|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Cytat:
![]() kupiłam 2 op. czekolady instant, migdały w czekoladzie dwie wersje pycha są te z cynamonem.Kawe Douwe, Lindorki-pindorki (wersja mojego tż), naleśniki - bardzo dobre, herbate kolejną 10!! wszystkie z biedro
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2011-11-09 o 22:54 |
|
|
|
|
#1532 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.jolantaos.8log.pl/wpisy/strona/5.html Cytat:
Mi smakuje ten krem, może rzeczywiście strasznie słodki, ale ja lubię słodkości i raczej też na kanapki tego bym nie dała, na naleśniki go szkoda, ale do jakiegoś deseru jak najbardziej, np. na lody lub galaretki |
||
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1534 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
(Boję się że będzie smakował jak wyrób czekoladopodobny z wiórkami....)
|
|
#1535 | |
|
Zadomowienie
|
ęk
Cytat:
Dziękuję bardzo, w takim razie muszę się tam przejść
|
|
#1536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tu w załączniku masz screena z tą prawidłową , dokładny adres to Armii Krajowej 37Cytat:
, nie ma za co
|
||
|
|
|
#1537 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja wczoraj nie miałam czasu na gotowanie czegokolwiek, i zjadlam pół na obiad, i drugie pół na kolacje
|
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zachęcona Waszymi opiniami na temat migdałów i czekoladki belgijskiej skoczyłam do Biedry
![]() Czekoladka jest rzeczywiście bardzo dobra, smakiem przypomina praliny "Owoce morza", ale jednak praliny są moim zdaniem znacznie lepsze ![]() Za to migdały są boskie Dziś chyba skoczę po jeszcze kilka opakowań ![]() Standardowo wzięłam Krówki, uwielbiam te biedronkowe Skusiłam się też na miód Zima idzie więc do herbatki będzie idealny ![]() Za 5 zł wzięłam też balsam do ciała. Świetnie nawilża skórę, a do tego ten zapach- obłędny
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam krem czekoladowy z orzechami - pyszny
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2011-11-10 o 09:19 |
|
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za taką cenę to aż żal było nie wziąć ![]() O dżemiku zapomniałam Muszę po niego dziś skoczyć, no i po te migdałki
|
|
#1541 |
|
Raczkowanie
|
A ja wam polecam te drugie czekoladki w "bombonierce" - Edle Tropen. Słodycz mojego dzieciństwa
nie sprzedają ich u nas w Polsce, ale rodzice zawsze przywozili zza granicy, i był to trochę towar zakazany bo w każdej czekoladce jest naprawde sporo alkoholu . Bardzo słodka czekolada + ostry smak alkoholu.
|
|
|
|
#1542 |
|
Rozeznanie
|
Jestem już po degustacji i tak: migdały są, jest ich sporo, duże, smaczne. Ale sama czekolada jest straaaasznie słodka. Smak ma w porządku, nie przypomina wyrobów czekoladopodobnych, ale jak dla mnie zdecydowanie za słodka.
Produkowana przez Ludwig Schokolade GmbH & Co.KG. |
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#1544 |
|
Raczkowanie
|
nie polecam tych zawieszek zapachowych które będa w przyszłym tygodniu w ofercie za 1,49..ładnie wyglądają ale na tymkończy się ich urok :|
szybko wietrzeją :/ jeśli o zapach do szafy chodzi proponuję te saszetki za 1.99 zł z regału chemicznego [na półce obok chusteczek do mebli bodajże]. kupiłam jedną w zeszłym roku w grudniu,wsadziłam do szafki chłopaka i nadal pachnie! polecam "Kwiat Wchodu" najładniejszy wg mnie ![]()
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
A kupowałyście ten piernik ?
