|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sylwester się zbliża...ktoś też go spędza samotnie?
ja jestem chora jak już w okolicy października wszyscy pytają się,co robię w sylwestra.....i to współczucie kiedy mówię,że nic.....
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
teraz jest szczególnie gorący okres takich pytań...
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
mam tak samo....
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
wiem co przeżywa autorka
o czym ja mam z nimi rozmawiać słucham ich już 4 rok więc wiem o czym nawijają Czasem też czuję się samotna bo nie mam z kim spędzić czasu wolnego dlatego zaharowuję się na śmierć i uczęszczam do szkoły wieczorowej ale to nie może być również mój priorytet na życie
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale kurde ja tak lubie. Jakos nie przepadam za zatloczonymi klubami, imprezami u znajomych gdzie leje sie wodka i 99% ludzi sie caluje/obmacuje
"Tak rzadko zdarza się słyszeć, żeby kobiety mówiły: „Nie mogę się doczekać, żeby rozkręcić swój własny interes" albo „Już bym chciała chodzić na te zajęcia z handlu nieruchomościami". Cel większości kobiet brzmi „Za rok chcę być już mężatką"." |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Konto usunięte
|
A Ja nie lubię Sylwestra
![]() dzien jak dzień, czasem gdzieś idę a czasem spędzam w domu... też widzę nieraz ,,współczucie'', jak ktos mi tak bardzo współczuje to niech mnie zaprosi gdzieś he he ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
no widzę ze nie jestem sama...być może niektóre z Was źle mnie zrozumiały...nie chodzi mi o to żeby iść na huczną imprezę, bal czy coś w tym rodzaju, po prostu chciałabym posiedzieć z kimś miłym, obejrzeć jakaś komedię, wypić szampana i tyle
nic specjalnego, dziewczyny samotne piszcie może skąd jesteście, może zdziałamy coś wspólnymi siłami? mam 21 lat
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
bez obaw! zapowiada się, że ja również spędze Sylwestra w domu... z własnego wyboru.
Choć mam rzesze znajomych, bliższych bądź dalszych najzwyczajniej w świecie nie widzi mi się to. Pamiętam zeszłorocznego Sylwestra, domówkę po której wróciłam o 1:30 bo towarzystwo było już kompletnie nie kontaktujące, taksówki nie byłam w stanie zamówić i przyjechał po mnie tata... Z kolei dwa lata temu, wielka domówka na pół miasta z której też uciekłam i do tej pory nie wiem jakim cudem zamowiłam taksowkę o 1 w nocy... Zresztą w Sylwestra punktem kulminacyjnym jest północ, później składanie sobie życzeń i po tej północy już kompletnie nie wiem co mam ze sobą zrobić, prócz tego, że z chęcią położyłabym się do własnego łóżka... Dlatego też w tym roku zdecydowałam się zostać w domu, wypić lampkę szampana, poczytać książkę i po tej północy grzecznie położyć się spać
|
|
|
#40 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A czemu uciekłaś??? |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() W tym roku mam ambitny i stanowczy plan siedzenia w domu, nie chce mi się znowu wracać w Nowy Rok w ciężką śnieżycę i nie wiedzieć czy dojadę do domu czy nie...ale jak znam życie, to dzień przed albo w samego sylwka ktoś mnie wyciągnie z domu.
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Zazwyczaj w okolicach godziny 1 większość była już średnio kontaktująca, a reszcie zbierało się na wypominki i żale, czego kompletnie nie rozumiem.
Mnie z kolei na Sylwestra zbiera się na podsumowania... a zazwyczaj kwestii co by było gdyby i płacz ![]() Nie potrafię tego przezwyciężyć...
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nie przepadam za sylwestrem:
- na domówkę nie pójdę , bo po północy każdy będzie urżnięty - do klubu nie pójdę , bo jest hałas, tłok - na rynek nie chcę iść , bo zmarznę i dostane butelką w głowę ![]() W tamtym roku jeden delikwent zaprosił mnie na sylwka na sali, ale jakoś nie miałam ochoty stroić się w suknię wieczorową
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Ah
w tym roku nie. W tamtym w domu, 2 lata temu w domu i 3 lata temu w domu- małe dzieci. W tym roku Alpy i Szwajcaria ahh rozmarzyłam się |
|
|
|
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym chciała posiedzieć w domu, pogadać z kimś, cos dobrego zjeść, wypić coś- ale na spokojnie, nie że zaraz towarzystwo nawalone jak autobus
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Edziorek-tez o takie spędzenie Sylwestra mi chodziło....więc jak, jest ktoś chętny z Torunia bądź okolic?
|
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam problem. Moja kuzynka - dosyc bliska, właśnie w Sylwestra robi osiemnastkę. Zostałam oczywiście zaproszona. Nie mam ochoty tam iśc - marnowac Sylwka, którego mogłabym spędzic ze znajomymi, na imprezie , na której nie będę znała 95 % ludzi (co najwyżej z widzenia). Jej osiemnastka tego dnia to dla mnie jakiś całkiem pokręcony pomysł. Chce zaprosic ponad 60 osób. Sądzę, że przyjdzie mniej niż 1/3. Przecież to Sylwester... Jak się z tego wykręcic? Naprawdę nie chcę tam iśc.
|
|
|
|
|
#49 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i właśnie, domówka=o 24 wszyscy już są pijani a samemu świętować to kiepsko, klub=zbieranina ludzi, mogę pójść tam co tydzień, rynek=zimno i właśnie, sporo zagrożeń. Tak naprawdę nie wiem, jak powinien wyglądać mój sylwester, żebym była zadowolona.. ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
Możesz zawsze powiedzieć, że już masz plany, typu wyjazd, opłacona miejscówka na jakiejś imprezie i po prostu z powodów typowo organizacyjnych nie dasz rady.
|
|
|
#50 |
|
wizażowy robalek
|
ja w tym roku też prawdopodobnie zostanę w domu na Sylwestra, a moimi kompanami będą piwo i paczka papierosów. Tż nie posiadam, niby mam spore grono znajomych, ale różnie to bywa przy zaproszeniach (wiadomo - ktoś cię zaprosi, ktoś nie). W tamtym roku mi się udało tak ledwo-ledwo, mój (teraz) eks mnie wkręcił na imprezę. W tym roku nie zanosi się na nic szczególnego. I nawet humoru zbytnio nie mam..
