Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-10, 14:41   #1231
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

Hej na początku:

Nenuśś wszystkiego najlepszego powodzenia w życiu prywatnym jak i zawodowym pnij się po szczeblach kariery

Tenebrosko tobie też życzę wszytkego naj abyś jak najszybciej wprowadziła się do swojego domku żebyście byli w nim bardzo szczęśliwi z tżcikiem
No i dziewczyny udanych wymarzonych ślubów później fasolek i zdrowych wspaniałych dzieciaczków.
Ależ z rozmachem napisałam

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja mam sale a w okolo las więc jak coś to będzie w drzewa waliło
u mnie tak samo :P
Cytat:
Napisane przez magdawe02 Pokaż wiadomość
W salonie przymierzałam suknie + halka, ale kobieta powiedziała mi, że będzie ładnie jak wszyją jeszcze małe koło w tą halkę i dodatkowo nie będzie mi się nic plątac pod nogami, więc będzie ułatwiony taniec przez całe wesele. Poszperałam w necie i dziewczyny robiły na prawdę różnie:
1.z halką +kołoZałącznik 4329280
2.tylko halkaZałącznik 4329281
3.zupełnie nicZałącznik 4329282
jak dla mnie 2 lub 3 bo 1 to masakra jakaś
Cytat:
Napisane przez Palulitka Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale trwała debata nad sukniami u mnie w domu i dopiero teraz mogę się spokojnie rozpisać.
A więc tak, wczoraj zupełnie bez planowania, w 15 min znalazłam adresy sklepów na gocławiu i pradzę i pojechałam z moją mama, zupełny spontan. Na początek odwiedziłam Scarabeo, ale że było to moje pierwsze mierzenie, zupełnie nie wiedziałam czego chce i w czym mi dobrze, było mało udane, przymierzyłam chyba 4 suknie ale w każdej wyglądałam niekorzystnie. dalej były inne salony na ul. Grochowskiej mierzyłam różne suknie ale żadna to nie było to. Następnie trawiłam do salonu Boutique Maggio Ramatti, tam przemiła Pani zaproponowała mi suknie w stylu empire której nawet bym nie brała pod uwagę i to był moment przełomowy, bo zobaczyłam się zupełnie w innej wersji. Dalej były salony na pradze, mierzyłam różne suknie, ale już mniej więcej wiedziałam w jakim kierunku mam szukać. Były te lepiej na mnie wyglądające i te gorzej, ale żadna to nie było to. Po tym dniu myślami wracałam do tej pierwszej empirowej którą przymierzyłam, myślę że dlatego że to była pierwsza sukienka w której poczułam się dobrze i Pani która mną się zajmowała bardzo fajnie doradziła , nawet jaka fryzura by do tej sukni pasowała. W tym salonie jest promocja do 15 listopada 20 % taniej na tamta suknie, to zmobilizowało mnie na ruszenie na salony. Korzystając z dni wolnych wybrałam się na salony dziś, byłam już bardziej przygotowana, wiedziałam w jakich salonach są suknie mnie interesujące itp. Zaczęłam od salonu Carmen gdzie są dostępne suknie Nabla które już od 3 miesięcy krążą mi po głowie, szczególnie zależało mi na jednym modelu. No i koniec trafiło mnie, jak tylko założyłam ta suknie to miałam takiego banana na buźce mama jak mnie zobaczyła aż jej się zaszkliły oczy. Dla upewnienia przymierzyłam jeszcze 4 inne suknie i z tych 4 jedna też firmy Nabla też mnie zachwyciła i tu pojawia się problem obie suknie mi się podobają w tym samym stopniu, mojej mamie też. Zamierzam przyprowadzić moją przyjaciółkę żeby może ona to rozstrzygnęła bo ja nie jestem w stanie wybrać. Jak wyszłam z tego salonu już nie miałam ochoty nic mierzyć, bo zobaczyłam w mojej główce że wyłącznie w tych sukniach mogę wystąpić w tym wyjątkowym dniu. Stwierdziłyśmy jednak z mamą że skoro już się wybrałyśmy to przebiegniemy się jeszcze po innych salonach na Jana Pawła, przymierzyłam jeszcze trochę sukienek ale tylko w celu upewnienia się że już wybrałam właściwą. Byłam przymierzyć jeszcze raz w innym salonie tą z wczorajszego dnia i prysł czar pierwszej faworytki, wrażenia miałam zupełnie inne niż dnia poprzedniego, była zupełnie bez rewelacji.
W większości salonów byłam bardzo milo obsłużona, mogłam przymierzać do woli wręcz Panie nalegały żebym kolejne przymierzała. Z kiepską obsługą spotkałam się w salonie Promesa, Pani koniecznie chciała mnie ubrać w ciężkie suknie szyte z bardzo sztywnych materiałów, chociaż usiłowałam jej wytłumaczyć że takie suknie mnie przytłaczają i nie pasują do mnie, wole coś delikatniejszego. Zdziwiło mnie też że w salonie Jennifer Vaiano na pradzę za mierzenie sukni trzeba płacić 50 zł, a jeśli zdecydujesz się na kupno sukni u nich to odliczają tą sumę od ceny sukni. Dla mnie to bez sensu, ja oczywiście nie zdecydowałam się na mierzenie sukni, myślę że taka polityka firmy działa odstraszająco na potencjalnych klientów, niby dlaczego mam płacić za mierzenie sukni skoro nie wiem czy mi się spodoba, zwłaszcza że w innych salonach mogę mierzyć bezpłatnie.

