|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Półmetek mijamy, wyprawkę składamy. Mamusie III-IV 2012 cz.4
Cytat:
mi też trochę w biust poszło aa ja nie umiem zrobić dobrego spaghetti zawsze mi wychodzi wstrętne
|
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
jolka ja mam podobny tylko z krótkim rekawem
|
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama obiecała że zrobi sweterki dla wnusia/wnuczki (a ma super talent!), więc pewnie sweterka użyję plus kocyk. ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- ja bardzo często kicham, i czasem tak mocno, że aż się boję żeby nic tam się nie działo w brzuszku od tego.. Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2011-11-10 o 11:55 |
|
|
|
|
#394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie może się nie udać
|
|
#395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja plec poznalam w 18 tygodniu. mi tez
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
||
|
|
|
#396 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ja mam swój z allegro, kupiłam jakoś na początku roku i w sumie raz czy dwa go miałam na sobie bo nie lubię szlafroków ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
no właśnie ja też czasem kichne i nic, a czasem coś mnie tak zaboli i nie wiem co to ? ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
a nie wychodzi za bardzo pomidorowe?? |
||
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Umówiłam się na USG 3D! na 13 grudnia
mam nadzieję, że dzidzia zrobi prezent swoim Dziadkom (tego dnia mają rocznicę ślubu!) i pokaże jakiej jest płci
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
ja nawet nie chce patrzeć czy mam czy nie mam
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko TŻ nad tym ubolewa bo twierdzi ze to nie sexi i powinnam nago latać po domu, niestety po porodzie go rozczaruje |
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Natkulec, my chyba pochodzimy z tego samego miasta
|
|
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jak zamieszkamy sami to będę latać w szlafroku, póki co u nas nie jest kolorowo, mieszkamy z moją matką i jej facetem istna porażka.dlatego nie mamy luzu ani nic... |
|
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, ze kocyk będzie zbędny flanelka już prędzej, a już kombinezon to zupełnie odpada szkoda kasy
|
|
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
a no może... ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- a ja mam termin na początku kwietnia i nie wiem czy kupić kombinezon czy nie ? |
|
|
|
#404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
kombinezon typowy to chyba szkoda kasy, bo ile razy go założysz? zaraz będzie ciepło, lepiej dresik polarkowy, a jak już ten kombinezon to może taki z polarku |
||
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już chcę by było ciepło!!!![]() Byłam dziś na badaniach i zmarzłam jak cholerka, mimo że samochodem.. 2 stopnie z rana - masakra.. Słyszałyście może jaką zimę przewidują? bo w tamtym roku to śniegu co nie miara i a potem mróz okrutny był.. A tak w ogóle odnośnie wypowiedzi koniakonia, to strasznie fajnie że są z nami dziewczyny już doświadczone - Aguśka, nowaken, gucia, desia, co mogą cos podpowiedziec i doradzic.. Jesteście mega pomocne! |
|
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak ja tylko o polarkowym myślałam z racji, że są tańsze i że ciepło może być... na allegro są za ok 30-40zł tylko kombinezon to chyba większy r.62 a nie 56 ? |
|
|
|
|
#407 |
|
Zadomowienie
|
ja do spaghetti dodaję zazwyczaj tzw sos z tytki
![]() chyba że mam przecier od babci mięso podsmażam ( nigdy nie kupuje gotowego mielonego tylko prosze o zmielenie wybranego przeze mnie kawalka mieska ) podsmażam osobno pieczarki z cebula jak mięsko już się "zetnie" biorę przyrząd do sztamfowania(tłuczenia) ziemniaków i dawaj miesko na patelni rozdrabniam potem łączę pieczarki i cebulke doprawiam troszke dodaje sosik z torebki albo przecier babciny jak mam za rzadkie to zagęszczam żółtym serem
godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ja tak samo chciałabym aby było ciepełko, a tu coraz zimniej będzie niestety... strasznie nie lubię zimy
|
|
|
|
|
#409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy samym porodzie nie będzie go na porodówce, więc tym też się nie martwię. (chyba, że zmieni zdanie, to spoko, niech towarzyszy). Cytat:
Moje piersi nieco się powiększyły. Ale tylko odrobinkę, bo staniki nadal dobre. I dzisiaj mała jaki popis w brzuchu mi dała Cały brzuch mi skakał. Mała z miednicy podniosła się aż nad pępek. A jak tylko usiadłam chyba dostałam kopa w żołądek, zdążyłam tylko wystawić głowę z pokoju i poooooleciało
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem ile mnie to siwych włosów kosztowało ...ta cała wyprawka to coś tam mogę podpowiedzieć ![]() koniec kwietnia to będzie raczej ładny, nie pamiętam żeby weekendy majowe były zimne, no ale z pogodą to nigdy nie jest nic pewnego, koc i tak będziesz mieć w razie co |
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
ok zaraz zmykam
jedziemy z tż na miasto kupić kilka pierdółek i zobaczymy też do sklepu z wózkami
|
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
a ciuszki pierzecie od razu i układacie w szafkach czy dopiero za jakiś czas??
|
|
|
|
#414 | |
|
Rozeznanie
|
Koniakonia dziękuję za przepis. lubię takie nieskomplikowane przepisy
![]() na jutro zrobie jednak chyba tak jak pisała desia z tuńczykiem, bo ta moja robaczkowa sałatka tez z kurczakiem to będzie jakaś odmiana ![]() a pajacyki oczywiście rozpinane po całości ![]() Cytat:
![]() mam taki jeden 56 malusieńki ale niestety różowy a drugi troszkę większy i ten się raczej przyda ale u nas początek marca, może luty (oby nie) więc trochę inaczej. i te moje wcale nei sa jakieś takie mocno ciepłe zimowe, bardziej przejściówki. |
|
|
|
|
#415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo nie wiem czy mam w zasięgu ? ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale tak powaznie, to faktycznie nie ma sie co spieszyc... ja pewnie wielkie ukladanie zaczne najwczesniej po nowym roku ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
no i wspolczuje takich kopniakow ![]() ja za to wcoraj sie wystraszylam, bo mloda byla bardzo leniwa, prawie caly dzien sie nie ruszala... znow dopplerem szukalam serduszka chyba z 5 minut ale jak juz lezalam wieczorem to dala popis gimnastyczny ![]()
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny, zostałam zaproszona do Was
WIdze ze wiesci sie rozeszły juz Ja sie jeszcze boje cieszyc. Ale dzis to krechy są widoczne bardzo, zaden cien jak wtedy. Wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze.3majcie prosze kciuki!!!! I zycze szczesliwego rozwiązania Wam wszytskim
|
#418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale w szafie też się kurz zbiera moje aż takie szczelne nie są ciuchy też jak wiszą pół roku to nie wyglądają za świeżo---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() a czemu nudnej ![]()
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądam te legginsy polecane przez dziewczyny. I czy chcę czy nie, to ze względu na długość nogawki muszę wziąć rozmiar L bo M niby tylko 3 cm krótsze, ale te 3 cm kończą się wysoko nad kostką. Na ryby chodzić nie zamierzam ![]() Kupuję jedną parę na próbę, jak będą git, to zamówię kolejne. Szkoda, że nie ma fioletowych
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

mam dzień leniucha. 
zawsze mi wychodzi wstrętne 

Bo ja 20 tydzień i już 5 kg na plusie :

Cały brzuch mi skakał. Mała z miednicy podniosła się aż nad pępek. A jak tylko usiadłam chyba dostałam kopa w żołądek, zdążyłam tylko wystawić głowę z pokoju i poooooleciało