|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
co do poscieli to ja nie chcę baldachimu.... ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- napisałam do Pearl bo nic się nie odzywa...a nikt tez chyba do niej nie napisal... jak odpisze to dam znac... |
|
|
|
|
#2222 |
|
BAN stały
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
A no i dzwonila dzis do mnie polozna , ze przyszly jej moje wyniki wymazu ze szpitala oraz krwi i ze sa zle. Mam anemi i cos tam w wymazie tez nie tak i mam na piatek wizyte u lekarza
. Ma mi przepisac zelazo i pewnie jakis krem na infekcje.A moze ktos napisze do Moniki bo ostatnio sie chyba wczoraj rano odzywala i mam nadzieje ze rozwarcie nie postepuje
|
|
|
|
#2223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niedawno wróciłam ze szkoły rodzenia. Dzisiaj były ćwiczenia i spotkanie z położną, która w sumie powtórzyła to, co mieliśmy wczoraj na wykładzie. W sumie to mało co ją słuchałam, bo cały czas rozmyślałam o tym jak mało rozciągnięta jestem Obawiałam się troszkę tych ćwiczeń, bo nie umiem usiąść po turecku. Chyba jako dziecko umiałam. Jakieś 2 lata temu na zajęciach z pilatesu dowiedziałam się, że to może być przez to, że jestem taka szczupła. Ogólnie to fakt, że mało przykładam się do ćwiczeń i teraz boję się, że będzie mi trudno urodzić moje dziecko ;( Czy któraś z Was też ta taki problem? |
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
AgaMili ja mam komplet taki jak pokazałaś ten drugi, tylko z misiami
![]() Jeszcze nie wiem czy bede używac baldachim bo mojemu męzowi sie to nie podoba, a mi bardzo
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
Pearl napisała, ze u niej juz ok. miala przeboje z tesciami a potem się rozchorowała i lezała z gorączką. ale juz jest dobrze i Nietoperek sobie szaleje
![]() i Was pozdrawia i każe jesc duzo czosnku zebyscie się nie rozchorowały tak jak ona
|
|
|
|
#2226 |
|
Zadomowienie
|
ja kupilam 2 komplety 2 el. bo ochraniacza nie potrzebuje
![]() jeden ze snoopim za 20zl w pepco a drugi za 53,50 ;p taki haftowany ![]() zjadlam 2 paczki
|
#2227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
damy radę przy porodzieAgaMili ja własnie tez nie wiem jaką pościel kupić ;/ nie mogę się zdecydować ![]() agawoo dzieeki ![]() napisał ktoś do Mmoniki? jak nie to ja do niej napiszę ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- napisałam do Moniki i do Agatka jak się odezwą dam znać
|
|
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2229 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Spieszę z kolejną wiadomością od Inutilka
![]() W ciągu dnia czuła się dobrze, skurczy nie było, ma nadzieję, że w nocy tez nie będzie, więc jest szansa na jutrzejsze wyjście ![]() Czy kupowałyście chusteczki nawilżające z Huggisa w biedronce? ten trzypak? Nie wiem, czy wszędzie, ale w Bydgoszczy obniżyli cenę z 9,90na 7,90 gdyby co
|
|
|
|
#2232 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku też chciałam z baldachimem, ale stwiedziłam, że to tylko zbieracz kurzu i jednak kupię bez Ale chciałabym ten przybornik na łóżeczko no i koniecznie ochraniacz Cytat:
Dawno kupiłaś? Cytat:
Nawet tłumu nie będzie, tylko raczej dzika horda ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
Za to miały być w Tesco 4-pak po 11,49 - ale jak zobaczyłam gazetkę po południu i pojechałam, to już nie było
|
|
|
#2233 | |||
|
Zadomowienie
|
wiadomosc od Moniki:
Męczą mnie codziennie kilka razy dziennie KTG bo brzuch robi sie twardy i czasami boli. Do szpitala dojechałam jak miałam juz 4 cm rozwarcia, dostałam 2 zastrzyki na rozwój płuc małego i jestem faszerowana tonami tabletek. Dzis mi wykryli w moczu białko i dużą ilośc czerwonych krwinek. Pozdrów laseczki no to mamy Monie jeszcze w dwupaku ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
po turecku to nawet teraz siedzę jest mi bardzo wygodnie tak pisać ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
ja jeszcze takich rzeczy nie kupuje dzisiaj szalałam ze stanikami ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak swieze bulki ida;pAgawoo uu jak bylam w 4 mcu chyba;p byla obnizka 50% tylko ze po obnizce bylo 40 a pani przy kasie mowi a to ta z rabatem i jeszcze 50% walnela;p btw w rossmanie jest najtanszy zestaw startowy hugisa za 19,99 no chyba ze ktos ma kupon do reala
Igorek jest już z nami i tuli się całymi dniami http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png Edytowane przez uska000 Czas edycji: 2011-11-09 o 20:57 |
|
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lucy a w ktorej biedronce kupowałas te chusteczki? duzo bylo?
|
|
|
|
|
#2236 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do pościeli, to mam poszewki, prześcieradło i ochraniacz ![]() Baldachimy niby fajne, ale jak nie ma potrzeby, to nie widzę sensu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
To się nacałowałam ![]() ________________ Po moich wojażach na mieście jestem do przodu w wyprawce o... patyczki do uszu dla niemowląt ![]() Ale od jutra wchodzi nowa, to tak będę kupować co rusz coś ![]() Szukałam ładnego kocyka akrylowego i jedyny co mi się spodobał jest brązowy tłoczony w misie i chyba ten wezmę
|
|
#2237 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Neska ja mam w Inteligo i jestem zadowolona
Angelika gratuluję zakupu wózka - dzielny ten twój tż że sam go wybrał ![]() Cytat:
Cytat:
![]() gratuluję zakupów, bardzo ładnie będziesz się prezentowała jako mamuśka ![]() Cytat:
Cytat:
ale szybko , wow na święta synuś z wami już będzie Cytat:
Cytat:
a ja dziś 2x sernik Cytat:
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Od kilku dni strasznie swędzi mnie brzuchol... nie wiem czy tutaj czy gdzie indziej o tym czytałam, ale nie pamiętam co robić
![]() HELP
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() nie było mnie, bo był u mnie tatuś, ale wszystko dzielnie nadrobiłam, troszkę nie mam dzisiaj humoru, bo napisała do mnie koleżanka, z którą leżałam w szpitalu, że będą się rozwodzić z mężem, w głowie mi się to nie mieści, ona na 25 grudnia ma termin, źle się między nimi działo, ale do końca wierzyłam, że się jakoś dotrą. Dzisiaj ona go przycisnęła i przyznał jej się, że on nie wie co do niej czuje, że wynajmuje kawalerkę, kazał jej napisać pozew i zdjął obrączkę napisałam jej, żeby do mnie przyjechała, bo aż normalnie się o nią boję, no ale nie wiem, jeszcze mi nie odpisała... Nie wyobrażam sobie nawet co ona musi czuć... Napiszę tylko, że moja glukoza nr III wyszla ok, więc tyle dobrego chociaż... Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny w szpitalach no i za Pearl by wróciła do zdrówka
|
|
|
|
#2240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz, nie doczytałamCytat:
jakieś mini pampersy też w promocji... Aha, te proszki lovelli też jeszcze mają |
||
|
|
|
#2241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby wytrzymała jak najdłużej Cytat:
![]() Reala nie mamy, ale do Rosmanna się przejdę ![]() Cytat:
Nawet nie wiedziałabym co jej powiedzieć Ale gratulacje z powodu wyniku glukozy Należało Ci się po tych przejściach
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz zmykam, więc dobrej nocy życzę
|
|
#2244 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale moze jeszcze facet sie otrzasnie i wroci na kolanach.Bambusiek - swedzenie skory na brzuchu jest normalne, smaruj kremem nawilzajacym. Dobrze ze z Pearl i Monika ok. No i zeby Inutil wypuscili jutro A mnie boli zab |
|
|
|
|
#2245 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
![]() dobrze ze Monia jeszcze w dwupaku oby tak zostało jak najdłużej uska Ty już tak blisko porodu uuu aż dreszczyk emocji mnie przeleciał
|
#2246 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurcze w Pl przy moich zarobkach pewnie bym takich nie jadła a przez to że tu takie tanie to się nimi obżeram....a dupsko rośnie Cytat:
Cytat:
|
|
#2247 | |
|
Zadomowienie
|
A ja byłam dziś na szkole rodzenia. Mamy zajęcia w sali konferencyjnej w szpitalu w którym zamierzam rodzić. Na sali porodowej akurat nikt nie rodził, więc całą grupą udaliśmy się na oglądanie i zwiedzanie całej porodówki. Noo... i powiem wam że sie przestraszyłam z deka
Te duże fotele porodowe, aparatura, zielona kafle na ścianach... brrrrr... Za to prysznic jest wypasiony - z masażami i radyjkiem ![]() Troszkę inaczej to sobie wyobrażałam, teraz przynajmniej wiem jak to wygląda, gdzie się będę męczyła i gdzie moje dziecko przyjdzie na świat ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- a my z TŻ wyczailiśmy pyszne pudingi w Aldiku. Sprzedawane są w takich wiaderkach kilogramowych. Wczoraj na spółę zeżarliśmy całe takie wiaderko ![]() Są waniliowe i czekoladowo-orzechowe (smak jak monte)
|
|
#2248 |
|
BAN stały
|
A co myslicie o tym?
http://www.ebay.co.uk/itm/BABY-VAC-N...item2a120e7075 Fajne i przydatne, nie trzeba sie meczyc z katarem ale jakos szkoda mi dzieci na tych filmikach
|
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W życiu bym nie dała 60 zł za puszkę cukierków Zmykam do łóżeczka,dobranoc
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-11-10 o 00:10 |
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
kasik ta z ikei posciel tez mam, taką samą
tylko bez ochraniacza, chociaz zaluje ze nie kupilam do kompletu dzien dobry w ogole
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

. A w ogole mi szef mowi ze bedzie na mnie czekal i ustalilismy ze wroce po 4 miesiach a jej mowi ze ja juz nie wroce, co za debil, prostak i jeszcze klamca na dodatek
.

Obawiałam się troszkę tych ćwiczeń, bo nie umiem usiąść po turecku. Chyba jako dziecko umiałam. Jakieś 2 lata temu na zajęciach z pilatesu dowiedziałam się, że to może być przez to, że jestem taka szczupła. Ogólnie to fakt, że mało przykładam się do ćwiczeń i teraz boję się, że będzie mi trudno urodzić moje dziecko ;( 
damy radę przy porodzie

ale szybko , wow na święta synuś z wami już będzie
Oby wytrzymała jak najdłużej