|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻtów wychowują i coraz więcej kupują część 7
zestaw LRD, LWD, LBD z czwartkowej oferty
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
, więc tylko buźka mi została
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Little Red, black, white dress (dress- sukienka)
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- wiem... w takim wypadku to i ja bezsilna bo pozostaje mi to samo co Tobie... ale jak jestem w aucie to hoho - 3 ulice słyszą i zwracają uwagę na takiego pustaka .. a ten wtedy gumy pali i silnikiem garuje pokazując jak bardzo betonowym jest pustakiem (ile ma % betonu w betonie )
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Za 69,900zł były do kupienia little red, black oraz white dress. Rozeszły się w mgnieniu oka
![]() Na alle są w zatrważających liczbach
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
za brak z katalogu nr 14 do zestawu z kosmetyczką genics dostałam własnie produkt zastępczy:
KOSMETYCZKA ANEW Brak - produkt zamienny: 9260-1 KOSMETYCZKA SB szt. 2 wart.: 9.80 |
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za wyjasnienie sukienek, te akurat widzialam
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- nie chce mi sie patrzec na all, |
|
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
W środy mam podział tygodniowy na wykłady. W jednym tygodniu mam zajęcia z kobietką, a w drugim z facetem. Kiedyś jemu wypadł pogrzeb, więc zamienił się z nią na tygodnie. Od 2-ch tygodni wiemy, że dziś miało nie być tej kobietki. Przed ostatnim wykładem z inną babką znajoma mówi, że ktoś jej tam powiedział, że zamiast wolnego mamy wykład z tym kolesiem. Pytam innych - nikt nic nie wie
Podobno jakieś dziewczyny, które mają po wykładzie (tym, którego nie było) seminarium z tym samym kolesiem, poszły je przenieść, a on im powiedział, że przecież mamy wykład i nie. Drugi kierunek nieświadomy niczego (bo ich własne koleżanki, które chciały przenieść seminarium, nic im nie powiedziały) poszedł sobie do domu. Od nas resztka, czyli jakieś 10 osób zbierało się do domu i złapaliśmy laskę z innego kierunku. Powiedziała, że widziała się z tą kobietką i nic nie mówiła o żadnym zastępstwie, więc poszliśmy do domu z myślą, że kolesiowi tygodnie się pomerdały. Dodam, że nie było nigdzie żadnej wywieszki z informacją, a koleś już jest w okolicach 65-70 |
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ja to czasem wejdę na forum a potem myślę(
)...ciekawe co z córeczką Oja(nie umiem odmienić) czy gorączka zeszła...mam nadzieję że tak...a może mała ma trzydniówkę jak wysoka gorączka i brak innych objawów...poczekamy zobaczymy...trzymam kciuki za dużo zdrówka dla malutkiej
|
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4331 |
|
Wtajemniczenie
|
Franio kazał przekazać, że nazywa się Franek, jest biało - czarny jak na Pingwinka przystało. Pierwszy raz ma już za sobą - w załączniku kawka dla chętnych [LUNGO
]. Kosztował 299zł [ale niby teraz jest jakaś promocja ze jak się wyśle kupon i kod kreskowy i dowód zakupu to producent zwraca 60zł - ciekawe, spróbować można ]. Już czuję tą wieczną dziurę w portfelu - wszystkie kawy, które mogą mi smakować są 2kapsułkowe
|
#4332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozostaje tylko jeszcze moje 100zl- też mandat tylko dziwna sprawa, powiedz mi Jamapi, jako specjalista w tej dziedzinie, ten mój mandat był wystawiony w zeszłym roku we wrzesniu, przyszło pismo, że pobiora z rozliczenia z PITu, nawet się do nich pofatygowałam żeby spytać czy mi napewno wezmą z rozliczenia (bo na to własnie liczyłam) czy mam najpierw jakąś zgodę czy coś podpisać (bo te pismo jakieś takie niezrozumiałe dla mnie było, tak jakbym miała wyrazic na to zgodę czy cos) no i jak tam pojechałam to mi pani powiedziała, że oni sobie to wezmą i zadnej mojej zgody nie potrzebują ... a no to luz...ale kasa z rozliczenia przyszła, trochę inna niż wynikało z rozliczenia ale napewno nie mniejsza niż o te 100zl, wiec wychodzi na to, że nie pobrali za ten mandat, pisma żadne nie przychodzą ...a Tzta scignęli po kilku miesiacach od razu windykacja, karne odsetki![]() bo ten czopek to 250g a tam w ulotce jest napisane, ze 10mg na 1kg masy, więc jak Anielka waży ok 12kg to tak by chyba wychodziło, choc już sama nie wiem czy nie za mało jej podałam ale juz nie jest taka rozpalona
|
|
#4333 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Miałam wyjaśniać,ale się spóźniłam
![]() Cytat:
z tego co wiem,opona jest najdroższa zobacz tutaj: https://www.dolce-gusto.pl/PL/Ekspre...-Ekspresy.aspx Cytat:
)Cytat:
|
|||
|
|
|
#4334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oji ale trzydniówka to nie jest połączona z biegunką? czy mi się coś pomieszało?
|
|
#4335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
istnieje prawdopodobieństwo, że w którymś momencie powstał błąd - wierzyciel się pomylił w kwocie albo komornik ![]() ale jak ściągneli mniej to ok jeżeli US siągnął i przelał mniej wierzycielowi, to u niego wiszisz, jako częściowo wpłacona przez US, a wówczas się postępowania nie wznawia tylko czeka na dalsze kroki komornika ...nie wiem, jak było w Twoim przypadku, kto się pomylił ![]() jak to piszę w punktu widzenia wierzyciela, nie komornika
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tak to może ząbki ![]() charakterystyczna dla trzydniówki jest wysypka pod 3 dniach
|
|
#4338 |
|
Zadomowienie
|
kurcze, ja nie pamiętam jaką kwotę zabrali ale mogło być tak, że zabrali ...tylko odsetki a reszta nadal wisi? a jeśli tak to chyba przez tyle czasu ktoś by sie odezwał skoro nim sie zajęli tak szybko? jak przyszło pismo do tZta to nie żadne "wzywamy do zapłaty" tylko, że zostało zajęte takie a takie konto bankowe. Na te konto już nic nie wpływa, żadne pieniadze (nawet wczoraj tu pisałyśmy o kontach w bankach) więc by się nie doczekali raczej na spłatę w ten sposób ale ja dziś poszłam i na te konto właśnie wpłaciłam w okienku kasę żeby sobie zabrali, nawet panie w banku były tak miłe, ze zadzwoniły gdzie trzeba, że wpłacam za mandat i niech sobie pobiorą
( bo bałąm sie żeby nie było tak, że ja tam wpłacę a oni za jakiś czas znów nas będą nękać )---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- nie nie, nie ma biegunki, żadnego kataru, kaszlu nic, gardełko ładne (na moje oko) tylko ta gorączka...hmmm...Ząbki.. .kurcze ona prawie wszystkie juz ma, nigdy nie gorączkowała przy wyżynaniu ząbków, nawet jak jej szły jedne za drugimi, albo po 2 naraz...wtedy to tylko marudna i płacząca była...a tu nagle taka goraczka i to dość wysoka...
|
#4339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewuszki ;-) Coś mało dzisiaj naskrobałyście. U nas w mieście zaczynają się dni MBP (Matki Boskiej Pieniężnej) i wszędzie pełno ludzi. A w szczególności pod ŚP (Ścianami Płaczu). Mnie i Mamę podkusiło, żeby sobie dzisiaj akurat pohasać po sklepach i to był błąd.
Zauważyłam u siebie po jakiś kilku miesiącach w okolicach kostek i poszperałam w necie i między innymi od tabsów. Ale ja mam predyspozycję do tego, gdyż mama i jej mama, czyli moja babcia mają. Cytat:
Kolejny Pingwinek ;-) Witaj! Cytat:
Będę później, najpierw idę pod prysznic, potem będzie TapModel Pa
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszczę w gre wchodzi zajęcie wynagrodzenia itp. na prawdę nie potrafię powiedzieć, a co chodzi z Twoim mandatem ... no to pewnie 3 dniówka jeżeli nie ma żadnych innych objawów ... za 3 dni szukaj ciapek na ciele - jeżeli będą to to było to, a jak nie to nie wiem ale lepiej jutro idźcie do lekarza, bo teraz 3 dni wolnego, więc jakby co tylko pogotowie Wam zostanie ....a w gardełku nie ma nalotu?