|
#1546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ogolnie kojarzę dwie przy ulicy (bo jezdze czesto AK samochodem) i tak mi sie zdawało, ze obie sa na AK. Ale dziekuje za dokladne info, dziś popoludniu się tam wybiore po zakupki A na Braniborskiej coś konkretnego promocyjnego jest? Warto przepchac sie przez nasze Wroclawskie korki tam? + co warto zakupic w Biedrze na "domowke"? Co polecacie? Chodzi mi o napoje, przekąski ![]() Ja dziś już raz odwiedziłam Biedroneczkę i melduję, że zakupiłam warzywka (paprykę, pomidory, pekińską), tuńczyka w puszce (który produkowany jest na zlecenie Gralla, co mnie pozytywnie zaskoczyło) ser salami (ten za 6,49) kawe w szaszetkach (gazetkową) i jeszcze jakies tam pierdołki
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Rozeznanie
|
Ja polecam herbatkę Intensitea o smaku czarnej porzeczki z jagodą i jeżyną
, wg mnie bardzo smaczna. Zakupiłam też wczoraj dżem jeżynowy, sok malina z cytryną z Harbapolu, 2 cappuciono (jedno z magnezem a drugie z jagodą czy jakoś tak) ale jeszcze tego nie próbowałam. Chciałam zieloną spróbować z mango i tą drugą, ale w ciąży podobno nie powinno się pić zielonej więc może kupię a w przyszłym roku spróbuję .A jest u Was gorąca czekolada? Bo u mnie nie ma w dużej B, muszę dzisiaj do swojej małej iść.Edit: faktycznie były ![]() Edytowane przez 22nika27 Czas edycji: 2011-11-10 o 11:26 |
|
|
|
#1548 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś zakupiłam herbatkę zieloną o smaku czarnej porzeczki i żurawiny i gruszkę z dziką różą i wanilią oraz każdy ze smaków cappuccino , narazie spróbowałam tego z 12 witamin a moja mama z magnezem + wit b6 i jak dla nas to pycha
muszę zrobić zapaskupiłam też kanapkę mleczny start - 3 rodzaje, zjadłam tą kakaową ale średnio mi podeszła i tamte 2 dam Tż, pamiętam jak one miały być jakoś na początku września ale były wtedy wycofane czy coś, dobrze kojarzę, bo u mnie ich wtedy nie było i napiszcie mi kochane która z tych czekoladek belgijskich smakuje jak owoce morza bo bym chciała spróbować (ale one są strasznie kaloryczne - jak dla mnie - jestem na diecie ) a nie wiem która to konkretnie bo tam są 4 rodzaje oglądałam dziś te garnki - kurczę jeden taki średni mi się podobał, dość masywne są te garnki, a nie jak niektóre lekkie jak piórko i po kilku razach do wyrzucenia ale niestety albo i stety nie miałam przy sobie tyle gotówki aby kupić, a do bankomatu daleko ech czasem żałuję że w biedronce nie można płacić kartą !!!! le wtedy to by mnie Tż napewno pogonił z domu ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Będę musiała się wybrać po kosz na śmieci
|
|
|
|
#1550 |
|
Raczkowanie
|
Kawy rozpuszczalne zakupione:
1. Douwe Egberts 2. Fuego 3. Kolumbia 4. Ecuador Zapasy na zimę zrobione ![]() Niestety nie było czekolady do picia Magnetic ![]() Dzisiaj obadam jeszcze jedną Biedrę ![]() A jak i tam nie będzie, to w sobotę jeszcze jedną ![]()
|
|
|
|
#1551 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny z góry przepraszam jeśli już była rozmowa na ten temat. Którą z herbat Green Hills polecacie? Czy one przypominają trochę Liptona w piramidkach?
|
|
#1552 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie duzo czekoladydo picia
wzielam paczke ale jeszcze nie pilam |
|
|
|
#1553 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wypadałoby iść na zakupy jakieś ale wizja dzisiejszych tłumów (w końcu jeden dzień wszystko pozamykane..) mnie jakoś zniechęca
|
|
|
|
|
#1555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Obśliniłam się jak pies Jesteście wstrętne, kusicie i kusicie ![]() Swoją drogą to podziwiam kobiety w ciąży robiące zakupy w biedronce. Ja bezdzietna i w ciąży nie jestem, a jak tam chodzę to "zjem sobie śledzia, później czekoladę, jeszcze jogurcik i na koniec frytki, albo spaghetti" ![]() a kafetiery nikt nie kupił? ![]() Edit: Zobaczyłam, że są dopiero od 14
Edytowane przez karookarolina Czas edycji: 2011-11-10 o 13:05 |
|
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh, powinni robić duże opakowania wafli ryżowych w czekoladzie , a nie tylko po 4 w opakowaniu. Uwielbiam je
![]() Dzisiaj zrobiłam hamburgery. Kupiłam bułki i kotlety ( te po mniej pakowane) przepyszne wyszły Bułka jest tak mięciutka jak w McDonalds
|
#1557 |
|
Rozeznanie
|
A ja dziś kupiłam świeczkę z tych w szkle - jabłko cynamon
Pachnie obłędnie!
Edytowane przez mroowa_ Czas edycji: 2011-11-10 o 13:09 |
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj chyba skoczę i kupię jeszcze ze dwie - będą się ładnie prezentować na kominku
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Hmm tego chyba nie widziałam, u mnie jeszcze były owoce cytrusowe, owoce leśne i róża z konwalią. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

Ale warto
nawet karteczki na nie, za to kupiłam piramidki z opuncją 
, tu w załączniku masz screena z tą prawidłową