|
|
#1741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
rozumiem i Ilsę i Med
Med jasno powiedziała, że jeszcze rok daje Tżtowi i myślę, że to jest ok. Każda z nas ma chyba w głowie jakiś termin, który jej pozwala przetrwać, dzięki któremu się aż tak nie świruje. Ilsa ma silny i stanowczy charakter i też tak mam, że w pewnym momencie po prostu postawiłabym sprawę jasno - wóz albo przewóz. Ale oczywiście mam nadzieję, że każda z nas się pięknie i szybciutko doczeka i nie bedzie tu okropnych scen zrywań i powrotów czego Wam i sobie życzę. I spadam jeść i się myć:P Słodkich snów )
|
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie cierpię gruszek ale czekoladę zawsze przyjmę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Czuję się fatalnie więc ide spać ![]() Nie moge się doczekać przyjazdu TŻta ![]() Dobranoc moje Ślicznotki
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Ja dziś na 8 na uczelnię ale naszczęście tylko do11 ![]() miłego dnia
|
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, nawet, jeśli mi przeszkadza, to przecież nie rzucę go tak o z tego powodu, jakbym zmieniała skarpetkę
Ale przyzwyczaiłam się do wiedzy, że on ma w szafce ten pierścionek i nie płaczę już każdej nocy w poduszkę z tego powodu. Co do tych innych facetów, to nie napisalam, że czekam na księcia z bajki u boku A. i jeszcze o tym rozmyślam. Podałaś mi taką opcję, a ja wychodzę z założenia, że to jest moja prawdziwa miłość, ale jeśli pojawił by się obok mnie ktoś, kto pokazałby mi, że to nieprawda, nie trzymałabym się pewnie kurczowo A., gdyby nadal zwlekał z deklaracją.natasia, ale ci dobrze!
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga robie Wam dzien
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Kawka
niebezpieczne pudełka - trzeba uważać![]() nadrobiłam, ale nie wiem już co napisać ![]() przede wszystkim współczuje tym czekającym zbyt długo na ten jeden ważny krok ze strony Tż-ta ![]() Maju tulę mocno ![]() wczoraj wieczorem godzinę poćwiczyłam, potem przemyłam twarz i nałożyłam maskę i zajęłam się paznokciami (bo straszyły ) potem korzystając z tego, że mąż wyszedł na spotkanie włączyłam sobie muzykę i leżąc wybielałam zęby perłą![]() i cieszę się bardzo, że jutro wolne cieszę się tak bardzo, że nie w głowie mi praca
|
#1748 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() współczuję Czekającym wiedzącym o pierścionku i podziwiam za wielką siłę.bo to wymaga wielkiej siły by czekać, być cierpliwą, nie doszukiwać się w każdym klęknięciu Tego. nie wiem na ile by mi starczyło takiej siły. a może Oni boją się tego kroku bo myslą, że za tym ruszy lawina ślubna? od jutra znów długi weekend bardzo się cieszę to oznacza tulenie z TŻ, ogranie Go w monopol Jego Matrix naprzeciw mojego Milczenia owiec tudzież Kolekcjonera i kolejnego odcinka army wives
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
na dworze jest 3 stopnie brrr.a dziś do szkoły na 15.
|
#1750 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Abstrahując, że bardzo mi przykro i współczuję dziewczynom czekającym, rozumiem też ich TŻ. Przez długi czas ja nie myślałam o zaręczynach, ślubie, dzieciach. Po prostu żyłam sobie z cudownym człowiekiem, którego bardzo mocno kocham. Potem wszyscy zaczęli się nas pytać, kiedy, co i jak. Zaczęło mnie meczyć, że moze faktycznie mnie nie kocha tak mocno. Zaczęłam się wściekać. Gdybym była facetem, właśnie wtedy kupiłabym pierścionek.. i go nie dała. Bo nie byłam przekonana. Nie do osoby z którą żyje, tylko do samego tego kroku. Jak to zrozumiałam, to owszem żyję spokojnie, owszem czekając na zaręczyny, ale bez ciśnienia. Mogę poczekać na TŻ, właśnie dlatego że go kocham i już. A zasadniczo mam 30 lat i większość z Was widzi tragedie w byciu trzydziestoletnią starą panną ![]() Zostawiłam wczoraj torbę z adidasami w tramwaju, po aerobiku. Chyba nie do odzyskania |
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Dyrektor w końcu podpisał mi fakturę z sanepidu
![]() Stefka a może zadzwoń do zkm i się spytaj czy nie znaleziono siatki? chociaż pewnie ciężko z odzyskaniem...
|
#1752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzwoniłam wczoraj wieczorem i dziś rano i nic Trudno, trzeba bedzie na zakupy się wybrać
|
|
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Osz :brawo: za fakturę
Stef przykro mi,ale kupisz nowe ![]() zaraz zjem tosty
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
już miałam dość ciągłego tłumaczenia finansówce, że mi dyrektor wstrzymał fakturę![]() Stefka BYou dobrze prawi - masz przynajmiej powód zrobienia zakupów
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Jestem chora |
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeść
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Bry.
Boli mnie brzuch Nie mogę się wygrzebać z łóżka, a muszę zapakować kilka rzeczy, jechać na pocztę i być w Krk na 14:30, nie wiem, czy się wyrobię ze wszystkim, pocztę chyba zostawię na po powrocie z Krk... Rain O coś miałam Was zapytać, ale nie pamiętam
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
we wtorek mnie zaatakował jakiś naprawdę paskudny zarazek - dosłownie w kilka minut Prawie dwa dni gorączki, bólu gardła, głowy, uszu i mięśni (dosłownie jakbym parę razy spadła ze schodów ) - teraz przyszłam trochę ponadrabiać, bo pierwszy raz zobaczyłam na termometrze normalną temperaturę :/
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, mam dzisiaj dużo pracki,bo nasz Oddzial walczy o wycieczkę doWiednia więc chciałam tylko
do Gwizdaka napisać i poprosić o nazwy tych modeli Bosha i okapu Bo dzisiaj jedziemy z M.po sklepach.
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na seminarium o 8 i teraz okienko do 13.30 nie cierpię tego
|
#1764 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz poszukać w rzeczach znalezionych, ale to wszyscy ludzie musieliby być uczciwi Cytat:
Cytat:
dzień dobry i miłego dnia ![]() u mnie pracowity, bo pakujemy się na wyjazd, trzeba jeszcze na zakupy jechać, a poza tym zapisałam się na spinning poza tym od dawna wkurzam się na bałagan w szafie i wiecie co zrobiłam??? wstałam rano, ślicznie pościeliłam łóżko i szybko wszystkie ciuchy z szafy na nie wywaliłam teraz już nie ma wyjścia i trzeba posprzątać ![]() ze mną niestety tak jest - trzeba drastycznie
|
|||
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze rosołek nie zjedzony
![]() Cytat:
siostrooo |
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi, ja właśnie muszę ogarnąć szafę, a taaaaak mi się nie chce
Capri, życzę Ci, byś dzisiejszy dzień wytrzymała Rain, bidulo, zdrówka Stefka, szkoda butów ![]() Idę się szykować i jedziemy na jakąś niby-wycieczke miłego |
|
|
|
#1767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
genialne
|
|
|
|
|
#1768 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tylko ja miałam daleko do domu i drzemka nie wchodziła w grę i trzeba było gdzieś iść i coś porobić...Cytat:
teraz w weekend będę musiała kolejny raz zastosować takie działanie
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tak robię - najlepszy sposób na sprzątanie szafy
![]() Najbardziej mną wstrząsnęło, że choroba potrafi się tak "włączyć" z minuty na minutę niemalże
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

)

13.03.2008
Teraz jest połowa 11. i nadal nie widać, więc wiesz 

Ale przyzwyczaiłam się do wiedzy, że on ma w szafce ten pierścionek i nie płaczę już każdej nocy w poduszkę z tego powodu. Co do tych innych facetów, to nie napisalam, że czekam na księcia z bajki u boku A. i jeszcze o tym rozmyślam. Podałaś mi taką opcję, a ja wychodzę z założenia, że to jest moja prawdziwa miłość, ale jeśli pojawił by się obok mnie ktoś, kto pokazałby mi, że to nieprawda, nie trzymałabym się pewnie kurczowo A., gdyby nadal zwlekał z deklaracją.

) - teraz przyszłam trochę ponadrabiać, bo pierwszy raz zobaczyłam na termometrze normalną temperaturę :/
ze mną niestety tak jest - trzeba drastycznie