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
Oja to jak najbardziej pół czopka, bo to dla dorosłych...dla dzieci mają 125mg
Ciesze sie że gorączka spadła. Przy trzydniówce może nie być żadnych objawów poza gorączką dlatego poznaje sie ja dopiero w czwarty dzień jak występuje wysypka...najczesciej zdaza sie własnie dzieciom w wieku 1,5-2 lata...dlatego przyszła mi na mysl...
|
|
|
|
#4342 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2011-11-09 o 21:17 |
|
|
|
#4343 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ach w ogóle jaki cholerny zbieg okoliczności, bo TZ przyjechał wczoraj wieczorem(z Poznania) bo dziś musiał coś załatwić osobiście, miał na to czas od 9:30 do 13:30, a teściu miał się dziś stawić w szpitalu w Poznaniu właśnie, do godz 11 stej i dzwonił tam do tego szpitala czy nie mógłby mieć tej godziny przesuniętej o kilka godz bo to jednak 120 km i wtedy TZ by załatwił to co miał załatwić i by zabrał ojca i by pojechali razem bo i tak musiał jechać i tak, ale nieee, ma być o 11stej albo wcale!!! no to teściu najął kogoś żeby go zawiózł (przeważnie sobie liczą za to nawet po znajomosci, ok 200zl(parę lat temu była taka kwota, teraz pewnie więcej) no bo paliwo plus ok 100zl za zawiezienie) a TZ załatwił co miał załatwić i pojechał parę godz póżniej niemal w to samo miejsce i jeszcze mało tego teściu wyjechał o ósmej czyli 3 godz miał na podróż, jeszcze Tż pukał się w głowę po co tak wcześnie a sie okazało, że przez Poznaniem były takie korki, ze do szpitala dojechali o 11:30 i mało tego dostał z✂✂✂ę od jakiejś lekarki czy pielęgniarki i nie chcieli juz go przyjąć bo miał wyrażnie powiedziane: do 11stej!![]() ale jak kiedyś co też miał iść do szpitala na badania (on jest cukrzykiem i robią mu tam ileś dni jakieś badania, pomiary i potem dobierają mu leki, teraz muszą mu dobrać inne bo chyba mu nie służą) no i wtedy też się stawił na godzinę to czekał chyba jeszcze ze dwie i kurka dobrze było ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
a ta 3 dniówka jest groźna? i dlaczego występuje po niej wysypka
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że przypomniałyście o top model
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4346 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4347 |
|
w krainie snu i marzeń
|
dobrze zrobiłaś bo to byłaby za duża dawka dla dziecka
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe która odpadnie, a powiem wam, że ja z tych co zostały to kojarzę tylko 3: Michalinę, tą co ma dziecko i tą co beczy, imion nie pamiętam, jak będą 2 odcinki do końca to będę wiedziała, kto jest kto
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-11-09 o 22:14 |
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
O Boziu tylko dwie strony do nadrobienia? Gdzie pouciekałyście?
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo źle, mało źle
skończyło się TM zaraz przyjdą
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

, więc tylko buźka mi została

Podobno jakieś dziewczyny, które mają po wykładzie (tym, którego nie było) seminarium z tym samym kolesiem, poszły je przenieść, a on im powiedział, że przecież mamy wykład i nie. Drugi kierunek nieświadomy niczego (bo ich własne koleżanki, które chciały przenieść seminarium, nic im nie powiedziały) poszedł sobie do domu. Od nas resztka, czyli jakieś 10 osób zbierało się do domu i złapaliśmy laskę z innego kierunku. Powiedziała, że widziała się z tą kobietką i nic nie mówiła o żadnym zastępstwie, więc poszliśmy do domu z myślą, że kolesiowi tygodnie się pomerdały. Dodam, że nie było nigdzie żadnej wywieszki z informacją, a koleś już jest w okolicach 65-70
)...ciekawe co z córeczką Oja(nie umiem odmienić) czy gorączka zeszła...mam nadzieję że tak...a może mała ma trzydniówkę jak wysoka gorączka i brak innych objawów...poczekamy zobaczymy...trzymam kciuki za dużo zdrówka dla malutkiej

...a Tzta scignęli po kilku miesiacach od razu windykacja, karne odsetki
że może mnie skutkąć w ten głupi łep
Klaudia 16.10.2009