Niestety nie mam żadnych zdjęć sukni, zazwyczaj nie można było robić a mi się nie chciało myśleć jak by tu ukradkiem coś zrobić.
Jeśli mogły byście mi pomóc chociaż trochę w podjęciu decyzji tu linki do sukni:
Sally
http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek...r15/sally.html
Savannah
http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek.../savannah.html
jak dla mnie savannah
Cytat:
Napisane przez gamariel Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Chciałam się pochwalić swoimi zaproszeniami
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...895338301.html
Trochę sie bałam, bo myślałam, ze za taką cenę, to nic porządnego nie będzie, ale jaka była ulga jak przyszły i się okazało,że są rewelacyjne)
super
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
co do butów, to ja mam dwie pary - jedną niewygodną ale piękną (pudrowe platformy open toe) - i w niej będę na sesji oraz w kościele, bo godzinkę,dwie wytrzymam, a drugą perę typowo ślubną w kolorze ivory z naszytymi koralikami - z wyglądu takie sobie, palce zakryte, nosek migdał, ale bardzo, bardzo wygodne

Wiecie, jak mnie dzisiaj baba zastawiła??? Dziś u mnie w mieście dzień targowy (mieszkanki dużych miast mogą nie wiedzieć co to, więc tłumaczę - taki dzień, w którym okoliczni producenci drobiu tudzież innych produktów regionalnych zjeżdzają się na jeden plac (usytuowany na nieszczęście w samym środku miasta) a za nimi rzesze konsumentów i fanów produktów "których przecież nigdzie indziej dostać nie można". Pech w tym, że jechałam do lekarza akurat w okolice opisywanego targu. Ruch przeokropny, zero miejsca do parkowania. Na szczęście pod przychodnią jest parking dla pacjentów, tylko i wyłącznie dla pacjentów. Więc stanęłam nieświadoma zagrożenia i poszłam do rejestracji. Była dluga kolejka, stałam chyba z 10 minut. Wychodzę, patrzę a tu jak ta lala zastawiony samochód. Niestety nijak nie dało się go ominąć. No więc wracam do rejetracji, pytam czy do kogoś należy taki to a taki samochód. Oczywiście cisza. No więc wracam wkurzona jak sto nieszczęść (tylko spokojnie, dziś są twoje urodziny, jakie urodziny, taki cały rok...) i warczę pod nosem na durnego kierowcę. Najpierw zadzwoniłam do Tżta się wyżalić, potem do mamy a na końcu już miałam dzwonić na Policję. Słuchajcie, stałam prawie 40 minut, aż łaskawa kwoka raczyła przywlec spowrotem swoje d.upsko do samochodu. Oczywiście nie była u lekarza tylko na targu, bo wracała obładowana siatami. Gdyby zaczeła mnie przepraszać, to może nie powiedziałabym co o niej myślę, ale ta nic, spokojnie otwiera bagażnik i p o w o l u t k u pakuje rzeczy. No więc wyszłam z samochodu i mówę, że bardzo jej dziękuję, że przez nią spędziłam 40 minut na parkingu, a śpieszę się do pracy, bo wyskoczyłam tylko na chwilkę (to akurat nie było prawdą, ale chciałam podnieść dramaturgię) oraz że powinna się cieszyć, że nie zadzwoniłam po Policję. A ta kretynka, "niech się pani nie złości, złość piękności szkodzi". Ale się wkurzyłam na maxa

