![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię-górna półka
mam rozświetlający puder w pędzlu mięciutkim i przyjemnym w użyciu - Art Deco Perfect Finish Powder Brush - nieśmiałao spytam czy ewentualnie byłabyś nim zainteresowana?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;3042927]drei , pudrów mam pod dostatkiem, więc niestety nie mogę interesować się Twoim, może innym razem
![]() rozumiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
>> Aqua Allegoria Pamplelune z 75 ml zostało ok 50-55 ml. z kartonikiem
> puder brązujący Guerlain Terracotta Light , dla blondynek nr 1 z kartonikiem >> lirac – Night Peel – zostało conajmniej 1/3 dodam do większej wymiany czarny tusz Estee Lauder Lash XL użyta 2 razy(mam kartonik) >> kasetka Art Deco na cztery cienie magnetyczne z cieniami satynowymi, bez drobinek w kolorach : -delikatny rozbielony róż -granat -ecru -przygaszony wrzos to mi sie kochana podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Aqua Allegoria Pamplelune z 75 ml zostało ok 50-55 ml. z kartonikiem
puder brązujący Guerlain Terracotta Light , dla blondynek nr 1 z kartonikiem >> avene – maseczka kojąco-nawilżająca – KWC, została połowa >> lirac – Night Peel – zostało conajmniej 1/3 dodam do większej wymiany czarny tusz Estee Lauder Lash XL użyta 2 razy(mam kartonik) >> kasetka Art Deco na cztery cienie magnetyczne z cieniami satynowymi, bez drobinek w kolorach : -delikatny rozbielony róż -granat -ecru -przygaszony wrzos znajdziesz cos u mnie?
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Niestety mino,masz głównie pudry , a ich mam pod dostatkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
szkoda
![]()
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Zainteresowałby Cię któryś z tych zapachów?
- Biała Czekolada EDP Aquoliny, poj 150ml. Z wymiany z Kasiulką. Zapach ten jednak nam obu bardziej przypomina kokos i ananasa. Taka Pinacolada - mini zestaw Miss Dior Cherie. W jego skład wchodzi miniaturka 5ml zapachu, 20ml żelu pod prysznic oraz 20ml balsamu do ciała o tej samej linii zapachowej. Wszystko jest zapakowane w śliczny firmowy kartonik - biały ze złotymi napisami i zdobieniami - podobnie jak kartonik perfum. Wnętrze kartonika zestawu jest pokryte wzorem pepitki. - 40 ml Versace Red Jeans z flakonika testerowego - mogę ewentualnie rozważyć oddanie 18/20ml Lolitki - to żadna odlewka, tylko właśnie taka pojemność ![]() - perfumowany balsam do ciała Angel Thierry Mugler 30ml, nowy, nieużywany Poza tym mogę zaproponować jeszcze: - korektor Clinique Pore Minimizer Instant Perfector, kolor 02 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=7798 - komplet 11 perełek do kąpieli z Sephory (zapakowane i idealne na prezent), -bazę pod makijaż Sephory (tą perfekcyjną), -tusz Volume Shocking L'oreal, -mleczko do włosów wygładzające Sephora przedłużające trwałość koloru włosów farbowanych, - maskę nawilżającą do włosów Fruitree o zapachu kokosa -mleczko przeciwzmarszczkowe Nivea, - podkład w formie testerka Superfit Clinique w kolorze Cream... Widzę też, że podobnie jak ja uwielbiasz zapachy więc zaproponuję też kilka mniejszych pojemności zapachów: - Miracle Forever Lancome - Flowerbomb V&R - London Burberry - Miss Dior Cherie - J'adore Dior - Lolita Lempicka - Cat Deluxe Naomi Campbell - Insolence Guerlain - Eau D'Mairvelles Hermes - Angel Innocent Mugler (ten i powyższe to próbki) a teraz miniatury (mały ubytek): - Cool Water Davidoff - Sui Dreams Anna Sui - Voile de Ambre YR nowe, nietestowane miniatury: - J'adore Dior EDT - Angel Thierry Mugler EDP, w kształcie tych z kolekcji Garden of Stars - Chic Carolina Herrera (pen w kartoniku) poza tym mam 2 pakieciki Vichy Myokine (plasterek + krem) Jest z czego wybierać ![]() Interesuje mnie przede wszystkim Lash XL oraz puder brązujący Guerlain Terracotta Light ![]()
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2006-11-11 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
daige za tusz chętnie coś wybiorę ale za terraccorę wolałabym coś jednego konkretnego, nie chcę się rozdrabniać
podoba mi się 18/20ml Lolitki - to żadna odlewka, tylko właśnie taka pojemność - komplet 11 perełek do kąpieli z Sephory (zapakowane i idealne na prezent), może jeszcze pare próbek zapachów jeśli podoba Ci się coś jeszcze to proszę , ja wtedy wezmę więcej próbek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;3057598]daige za tusz chętnie coś wybiorę ale za terraccorę wolałabym coś jednego konkretnego, nie chcę się rozdrabniać
podoba mi się 18/20ml Lolitki - to żadna odlewka, tylko właśnie taka pojemność - komplet 11 perełek do kąpieli z Sephory (zapakowane i idealne na prezent), może jeszcze pare próbek zapachów jeśli podoba Ci się coś jeszcze to proszę , ja wtedy wezmę więcej próbek ![]() Muszę się zastanowić czy chcę wymienić Lolitkę na tusz ![]() ![]() Poza tymi dwiema rzeczami nic innego mnie nie zainteresowało.
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Aha, mogę jeszcze zaproponować podkład Vichy Aera Teint - lekki podkład, dający naturalny, lekko satynowy efekt, niewidoczny na skórze. Kolor to ten drugi w kolejności, zaraz po niemal białym Opal.
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;3058889]Niestety daige nie chcę się rozmieniać , narazie nie oddam pudru[/QUOTE]
Ok, rozumiem.
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Witam! Może znajdziesz u mnie coś za:
>> czarny tusz Estee Lauder Lash XL użyta 2 razy(mam kartonik) Pozdrawiam ![]()
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.