|
|
#1441 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
Trzymam kciuki za to, żeby się pies znalazł ![]() Może gdzie na panny polazł... Moja teściowa [wielka psia miłośniczka zresztą] opowiadała, jak Kropek [syn naszej Psoty, który trafił do jej znajomej], taki malutki naprawdę pies [wielkości ratlerka] kiedyś zaginął. Kobieta znalazła go po trzech dniach, jakieś 20 km od domu. Jechała gdzieś tam [dokładnie nie pamiętam] i zobaczyła go na poboczu drogi . Wybrał się razem z kolegą [bo był tam też i drugi mały piesek] na męską przygodę ![]() Naprawdę wierzę, że pies się odnajdzie A może niech koleżanka sprawdzi w poprzednim miejscu pobytu psa? Często zdarza się, że zwierzęta wracają na stare śmieci. Cytat:
![]() Może się ze znajomymi umówimy na wieczorek dzieciowy [też z dwójką ]. Nad Sylwestrem też zaczynam się już zastanawiać. Może do kuzynki TŻ'ta się wybierzemy [ma dziecko 6 tygodni młodsze od Uerowej , więc w sam raz ]Cytat:
Oj tam, idzie opanować ale jak wszędzie, trzeba uważać na drobny druczek
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się nigdzie nie wybieram (na razie), nie mam nawet żadnego znajomego Andrzeja
![]() Za to jeszcze tylko 2 tygodnie i 3 dni i idę na Closterkeller Znowu przeglądam palety na ebayu, upatrzyłam już 2
|
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
To się nazywa : studenckie życie ! Jeszcze nie wróciła . To suka . Psiapsiółka już dzwoniła do poprzednich właścicieli i do schroniska . Nie ma . Ja stawiam na durnowatych cieci . Ma ich dwóch na zmianę. Dostali polecenie, żeby każdego dnia około 20-tej wyprowadzać psa na spacer, żeby nogi rozruszał . Bardzo się wzbraniali i opierali, bo podobno bali się psa . Straszna z wyglądu to ona jest rzeczywiście . W końcu, pod presją utraty pracy, zaczęli z psiakiem wychodzić. Sama smycz zamawiałam . I coś mi się wydaje, że puścili ją luzem, żeby uciekła. U nas pełno dzików, saren, jeleni, zajęcy i innej zwierzyny leśnej. Pewnie, gnana instynktem, poszła w lasy . Nadal szukamy . Ale nawet jak się znajdzie to ma przechlapane. Jak raz poczuła zew puszczy, to już koniec . Albo całe życie w kojcu, albo - do schroniska . Wiem po swoich, które muszą siedzieć zamknięte na działce i tylko na spacery z nimi wychodzę. Suka już nie zapomni nigdy drogi do kurnika, a Maksymilian - do psa sąsiadów. Nic nowego nie kupiłam . ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Paaaadam
ochotuje któraś może na darmowy basen? 2x45min w tygodniu
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak pusto?? Gdzie polazły??
![]() Kupiłam dziś Seboradin, będę ćwiczyć systematyczność - trzymać za mnie kciuki ![]() Popełniłam też nowy podkład Rimmela w żelu - no co, wypróbować chciałam ![]() Muszę przyznać, że całkiem fajny jest, jaśniutki przede wszystkim |
|
|
|
|
#1447 | ||
|
|
Poka
![]() Cytat:
A ja szaleję. Tym razem na prefabrykatach, tj. kupuję mazidła. Będę się odmładzać, nawilżać i wybielać... ale będę piękna ![]() Cytat:
Miałam właśnie pytać, gdzie polazły, ale widzę, że mnie Aga wyprzedziła Rimmel na razie mnie nie kusi, mam za dużo BBC . A najgorsze, że nie chcą się zużywać [tak, brak systematyczności... ale pracuję nad tym ].
