|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
xzora dziękuję
Planujemy właśnie Peschici (Tż tam już był) lub Vieste. Interesują nas właśnie takie ciekawe krajobrazy ze skałkami itp, bo "płaskich" plaż mamy dosyć po Tunezji i Turcji ![]() nocko fajna lista, kopiuję
|
|
|
|
#542 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmelova, przyznam szczerze, ze niektore piosenki na tej plycie sa straszne
jak jej sluchalam za 1szym razem to prawie padlam teraz na te swieta bede robic na jej podstawie wlasna plyte, bo na pewno nie zdzierze niektorych piosenek po raz drugi! Najgorsza ze wszystkich to chyba Teresy Brewer (nie dosc, ze glupi tekst to jeszcze koszmarny glos |
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Nocko, dzięki za pamięć
Przejrzę te piosenki z Twoimi zastrzeżeniami![]() Butter, przykro mi z powodu mamy, słyszałam o leczeniu przy boreliozie, jest długie i uciążliwe, ale najważniejsze, że da się coś zdziałać. Ściskam! |
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam fajne biustonosze do karmienia na allu, zmierzyłam się i jestem w szoku 100 w biuście 80 pod- urosłam 10 cm. No ale w sumie by się zgadzało- 10 kg na plus przełożyło się na 10 cm
|
#545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Butter trzymam kciuki za to, aby się udało szybko znaleźć lekarze i, żeby leczenie poszło sprawnie.
Cytat:
przypomniałaś mi o świętach no i chyba piękna jesień się skończyła. zimno się zrobiło. |
|
|
|
|
#546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż z tego co pamiętam, to na kamykach nawet wygodnie się leżało, no i nie trzeba się było otrzepywać z piasku ![]() a tak w ogóle to twoje kciuki zadziałały, mój klient zdecydował się na Egipt Cytat:
![]() wychodzi polskie 75G, brytyjskie 34(75)F wzruszył mnie filmik o podróżach, wspaniale ukazujący to, że na całej ziemi ludzie są do siebie podobni: http://www.youtube.com/watch?v=zlfKd...layer_embedded |
||
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprzedaż lata ruszyła więc powinno być coraz lepiej![]() U nas w biurze już totalny ruch ![]() Na serio są spoko. http://allegro.pl/listing.php/search...905508&order=t Kupiłabym już- ale pewnie jeszcze urosną ![]() --------------------- Dostałam pensję- nie wiem skąd- ale mam 1000 zł wiecej niż powinnam
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Butter przykro mi i trzymam kciuki. |
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj jeszcze przyszła umowa od strategicznego TO, więc powinno być już z górkico do staników - te usztywniane całkiem całkiem, a to 1000zł więcej to na pewno Ci się należało |
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
|
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się właśnie boję że kadrowa się walnęła. Nic mi nie wiadomo o żadnej premii, podwyżce czy nie wiem...firmowym becikowym ![]() Póki co kasa będzie leżeć na koncie- wstępnie odłożona na wózek
|
|
#552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Plus komenatrz pod spodem idealny: fuck man, how much money you got
|
|
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Jak miło! Nie przyznawaj się w firmie ![]() Kończę dzisiaj wcześniej (jak to w czwartki), T. również. Już się cieszę na długi weekend
|
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Ale się cieszę, że dzisiejszy czwartek jest jak piątek |
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Butter zdrówka dla mamy Nocko - fajna lista - kopiuję
|
|
#556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam chyba najbardziej piosenke "Im driving home for Christmas", szczegolnie podoba mi sie jego glos No i Abba jest ciekawa, tekst jest taki wprawdzie nieswiateczny, ale madry. ![]() Przyypominam tez o innej cudownie wesolej piosence: The Four Top - I cant help myself ![]() Ten tydzien mam straszny z powodu 1 zlecenia, ktore caly czas sie wali. Wczoraj skonczylam prace o 22, dzis zaczelam o 7. Bola mnie oczy i kregoslup, a w nagrode jak skoncze, to ... pojde na niemiecki Dobrze, ze wieczorem chociaz impreza ze znajomymi. |
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć... dobrze, że jutro wolne... muszę trochę odpocząć...
