|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
ostatnio mu powiedziałam, żeby sprzedał ten pierscionek to sobie chociaż odłożymy i pojedziemy na jakieś wczasy bo po co ma leżeć bezczynnie. ale nie skusił się
|
|
|
|
#1562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te babki z poczty Gwizdaka jakieś skretyniałe służbistki... zamiast wezwać straż to wolały zgrywać orkiestrę z Titanica i stemplować do samego końca ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
a być może istnieje też sposób żeby dziecko dobrze wychować a jednocześnie żeby inne dzieci Cię jemu zazdrościły tak czy owak masz już punkty bo w podstawówce fajni rodzice to młodzi rodzice i starsi byli wyśmiewani nie wiem czy wam kiedyś mówiłam ale mój pseudo-kuzyn (tzn. syn znajomych rodziców) na swoich 18. urodzinach usłyszał jak mój dziadek chwali jego mamę za dobre wychowanie, na co zaczął się dziwić i mówić "ale mama mi niczego nie kazała nigdy robić, ja się sam wychowałem !" i ciocia była wtedy bardzo dumna że mały szczurek nawet nie wiedział że idzie dokładnie wyznaczonym labiryntem trzeba umieć mądrze kierować dzieckiem i myślę że przede wszystkim chwalić i wspierać ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- http://img2.etsystatic.com/il_fullxfull.194987290.jpg masz i się zatkaj
|
||
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matka desperatka, do tej mi najbliżej ![]() a na avatarze było eat a cupcake a nie cook on czy cos tam
|
|
#1564 |
|
MBZ♥
|
Zuz
np d'vision Oni Cię odpowiednio pokierują![]() Ilsa pytałaś o psy w schronisku, różne są. te, które są agresywne to na początku są trzymane osobno-to tak jakby obserwacja jakaś, a tak to mają boksy po 2-3 i one są takie, że jak tylko zobaczą Kogoś to szczekają i machają ogonami, skaczą bo chcą zwrócić na siebie uwagę![]() i prawda, że taki zwierzak będzie Cię kochać miłością bezgraniczną-jak mieszkaliśmy na wsi to mieliśmy Psiaka ze schroniska wierniejszego towarzysza nie znam niestety zachorował poważnie tuż po śmierci ojej babci i uśpiliśmy go.![]() Carmi kciukam za przymiarkę ![]() Motylku my w mieszkaniu tym co zostało w rodzinnym mieście mamy mastercooka i jesteśmy zadowoleni
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
i co robi taka matka desperatka ?
![]() powiedzieć wam jakie dostałam spoilery ?
|
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie myślałam że mają większe te boksy, zwłaszcza na zimę jak mogłyby nocami się przytulać do siebie i ogrzać. Mateusz prosi tylko żeby piesek nie był szorstkowłosy żeby dało się go milej głaskać aha i nie możemy się zdecydować czy nasz kot ma się nazywać BełKOT czy Schroedinger (Szreduś, Szredi)
|
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
cześć!
gwizd, co za bezmyślne baby z poczty ![]() kawa, przez Ciebie gram w kotka, ale on ciągle ucieka i się wkurzam ![]() józia, gratuluję wpisania do redakcj i lepszego samopoczucia peach, jak to nie jesteś zaręczona? a ja mam dziś piękne włosy |
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie wzorem matki jest moja mama i moja babcia. jedna ma takie cechy, ktorych nie ma druga, dla mnie obie są wzorem, ktory bede starała sie nasladowac ![]() napewno bedzie (jest juz)w moim domu duzo tradycji, ale tez na duzo rzeczy wrzucam na luz i pobłazam. zobaczymy jak to bedzie bede starała sie wpajać moim dzieciom bycie dobrym człowiekiem- to po pierwsze, a po drugie- patriotą i człowiekiem wiary ![]() dzisiaj zauważyłam, że mam już siarę w cycku tz sie brzydzi
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
trudno sie dziwic
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilsa ja chcę spoilery!
![]() powiem Wam coś ostatnio odkryłam odnośnie zaręczyn, że strasznie przeraża mnie fakt, że Tż może się nie oświadczyć do czerwca/ lipca dla mnie jest to jakiś termin max. Kończę studia, szukam normalnej pracy i zmieniamy to mieszkanie. Nie chcę decydować się na trzeci rok mieszkania z nim jako konkubina. Bo wydaje mi się, że jak się zdecyduję to on przez kolejny rok nie kiwnie palcem. A odkrycie jest takie, że póki o tym nie myślę, to jest między nami super A jak już pomyślę to zaczyna się panika, smutek, płakanie, zły humor i najczęściej prędzej czy później wychodzi z tego jakaś głupia kłótniaPeach od kiedy on ten pierścionek trzyma? Za bardzo się chłopina przyzwyczaił do błyskotki, teraz Ci nie odda
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-09 o 18:04 |
|
|
|
#1573 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
gwizdak - super kolejna opowiesc..... i z powodu chwilowego rozstania sie z pierdzionkiem....
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wreszcie któraś powiedział że zainspirowało go to, że chciałabym mieć podchody i będę mieć 13 różnych punktów (bo mamy rocznicę 13. marca), nawiązujących do naszego bycia razem, jakichś symboli lub miejsc, wskazówki i na końcu będzie on więc teoretycznie wiem jak ma być ale naprawdę nie wiem zupełnie co wymyśli
|
|
|
|
|
#1575 |
|
MBZ♥
|
u mnie jeszcze komar lata
![]() Crozee już? ![]() jak ten czas leci ![]() Peach dobry znak, że nie chce go upłynnić oby już niedługo znalazł się tam gdzie pasuje najlepiej![]() Gwizdak czemu musisz na swój ring tak długo czekać? ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Tysia gratulacje ![]() Ilsa a co to spojlery bo mi się z autem kojarzy
|
|
|
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wim czy się już witałam w ogóle widziałam na liście nowe zazdrośnice a ja taka nie w temacie ![]() do czerwca jeszcze trochę czasu, mam nadzieję, że Twój konkubent zdąży do tego terminu ![]() mój piersćionek ma już ponad miesiąc ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Ilsa, ostatnio w tramwaju widziałam chlopaka podobnego do Twojego tż i właśnie sobie pomyślałam, że jak bedzie Ci się oswiadczał to wymyśli coś fajnego ale nie wiem skąd mi się to wzięło ![]() byou, no właśnie nie fajnie bo wolę pojechać na wczsy niz być robiona w bambuko kolejne miesiące |
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
pobiegałam ![]() i nadrobiłam Was, ale nie mam siły cytować ![]() dzisiaj TopModel znowu mnie Anka powk***** nice!
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
zablokowałam kotka
|
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
wiecie co ogarnela mnie przemożna chęć zjedzenia grochówki wlasnie konczy sie gotowac mega wielki gar ![]() dzis idziemy z Lolka na drugie zajęcia do przedszkola
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety moje Punto najpierw potrzebuje nowych drzwi po tym matole co we mnie wleciał tyłem, dopiero później mogę pomyśleć o skrzydle z tyłu
![]() Cytat:
![]() No ja bym chciała wam potem wysmarować taką opowieść że nigdy już żadna Zazdrośnica z tym nie będzie mogła ze mną konkurować ![]() jak to zrobiłaś; przecież on ma tylko kilka kropek pójdę się zaraz umyć
|
|
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
![]() no nie wiem właśnie - pan w Kruku tyle kazał czekać
|
#1585 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilsa fajnie brzmi
Myślę, że jak się chłopak zorganizuje, to naprawde będzie super! A to już tak pewne, wiesz kiedy się zaręczycie??Peach nie wiem czy się witałyśmy, wydaje mi się że tak. Dołączyłam w połowie zeszłego wątku. W każdym razie ja Ciebie i tak kojarzę bo Was trochę podczytywałam A... mój ma pierścionek od początku lipca i co? jajco ![]() Kawa hehe u mnie też grochówa w menu. Z tym, że jeszcze się nie zabrałam za robienie. Boczuś sobie na razie śpi smacznie w lodówce, ale się za niego wezmę ![]() Byou jak się zawezmę na to gotowanie, to zapraszam a mąż Ci z żołnierskiej stołówy nie przynosi? Spakuj mu na jutro słoiczek...Gwizdak może zrobi Ci szybciej Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-09 o 18:28 |
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ambitny plan, trzymam kciuki ![]() ![]() ale już chyba nie z tym facetem
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
mmmm grochówaaa...
![]() ja właśnie skończyłam gruszeczkę i tak sobie myślę :"iść robić muffiny czy zjeść kolejną...?" |
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiego kotka?
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mi się nie udało , a nie miałam czasu próbować dłużej
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

Został mi ten Chorzów

a być może istnieje też sposób żeby dziecko dobrze wychować a jednocześnie żeby inne dzieci Cię jemu zazdrościły 
13.03.2008
w sumie myślałam że mają większe te boksy, zwłaszcza na zimę jak mogłyby nocami się przytulać do siebie i ogrzać. Mateusz prosi tylko żeby piesek nie był szorstkowłosy żeby dało się go milej głaskać
(Szreduś, Szredi)

tz sie brzydzi