|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
śliczne są
Co do płytek to ja mam tirani/tori z Paradyża, w łazience błękitne, w kibelku różowe. Mają prześliczne dekorki, każdy kto wchodzi to się zachwyca "freskami" Tylko w przedpokoju mam meble ciemne - orzechowe pod zabudowę z okuciami oliwkowozłotymi. Właśnie w piątek zamówiliśmy drzwi, bo do tej pory jeszcze straszyły takie białe z PRL-u Jakoś ciągle nie było czasu żeby się tym zająć. Wybraliśmy wersję modern z Dre z matowymi szybami w kolorze orzechowym jak meble w przedpokoju. Mają dotrzeć za miesiąc Złożyłam zamówienie w YR wysyłkowe z darmową wodą Naturelle Wzięłam: - szampon do włosów blond z tej nowej serii - jardins du monde bawełniane deo - jardins du monde żel pod prysznic ziarna kawy (dawno go nie miałam) - żel pod prysznic cedr - krem do rąk owies bio - krem do twarzy i ciała pure camille - spray do rozczesywania włosów dla dzieci Wyszło ponad 80 zł no ale część to już prezenty, do tego gratis perfumy, parasolka i wysyłka. Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-11-08 o 00:47 |
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia:
pytałaś, jaki to jest lakier duochromowy - zamieściłam właśnie zdjęcia na blogu
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
O super
Jestem ciekawa czy mi w ogóle coś z tego wyjdzie... Ja nie chce ich sprzedawać, tylko zrobić dla siebie i dla bliskich, znajomych, porozdawać na święta. Chyba, że będą wychodziły naprawdę ładnie to może wtedy pomyślę o jakiejś sprzedaży, ale z moim talentem wątpie, że to w ogóle dla bliskich wyjdzie [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30372304]Mój raport: Wyszłam finansowo na plusik i nie zrobiłam żadnych strasznych zakupów [/QUOTE]![]() I trzymaj się dzielnie! Dużo zdrowia Cytat:
![]() A ja właśnie doszłam do wniosku, że mam za dużo specyfików do ust, a wzięłam sobie z Oriflamu balsam z jabłkiem i owsem, który smakuje i wygląda prześlicznie Chciałam się Wam pochwalić, że odkąd zmieniłam pielęgnacje włosów na bardziej naturalną i bez silikonów, jedwabiu itp. to mam nareszcie takie włosy jakie chce A co do wyjazdu, to my z TŻ niestety zrezygnowaliśmy Jakoś tak nie mamy weny, a i z gotówką trzeba oszczędzać, bo to niedługo gwiazdka, sylwester, a ja sobie też upatrzyłam nowego laptopa i poczekamy z wyjazdem jak będzie cieplej. Za to już sobie zaplanowałam długi weekend, bo w sobotę jedziemy z mamą na zakupy ciuchowe I już obmyśliłam dekoracje do pokoju i na święta i mam trochę nauki, także może to nawet lepiej, że nie jedziemy, bo będę miała trochę czasu na swoje rzeczy
|
|
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, może z zaoszczędzonych pieniążków któraś z Was kupi cegiełkę?
wspaniałe nagrody do wygrania! a trzeba tak niewiele ![]() patrzcie link w podpisie ja dzielnie sobie zużywam, w tym miesiącu będę musiała kupić odżywkę alterkę, micel i na razie nie mam planów na więcej, ale to wiadomo, różnie bywa
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam płyn do kąpieli eukaliptus (nowość w Naturze, zapach tak intensywny, że aż kręci w nosie) i żel AA Creme Brulee
|
#756 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#757 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i w sumie dobrze Cytat:
Na Twojego bloga też weszłam ![]() Cytat:
![]() 3 smarowidła to nie tragedia, tym bardziej, że Carmexu masz końcówkę Szkoda, że wyjazd nie wypalił Cytat:
Zużyłam maseczkę Pure System YR. |
||||
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zużyłam:
-mleczko do demakijażu nivea 25ml -maseczkę z zielonym błotkiem mincera 7,5g -peeling 15ml svr |
|
|
|
#759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O kurczę, jak pamiętałaś, że Carmex mi się kończy Faktycznie jest go niewiele, ale pomimo używania nie mogę go wykończyć :/Gratuluję zużycia ![]() A co wyjazdu, to jakoś bardzo nie żałuję. Może i nawet lepiej, że nie jedziemy, bo sobie zaplanowałam milion rzeczy w tym czasie ![]() Myślimy o wyjeździe sylwestrowym. Była ktoraś z Was kiedyś z TŻ na Sylwestra np. w Pradze czy w górach we dwoje? Cytat:
Oby tak dalej ![]() Ja zużyłam korektor Miss Sporty. Ogólnie to kiepsko mi idzie. Październik był o wiele lepszy... Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2011-11-09 o 12:41 |
