Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-09, 20:13   #991
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

Cytat:
Napisane przez kigaro Pokaż wiadomość
Hej drogie PMki

zajrzałam na to forum i ogrom ilości Waszych wypowiedzi i tematów mnie powala Staram się czytać i chłonąć - ale same wiecie - forum jest tworem, który rośnie i rośnie

Ja mam termin na 28 kwietnia sukienka się szyje, sala i fotograf są, wodzirej jest - tyle brać ślub!

Dziewczyny z okolic kwietniowo-majowych - nie boicie się pogody? Trochę się boję, że będzie ziiimno i ponuro :/ Niby pogoda nie jest najważniejsza, ale wiadomo, że ze słonkiem byłoby lepiej

Pozdrawiam

nowa na forum

pat
Cytat:
Napisane przez magdawe02 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Jestem przyszłoroczną czerwcową Panną Młodą i chciałabym do Was dołączyć. Widzę, że na tapecie jest temat świadków. Otóż wygląda na to, że u nas będą dwie świadkowe. Moja siostra i siostra mojego A. Czy spotkałyście się kiedyś, żeby w takiej roli wystąpiły dwie kobiety? Bo to, że jest dwóch facetów to zupełnie normalne, a nawet niektóre Panny Młode o tym właśnie marzą...
Witajcie

Cytat:
To super, że nie wygląda to jakoś "rażąco" Wymyśliłam sobie, że obie nasze świadkowe będą miały takie bransoletki na rękę zamiast doczepiania butonierki Bardzo mi się to podoba
Załącznik 4328319

Załącznik 4328320

Załącznik 4328321
Mi się też bardzo takie podobają No i świadkowa ma wolne obie ręce. Nie musi się przejmować bukietem.

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Hejka Lachoniki
Zgodnie z obietnicą wrzucam mnie w kiecy mej Maggie Sottero - Rhonda Niestety więcej fotek nie mam, bo mój aparat ni cholery nie chciał współpracować ze światłem. Chyba czas na nowy

Marchewa dobra na wszystko

Przyślij go do nas. Dostanie kopa na rozpęd

Przepraszam ale nie mogę Wyobraziłam sobie taką baba jagę bez zęba, która czai się w krzaczorach na niewinne istotki

Chyba w każdym dziekanacie jest taki burdel i raczej się to nie zmieni, bo panie tam pracujące uważają się za święte krówska

To ja też jestem inna w ten sposób. Jak tylko jest czas, to herbatka i czytanko wizażowe Lubię to!

Witaj! Bardzo ładna suknia

Jak to mówi moja młodsza siostrzyczka: "Trzeba mieć na to wy**bane"

Trzymaj się Na pewno będzie lepiej

Też mamy naszą stronkę zrobioną na tym portalu

Witaj z powrotem Jakieś fotki z tego salonowego maratonu masz? Pochwal się
Ślicznie Tylko też mnie podpięcie trenu razi

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 20:16   #992
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
wiesz, jak masz się źle czuć w takiej, to jasne. Ale zobacz sobie jak w swoich sukniach ślubnych wyglądały khloe kardashian albo jej sławniejsza siostra kim (mówię o ślubnej rybce). Obydwu daleko jest do szczupłości a wyglądały świetnie i kobieco

Ja nie jestem gruba, tylko mam szeroką miednice.. biodra.. takie kosci wystają jakby.. i mierzylam juz suknie z obnizonym stanem i sie w nich wcale nie czuje.. wiec szykam innych ale juz wiem mniej wiecej co mi pasuje wiec mysle, ze w grudniu cos kupie tzn musze:P
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 20:17   #993
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Dzięki za pocieszenie

TŻ się załamał, bo okazało się jeszcze, że oprócz problemu z włosami, mam też pasożyta w organiźmie i teraz każdy się musi przebadać. A i tak musiał się szczepić wcześniej z mojej winy, ehh.