jeszcze raz dziękuje wszystkim za życzonka
zabiła bym takiego babsztyla a jak by mi tak powiedziała to bym jej powiedziała co o niej myślę... a znając mnie to bym zadzwoniła na tą policję. Mój czas zmarnowany kosztuje.... bo mam go mało
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Mam beżowe

Drogie, ale juz wiem, że warte swojej ceny bo recznie robione, moj mały rozmiar 34,5 super jakość, skórka, dobra satyna i moja siostra mówi, że sa boskie a zna sie na tym.....już sie nie moge doczekać aż je założe...:lov e:

AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale bomba już się nie mogę doczekać aż wstawisz zdjęcia
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 14:44   #1232
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
A gdzie chodzicie na kurs?
Do RCKu (o ile pamiętam jesteś z Raciborza?)

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale ile trwa kurs na 1 stopień? My dopiero od stycznia zaczynamy kurs i trochę się przeraziłam, że może potrzeba na to więcej czasu niż myślałam.
8 tygodni jeśli dobrze pamiętam.

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 14:45   #1233
karolinka85
Rozeznanie

Tenebrosko i Neno- wszystkiego Naj Naj Najlepszego
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 14:50   #1234
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
Mój Tż po tym jak powiedziałam mu że dobrze by było na jakis kurs sie zapisać ,że na PIERDOŁY kasy wydawać nie będzie Ale ja mam plan-coby pod choinke od rodziców naszych dostac właśnie lekcje tańca-wtedy nie będzie miał wyjściataka jestem....
Nie no, szacuneczek za pomysł

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
no wiesz ja mojego przekonałam, że po I stopniu to my tak naprawdę nic ciekawego nie zatańczymy i że potrzebne są kolejne stopnie. A potem zrobiłam minę kota ze Shreka i powiedziałam, że moim marzeniem jest by mieć zaliczone wszystkie stopnie. No nie mógł się nie zgodzić
Z moim tak łatwo nie pójdzie. Z resztą on strasznie upierdliwy jest. Ale mam nadzieję, że w końcu da się namówić na kontynuację. I fakt, sama teraz niczego nowego się nie nauczyłam, TŻ owszem tak i własnie dlatego powinien to kontynuować. No i przecież dobrze wie, jak ja uwielbiam tańczyć

Cytat:
A gdzie chodzicie na kurs?[COLOR="Silver"]
Pozwolę sobie odpowiedzieć za Jamee. Chodzimy do RCK. I z tego co mówiła prowadząca, od wtorku rusza nowa grupa na 1szy stopień.

Cytat:
Dziewczyny, ale ile trwa kurs na 1 stopień? My dopiero od stycznia zaczynamy kurs i trochę się przeraziłam, że może potrzeba na to więcej czasu niż myślałam.
Nasz trwa 8 tygodni po 1,5 godzinki.

edt.Widzę, że Jamee już wcześniej odpisała

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18

Edytowane przez gosza_m
Czas edycji: 2011-11-10 o 14:54
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 14:51   #1235
kasia_kuku
Zakorzenienie

Nena i Tenebroska: Sto lat, sto lat! Wszystkiego co najlepsze! Pamiętajcie, że to Wasze ostatnie panieńskie urodziny

Palulitka: Ta pierwsza ma bardzo ładną górę, ale doł już taki prosty... Ta koronkowa wydaje mi się ciekawsza i ładniejsza, elegancka,ale nie przesadzona.

