|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
#2734 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() , napisz, że wymiana możliwa po dotarciu Twojej przesyłki do wizażanki od której dana rzecz jest.A na przyszłość nie rób tego. Po prostu ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
11. Po otrzymaniu rzeczy niezgodnych z opisem, odmiana jest obowiązkowa, koszty odmiany pokrywa właściciel rzeczy która jest niezgodna z opisem. Wszelkie próby uniknięcia odpowiedzialności (nieodpowiadanie na PW, odrzucanie takiej odpowiedzialności itp.) mogą zakończyć się banem. Forum zachowuje kopię całej korespondencji, nawet po edytowaniu postów.
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,,...ZWRÓCIŁA PANI WSZYSTKO NAWET TERAZ BUTELECZKA PERFUM WAZY 26 ML JEST PANI CUDOTWORCA O KONSYSTENCJI NIE WSPOMNE....'' Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2011-11-08 o 22:02 |
|
|
|
|
#2737 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz nigdy nie myslalam o tym w ten sposob, i rzeczywiscie testuje perfumy jak przychodza-ale to jest psik testowy a nie zlewam sie nimi, jestem ciekawa jak wiele osob jest takich ktore nie testuja-pewnie i tak wiekszosc by sie nie przyznala co robi z rzeczami gdy je dostaje
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
może nie oceniaj innych pod siebie, ja nawet nie otwieram koperty dopóki nie dostane potwierdzenia z drugiej strony
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Moze by tez mozna bylo regulamin zaktualizowac i doddac rozne punkty-zeby wszyscy wiedzieli, bo ja jestem na wymiankach od wrzesnia i tez roznych rzeczy nie wiem
---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Ja otwieram koperte zeby wiedzie zy wszytsko jest ok, i nikogo nie oceniam
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
jestem ciekawa jak wiele osob jest takich ktore nie testuja-pewnie i tak wiekszosc by sie nie przyznala co robi z rzeczami gdy je dostaje
a to co to jest ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kocze temat , nie chce znowu miec problemow, dzieki za rady bede sie stosowac, a Moderatorzy moze powinni dodadc jakies punkty do regulaminu zeby bylo jasne i klarowne dla wszystkich a jeszzce nikt nie odpowiedzial na moje wzorajsze pytanie-odnosnie potrzaskanego flakonu?
|
|
|
#2744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2746 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za pomoc
|
#2747 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
A ja powiem tak:
- kopertę, paczkę otwieram - ciuszki przymierzam, głównie spodnie ), ale nie noszę- kosmetyków nie testuję , ale - czasem, jeśli jest to zapach, którego kompletnie nie znam, psiknę raz, ale też niekoniecznie z sampla lub fiolki, bo psik to już ubytek wtedy duży, więc staram się raczej obwąchać zewnętrznie - korek znaczy ![]() - odpakowuję i sprawdzam co w środku, aby od razu wystawić przekupkę, bo wiem, że druga strona czeka na info, a i ja nie zapomnę wystawić I tyle jakby
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak otrzymuje paczke ,zawsze otwieram i sprawdzam czy wszystko w porzadku,zdarza mi sie przestestowac perfumy(jeden psik testowy)a potem odkladam do szuflady i czekam az wizazanka otrzyma ode mnie paczke(przewaznie jak jestem ta osoaba ktora czeka na paczke troche dluzej
),zas kosmetykow nie testuje,patrze,przygladam sie itd ale nie uzywam
|
|
|
|
#2749 |
|
Zadomowienie
|
a jeszcze w związku z moją sprawą. Dziewczyna chcę mi zrekompensować moją stratę i zaproponowała odlewkę innego perfum. I moje pytanie brzmi ile mogę "zarządać" od niej tej dolewki. W sumie pomyślałam, że najlepiej jak "odda" mi ten ubytek, a według Was drogie wizażanki ile ml ??
|
#2750 |
|
Wtajemniczenie
|
Też tak sądzę. Skoro otrzymanych perfum masz połowę flakonu, oceń ile brakuje (np jeśli pojemność wyjściowa flakonu to 30ml, więc np około 10 - 12ml odlewki). Ubytek minimalny rozumiem jako wypsikanie np. 3-5ml
|
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Droga ssaruskoo na przyszlosc pros o zdjecia,zeby uniknac niemilych rozczarowan ![]()
|
|
|
#2752 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Ale miło, że można się dogadać
|
|
|
#2753 |
|
Zadomowienie
|
więc tak mam dostać odlewkę beyonce, nie chcę żeby dziewczyna była stratna czy coś. A tamtego perfum było 50 ml i to perfum z avon był. To ile ml mogę poprosić ??
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Również bardzo się cieszę, że można takie sprawy załatwiać polubownie Bo dziś niestety byłam dwa wyłudzenia zgłosić na policji - oczywiście nie z wizazu lecz z innych portalu ;/
|
#2754 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa!!!
Dziewczyna miała wysłać 2 listopada, wysłała 7 listopada, oczywiście nie informując mnie o tym na PW, bo po co? Podejrzewam (ale nie mam pewności oczywiście), że wysłała dopiero wtedy, jak dostała przesyłkę ode mnie. Czy to się kwalifikuje na neutralną przekupkę czy jednak przeginam? Jak przeginam, to powiedzcie. Ale zła jestem, bo od jakichś kilkunastu wymianek mam coraz więcej problemów. |
|
|
|
#2757 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to neutral,bo jednak to nie jest opóźnienie 1-2 dniowe tylko aż 7 dniowe,a ja nie wyobrażam sobie,żeby nie poinformować o takim opóźnieniu.Chyba że wizażanka nie miała jak Ciebie poinformować,bo np. tydzień nie wchodziła na wizaż/komputer to wtedy bym przymknęła oko.
|
#2760 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.

a moze bledem jest wystawianie tego, ja to moge zdjac nie ma problemu, nie chce zeby ktos sobie myslal ze ja to puszcze komus innemu 

trzeba przyznac, wody nie wymienie dopoki Ty nie dostaniesz mojej normalne, a ze sobie wisi w watku to nie znaczy ze jej nie ma