A tak wogóle to jak zacytować więcej niz jedną odpowiedź? Bo mam z tym problem.
Oj mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i leczenie pomoże

Cytat:
Hejka Lachoniki
Zgodnie z obietnicą wrzucam mnie w kiecy mej Maggie Sottero - Rhonda Niestety więcej fotek nie mam, bo mój aparat ni cholery nie chciał współpracować ze światłem. Chyba czas na nowy
Po prostu bosko w niej wyglądasz

Cytat:
Napisane przez Palulitka Pokaż wiadomość
Zaraz opisze moja wycieczkę po salonach
Ja byłam dziś w kilku na Jana Pawła i było całkiem w porządku mogłam praktycznie w każdym salonie przymierzać do woli, wręcz Panie nalegały żebym przymierzała kolejne suknie, może wynika to z tego że w środku tygodnia w godzinach 12-15 nie ma za dużego ruchu. Niestety ja już nie miałam ochoty przymierzać bo jako pierwszy dziś odwiedziłam salon Carmen iiii tam tam jest moja suknia !
A co to za suknia ta twoja
Stary 2011-11-09, 20:18   #994
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Mój tren jest też w pewnym sensie imponujący. Ale cały dół sukni jest drapowany - łącznie z trenem, więc układa się on w takie duże bańki, które mi się nie bardzo podobają. U mnie na szczęście nie ma problemu z ucięciem. Z podpięciem gorzej, bo ten wielgachny tren nie da się do końca schować i suknia jest z tyłu taka przedłużona nawet po jego podpięciu. Tu na ostatnim zdjęciu dobrze to widać: http://www.weddingshoppeinc.com/Blog...W1_Toronto.jpg
no to rzeczywiście jest imponujący, mój nie ma aż takich gabarytów. Takie treny pięknie wychodzą na zdjęciach i nic poza tym

a kolekcja sukien white one - ładne, ale mam wrażenie, że wszystkie już gdzieś kiedyś widziałam, nic nowego

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 20:26   #995
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Cytat:
To super, że nie wygląda to jakoś "rażąco" Wymyśliłam sobie, że obie nasze świadkowe będą miały takie bransoletki na rękę zamiast doczepiania butonierki Bardzo mi się to podoba
Załącznik 4328319

Załącznik 4328320

Załącznik 4328321

widziałam na żywo i pięknie to wygląda!

Cytat:
Napisane przez kigaro Pokaż wiadomość
Hej drogie PMki

zajrzałam na to forum i ogrom ilości Waszych wypowiedzi i tematów mnie powala Staram się czytać i chłonąć - ale same wiecie - forum jest tworem, który rośnie i rośnie

Ja mam termin na 28 kwietnia sukienka się szyje, sala i fotograf są, wodzirej jest - tyle brać ślub!

Dziewczyny z okolic kwietniowo-majowych - nie boicie się pogody? Trochę się boję, że będzie ziiimno i ponuro :/ Niby pogoda nie jest najważniejsza, ale wiadomo, że ze słonkiem byłoby lepiej

Pozdrawiam

nowa na forum

pat

witaj, ja też kwietniowa. Boję się pogody ale z racji, że nie mamy na nią wpływu staram się o tym nie myśleć. Oby wyszło słonko!

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 20:27   #996
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
no to rzeczywiście jest imponujący, mój nie ma aż takich gabarytów. Takie treny pięknie wychodzą na zdjęciach i nic poza tym

a kolekcja sukien white one - ładne, ale mam wrażenie, że wszystkie już gdzieś kiedyś widziałam, nic nowego
A na tych zdjęciach ta suknia jest już "uklepana" - jak się ją wyjmie z pokrowca, to wszystkie te bańkowate drapowania są pełne powietrza i wygląda jak balonik. Trzeba ją ładnie wyprasować i dopiero się dobrze układa.