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będziemy miały podobne towarzystwo
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Konto usunięte
|
Ja jak zwykle sylwestra spedze sama, ale w ogole mi to nie przeszkadza, bo na imprezie z 'prawdziwego zdarzenia' bylam dwa razy i podziekowalam
Moj narzeczony co prawda bedzie w domu, ale tylko cialem, bo ma z kumplami zwyczaj (to juz 10 lat) grania w gry na play station caly dzien i cala noc sylwestrowa w tym roku zgodzilam sie zeby wszyscy przyszli do nas. Pol nocy pewnie spedze na smianiu sie z nich , a sama (chociaz nie wiem jeszcze) spotkam sie z innymi 'opuszczonymi' dziewczynami i zrobimy sobie wieczor filmowy.Nie mam parcia na sylwestra, bo imprezy sa okropnie drogie. Za to wykupilismy juz sobie tygodniowy wyjazd w polowie stycznia, tylko we dwoje i juz nie moge sie doczekac
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie przepadam za tym dniem, szczerze mówiąc, ale wcale nie jest mi smutno. Najlepiej bawię się w domu. Tak już mam. Mój wybór. Zwykle oglądam filmy, robię jakąś sałatkę, piekę ciasteczka, słucham muzyki, siedzę przy kominku z książką w bujanym fotelu (jak emerytka Być może będę w sylwestrowy wieczór na Wizażu, więc jak coś, to chętnie dotrzymam Wam towarzystwa. Nie szkodzi, że tylko literkowego, przez ekran.
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Ja... chyba podobnie jak w zeszłym roku, spędzę Sylwestra w domu, z mamą. Cóż, faceta nie mam, moje przyjaciółki będą się bawić właśnie ze swoimi mężczyznami, a koleżanki generalnie mają swoje paczki i swoje plany na ten jeden wieczór...
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
O! nie jestem sama
Ja całkiem niedawno rozstałam się z facetem i nie mam ochoty na żadne zabawy. Z nim bym pewnie gdzieś poszła bo on żadnej okazji na imprezę nie przepuści.. Ale w tym wypadku nie mam ani ochoty ani nastroju ani chęci..Spędzę pewnie sylwester z polsatem
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;30416204]Ja jak zwykle sylwestra spedze sama, ale w ogole mi to nie przeszkadza, bo na imprezie z 'prawdziwego zdarzenia' bylam dwa razy i podziekowalam
Moj narzeczony co prawda bedzie w domu, ale tylko cialem, bo ma z kumplami zwyczaj (to juz 10 lat) grania w gry na play station caly dzien i cala noc sylwestrowa w tym roku zgodzilam sie zeby wszyscy przyszli do nas. Pol nocy pewnie spedze na smianiu sie z nich , a sama (chociaz nie wiem jeszcze) spotkam sie z innymi 'opuszczonymi' dziewczynami i zrobimy sobie wieczor filmowy.Nie mam parcia na sylwestra, bo imprezy sa okropnie drogie. Za to wykupilismy juz sobie tygodniowy wyjazd w polowie stycznia, tylko we dwoje i juz nie moge sie doczekac [/QUOTE]Skoro będziesz z koleżankami to nie będziesz sama .Ktoś sam jest jak siedzi sam w domu i nie ma z kim spędzić Sylwestra, choć oczywiście to nie koniec świata. Ja też nie idę na żadną imprezę, ale nie będę sama, bo będę u mnie w domu z facetem moim. Będzie na pewno super. Ja nigdy nie chodziłam na jakieś imprezy sylwestrowe, dlatego, że nie lubię, ogólnie nie chodze na imprezy. Jeżeli już miałabym coś imprezować to w domu , w małym gronie .
|
|
|
|
|
#57 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
kurcze podziwiam was, ze o tym myślicie w listopadzie
plany na sylwestra zaczynają mi się pojawiać zwykle o okolicach Wigilii
|
|
|
|
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
a ja bym bardzo chciała spędzić sama sylwester, niecierpie takich imprez, głośnej muzyki :/ a nikt ze znajomych tego nie rozumie i zaraz są pretensje.
Poza tym spotykam sie z kimś kto chyba jest bardziej imprezowy ode mnie i już wyobrażam sobie mine jak powiem ze ja naprawde najchetniej byłabym w domu w sylwestra.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

słucham ich już 4 rok więc wiem o czym nawijają
Czasem też czuję się samotna bo nie mam z kim spędzić czasu wolnego dlatego zaharowuję się na śmierć i uczęszczam do szkoły wieczorowej ale to nie może być również mój priorytet na życie
ale kurde ja tak lubie. Jakos nie przepadam za zatloczonymi klubami, imprezami u znajomych gdzie leje sie wodka i 99% ludzi sie caluje/obmacuje

najgorsze z tego wszystkiego są te ich docinki oraz docinki brata -Sylwester jest a Ty znów siedzisz w domu??