Ta, dni targowe Kocham to, u mnie wtorki i piątki, widzę że u Ciebie Nenuś w czwartki

Zacytowałam sobie, ale mądra głowa chlapnęła i zamknęła chroma, i lipa Z tego co zapamiętałam

1. Zaproszenia fajne, wbrew oklepaniu, lubię takie z kokardkami
2. Chcę zdjęcia tych pięknych małorozmiarowych bucików!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 14:59   #1236
Jamee
Zakorzenienie

Ależ mi dobry żurek wyszedł

Stary 2011-11-10, 15:03   #1237
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie zamarynowałam sobie pierś na sałatkę gyrosową

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 15:05   #1238
Blacky
Zadomowienie

Dzięki 8 tygodni to nie tak źle. 2-3 miesiące pochodzimy, a potem do siostry ciotecznej, żeby może jakąś choreografię poćwiczyć.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 15:06   #1239
jagodzia133
Zakorzenienie

dziewczyny ale przypał weszłam na fb i cztam sobie a tam moja kuzynka(świadkowa) napisała że zgubiła swój telefon! ale przypał a to samsung galaxy S dała za niego 1500zł miała go chyba z pół roku góra! jezuś ale jej współczuję! musiała na niego pracować 5 miesięcy bo miała dorywczą pracę za grosze. Biedna
Lili & Gabryś

Stary 2011-11-10, 15:11   #1240
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
dziewczyny ale przypał weszłam na fb i cztam sobie a tam moja kuzynka(świadkowa) napisała że zgubiła swój telefon! ale przypał a to samsung galaxy S dała za niego 1500zł miała go chyba z pół roku góra! jezuś ale jej współczuję! musiała na niego pracować 5 miesięcy bo miała dorywczą pracę za grosze. Biedna

masakra... ale życzę jej aby ktoś uczciwy go znalazł i zadzwoni na numer "dom" lub jakikolwiek z jej ksiażki telefonicznej... aczkolwiek w dzisiejszych czasach....
No przykra sprawa;/

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
A ja właśnie zamarynowałam sobie pierś na sałatkę gyrosową
mniammmmm uwielbiam. Osttanio robiliśmy z TŻ tę sałatkę 2 w 1.
Sałatka gyros, lub jako tortille(placki z biedronki gotowe) a środek sałatkowy

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 15:13   #1241
Palulitka
Raczkowanie

Jak patrzę po waszych odpowiedziach to głosy są podzielone pomiędzy Sally i Savannah. Właśnie się szykuje i jadę na przymiarkę. Trzymajcie kciukasy żeby zapadła decyzja i żeby może udało się zrobić zdjęcia. Będę miała niezłe jury 3-4 osoby więc zrobimy głosowanie :p
Palulitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 15:17   #1242
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Jak patrzę po waszych odpowiedziach to głosy są podzielone pomiędzy Sally i Savannah. Właśnie się szykuje i jadę na przymiarkę. Trzymajcie kciukasy żeby zapadła decyzja i żeby może udało się zrobić zdjęcia. Będę miała niezłe jury 3-4 osoby więc zrobimy głosowanie :p
Jest cudowna jakoś bardziej mi się podoba od 1 bo jest w moim stylu

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 15:18   #1243
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Do RCKu (o ile pamiętam jesteś z Raciborza?)
Tak z Raciborza. Dziękuję za info

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Pozwolę sobie odpowiedzieć za Jamee. Chodzimy do RCK. I z tego co mówiła prowadząca, od wtorku rusza nowa grupa na 1szy stopień.
Dziękuję dziewczyny Słyszałam, że ten kurs w RCKu jest bardzo drogi.