Mi się te White One strasznie podobają - idealnie trafiają w mój gust. Pewnie nie są oryginalne, ale ja dosyć szybko znalazłam swoją suknię, więc nie mam porównania. Ostateczna decyzja była między W1 Toronto i W1 411. Inna sprawa, że jest niewiele sukni, które mi pasują, bo nie interesowały mnie żadne koronki, tiulem, kryształki i inne zdobienia. A takich całkiem gładkich sukien jak na lekarstwo.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 20:29   #997
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cieszę się bardzo, że moja kieca się spodobała. Przynajmniej mi chłop sprzed ołtarza nie zwieje
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 20:32   #998
magdawe02
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

a skad jestes? moze z pomorza?
Tak Pewnie domyśliłaś, bo wspomniałam o tłuczeniu butelek? A właśnie jest ktoś jeszcze może z moich okolic (Trójmiasta na przykład)
magdawe02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 20:38   #999
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się bardzo, że moja kieca się spodobała. Przynajmniej mi chłop sprzed ołtarza nie zwieje
niech tylko spróbuje wołami go przytargamy z powrotem

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Tak Pewnie domyśliłaś, bo wspomniałam o tłuczeniu butelek? A właśnie jest ktoś jeszcze może z moich okolic (Trójmiasta na przykład)
niutku to coś dla nas co województwo to obyczaj
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 20:42   #1000
magdawe02
Raczkowanie

Cytat:

Mi się te White One strasznie podobają - idealnie trafiają w mój gust. Pewnie nie są oryginalne, ale ja dosyć szybko znalazłam swoją suknię, więc nie mam porównania. Ostateczna decyzja była między W1 Toronto i W1 411. Inna sprawa, że jest niewiele sukni, które mi pasują, bo nie interesowały mnie żadne koronki, tiulem, kryształki i inne zdobienia. A takich całkiem gładkich sukien jak na lekarstwo.
Swojego czasu moim marzeniem była White One 427 i podobne z kolecji Pronovias (np. Lorna i India). Po prostu uważam że na taką okazję jak ślub właśnie koronki są idealne - delikatne i romantyczne. Niestety ceny nowych sukien z tych kolekcji sięgają 4000 tysiaków. To zdecydowanie za dużo jak na kieckę Zauważyłam że dużo z Was ma klasyczne suknie w fasonie "A" lub obszernej "księżniczki". Czy któraś z Was tak jak ja ma może rybkę (syrenę). Nurtuje mnie kwestia halki lub ewentualnego koła pod taką sukienkę...
Stary 2011-11-09, 20:46   #1001
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
no niby niefajnie ale lepiej że to wykryli i będziesz się teraz leczyć trzymaj się zdrówka i wypędź tego pasożyta a kysz :P

nom sporo biorą ale stres niezły....
a co powiecie na piorun który uderza w waszą salę i zaczyna się dach palić?? masakra jakaś.....
ja mam sale a w okolo las więc jak coś to będzie w drzewa waliło

Cytat:
Hejka Lachoniki

Marchewa dobra na wszystko

Przyślij go do nas. Dostanie kopa na rozpęd

Przepraszam ale nie mogę Wyobraziłam sobie taką baba jagę bez zęba, która czai się w krzaczorach na niewinne istotki

Chyba w każdym dziekanacie jest taki burdel i raczej się to nie zmieni, bo panie tam pracujące uważają się za święte krówska

To ja też jestem inna w ten sposób. Jak tylko jest czas, to herbatka i czytanko wizażowe Lubię to!

Witaj! Bardzo ładna suknia

Jak to mówi moja młodsza siostrzyczka: "Trzeba mieć na to wy**bane"

Trzymaj się Na pewno będzie lepiej

Też mamy naszą stronkę zrobioną na tym portalu

suknia śliczna ztn Ty śliczna w niej i dobrze że coś z tym trenem zrobisz bo tak to być nie może
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 20:48   #1002
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Swojego czasu moim marzeniem była White One 427 i podobne z kolecji Pronovias (np. Lorna i India). Po prostu uważam że na taką okazję jak ślub właśnie koronki są idealne - delikatne i romantyczne. Niestety ceny nowych sukien z tych kolekcji sięgają 4000 tysiaków. To zdecydowanie za dużo jak na kieckę Zauważyłam że dużo z Was ma klasyczne suknie w fasonie "A" lub obszernej "księżniczki". Czy któraś z Was tak jak ja ma może rybkę (syrenę). Nurtuje mnie kwestia halki lub ewentualnego koła pod taką sukienkę...
Tak na mój babski rozumek to myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłaby halka ze sztywnym tiulem u dołu, żeby ładnie sie ten dół sukni układał. Chyba bez koła Chyba najlepiej spytać kobitek w salonie, albo przymierzyć suknię z halką/bez/z delikatnym kołem (chociaż koła z takiej syrence sobie nie potrafię wyobrazić )
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 20:48   #1003
(kicia)
Zakorzenienie

misiak doczytałam na kwietniówkach bo tak jakoś jeszcze nie zamknełam tej karty od wcześniejszego czytania o Twojej dolegliwości... powiem Ci że moja koleżanka też miała takie problemy... wielkie dziury bez włosów... rzęsy jej wypadły (wywołane stresem) też dostała taki specyfik na to plus żelazo i śladu nie widać.... bardzo jej ładnie włoski odrosly mam nadzieje ze u CIebie będzie tak samo

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-11-09 o 20:49
Stary 2011-11-09, 20:50   #1004
kindziulindzia
Zakorzenienie

Palulitka gdzie ta relacja i gdzie ta suknia ??
19.05.2012
Stary 2011-11-09, 20:50   #1005
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Czy któraś z Was tak jak ja ma może rybkę (syrenę). Nurtuje mnie kwestia halki lub ewentualnego koła pod taką sukienkę...
Kurcze, widziałam dziś w internecie zdjęcie halki pod syrenkę - była po prostu tak samo profilowana jak sukienka. Oczywiście teraz nie mogę jej znaleźć.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2011-11-09, 20:54   #1006
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, widziałam dziś w internecie zdjęcie halki pod syrenkę - była po prostu tak samo profilowana jak sukienka. Oczywiście teraz nie mogę jej znaleźć.
http://allegro.pl/halka-rybka-do-suk...905420127.html
może coś takiego

Stary 2011-11-09, 20:55   #1007
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dokłądnie tak

Ja teraz znalazłam tę: http://www.aliexpress.com/product-fm...olesalers.html

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2011-11-09, 20:56   #1008
kindziulindzia
Zakorzenienie

no dziewczęta na mnie czas - trzeba uskutecznić kąpu kąpu spakować się bo na 4 dni jadę do TŻ

a tak na marginesie temat mało ślubny - jaki balsam do ciała polecacie bo mój mi się już znudził i chętnie bym go zmieniła
19.05.2012
Stary 2011-11-09, 20:57   #1009
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
misiak doczytałam na kwietniówkach bo tak jakoś jeszcze nie zamknełam tej karty od wcześniejszego czytania o Twojej dolegliwości... powiem Ci że moja koleżanka też miała takie problemy... wielkie dziury bez włosów... rzęsy jej wypadły (wywołane stresem) też dostała taki specyfik na to plus żelazo i śladu nie widać.... bardzo jej ładnie włoski odrosly mam nadzieje ze u CIebie będzie tak samo
dzięki za pocieszenie
Powiem Ci, że ja też mam nadzieję, że jakoś to się "naprawi" ale jestem zła, że to akurat teraz przed ślubem. Bo mogę mieć problem z ułożeniem fryzury żeby nie było tego widać.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 21:01   #1010
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Oto ona: http://www.sweetheartgowns.com/swh/5897

czeka na mnie w salonie. Dopasowanie i odbiór w maju
Jest w kolorze takim jak na zdjęciach czyli Ivory. Jest to piękny kolor, ale jednocześnie przysparząjący dodatkowych problemów przy doborze dodatków
Nie mój styl, ale ty bardzo ładnie w niej wyglądasz. Szczególnie góra jest imponująca

Cytat:

Aa i byłam u lekarza - leczenie minimum pół roku - po prostu suuuper.
Trzymam kciuki za powrót do zdrówka

Cytat:
Hejka Lachoniki
Zgodnie z obietnicą wrzucam mnie w kiecy mej Maggie Sottero - Rhonda
Bardzo ładnie w niej wyglądasz. Ślicznie
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 21:01   #1011
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki za pocieszenie
Powiem Ci, że ja też mam nadzieję, że jakoś to się "naprawi" ale jestem zła, że to akurat teraz przed ślubem. Bo mogę mieć problem z ułożeniem fryzury żeby nie było tego widać.
zawsze można się ratować doczepkami... wiesz do kwietnia cudów nie będzie ale myślę że odrosną CI na tyle żeby nie było bardoz widać .... a jaki masz kolor włosów i raczej grube czy cienkie??

Stary 2011-11-09, 21:03   #1012
Myszeczek
Raczkowanie

Cytat:

ja, ja, ja nareszcie ktoś stąd, bo tak to większość dziewczyn z południa Polski. I też będę miała tłuczenie

Hej, Kigaro, mamy tę samą datę

a ja właśnie siedzę i oglądam rodzinkę. Kocham ich a najbardziej Kacperka

A do lata piechotą też se pójdę, a co mi tam...
Myszeczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 21:06   #1013
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
zawsze można się ratować doczepkami... wiesz do kwietnia cudów nie będzie ale myślę że odrosną CI na tyle żeby nie było bardoz widać .... a jaki masz kolor włosów i raczej grube czy cienkie??
Kicia mam ciemny blond - farbowane. Masz mnie chyba na fb i na pocztę wrzucałam to możesz zerknąć

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 21:06   #1014
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
no dziewczęta na mnie czas - trzeba uskutecznić kąpu kąpu spakować się bo na 4 dni jadę do TŻ

a tak na marginesie temat mało ślubny - jaki balsam do ciała polecacie bo mój mi się już znudził i chętnie bym go zmieniła
Udanego wyjazdu, ale nie wracaj z żadnymi orzeszkami :P

A balsam polecam dove z drobinkami albo mocno nawilżający - uwielbiam obydwa.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 21:07   #1015
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczek Pokaż wiadomość
ja, ja, ja nareszcie ktoś stąd, bo tak to większość dziewczyn z południa Polski. I też będę miała tłuczenie

Hej, Kigaro, mamy tę samą datę

a ja właśnie siedzę i oglądam rodzinkę. Kocham ich a najbardziej Kacperka
Ja tak samo mały jest ekstra

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 21:11   #1016
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Kicia mam ciemny blond - farbowane. Masz mnie chyba na fb i na pocztę wrzucałam to możesz zerknąć
aa no tak... wiesz na blondzie da się to jakoś załatwić nie rzuca się to raczej w oczy jak ktoś nie wie moja kumpela ma ciemny brąz wiec prześwity wiesz na ciemnym znać ale dało się je maskować myślę że jak przedstawisz wcześniej fryzjerce problem to da radę zrobić tak żeby było pięknie

Stary 2011-11-09, 21:12   #1017
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
zależy czego oczekujesz, ja na zimę używam neutrogeny, bo niestety skóra mi się przesusza lub oliwki a w pozostałym okresie lubię perfumowane, teraz mam heat beyonce (były w zestawie) i taki fioletowy marki douglass sprzedawany w tej perfumerii o zapachu paczuli i czegoś tam - zapach jest bardzo bardzo trwały

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 21:12   #1018
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Aa i byłam u lekarza - leczenie minimum pół roku - po prostu suuuper.
dużo zdrówka. jestem z Tobą

Cytat:
Hejka Lachoniki
jak dla mnie extra

Cytat:

udanego długiego weekendu ja też polecam dove
Stary 2011-11-09, 21:14   #1019
marylka80
Zadomowienie

Dobry wieczorek

Dopiero teraz udalo mi sie was nadrobic Poszlam dzis do pracy bo wstalam rano z calkiem dobrym samopoczuciem, wprawdzie jestem dalej pociagajaca, ale da sie przezyc

Cytat:
to mi poprawiłaś humor z samego rana kochana

dzień dobry dziewuszyska

miałam dziś po raz pierwszy koszmar ślubny miałam podziurawioną suknię ślubnę i wyglądałam jakbym dopiero co wyskoczyla z jakiś krzaków, fryzury i makijażu to nie miałam wcale no porażka i co najgorsze byłam bez zęba i to jedynki
To tak jak ja, jeszcze wczoraj sie chwalilam ze jak na razie koszmarow nie mialam, i prosze wystarczyl jeden caly dzien na wizazu i koszmar jak znalazl Snilo mi sie ze w dniu naszego slubu UWAGA! wybuchla wojna!!! A najlepsze jest to ze wszyscy wiedzieli ze wybuchnie oprocz mnie, bo tak bylam zajeta przygotowaniami ze ta informacja mnie ominela. I oczywiscie nikt na slub nie przyszedl!

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Moje inspiracje slubne

Kolor przewodni: fuksja
Sala: http://www.dworekpantadeusz.pl/
DJ: DJ Jacky
Fotograf i kamerzysta: mFilm z Lublina
Drink Bar: Drink Bar z Lukowa
Suknia slubna: szyta na miare od PM
Zaproszenia: http://amelia-wedding.pl/
Spinki dla Tz: allegro
Poduszka na obraczki: zrobiona bedzie z kwiatow
Auto do slubu: Cadillac rozowy
Bukiet slubny: kantadeski z krysztalkami
Buty slubne: w trakcie poszukiwan ale cos takiego jak na fot.
Cadillac jest the best!!!

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dziewczyny już ponad tydzień siedzę nad zaproszeniami i mam dwie opcje do wyboru. Pomóżcie się zdecydować
To jaśniejsze zaproszenie zamiast jasnej wstążeczki miałoby ciemną, czekoladową, jak w tym pierwszym zaproszeniu .
Które bardziej wam się podoba?
Ja jestem za drugimi, moze dlatego ze to fioletowe cos na piewszych to tapeta ktora mam w przedpokoju na scianie i jakos dziwnie mi ona wyglada na zaproszeniach...

http://deccoria.pl/galeria/foto,id,5...kanocnie-.html

tenebroska- domek zapowiada sie ciekawie i to prawda ze urzadzanie pochlania duzo czasu ale za to jak juz wszystko skonczone to taka mega satysfakcja, a szczegolnie jesli samemu sie wszystko projektowalo, wymyslalo, dobieralo ja gdybym tylko mogla zaczelabym znowu wszystko od poczatku

kooocurku-piekne fotunie

zubi- wrzucisz tez moje inspiracje do pierwszego posta, czy jakos sama to mam zrobic?

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2011-11-09 o 21:19
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-09, 21:15   #1020
magdawe02
Raczkowanie

Cytat:
Tak na mój babski rozumek to myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłaby halka ze sztywnym tiulem u dołu, żeby ładnie sie ten dół sukni układał. Chyba bez koła Chyba najlepiej spytać kobitek w salonie, albo przymierzyć suknię z halką/bez/z delikatnym kołem (chociaż koła z takiej syrence sobie nie potrafię wyobrazić )
W salonie przymierzałam suknie + halka, ale kobieta powiedziała mi, że będzie ładnie jak wszyją jeszcze małe koło w tą halkę i dodatkowo nie będzie mi się nic plątac pod nogami, więc będzie ułatwiony taniec przez całe wesele. Poszperałam w necie i dziewczyny robiły na prawdę różnie:
1.z halką +koło1..jpg
2.tylko halka2..jpg
3.zupełnie nic3..jpg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości