|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻtów wychowują i coraz więcej kupują część 7
Cytat:
lubię jedną dwie serie, ale kolejne to już takie flaki w oleju, chodzi mi o te wszystkie 13-sto odcinkowe seliale
|
|
|
#4292 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
doberek po pracy
![]() mało nastukałyście ![]() ale mnie dziś koleś jeden wpienił ... kierowca idę sobie z bąblem ... jest wielkie skrzyżowanie bez świateł, ale wszystko stoi, bo koras nieziemski na szczęście pomału, ale kurna w ogóle nie patrzał na pasy i gdybym te dwa kroki się nie cofnęła to by w nas trafił troche mnie to wpieniło, że zamiast patrzeć na ulicę to patrzy kuźwa dookoła wiedziałam, że nic się nie stanie, bo ja na szczęście patrzałam, ale chodziło mi o sam fakt, że facet jest półgłówkiem i tyle zauważył nas dopiero jak przejeżdżał obok i schyliłam się, żeby na niego spojrzeć i pokazać mu stukaniem się w czoło, co o nim myślę jeszcze tylko głośno krzyknęłam 'debil' i czekałam, aż przejedzie ...w końcu przeszliśmy zaraz za nim, bo samochody nas puszczały, a koleś otwiera drzwi i na mnie z pyskiem że może mnie skutkąć w ten głupi łep no i wtedy to mnie już wkurzył na maxa powiedziałam co o nim myslę całkiem głośno i dosadnie oraz zapraszałam, żeby podszedł i pokazał co potrafi, po czym się odwróciłam i poszłam ![]() no kur...... co za pierdzielony debil i żeby nie było - nie myślcie, że wciskałam się na chama między samochody duże przejście dla pieszych i inny samochód nas puszczał, bo chyba widział, że długo staliśmy, a poza tym i tak był korek a ten debil nawet na drogę nie patrzał i jeszcze kurna miał pretencje ![]() ahhh się wyżaliłam i od razu mi lepiej
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.. wróciłam.. zaraz przelecę co pisałyście
ale pora na kawę, no nie?? |
|
|
|
#4295 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Najwcześniej po 20-stym listopada ![]() Poszliśmy dzisiaj, bo starosta powiedział, że na bank będą. Jak okazało się, że jednak nie będzie, to stwierdził, że myślał, iż będą Zamiast zapytać, to wg swojego uznania kazał nam przyjść ![]() Sprawdzałam pogodę na jutro i u mnie ma być strasznie zimno Cytat:
Jamapi, ja bym mu chyba torbą przywaliła |
||
|
|
|
#4297 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4298 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!!
jamapi, trzeba było jemu natrzaskac, burak jeden... Wróciłam od okulisty i +0.25 na prawe i +0.5 na lewe... lekarz mówi, ze bardzo mała wada, ze przewaznie ludzie z 2 przychodza, ale ja będe juz nosiła okulary... powiedział, ze bardzo szybko przyszłam, że w takim przypadku, kolejna zmiana moze koło 50 nastapic
|
|
|
|
#4300 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Niektórych to się powinno wrrrru mnie też...4 stopnie w dzień ![]() nie,ale tytuł zachęcający polecasz?
|
|
|
|
|
#4301 |
|
Zadomowienie
|
hej laski!
kurczę moja mała ma gorączkę i to 39 stopni! (mierzona w pupie) innych objawów nie ma...rano była strasznie marudna i piszcząca, sama nie wiedziała czego chce, trochę na nią nakrzyczałam bo z tym jazgotem to biła wszelkie rekordy, wypłakała się a potem teściowa ją wzięła na kolana, dotknęła jej czółka i mówi, że mała ma gorączkę? ja na to, że pewnie od tego płaczu...no ale patrzę faktycznie główka gorąca, zmierzyłam temp...38,5, dałam jej doustnie paracetamol w syropie, oczywiście wszystko wypluła, przebrałam ją, spróbowałam jeszcze raz i znów powtórka
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jamapi to nie aluzja do ciebie, ale przypomniałaś mi, jak niektórzy włażą na ulicę i się nawet nie spojrzą czy coś jedzie, bo są pasy i mają bezwzględne pierwszeństwo Dzisiejsze kciuki podziałały
|
|
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
ja dziś tylko na chwilkę bo coś mnie chyba bierze...jestem rozpalona ale mi zimno.. wypiję herbatkę ciepłą i wskakuję do wyra
|
|
|
|
#4304 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcę Wam kogoś przedstawić - oto Franek
|
#4305 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4306 | ||
|
Zadomowienie
|
tam sie znajduje firma i hotel a pracują w różnych miejscach, głównie Poznań ale czasem dojeżdzaja sporo km np na Nowy Tomyśl czy Pobiedziska
Cytat:
![]() Cytat:
) no i teraz małe dziecko jest tak więc nikomu nie pozwałam u nas w domu palić, niestety lato czy zima, do kotłowni czy na taras nie daleko.A co do okularów to ja noszę już w sumie 21 lat, teraz mam szkła minus 7 choć już powinnam mieć -7,5 i cylindry do tego. Szkła muszą być specjalnie prasowane bo gdyby były w normalnej postaci to by wiele nieróżniły się od denek z jabola. No i to ma niestety swoją cenę, W zeszłym roku jak wymieniałam szkła i oprawki to w sumie zapłaciłam coś ok 600zl a oprawki nie pamiętam dokładnie ale napewno nie 200zl (nie pamiętam czy 175 czy 135 ) wiec reszta to szkła a jeśli o kasie mowa to dziś wreszcie zapłaciłam ten mandat 540zl (bo już się tym komornik z US zajął bo było 500zl) ...nie pytajcie z jakim ciężkim sercem dawałam kasjerowi tę kasę
|
|
#4307 |
|
w krainie snu i marzeń
|
cześć Franku! witaj jutro o poranku
|
|
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie byłoby całej tej sytuacji gdyby facet patrzał przed siebie a nie w lewo inni mnie puścili, tylko ten się zagapił i jeszcze oburzony ![]() u mnie w mieście jest w ogóle bardzo duża kultura jeżeli chodzi o przejścia dla pieszych bez świateł ale wyjątek potwierdza regułę ![]() ooo dzień dobry franio
|
|
#4309 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Franek! witaj w naszych skromnych progach!
![]() hmmm...nie wiem czy wiesz ale na powitanie musisz powiedzieć cos o sobie, zdjęcie już mamy (mmmm....przystojniak z Ciebie ![]() P.S a słyszałyśmy, że robisz świeeeeetną kawkę!
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-11-09 o 19:19 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogłaś to rozłożyć na raty, albo przekabacić komornika, że nie masz żadnego majątku i poszłoby do umorzenia ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
ale jak kawa?? przecież na dzień dobry flaszka musi być
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Franio
A my zaraz do Szefowej zapłacić za mieszkanie, bo jak na złość nie było jej na uczelni
|
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co mam wystawioną fakturę na 0,50 gr a w niej krem do rąk
i wysłane kurierem a niby zamawiałam smsem.... że co to ?ja nic nie zamawiałam ![]() czyżby prezent przeprosinowy za brak zestawu sukienek interes życia normalnie ... |
|
|
|
#4313 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
czemu Franek u licha?? to Pingwinek przecież
a który to już Pingwinek w "naszej" rodzinie?? mój synek zaadoptowanego bojownika nazywa Fredem Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-11-09 o 19:35 |
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Oja- Czemu jej dałaś PÓŁ czopka??? To takie dla dorosłych?
Edytowane przez zalotnica83 Czas edycji: 2011-11-09 o 19:42 |
|
|
|
#4317 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
aaaa masz Frania już ![]() Biedna malutka....się wymęczy....oby temperatura spadła szybko
|
|
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
o jakich zestawach sukienek piszecie, chyba cos przeoczyłam
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
A o co z tym chodzi?
http://allegro.pl/nowy-ekspres-krups...903219079.html jak to działa? Tak samo? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.

lubię jedną dwie serie, ale kolejne to już takie flaki w oleju, chodzi mi o te wszystkie 13-sto odcinkowe seliale
ślub 2.06.2007
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

że może mnie skutkąć w ten głupi łep
a ten debil nawet na drogę nie patrzał i jeszcze kurna miał pretencje
Zamiast zapytać, to wg swojego uznania kazał nam przyjść