Cytat:
Uwielbiam żurek. Dawaj namiary, zdąrze wpaść przed pracą
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 15:20   #1244
kooocur
Zakorzenienie

Mam zdjęcia, ale tylko robione kiepskim telefonem...suknia tez dla przypomnienia i tez telefonem robione....wiec jak sie troche opale będą dodatki i ten maryjny welon to chyba będzie dobrze....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (31,1 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty 2.jpg (23,6 KB, 59 załadowań)

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś

Edytowane przez kooocur
Czas edycji: 2011-11-10 o 15:54
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 15:23   #1245
magdziaS
Podróżniczka

Witajcie dziewczyny!
Odpowiadam kompletnie nie po kolei bo nadrabiałam Was od tyłu
Miałam dzisiaj taki sajgon w pracy, ze masakra. Robiłam rzeczy, które nie należą do moich obowiązków, siedzę w pokoju z babą, która cały dzień siedzi przy otwartym oknie i nie da sobie przetłumaczyć, że inni marzną, no i miałam mega roboty w ternie, że mnie już nogi i plecy tak bolą jak dawno nie bolały - to się wyżaliłam

Tenebrosko, Nena - wszytskiego co najlepsze, spełnienia marzeń, sukcesów w pracy i życiu prywatnym, pięknych ślubów, udanych małżeństw i gromadki dzieci Dla każdej z osobna

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Nie jest tu super balowa suknia, jest właściwie bardzo niepozorna, ale no ja nie mogę oderwać od niej wzroku, jak już ją założę Także na pewno sobie ją założę drugiego dnia, do tego pewnie czarne szpilki
Tylko jeszcze boczki muszę sobie zlikwidować, żeby dobrze w niej wyglądać
Chatko suknia całkiem, całkiem. Na swój drugi dzień pewnie bym nie założyła - ze względu na kolor, ale tak to prezentuje się na Tobie ładnie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
wiecie co? jestem poprostu zszokowana... myłam sobie włosy i własnie je wycierałam kiedy ktoś zadzwonił do drzwi no i ja nie otworzyłam no bo jak tu wyjśc w mokrych wlosach do człowieka i to w nocnej koszulce no to ten ktoś zadzwonił do tej chorej sąsiadki i chyba tego kogoś opierniczyła i ten z powrotem do mnie dzwoni i jeszcze mi za klamkę szarpie... no w szoku byłam poprostu.. co za natręt.. potem tylko spojrzałam w oknie i jakiś gościu z grabiami wychodził no kuźwa.. ludzie nie rozumieją że jak ktoś nie otwiera to nie otwiera.. jakbym nie miała zamkniętych drzwi to by mi do mieszkania wlazł...
Ja mam taką sąsiadkę, mieszka pod nami. W domu mamy taką luźną atmosferę, bo korytarz jest wspólny i w sumie każdy trzyma swoje rzeczy na wierzchu jakby to była część mieszkania No i ta sąsiadka czasem, wchodzi do nas na górę puka i od razu łapie na klamkę Wchodzi bez pytania, pożycza sobie bez pytania rzeczy z naszej spiżarki. To jest już wiekowa starsza pani, dobrze pod 80lat, ale takie zachowanie jest niedopuszczalne bez względu na wiek. Takze są ludzie dziki, którzy potrafią pakować się do domu. Swoja drogą pewnie sąsiadka powiedziała mu, że ktoś w domu jest, żeby próbował dalej. To spróbował

Cytat:
Napisane przez gamariel Pokaż wiadomość
Co do butów, to też mam na wysokim 11 cm obcasie platformy, jednak boję się, że jak będzie upał, to do nich nie wejdę, bo mam tendencje do puchnięcia nóg... Także zamówiłam na all jeszcze takie (w razie czego )
Bardzo ładne

Cytat:
Mam beżowe

Drogie, ale juz wiem, że warte swojej ceny bo recznie robione, moj mały rozmiar 34,5 super jakość, skórka, dobra satyna i moja siostra mówi, że sa boskie a zna sie na tym.....już sie nie moge doczekać aż je założe...:lov e:

AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super kocurku, czekamy na zdjęcia na żywo

Cytat:
ciekawe jakiej będą jakości
no a my już wybraliśmy zaproszenia więc to mam z głowy. teraz mogę szalec po pasmanteriach w poszukiwaniu wstążki na wódkę w tym samym kolorze co na zaproszeniu
Madzia, jak znajdziesz jakąś dobrą pasmanterię, gdzie dają dużo kolorów tasiemek w normalnej cenie to daj cynk, bo ja szukałam wszędzie i ceny, albo powalają, albo nie ma kolorów

Cytat:

Niestety nie mam żadnych zdjęć sukni, zazwyczaj nie można było robić a mi się nie chciało myśleć jak by tu ukradkiem coś zrobić.
Jeśli mogły byście mi pomóc chociaż trochę w podjęciu decyzji tu linki do sukni:
Sally
http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek...r15/sally.html
Savannah
http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek.../savannah.html
Zdecydowanie Sally W moim stylu, skromna, delikatna, boska

Cytat:
to potem zdaj relację jaki jest ten film bo katorzy grający w nim go bardzo zachwalają że można śmiało iśc a ile w tym prawdy to nie wiem
Ten film jest żywcem zerżnięty z Love Actually. Brytyjskiego filmu, którego nota bene uwielbiam i widziałam milion razy. Motyw główny, kilka historii o miłości w zimie - pewnie wątki główne też będą się pokrywać Dlatego jestem zła i pewnie tego filmu nie obejrzę, bo wkurza mnie, że polscy reżyserowie nie mogą stworzyć nic nie bazując na cudzych pomysłach. Jest milion podobieństw. Nawet okładki promocyjne są jak skopiowane ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6901241.3.jpg (81,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7403102.3.jpg (78,0 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-11-10 o 15:26
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 15:23   #1246
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Tak z Raciborza. Dziękuję za info

Dziękuję dziewczyny Słyszałam, że ten kurs w RCKu jest bardzo drogi.
Za stopień za osobę 120 zł.

Stary 2011-11-10, 15:26   #1247
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Mam zdjęcia,
Ulala jaka piękna PMka już kiedyś zachwalałam sukienkę, a buciki też pieknie się prezentują. Szkoda ze nie ma takich w numerze 38

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość

Ten film jest żywcem zerżnięty z Love Actually. Brytyjskiego filmu, którego nota bene uwielbiam i widziałam milion razy. Motyw główny, kilka historii o miłości w zimie - pewnie wątki główne też będą się pokrywać Dlatego jestem zła i pewnie tego filmu nie obejrzę, bo wkurza mnie, że polscy reżyserowie nie mogą stworzyć nic nie bazując na cudzych pomysłach. Jest milion podobieństw. Nawet okładki promocyjne są jak skopiowane ...
"to własnie miłość" widziałam rok temu... Piękny film

Stary 2011-11-10, 15:26   #1248
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Mam zdjęcia, ale tylko robione kiepskim telefonem...suknia tez dla przypomnienia i tez telefonem robione....wiec jak sie troche opale będą dodatki i ten maryjny welon to chyba będzie dobrze....
Ślicznie się prezentują

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 15:28   #1249
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Za stopień za osobę 120 zł.
No właśnie, a słyszałam o kursie w Raciborzu za 160 zł od pary. Muszę to sprawdzić, a teraz uciekam do pracy niestety
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 15:29   #1250
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
śliczne te buty i suknia-pieknie bedziesz wyglądać

Dobra ja też się zbieram -pierwsze zajecia w poradni ....ehhhh

Do zobaczenia-ale tu fajnie u Was na tym forum ciao

Edytowane przez nusiekowa
Czas edycji: 2011-11-10 o 15:31
nusiekowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 15:34   #1251
kooocur
Zakorzenienie

[QUOTE=melod_y;30431477]Ulala jaka piękna PMka już kiedyś zachwalałam sukienkę, a buciki też pieknie się prezentują. Szkoda ze nie ma takich w numerze 38[COLOR="Silver"]
QUOTE]

Kochana sa w rozmiarze 38 widziałam nawet w necie dziewczyny sprzedawały.....

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Ślicznie się prezentują
Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
śliczne te buty i suknia-pieknie bedziesz wyglądać

Dobra ja też się zbieram -pierwsze zajecia w poradni ....ehhhh

Do zobaczenia-ale tu fajnie u Was na tym forum ciao
Serio będzie dobrze? Ja to niestety nie wierze w siebie jak jakis zakompleksiony kopciuszek..Tż z tym walczy...

Synuś
Stary 2011-11-10, 15:36   #1252
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
no żeś się w końcu pokazała Ty i buty a wygodne ??
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 15:38   #1253
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
no żeś się w końcu pokazała Ty i buty a wygodne ??
11 cm a jakbym na 5 cm chodziła...boskie sa i mega wygodne

Synuś
Stary 2011-11-10, 15:38   #1254
Blacky
Zadomowienie

Cytat:

Cudowne!!! Myślałam, że bierzesz te jaśniejsze, a jednak te złote. Są idealne.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 15:39   #1255
melod_y
Zakorzenienie

[QUOTE=kooocur;30431609][QUOTE=melod_y;30431477

Kochana sa w rozmiarze 38 widziałam nawet w necie dziewczyny sprzedawały.....

[/QUOTE]

Poważnie?? O kurcze to musze poszukać,
możesz podac firmę tych bucików? I właśnie powiedzieć czy są wygodne?

Stary 2011-11-10, 15:40   #1256
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
11 cm a jakbym na 5 cm chodziła...boskie sa i mega wygodne
no to brawo cudnie się prezentują
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 15:41   #1257
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
wow boooskie a jaki tatuażyk ;p mmmm będziesz śliczną PM
Lili & Gabryś

Stary 2011-11-10, 15:43   #1258
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Cudowne!!! Myślałam, że bierzesz te jaśniejsze, a jednak te złote. Są idealne.
[QUOTE=melod_y;30431677]
Cytat:

Poważnie?? O kurcze to musze poszukać,
możesz podac firmę tych bucików? I właśnie powiedzieć czy są wygodne?
Dziękuje za miłe komentarze..to juz mam pewność, że będzie dobrze

Sa wygodne..nawet barzdo

tu mas zlink, ale tylko dla malutkich rozmiarów do 35 http://www.pretty-small-shoes.com/ac...tite-i-do.html

Synuś
Stary 2011-11-10, 15:52   #1259
(kicia)
Zakorzenienie

Hej dziewczynki no to mam weekend tak zauważyłam że ostatnio żyje aby do czwartku i czas strasznie ucieka.

tenebrosko dzięki za namiary na autko

nena no zabiła bym tą babe na miejscu. Wkurzaja mnie takie sytuację. Często u TŻ przy bloku się tak zdarza. Pół biedy jak to ktoś z bloku. Już raz policję wzywaliśmy bo wyjścia nie było.

koocurku buty boskie będziesz na pewno ślicznie wyglądać
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 15:54   #1260
Jamee
Zakorzenienie

Lista rzeczy załatwionych na dzień 10.11.2011:

kolor przewodni: fiolet
Kościół: św. Wacława w Krzanowicach
Sala: http://www.dworekslaski.pl/
Zespół: http://www.coral.art.pl/
Fotograf: http://www.nowyfotoart.pl/
Kamerzysta: http://www.fotokruty.pl/kruty.php
Nauki przedmałżeńskie + Poradnia małżeńska
Fryzjerka p. Teresa
Suknia: Ms Moda Audrey http://slubnasuknia.pl/wiktoria/92_M...%20Audrey.html
Welon
Buty
Spinki do mankietów
Podwiązka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Inspiracje ślubne mix.jpg (122,2 KB, 46 załadowań)

Edytowane przez Jamee
Czas edycji: 2011-11-30 o 18:37
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości