|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
Cytat:
![]() albo sie maluje minimalistycznie...tusz roz i lece albo kolorowe oko :P nie uznaje polsrodkow hehe ![]() Urban aleeee wieczor ![]() ![]()
![]() |
#1832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pewna byla, ze Ty taka mlodziutka a tutaj dowod juz wyrobiony ![]() ![]() dzieki ![]() ![]() ![]() przypomniala mi sie podobna historia, ktora opowiadala mi kolezanka, ktora pracowala w dyskotece za barem ![]() Kojarzyla taka dziewczyne, ktora byla czestym "gosciem" tych imprez a ta za nia nie szczeglnie przepadala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() normalnie wypalila jak rakieta zanim doszlo do niej co dziewczyna powiedziala. Dziopa taka mina zniesmaczona i sie pyta czy na sok dowod chce? kolezanka zgupla, pomruczala pod nosem, buraka zrobila i odeszla ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ja mam doła bo moja sunia niedomaga od kilku dni, jutro idzie do weta a ja dzisiaj przeryczałam cały dzień, teraz mnie tak głowa boli ze szok a tyle do zrobienia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Mi mój piesek - staruszek zdechł na rękach - dosłownie więc wiem jak to jest jak psinka niedomaga ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1835 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1836 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() to mój 3 pies-pierwszy został otruty i zdołał podczołgać się pod nasze okna. Drugi przeżył 17 lat ale końcówka była też ciężka. Trzeci-moja sunia to mój osobisty pies, jest ze mną 12 lat, przygarnęłam ją gdy ktoś ją wyrzucił z samochodu, miała wtedy ok 4 miesięcy. Jest dla mnie jak dziecko którego nigdy nie miałam, nie wyobrażam sobie...kurczę, znowu płaczę. Ale ze mnie histeryczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga, żadna z Ciebie histeryczka, to normalne, że się w ten sposób reaguje na takie sytuacje. ![]()
![]() |
#1838 |
Zakorzenienie
|
Agus...nie jestes histeryczka..to jest normalna reakcja jak cos sie dzieje z ukochanym zwierzakiem :| wspolczuje szczerze!
ja tez jestem histeryczka jesli chodzi o zwierzaki moje...juz pisalam czarne scenariusze jak moja Kitka sie dlugo nie wybudzala z narkozy::/
#1839 |
okrutnica jakaś... |
dzięki dziewczyny. Po prostu nie wyobrażam sobie życia bez niej
|
![]() ![]() |
![]() |
#1840 | |
Moderator
|
Cytat:
Mój 1 pies jak byłam mała zawsze trzymał się koło moje wózka. Nigdy się nie oddalał. Na pasach pomylił wózki i nagle pobiegł w drugą stronę prosto pod auto. W podstawówce miałam ukochaną sunię. Miałam ją kilka lat. Jak była w ciąży to mi ją ukradli. Potem dostałam psiaka. Przyszła do mojej mamy znajoma też ze szczeniakiem tylko zapomniała dodać że ma nosówkę. Mój biedaczek był za mały na szczepienie. Nie dało się go uratować. A ten staruszek to była znajda. Przygarnięty już miał kilka lat (ok.5)(jak się okazało rasowy gdzie kilkanaście lat temu szczenie było warte 3 tys zł). Był u mnie 13 lat (dopiero znajda nam się utrzymała na dłużej). Jak odszedł było to po 13 latach, 13 maja o 13... Pamiętam do dziś. Wcześniej próbowaliśmy go leczyć - przez kilka mcy brał 8 tabletek na dzień aby mógł żyć. Potem odmówił przyjmowania leków. Po 2 dniach umarł ![]() I też się poryczałam... A i w między czasie też po kilkunastu latach u mnie musieliśmy uśpić kotkę (rak) - tuż przed moim ślubem
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2011-11-09 o 19:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1841 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1842 | |
Moderator
|
Cytat:
Ale z drugiej strony bez nich tak smutno ![]() U mnie cała rodzina po śmierci tego staruszka nie chciała już psa. Wszyscy strasznie to przeżyliśmy.. Ale po 2 mc. ja kupiłam sznaucerkę mini. Zakochaliśmy się w niej. Tylko ja niestety zaraz po 2mc wyjechałam nagle do IE. Moja Tunieczka została w PL. I też jako 2-3 latka miała zmiany rakowate - ale na szczęście wyleczone. Ostatnio wyleciała na wsi zza ogrodzenia za jakimś pijakiem prosto pod auto. Spod auta ją wyciągali bez szans na to że przeżyła a ta wariatka tylko pazura sobie naderwała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Zakorzenienie
|
heh jaki pies szogun
![]() moja sunia tez jest wariatka ale ona zle skonczy kiedys bo jak widzi kota to goni na slepo ... kiedys tato poszedl z nia na spacer..wrocil caly zesztywnialy ,za nim weszla sunia..patrze sie a ona z boku czarna..a futro ma biszkoptowe...pytam sie co jej sie stalo a tato ze pogonila za kotem na druga strone ulicy i wpadla pod autobus....nic jej nie bylo kompletnie !farciara hehe
#1844 |
Zadomowienie
|
Oj, temat zwierzaków.