|
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I mnie zaraziłaś - odgrzebałam moje świąteczne przeboje ![]() Dla mnie weekend będzie pracowity, ale spoko. Może będzie u mnie nocować przyjaciółka z małym Stasiem. Mąż wyjeżdża, ale jak mam dużo pracy, to lubię być sama w domu. Ja już dziś mam "wolne" - zaraz idę na spotkanie z koleżanką - kawa i ciacho niezbędne, żeby rozdmuchać to zimno... Wczoraj mnie przewiało i nie mogę w pełni kręcić głową w lewo. |
|
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki miałaś rozmiar??![]() No nie przyznam się..ale jak to pomyłka to pewnie prędzej czy później kadrowa się "kapnie" ![]() No nic...liczę że to jednak premia dyrektorska .. i Mania będzie miała piękną brykę Maxi CosiTo dziewczynki byle do końca dzisiejszych obowiązków- później ładowanie akumulatorów ![]() Ja też się cieszę na długi weekend - bo znajomi maja wolne i jest co robić .
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem szczerze, jak szłam na L4 nie wypytałam kadrowej jak to jest u nas naliczane Założyłam że standardowo- najpierw średnia z 3 miesięcy , a później ZUS już wylicza średnią z całego roku. Tylko nijak mi taka kasa ze średniej nie wychodzi![]() Powinnam zadzwonić do firmy- ale mi się nie chce . Czekam na bieg wydarzeń.![]() EDIT. Mąż był najlepszy wczoraj i powiedział "Jak Ty masz mieć taką pensję na macierzyńskim , to po Marysi na rok do pracy i robimy Stasia" ![]() ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2011-11-10 o 10:14 |
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam rozmiar 75 E i 75 F bodajże.
Teraz mam 75DD lub 70E, więc różnica niewielka ![]() Poczytałam sobie mojego starego bloga. Kiedyś nawet składnie pisałam, może musiałabym wrócić do tego zajęcia, żeby poćwiczyć mózg i słownictwo ![]() Ale musiałabym założyć nowego bloga, bo do tamtego miejsca straciłam serce i czas. |
|
|
|
#563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zazdroszcze kawy i spotkania, jak jest taka pogoda to tylko bym siedziala w cieplych knajpkach i gadala do upadlego
|
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do mam.
Dziewczyny używacie (używałyście) do mycia od pierwszych dni tylko kosmetyków aptecznych- Musteli, Balneum, Emolium ?? Nie wiem czy moje przewrażliwione koleżanki stosuja takie wypasy czy tak trzeba . Jak tak trzeba to musze zacząć kupować na promocjach bo inaczej pójdę z torbami
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do komentarza, moim zdaniem pieniądze nie są barierą w podróżowaniu, a na pewno nie dla takich ludzi jak ten pan z filmiku. Myślę, że nie miałby problemów (o ile właśnie tak nie robił) w pozyskiwaniu sponsorów.
Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-11-10 o 12:51 |
||
|
|
|
#567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale mi nawkładali do głowy że TYLKO te 3 firmy które wymieniłam się nadają![]() ---- Ja osobiście bardzo dobrze znam Penaten bo tak jakby 15 lat temu przewijałam pieluchy mojejmu "niemiecko-polskiemu" siostrzeńcowi pamiętam doskonale zapach kremu do pupy![]() Cytat:
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2011-11-10 o 13:12 |
||
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na co dzień nivea albo babydream (bo tani). W ogóle nie ma co bawić się w dużą ilość kosmetyków. Sudocrem do pupy, jakiś krem do buźki na wyjścia, balsam do smarowania i styka
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam tez jakies pudry nie pudry oliwki nie oliwki ale tego nie uzywalam jedynie plyn do kapieli i krem do ciala, do pupu sudocrem, bambino, johnson a na odparzenia tormentiol |
|
|
|
|
#570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Uff...ulżyło mi ![]() Ja AA "Ja i mama" używam teraz dla siebie na rozstępy- tylko do tanich to on też nie należał- 45 zeta, a poszedł w 2 tyg
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

Planujemy właśnie Peschici (Tż tam już był) lub Vieste. Interesują nas właśnie takie ciekawe krajobrazy ze skałkami itp, bo "płaskich" plaż mamy dosyć po Tunezji i Turcji 

jak jej sluchalam za 1szym razem to prawie padlam