||
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj z nudow wstapilam do Rossmanna i kupilam:
- podwojny lakier do paznokci Wibo French Duo Kolor odcien 06 - jasne zloto i khaki ze zlotymi drobinkami - podklad Wibo Illuminating w odcieniu naturalny 02 (czarna tubka, nowosc) - tusz do rzes dla oczu wrazliwych Wibo (nowosc) - herbatke Biofix o smaku truskawki i wanilii Dzis przetestowalam podklad i tusz i jak na razie super Tusz jest faktycznie delikatny, ale ladnie podkresla rzesy, bardzo wygodna szczoteczka. Potem zrobie sobie manikiur i wyprobuje ten kolor khaki, bo jest cudny w buteleczce!EDIT: Za dzien lub dwa skoncze: mleczko do demakijazu Optimals Ori (stara wersja rozowe), zel pod prysznic Palmolive Czarna Orchidea, scrub do stop brzoskwiniowy Ori, tonik w sprayu Oxygen Boost Ori
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2011-11-09 o 13:29 |
|
|
|
#761 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem czemu świruje, dałam do całej strony na której jest post o rozdaniu, teraz powinno być dobrze
![]() Cytat:
a jaka to?Cytat:
![]() Cytat:
![]() zawsze są lepsze i gorsze miesiące Cytat:
nonono!ale fajne zużycia też się szykują, rozgrzeszona ![]() u mnie poszły na razie: -Scrub Cukrowy Ori 200 ml (ok) -Farmona, Jantar 100ml (będę musiała kupić nową lub dwie od razu, chcę potestować jak działa wmasowywana w skalp )-kredka Rimmel podwójna brązowo-złota (to już był ogryzek z ogryzka, myślałam, że pójdzie już dawno , jeszcze mi została czarno-biała)na razie w planach 10 zużyć, ale jeszcze nie wiem jak to pójdzie nic jeszcze nie kupiłam, ale Sylwestrowy mi sprezentował odżywkę z Fructisa
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-11-09 o 14:52 |
||||
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja atakuję teraz tylko miniaturki/próbki. Chyba nie mam żadnych pełnowymiarowych opakowań
(a jednak mam kąpiel do stóp, żel pod prysznic, krem do rąk - ale mi zginął w sobotę , deo w kulce vichy - chyba nic więcej). Na piątek planuje porządki generalne. Mam tylko nadzieję, że mama nie wadnie na coroczny szał mycia paneli (mamy całe piętro w panelach ściennych) a to jedyny dzień przed świętami kiedy mam wolne więc mnie wykorzystuje i jakoś nie mam odwagi powiedzieć, że nie mam siły na takie wydajne prace.
|
|
|
|
#763 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to spoko Pojedziecie w innym terminie.Ja niestety nie byłam, więc Ci nie pomogę Konkretne zużycie ![]() Cytat:
Fajne zakupy. Ten Wibo Duo oblukałam w necie - ciekawie wygląda ![]() Cytat:
Oczyszczająca ![]() Gratuluję, zwłaszcza kredki ![]() Ja byłam dziś na pierwszej mikrodermabrazji, jeszcze mam 5 przed sobą
|
||||
|
|
|
#764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to da się nie mieć zapasów? ![]() genialne u mnie w domu ze 2 razy do roku wywalanie wszystkiego ze wszytskich szaf itd...masakra Cytat:
![]() mam zamiar wykończyć 2 w tym miesiącu (pomidorową z Ori i Best) bo termin się kończy niedługo, a ja mam problemy z systematycznością jeśli chodzi o maski mikro? i jak wrażenia? ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- mmmm lubię ją mam jeszcze prawiew półz YR jest świetna biała (bladoróżowa) kredka CN
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Źle mnie zrozumiałaś, pełnowymiarowe produkty mam i zapasy niestety też. Tylko aktualnie postawiłam na zużywanie miniaturek/ próbek i nie mam aktualnie prawie nic pełnowymiarowego zaczętego.
|
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż w sumie to też dobre, ja nie mam prawie nic niezaczętego, nie wytrzymam jak nie otworzę a potem stoi
|
|
|
#767 |
|
Konto usunięte
|
A ja się dziś czymś strułam (bo zbyt zdrowa przecież jestem
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś kumulacja zużyć
*odżywka Isana z olejkiem z Babassu *biedronkowy peeling winogronowy do ciała *krem do stóp No36 *płyn micelarny Dax Perfecta *tonik Eva Natura Jeszcze spodziewam się trzech denek w tym miesiącu. ![]() Eh, wieki już nie malowałam paznokci.
|
#769 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Po pielęgnacji przyszedł czas na perfumy.
Mój zbiór -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=293
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam bo niektórych z tych perfum nie znam i nie mogę się na podstawie butelki zorientować co to jest. Fajna kolekcja Flowerbomb.
|
|
|
|
|
#771 |
|
|
I zdj.: 3xLancome Hypnose Elixir, Lancome Tresor Midnight Rose, Lolita Lempicka EDP, T. Mugler Alien, Dior Addict,
II zdj.: 2x La Perla Dark Extacy, YR Vanille Noire, L de Lolita Lempicka III zdj.: Kenzo Amour, YSL Elle EDT, Gucci Envy me, Lanvin Rumeur 2 Rose, Versace Bright Crystal, Custo Barcelona IV zdj.: Burberry Brit Red, Joop Jette by night, Kenzo Amour Indian Holi, Nina Ricci Nina, Nina Ricci Nina L'Elixir, V zdj.: Chloe EDT, Dolce&Gabbana Rose The One, Burberry The Beat EDP, Armani Diamonds EDP, Daisy EDP VI zdj.: Escada Marine Groove, Escada Taj Sunset, Escada Moon Sparkle, DKNY Candy Apples Juicy Berry, VII zdj.: Flowerbomb EDP, Flowerbomb EDT, Flowerbomb Extreme, Flowerbomb La vie en rose 2011 VIII zdj.: Lanvin Eclat d'Arpege, Chanel Chance Eau Fraiche, Moschino I love love, L'Eau d'Issey Miyake Summer 2011, IX zdj.: Cacharel Amor Amor Elixir Passion, Cacharel Amor Amor Forbidden Kiss, Cacharel Amor Amor, Cacharel Amor Amor Absolu uff
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Poszedl lakier, do ostatniej kropelki
![]() zdjecie z netu |
|
|
|
#773 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mikro super, buzia jest gładziutka jak pupa niemowlaka Mam nadzieję, że po serii 6 zabiegów będzie widoczna różnica Cytat:
![]() Udanego weekendu, wypocznij! Cytat:
A czemu msz aż 3 Lancome Hypnose?![]() Mama dała mi żel pod prysznic Fa 400 ml. |
|||
|
|
|
#774 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
), a pozostałe dni chodziliśmy po górach i byliśmy na kuliku. ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30417894]A ja się dziś czymś strułam (bo zbyt zdrowa przecież jestem [/QUOTE]O rany, zdrówka! Cytat:
![]() ![]() :mdl eje:![]() ![]() Super! W ogóle wszystkim gratuluję zużyć, bo jakoś lawinowo się posypały!
Edytowane przez carrola Czas edycji: 2011-11-09 o 20:57 |
|||
|
|
|
#775 |
|
|
Nusiu bo to limitowana edycja "Elixir", nigdzie praktycznie nie do zdobycia już...
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Zachorowalam na motocyklowo-rockowe buty
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze zuzycia:
- tonik Clean&Clear Morning Energy (pomaranczowy) - saszetka kremu zwezajacego pory Oriflame Ecollagen 4D+
|
|
#778 |
|
Konto usunięte
|
Pędzicie ze zużyciami, a u mnie nadal nic
![]() Za to doszły mi dziś 3 produkty Original Source do recenzji i drugi taki sam zestaw do rozdania, więc jutro zapraszam na bloga ![]() Te produkty nie są jeszcze w sprzedaży, więc tym bardziej gratka To żel i mydło o zapachu maliny i wanilii oraz płyn do kąpieli mango+makadamia ![]() I właśnie kliknęłam na Allegro kokosowy olej do włosów za 16zł
|
|
|
|
#779 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszalałam na początku miesiąca, a potem będzie zastój ![]() Cytat:
A nawet na All albo e-bay'u nie da się kupić?Fajne ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#780 |
|
Wtajemniczenie
|
mmm, świetne te buty !
Dołączam do Was dziewczyny, postanowiłam, że przestaję kupować kosmetyki. Listopad uznaję za odwykowy.. ![]() Zużywam to co mam, a mam wystarczające ilości.. ![]() Ale dzis jeszcze zrobię drobne odstępstwo, bo muszę kupić lakier holograficzny. Inaczej umrę!!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

Tylko w przedpokoju mam meble ciemne - orzechowe pod zabudowę z okuciami oliwkowozłotymi.
Jakoś ciągle nie było czasu żeby się tym zająć. Wybraliśmy wersję modern z Dre z matowymi szybami w kolorze orzechowym jak meble w przedpokoju. Mają dotrzeć za miesiąc 

Jakoś tak nie mamy weny, a i z gotówką trzeba oszczędzać, bo to niedługo gwiazdka, sylwester, a ja sobie też upatrzyłam nowego laptopa i poczekamy z wyjazdem jak będzie cieplej. Za to już sobie zaplanowałam długi weekend, bo w sobotę jedziemy z mamą na zakupy ciuchowe
I już obmyśliłam dekoracje do pokoju i na święta i mam trochę nauki, także może to nawet lepiej, że nie jedziemy, bo będę miała trochę czasu na swoje rzeczy 

nonono!
Mój zbiór ->