![]() Aga. ![]() Moja Rita żyje, ale jest już ze mną 13 lat, ostatnio dziwnie się zachowuje, bardzo się boję żeby jej się coś nie stało. ![]() A mój kolega kilka dni temu uśpił psa, którego miał bodajże 18 lat.. Kiedyś miałam Jamnika, który myślał że jest Rottweillerem. ![]() ![]() Jak byłam młodsza to często płakałam, że nie chcę żeby Rita umierała i twierdziłam że jak umrze to będę bardziej rozpaczała niż jakby moi rodzice umarli. :p |
![]() ![]() |
![]() |
#1845 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30411604]Ja jako dziewczynka wyglądałam na ok. 25 lat, a teraz z kolei wyglądam na pucołowatą dziewczynkę ![]() Oj baby baby, narzekacie, a za 5 lat bedziecie ze szczescia skakac pod niebo, ze mlodo wygladacie ![]() Cytat:
![]() Swoja drog, tak sie licytujecie z tym wiekiem, ze nawet mnie ciekawosc zzera co kto gdzie i ile ! :P
![]() |
#1846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1847 |
Zakorzenienie
|
Agus zadna z Ciebie histeryczka
![]() ![]() ja mam kocicie juz 16 lat ![]() ![]() ale kiedys tez byly problemy bo lekarz dal za duza dawke leku i miala rope w macicy i operacja szybko, wycinanie wszystkiego i czekanie czy da rade czy nie. Znajoma ktorej psem sie zajmuje w Szczawnicy jak jestem ma huskiego i kiedys przed tym swoim teraz miala jeszcze jednego huskiego, ponoc wiekszego i jeszcze ladniejszego i ktos jej go ukradl! ![]() szukala go rok, dawala ogloszenia w gazetach, rozwieszala na plotach, w radiu dala komunikat i w tv regionalej. Mowi, ze tyle ile pieniedzy wydala to szok, ale miala nadzieje, ze ktos sie odezwie a tutaj kicha.... po psie.... Ja mam ino Bąbla ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1848 |
Konto usunięte
|
Co do wieku dziewczyny, nie ma co marudzić - każda z nas ma tyle lat, na ile się czuje!
![]() Ja na przykład mam 18 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1849 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1850 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30421574]Co do wieku dziewczyny, nie ma co marudzić - każda z nas ma tyle lat, na ile się czuje!
![]() Ja na przykład mam 18 lat ![]() No to ja mam jakieś 6... ![]()
#1851 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Ale jakoś nie mam pomysłu jakby się odmienić. Chociaż swój wygląd lubię i w sumie jeśli mogłabym 1 rzecz zmienić to wzrost
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30421574]Co do wieku dziewczyny, nie ma co marudzić - każda z nas ma tyle lat, na ile się czuje!
![]() Ja na przykład mam 18 lat ![]() ja jak bylam w ciazy z Jaga to sobie myslalam czemu Ci ludzie nie dziwia sie, ze ja taka mloda i w ciazy - a pozniej dotarlo do mnie,ze niektore dziewczyny w moim wieku to juz 10 letnie dzieci maja. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1854 | |
Moderator
|
Cytat:
Ciekawe jak to u mnie będzie - z jednej strony rocznikowo to mogłabym mieć spokojnie 10 latka z drugiej nadal biorą mnie za nastolatkę.
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Klientka w krawacie
|
![]() Ja na przykład mam 18 lat ![]() A ja mentalnie z 12, fizycznie-14 ![]()
#1857 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30410397]Mi porwali i listonosza (na MP3 czekam już 2 tygodnie
![]() Ja też czekam na przesyłkę i obawiam się [tfu, tfu], że już do mnie nie dotrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za zdrowie pieska ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30421574]Co do wieku dziewczyny, nie ma co marudzić - każda z nas ma tyle lat, na ile się czuje! ![]() Ja na przykład mam 18 lat ![]() Ja to nie wiem ile, ale do 18 mi chyba brakuje ![]() Cytat:
![]() Albo że moi rodzice, to w moim wieku mieli już dzieci kilkuletnie, odchowane, prawie w szkolnym wieku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1858 |
maszyna, nie człowiek
|
Jej, nawet nie wiecie jak się ciesze, że po przemęczeniu jutra bedzie wcześniejszy weekend
![]() Ja się czuję na 19 lat ![]()
#1859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniejszy weekend, jak dla kogo. Ja chcę wolne. Takie np. 3 dni totalnego wolnego, żebym mogła spać cały dzień i malować paznokcie przy najgłupszych programach lecących w TV jakie są. A póki co się na to nie zapowiada w ogóle. ![]() I z drugiej strony wiem, że to sama na siebie tyle obowiązków nakładam, ale ja nie narzekam na całokształt, chciałabym po prostu taką tyci tyci przerwę, żebym mogła się uwolnić w czasie odpoczynku od myśli, że powinnam coś właśnie robić (konstruktywnego). ![]()
![]() |
#1860 |
Zakorzenienie
|
ja mam 20 ale czuje sie jak 18letnia nastolatka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.