|
|
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Ta http://www.ebay.pl/itm/330616794257?...84.m1423.l2649 i ta http://www.ebay.pl/itm/370523314165?...84.m1423.l2649
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ja - nie ! Brzydzę się basenów . Cytat:
![]() Cytat:
A co kupujesz ? Kwasić się będziesz ? Muszę też tam zajrzeć, bo mam ochotę na keratynę i na coś z ceramidami do włosów . Np . http://mazidla.com/index.php?page=sh...mart&Itemid=27 To Ty już teraz jak prawdziwa wizażystka . Nic tylko przed lustrem siedzieć i makijażować się . Rzeczywiście, coś nasze pogaduchy zamierają . Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zła;/ miała być świetna impreza i co? nie mogłyśmy wejść,bo nie było już msc
|
|
#1451 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja chodze ostatnio wiecznie zmeczona, nieogarnieta, zero koncetracji jakiejs Cytat:
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
użyłam juz kilka razy nowego rimmela w zelu (nie wytrzymałam przed zuzyciem tamtego podkładu) i jestem max zadowolona, ale on na pewno nie kryje mocno, porównywalnie do minerałów, wyrównuje koloryt i osoby z problemami muszą sie 'dokryc' korektorem, ale daje tak naturalny look jak minerały, dopasowuje się i raz dwa sie go nakłada
|
|
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię się malować, szczególnie oczy, w końcu to najładniejsza część mojej twarzy Poza tym strasznie mnie kusi bo tych cieni jest tak duuużo i takie ładne Bo nasze studentki albo zajęte nauką (taaak, jasne ![]() Jestem po 2 użyciach tego podkładu i bardzo mi się podoba ![]() Stwierdziłam, że kupię jeśli dojdą do mnie wszystkie zamówione rzeczy
|
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Zadomowienie
|
Dobra dziewczyny miałam nie mówić nic jeszcze bo przed lekarzem jestem, ale w realu jeszcze się nie dziele z ludzmi radomsną wiadomością to może chociaż z Wami!!
![]() Jestem w ciąży!!! |
|
|
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję![]() |
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1458 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Też mam ochotę na te palety wielokolorowe i chyba jak już mi się pomysły na zakupy wyczerpią to sobie kliknę ![]() Cytat:
Kwasić i w ogóle maziać. Chcę się pozbyć ostudy, bo mam pod oczami i nazamawiałam melanoblokerów na masę. Planuję toniki, może nawet prawdziwy krem jakiś ukręcę, bo już się w sprzęt zaopatrzyłam Cytat:
![]() Za moich czasów wszystkie były fajne Ale teraz faktycznie się dużo zmieniło, kiedyś na imprezie można było posłuchać wszystkiego i każdy znalazł coś dla siebie, a teraz same jakieś umpa murzyńskie [vide hip hop party], albo house, trance, a nic dla zwykłych ludzi ![]() Jak ktoś chce się porządnie wybawić, to musi zasuwać na wiochę, do takiej barówy jak moja , bo w mieście nie wypada takiej muzy dawać, trzeba mieć trendy club Cytat:
???Cytat:
![]() Gratulacje, ogromnie się cieszę Hehe, widzisz, wystarczyło do nas ponownie dołączyć, kciuki włosomaniaczek działają cuda ![]() Idę się blogować
|
|
|
|
#1459 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
super, gratulacje Cytat:
![]() bylam caly czas, czytam na biezaco ale jakos weny, checi i sily brak czasem do cytowania, teraz jestem jeszcze chora wiec juz w ogole
|
|
|
#1460 | |
|
|
Ja nieszczególnie. Jeszcze "szczekanie" Eminema daje radę, ale taki 50 Cent i jego wiecznie otwarta morda... no nie mogę ![]() W ogóle mam wrażenie, że oni wszyscy w kółko śpiewają to samo. "Yeah, yeah, c'mon check it out, Yo, Yo, Yo, Yo, Yo..., ahhh, ahhh yeah" ![]() No i te ich teledyski pełne gołych lasek, pseudoluksusu i takich tam ![]() Ale np. strasznie podoba mi się HH po francusku ![]() Polskie klimaty niektóre też niezłe ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Przykre . Szybko na następne "wyjście". Może będzie lepiej . Cytat:
Ja nie znam się na takich napojach, bo nie pijam. Piwo też tylko w ostateczności . Też tak myślę .Gratuluję ! Cytat:
To zmień zainteresowania i rzuć to chorowanie . Ot co ! Pies Psiapsiółki wrócił sam . Tak jak przypuszczałam - już jest w schronisku w izolatce na obserwacji . Jak wrócił po tych paru dniach wolnościowego buszowania, zaczął od pokazywania na wszystkich zębów i warczenia . To nie jest rasa pas, którą mogłoby się chociażby na krótki okres czasu zostawić bez "ciężkiej" ręki. Poczuje swobodę i koniec, będzie próbować zdominować wszystkich . Miałam to samo z Maksymilianem, który stracił "przywódcę stada" i próbował przejąć dominację w domu. Jego życie wisiało na włosku. Walczyłam jednak dzielnie i wygrałem . Psiapsiółka sobie nie poradzi, bo jest całymi dniami w pracy . Szkoda suki, bo przepiękna . Znowu nic nie kupiłam . Aż wstyd się przyznać .Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#1462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najlepsze imprezy w sobotę/piątek. To wesele studenckie było podobno mega,no ale jak się ma takich kolegów jak my... Czasem można i do tego się pobawić. Zwłaszcza po % Cytat:
![]() Teledyski są do bani,ale już nie tylko hh,ale wszędzie same gołe Słuchałam kiedyś po francusku. W ogóle mam ochotę odświeżyć sobie ten język i przeczytać jakaś czytankę z korków chociażby ![]() Idę chyba dziś po farbę do włosów
|
|
|
#1463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak Kasia napisała - rzuć chorowanie w cholerę i zajmij się czymś ciekawszym
![]() Super, że psica wróciła ale zastanawiam się co z nią teraz będzie. Piszesz, że Twoja psiapsióła nie da sobie z nią rady, nie ma nikogo kto mógłby jej pomóc? Ja nie miałam nigdy do czynienia z takimi dużymi, dominującymi psami więc nawet nie wiedziałabym jak sobie z nimi poradzić. Jaki kolor tym razem?
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Słodkie cappuccino
zobaczymy co to będzie![]() Matko, u Was też tak zimno?! Wróciłam do domu i siedzę non stop zawinięta w koc Teraz jeszcze klimatycznie mam w pokoju-świeczki, cieplunio i herbata grzaniec z Biedronki
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście po farbowaniu zrób poka poka ![]() Strasznie zimno |
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie mi się podoba
i wreszcie nie jestem ruda
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Już zrobiłaś?
![]() Jutro czekamy na fotki
|
|
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, przed 20 już zmyłam
Muszę zabrać się za robienie zadania na zaliczenie...
|
|
#1470 | |||
|
|
Jak tylko mi wyjdzie, to nie ma sprawy
![]() Trzymaj kciuki zatem za pomyślne próby ![]() Cytat:
A co za rasa? Hehe, a ja wydałam na mazidlane prawie 100 w sumie ![]() Cytat:
Tak nas baba od francuskiego kiedyś tresowała, że jedną to znałam niemal na pamięć , że niby tak płynnie czytam [reszta klasy zresztą tak samo]. A jej i tak wiecznie coś nie pasowało . Całe szczęście tylko rok nas uczyła, a właściwie nie uczyła tylko stresowała. Programu nie zrobiliśmy nawet w połowie, wszystko korygować musiała jej następczyni i tylko jej zawdzięczam jakąkolwiek znajomość tego języka.Znamienna sytuacja, jak na zastępstwie wytłumaczyła nam zasady gramatyki, której nasza ówczesna nie potrafiła wyjaśnić przez 3 miesiące ![]() Cytat:
![]() Szybka jesteś ![]() Idę zmyć pazurrry...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

Trzymam kciuki za to, żeby się pies znalazł 
. 

]. Nad Sylwestrem też zaczynam się już zastanawiać. Może do kuzynki TŻ'ta się wybierzemy [ma dziecko 6 tygodni młodsze od Uerowej
, więc w sam raz
]

ochotuje któraś może na darmowy basen? 2x45min w tygodniu