|
|
#1621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa zachowywał się jak taka pusta blondyna która nie wie z czego się śmieje, ale śmieje się, żeby się tylko śmiać.
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, przede wszystkim o zaręczyny chociaż zaczęło się od czegoś innego..on chyba nie dorósł do odpowiedzialności i nigdy nie dorośnie..w zasadzie to jego problem..
ja wieki czekać nie będę na to by pójść krok dalej..mam jakieś swoje plany, które staram się realizować i w nich jest ślub najdalej za 2 lata, a dziecko za 3..na pewno nie chcę by dziecko pojawiło się bez ślubu i nie dopuszczę do tego, a on ślubu po prostu nie chce..takie argumenty jakie mi przedstawił są |
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym jeśli facet kupuje pierścionek i trzyma go kilka miesięcy to dla mnie są tylko dwa wyjścia: - kupił go bo był tani/na promocji i dostanę go "kiedyśtam" jak on dorośnie; - kupił go, chciał dać, ale się rozmyślił, co oznacza, że nie traktuje mnie jednak poważnie i robi krok w tył w naszych relacjach. Z doświadczenia swojego, kolegów i koleżanek wiem, że faceci najczęściej kupują pierścionki kilka dni lub tygodni przed planowanym przyklękiem. Czekanie na odpowiedni moment nie do końca ma sens, chyba że ten moment jest bliżej określony w czasie, typu wyjazd na wakacje, urodziny, Walentynki, Gwiazdka. Przecież każdej chwili można nadać szczególnego znaczenia, wystarczy tylko chcieć. |
|
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
maju, o co poszło ?
![]() ja z moim od wczoraj zamieniłam kilka słow, a aktualnie wyrzuciłam go z pokoju i nie bedzie tu spał napewno. a z tym czekaniem to nie wiem co mam robić. mam go zaszantażować że jak tego nie zrobi do określonego terminu to niech spada czy jak |
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...37&postcount=9 zdjecia make upu jednej z moich PMek jak chcecie obejrzec - makijaz bardzo delikatny, bo ona sie na codzien w ogole nie maluje i chciala bardzo delikatnie byc pomalowana....
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ojej widzę,że nie fajnie się dzieję.
Mam to samo zdanie,że jak się kupuję pierścionek to go się powinno dać, a nie czekać i jeszcze informować o tym swoją dziewczynę. TŻ ma zmartwienie bo nie wie czy nie straci pracy. Kurde szkoda mi go
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
pocz
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa nie czuj się urażona. To jest tylko moje bardzo subiektywne zdanie. Nie piszę, że to są tylko dwa jedynie możliwe powody zwlekania z przyklękiem. Po prostu mi do głowy przychodzą tylko takie powody.
|
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyżej nieco opisałam..szczerze to nie wiem co masz zrobić..mam nadzieję, że sam się opamięta.. właśnie co się dzieje? co to znaczy, że tamci zamknęli warsztat? |
|
|
|
|
#1631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co zamierzasz zrobić skoro macie zupełnie inny pomysł na życie ?Cytat:
ale taki makijaż sprawia że PM zdaje się być bardziej wypoczęta więc dobrze jest ![]() ale Twój chyba czekał miesiąc ? |
||
|
|
|
#1632 |
|
MBZ♥
|
Med
niech mama tego nie robi to nie przyniesie dobrego efektuMajasn przykro mi i to bardzo Peach nie wiem czy stawianie ultimatum coś da? masakra z tymi facetami
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Maja czy rozmawialiście wcześniej o ślubie, dzieciach itp. zanim temat stał się bardziej realny? Jakie było wtedy jego zdanie?
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, strasznie to przykre, co piszesz
Mam nadzieję, że cokolwiek zdecydujesz, to będzie dobrym wyjściem, które cię uszczęśliwi Byou, wiesz... Zadzwoniłam do niej i powiedziałam, że ja nie chcę kiedyś się dowiedzieć, że on mi się oświadczył, bo moja mama go przycisnęła. Stwierdziła tylko, że pogadamy. Powiedziałam, że nie ma o czym. Ona na to: "No o tym pogadamy" Ale ja nie chcę tak... Po prostu umarłabym z żalu, że tak by wyszło i chyba bym nie umiała jej wybaczyć takiego zmuszania nas. Powiedziałam jej, że on nie wie, czy się obroni do czerwca, a chce mu już kolejne obowiązki dokładać? Nie i już. Mam nadzieję, że nie zrobi nic wbrew mojej woli... Arr, ładnie wygląda
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-11-09 o 19:35 |
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
no ale ona nie chciala, ciagle musialam rozjasniac, bo jej bylo za mocno i sie zle czula,.... efekt koncowy podobal jej sie bardzo a to ona miala sie dobrze czuc przeciez.....
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ilsa, nie wiem..muszę się zastanowić..jak mnie będzie stać to się przeprowadzę jeżeli nic się nie zmieni.. |
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Maju klub
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ostatnio mialam tez PMke ktora chciala tylko kreski kredka zrobione - chciala brazowe ale ja chociaz na szare przekonalam (bo brazowe oczy miala wiec braz to by sie tak zlal), ale tylko kreske chciala bo ciebie jej sie nie podobaja i nie lubi. To po co mam na sile przekonywac do swojej wizji... to PMce ma sie makeup podobac przede wszystkim... A ta Bozena taka delikatna i tak ladnie wygladala, i jak widzialam jak ona sie sobie podoba to az milo mi bylo bardzo....
|
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nic..takie życie.. |
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam podobne zdanie co Carmi. Zgadzam się, że ”czekanie na dobry moment” to trochę naciągana sprawa.
Chyba jednak w całej sprawie ważne jest, czy się o pierścionku wiedziało przed zaręczynami, czy dopiero po. I dlatego Kawka myślę, że u Ciebie jest nieco inaczej. Dowiedziałaś się po i na Twoim miejscu przeszłoby mi przez myśl, czemu tyle z tym czekał, ale jednak w tej sytuacji nie zadręczałabym się tym pytaniem i cieszyła zaręczynami. Natomiast wiedząc wcześniej, zwłaszcza jak facet sam powiedział lub wie, że druga strona wie o pierścionku, to samo czekanie jest - w moim odczuciu - męką. Med, szczerze mówiąc, dla mnie najwazniejsze byłoby moje samopoczucie, mój stan psychiczny, i miałabym nadzieję, że on - jako kochający partner -to zrozumie. Po prostu poczułabym się prawdopodobnie tak, jak pisze Carmi - że muszę zasłużyć i radość z ewentualnych zaręczyn byłaby znikoma. Dlatego nie uważam tego żądania za brak miłości czy szantaż. w związku obie strony muszą się czuć dobrze - ja w takiej sytuacji czułabym się fatalnie. Jejku, maja, tak mi przykro
|
|
|
|
#1643 |
|
MBZ♥
|
Med mam nadzieję, że MamaCię posłucha, ja bym chyba się posunęła do powiedzenia swojej, że jeśli takie coś zrobi to się do Niej już nie odezwę:/
Majasn to ja nie ogarniam co w twojego TŻ wstąpiło, że jest tak na nie?? ![]() Arrakis dla Kogoś kto sięie maluje to nawe lekkie pociągnięcie rzęs jest pewnie efektem:wow dobrze, że słuchasz Klientek i delikatnie nakierowujesz na to w czym Im będzie lepiej
|
|
|
|
#1644 |
|
Wtajemniczenie
|
Med
przykro mi strasznie i mam tylko nadzieję, że chłopak się w końcu zbierze. Najka ja to rozumiem i zgadzam się z Tobą zupełnie i przecież kilka miesięcy temu też ryczałam, krzyczałam i chciałam się rozchodzić, bo jak to tak, że on nie jest pewien... A teraz jest tak, że zrobiliśmy błąd z mieszkaniem i strasznie nam ciężko z kasą. Potrwa to jeszcze jakiś czas - jak ja zacznę normalnie dostawać przelewy a Tż dostanie podwyżkę, czyli pewnie styczeń/ luty. I rozumiem, że teraz się nie da, a nie chcę byle jak na łapu capu, bo on też by się z tym dobrze nie czuł. Dla niego to też jest ważna chwila i będzie chciał o niej opowiadać. Wiem, że chce się wykazać, zabrać mnie gdzieś i tam to zrobić. Dlatego spasowałam. Ok poczekam. Co nie znaczy, że emocjonalnie bardzo tego chcę i jest mi przykro i czasem sobie popłakuję. Wiem też, że jak się sytuacja zewnętrzna ustabilizuje i będą możliwości a on się nie oświadczy to zaczną się jazdy na nowo. No ale na razie będę wzorem czekania Maja rety brzmi okropnie, może się obudzi jak dojdzie do tego, że może Cię stracić A jeśli nie, to wiem że to brutalne, ale nie naginaj swojej rzeczywistości, bo będziesz zła i zgorzkniała, a potem zaczniesz szukać kogoś na łapu capu, byle szybko. Jak siostra mojego Tżta;/ Myśl o sobie, o tym co czujesz i czego chcesz. Jeśli Twoje chcenia się rozmijają z chceniami Tżta to cholernie przykro i żal, ale dobrze że teraz a nie za 10 lat. PrzytulamPeach kurcze u Ciebie też niefajnie Nie wiem czy szantażowac. Strasznie ogólnie nie lubię gierek związkowych i wkurza mnie, że czasem musimy się do takich rzeczy uciekać, bo normalnie nie da się z nimi pogadać, a nawet jak już się doprowadzi do rozmowy to oni nie przyjmują argumentów. Bo kobieta nie ma żadnych środków. Może tylko czekać. Czasem dobrze robi facetom olewanie ich. Wrzucenie na luz i powiedzenie, że 'teraz to ja nie wiem czy jeszcze tego chcę'. Zimny prysznic. Arrakis podoba mi się szczególnie to ostatnie zdjęcie. Chociaż chyba mocniejsze powieki byłyby spoko, no ale jak się nie maluje...
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
BYou
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem..
już nie będę Wam marudzic ![]() ale dziękuję za wsparcie
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis jeśli tak chciała- ok, jej wybór, ale mnie się nie podoba. Tzn. hmmm uważam, że równie dobrze mogłaby nie mieć wcale makijażu
![]() edit: a tak w ogóle to trzeba zaufać makijażystce bo np. ja też się nie maluję, albo jak już to baaardzo delikatnie a jak Kawucha mi zrobiła ciemny, suczy makijaż to się czułam rewelacyjnie
Edytowane przez stygmatek Czas edycji: 2011-11-09 o 19:50 |
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Naj właśnie! Kluczowe jest to, czy wiemy o pierścionku, i czy facet wie, że my wiemy. Jeżeli on wie, to jest moim zdaniem zwykłe granie na emocjach i ja bym się czuła chyba upokorzona. Nie ma w tym żadnej mojej winy, a muszę cierpieć dla jego "widzimisię".
|
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja myślę nad jakimś fioletem z nudziakami, trochę rzęs a do rąk wrzosy włosy mam brązowe i takież oczy. Podobno różowego nie warto dawać na oczy na ślub bo wygląda się potem na zmęczoną
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2011-11-09 o 19:53 |
|
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, o kurczę... strasznie mi przykro, nie wiem, co wstąpiło w Twojego TŻa
![]() a myślisz, że on wcześniej też tak myślał tylko się "maskował", czy po prostu dopiero teraz do niego dotarło, co to wszystko tak naprawdę znaczy?
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

01.08.2013

wyżej nieco opisałam..
ale taki makijaż sprawia że PM zdaje się być bardziej wypoczęta więc dobrze jest
13.03.2008