mieszkająca w NH ma tak samo...
Cytat:
a może to AZP? atopowe zapalenie skóry- tak mniej więcej się objawia.
nie masz wysuszonej skóry głowy i takich jakby większych płatów suchej skóry? sucha, łuszcząca skóra za uszami, na karku, brwiach? gdziekolwiek indziej niż na głowie?
Ja mam tylko na głowie. Jak dłużej mnie to będzie męczyć to pójdę do dermo, bo sama sobie skóry na głowie nie obejrzę.

Malla, gg - ja też chętnie otzrymam na pw info o Pradze

Biedronkowy NEWS:
Właśnie wrociłam z siatą herbat limitowanych. Cena 1,99zł za 20 torebek.
Smaki:
Zielona melon+trawa cytrynowa
Zielona czarna porzeczka+żurawina
Owocowa Sliwki z cynamonem i wanilią
Owocowa Gruszki z dziką różą i wanilią
Owocowa jakaś tam, której nie wzięłam - chyba czarna porzeczka i malina
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 12:45   #2624
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze chciałam mieć, ale najpierw odkładałam, bo rodzice byli przeciwko, później odkładałam, bo się bałam o zęby (co wciąż mnie trochę martwi), później, bo po prostu jestem cykor...życie ucieka, kolczyk zawsze można wyjąć, muszę się zmusić do zaryzykowania ale teraz przeczytałam posty Hiper w wątku przekłuciowym i zaczynam znów cykać

Z tym, że zawsze nowe dziurki w uszach mi poprawiały humor na kilka tygodni...ostatnio z moim nastrojem jest fatalnie, więc na dniach przekłuję sobie chrząstkę, ale po świętach, jak będzie parę dni wolnego, chciałabym język.

Gdybyście wypatrzyły jakiś grupon z piercowaniem to pamiętajcie o mnie

jak ktoś bardzo tego chce no to pewnie, że warto. mnie się to na szczęście nigdy nie podobało i nie mam ciągot, ale to dobrze, bo ja jestem straszny cykor
zresztą kiedy jak nie teraz?

ja uwielbiam swojego kolczyka w nosie choć drugi raz bym się nie zdecydowała na przebijanie. no chyba że bym się porządnie znieczuliła a nie tak jak wtedy głupia dałam się na żywca

Cytat:
Szaloną masz siostrę, chyba ma to po Tobie :P

Może uda nam się wyciągnąć znajomych, to skoczymy autem
samochodem w 4osoby jak najbardziej się opłaca

w związku z tym to jest głupia, no ale takie mam zdanie bo po prostu mi się to nie podoba. a ona wariatka chce mieć jeszcze w wardze czego już w ogóle nie umiem zrozumieć. no ale może zrezygnuje z wargi skoro ma w języku bo to już by było za wiele.
więc chyba jednak nie ma tego po mnie chociaż k. w nosie spapugowała

Cytat:
Ja mam tylko na głowie. Jak dłużej mnie to będzie męczyć to pójdę do dermo, bo sama sobie skóry na głowie nie obejrzę.

Malla, gg - ja też chętnie otzrymam na pw info o Pradze
AZP objawia się skupiskiem przesuszonej skóry np. na głowie. nie cała, ale takie plackowate miejsca. i nie wygląda to jak łupież, a po prostu płatki suchej skóry. czasem jak się je zdrapie może się pojawić odrobina przeźroczystego płynu, ale nie zawsze. na pewno zawsze swędzi:/

info zaraz prześlę

a w temacie herbat: chcę zrobić zamówienie z 1000smaków,bo się mojej mamie kończą. będziecie chciały?
.
Stary 2011-11-09, 12:53   #2625
Malla
Nie depcze krokusów

Ineso
Sliwki z cynamonem i wanilią
Gruszki z dziką różą i wanilią
Cytat:
ja uwielbiam swojego kolczyka w nosie choć drugi raz bym się nie zdecydowała na przebijanie. no chyba że bym się porządnie znieczuliła a nie tak jak wtedy głupia dałam się na żywca
Podobają mi się w nosie, ale zbyt często mam katar, nie chciałabym chodzić z osmarkanym diamentem
Cytat:
AZP objawia się skupiskiem przesuszonej skóry np. na głowie. nie cała, ale takie plackowate miejsca. i nie wygląda to jak łupież, a po prostu płatki suchej skóry. czasem jak się je zdrapie może się pojawić odrobina przeźroczystego płynu, ale nie zawsze. na pewno zawsze swędzi:/
A łupież nie wygląda jak płatki suchej skóry? Grzyb jest często mylony z przesuszeniem/podrażnieniem.
Stary 2011-11-09, 12:58   #2626
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
1. Podobają mi się w nosie, ale zbyt często mam katar, nie chciałabym chodzić z osmarkanym diamentem

2. A łupież nie wygląda jak płatki suchej skóry? Grzyb jest często mylony z przesuszeniem/podrażnieniem.
1. to może zamiast diamentu cyrkonia i będziesz mogła ją obsmarkiwać bez wyrzutów? a tak serio to ja też mam katar i nie ma to większego znaczenia. problem pojawiał się tylko w nadmiernym gubieniu kolczyków bo wypadały podczas smarkania ale kupiłam inny kolczyk, tzn. inaczej zakończony i po problemie

2. mam wrażenie że łupież wygląda jak drobne jakby kuleczki, a nie płaskie płatki skóry różnej wielkości. poza tym łupież nie "przylega" do skóry głowy, sam się obsypuje, a AZS nie.
być może i grzyb się może zdarzyć. nie wiem co gorsze... AZS bardzo trudno się leczy,bo to w zasadzie choroba psychosomatyczna więc wyeliminowanie przyczyn jest wręcz niemożliwe
.
Stary 2011-11-09, 13:00   #2627
szyrek
Zadomowienie

No to dziś Biedro zaliczę

I chciałam się dopisać do listy info o dojazdach do Pragi
w przyszłym roku chcemy dokładniej zbadać ZOO

Stary 2011-11-09, 13:18   #2628
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Jakby któraś z Was widziała grupon na depilację laserową (nie IPL!) to plis, dajcie znać
a to IPL jest jakaś gorsza? w ogóle są różne? nie wiedziałam

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie idealne oficerki sialala
gdzieeee?
szukam normalnych, zwykłych butów, właśnie oficerek i trzeci sezon nigdzie nie mogę znaleźć

Cytat:
czasem lepiej nie czytać, serio. Jak byłam przed pierwszą operacją i trafiłam na bloga dziewczyny, która miała to samo robione i sobie poczytałam, to ryczałam przed kompem jak rozhisteryzowana (a ona do narzekających i poddających się nie należy). Tylko się człowiek denerwuje, a dopóki czegoś na własnej skórze nie przejdziesz, to się nie dowiesz jak to jest naprawdę.
Swoją drogą w moim przypadku było okropnie, w życiu bym nie pomyślała, że coś może aż tak boleć No ale dobrze, że teraz to coraz lepiej mają opracowane i już się tak nie cierpi. Zresztą każdy ból mija i później (o ile w ogóle) pamięta się go zdecydowanie łagodniej

A poza tematem - jak Ty fajnie rysujesz!

Cytat:
Biedronkowy NEWS:
Właśnie wrociłam z siatą herbat limitowanych. Cena 1,99zł za 20 torebek.
Smaki:
Zielona melon+trawa cytrynowa
Zielona czarna porzeczka+żurawina
Owocowa Sliwki z cynamonem i wanilią
Owocowa Gruszki z dziką różą i wanilią
Owocowa jakaś tam, której nie wzięłam - chyba czarna porzeczka i malina
o nie
a ostatnio już się cieszyłam, że wreszcie trochę pudełek opróżnię, to kupiłam dwa nowe teraz to już w ogóle zabraknie mi miejsca w szafce

w Rossmannie mają nowe herbaty: "jabłko-figa-daktyl" (czy jakoś tak) i "sernik z truskawkami"

Cytat:
a w temacie herbat: chcę zrobić zamówienie z 1000smaków,bo się mojej mamie kończą. będziecie chciały?
nie, błagam, ja już tracę fundusze na ten miesiąc

Cytat:
Podobają mi się w nosie, ale zbyt często mam katar, nie chciałabym chodzić z osmarkanym diamentem
hehe

Ale mam dzisiaj power! Wczoraj byłam tak totalnie rozleniwiona, że chyba dzisiaj odbijam Wysprzątałam dokładnie cały pokój, odkurzyłam, umyłam podłogę, zmieniam i wietrzę pościel, zrobiłam porządek z papierami u nas w mieszkaniu, nałożyłam sobie maseczki.. A dopiero 14 Rany, więcej niż przez cały ostatni (leniwy) tydzień

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people

Edytowane przez Soline
Czas edycji: 2011-11-09 o 13:21
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 13:28   #2629
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Bardzo dobrze Zagoił się już praktycznie do końca, mam tylko troszkę spuchniete przy kolczyku ale to poncoć normalne. Przyzwyczaiłam się już do niego zupełnie, niedługo skracam sztangę i zmieniam na bioplast
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-09, 13:35   #2630
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
N
przecież Ty wiesz jak jechać
ale ok, wyślę Ci to co ja wiem

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
nie, błagam, ja już tracę fundusze na ten miesiąc
przyzwyczaj się, z nami już tak jest
a w temacie akurat herbat to na tej str. są taniuśkie więc może Twój portfel nie będzie tam bardzo płakał

Ineso- a te herbaty to są w torebkach czy fusiaste? bo moja mama pije tylko fusiaste

chce już wyjść!
.
Stary 2011-11-09, 13:35   #2631
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
gdzieeee?
szukam normalnych, zwykłych butów, właśnie oficerek i trzeci sezon nigdzie nie mogę znaleźć
Na Królewskiej-niedaleko UP Bez żadnych ozdób, wąska cholewka z ładnie schowanymi z tyłu gumkami, a do tego są porządnie ocieplone
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 13:35   #2632
cholernarejestracja
Copyraptor

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30411982]Bardzo dobrze Zagoił się już praktycznie do końca, mam tylko troszkę spuchniete przy kolczyku ale to poncoć normalne. Przyzwyczaiłam się już do niego zupełnie, niedługo skracam sztangę i zmieniam na bioplast [/QUOTE]

A co z tym drętwieniem? Przeszło? Chociaż jak się dziś zaczęłam przegryzać przez wątek to znalazłam info, że to normalne i przechodzi...

Jak znosisz niecałowanie się?

Soline - dziękuję
Stary 2011-11-09, 13:40   #2633
Ineso
Matka Smoka

gg - pisałam, że torebki

Soline - z Rossa to lubię Rooibos egzotyczny
IPL to nie laser, wbrew temu co piszą - pic na wodę, szkoda kasy.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 13:49   #2634
Konto usunięte

Cytat:
A co z tym drętwieniem? Przeszło? Chociaż jak się dziś zaczęłam przegryzać przez wątek to znalazłam info, że to normalne i przechodzi...

Jak znosisz niecałowanie się?

Soline - dziękuję
Drętwienie przeszło po 1,5 dnia. Też znalazłam info, że przechodzi i się uspokoiłam.
Nie jest źle z niecałowaniem się, bo ostatnio i tak ciagle się z P. kłócę
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 13:50   #2635
Malla
Nie depcze krokusów

W Rossmannie promocja produktów Neutrogeny i Garniera do pielęgnacji ciała, kupiłam skoncentrowany krem do rąk za 11,99 zł. Balsam klonowy też w promocji
Cytat:
1. to może zamiast diamentu cyrkonia i będziesz mogła ją obsmarkiwać bez wyrzutów? a tak serio to ja też mam katar i nie ma to większego znaczenia. problem pojawiał się tylko w nadmiernym gubieniu kolczyków bo wypadały podczas smarkania ale kupiłam inny kolczyk, tzn. inaczej zakończony i po problemie
A to ma jakieś różne zakończenia? Jakim cudem to się w ogóle trzyma kupy? Znaczy się... nosa?
Cytat:
2. mam wrażenie że łupież wygląda jak drobne jakby kuleczki, a nie płaskie płatki skóry różnej wielkości. poza tym łupież nie "przylega" do skóry głowy, sam się obsypuje, a AZS nie.
być może i grzyb się może zdarzyć. nie wiem co gorsze... AZS bardzo trudno się leczy,bo to w zasadzie choroba psychosomatyczna więc wyeliminowanie przyczyn jest wręcz niemożliwe
Mam płaty i same się osypują, co to? :/
Eks miał AZS i to było przerąbane, tylko klonowy Garnier jakoś to łagodził...
Cytat:
Przecież to Twoje info można rozsyłać dalej! :P
Cytat:
Swoją drogą w moim przypadku było okropnie, w życiu bym nie pomyślała, że coś może aż tak boleć
Nawet sobie tego nie wyobrażam...
Cytat:
Ale mam dzisiaj power! Wczoraj byłam tak totalnie rozleniwiona, że chyba dzisiaj odbijam Wysprzątałam dokładnie cały pokój, odkurzyłam, umyłam podłogę, zmieniam i wietrzę pościel, zrobiłam porządek z papierami u nas w mieszkaniu, nałożyłam sobie maseczki.. A dopiero 14
Zapraszam do mnie
Stary 2011-11-09, 14:02   #2636
cholernarejestracja
Copyraptor

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30412402]Drętwienie przeszło po 1,5 dnia. Też znalazłam info, że przechodzi i się uspokoiłam.
Nie jest źle z niecałowaniem się, bo ostatnio i tak ciagle się z P. kłócę [/QUOTE]

Ale nie o kolczyk?

Przeraża mnie też trochę niejedzenie nabiału. Pal licho jogurty i twaróg, ale dla mnie mleko to podstawa egzystencji
Stary 2011-11-09, 14:09   #2637
Konto usunięte

Cytat:
Ale nie o kolczyk?

Przeraża mnie też trochę niejedzenie nabiału. Pal licho jogurty i twaróg, ale dla mnie mleko to podstawa egzystencji
Nie, nie o kolczyk

Tydzień bez mleka minie Ci tak szybko, że nawet nie zauważysz.
Poza tym jak masz jakieś ciśnienie na mleko to zawsze możesz po 3 dniu wypić tylko musisz pamiętak o bardzo dokładym umyciu buzi, języka i uzyciu płynu do płukania ust.
Stary 2011-11-09, 14:14   #2638
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
przecież Ty wiesz jak jechać
ale ok, wyślę Ci to co ja wiem

chce już wyjść!
Myślałam że chodzi o ten tani pociąg o którym mówiłaś

Niecała godzina jeszcze

Stary 2011-11-09, 14:15   #2639
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
gg - pisałam, że torebki.
jako że temat herbat bliski mi nie jest to nie zaagłębiałam się w szczegóły

Cytat:
1. A to ma jakieś różne zakończenia? Jakim cudem to się w ogóle trzyma kupy? Znaczy się... nosa?

2. Mam płaty i same się osypują, co to? :/
Eks miał AZS i to było przerąbane, tylko klonowy Garnier jakoś to łagodził...
1. ma może byc prosty tak jak zwykły wkręt, zakończony kulką, spiralą albo tak jakby w łuk- taki mam właśnie teraz
coś w tym stylu http://img.xarchiwum.pl/16/6156/0222.jpg

2. może to AZS? nie wiem.
ja niestety mam AZS i to jest dramat choć uważam, że akurat ja mam baardzo lightową wersję. zauważyłam, że im mam większy stres i mniejszą odporność to zaczyna mnie to dopadać męczę się 2-3tygodnie i przechodzi. do następnego razu....
a weź się nie denerwuj

Cytat:
a czemu nie można jeść nabiału?
.
Stary 2011-11-09, 14:16   #2640
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Wujek mojego M. dał mi ostatnio pierwszy Tom serii, którą się zaczytuje - Andrzej Ziemiański "Achaja". Miejscami brutalne dość ale dobrze sie czyta.
Blair własnie miałam Ci polecić trylogię Ziemiańskiego "Achaja". Czyta się swietnie.
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości