|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Rozeznanie
|
Dot.: Najdziwniejsze historie, które się nam zdarzyły
Cześć dziewczynki !
Jak ja uwielbiam ten wątek !! Wy też ? Wciąga okrutnie ale to pewnie dlatego, że ja kocham się śmiać ! ![]() Rano pojechałam z mama do Auchan po zakupy bo jutro spodziewamy się gości. Chodzimy między różnymi artykułami, doszłyśmy do mięs i wędlin. Potem trafiłyśmy na pieczone kurczaki, skrzydełka itp Moja mama zakochała się w ich szaszłykach (ja prawie też - są naprawdę dobre) i kupiła chyba z 8. Pani pakuje je i mama pomyślała, że weźniemy jeszcze całego pieczonego kurczaka. Pani wzięła taki szpikulec i poszła wziąć. Wraca i nagle buuuch. Nie wiem jako ona to zrobiła ale machnęła tym kurczakiem na szpikulcu i kurczach przeleciał ślizgiem 10m ! Wszystkim od razu przypomniała się reklama ze spadającym kurczakiem i wszyscy zaczęli się śmiać. Pani choć czerwona powiedziała, że nie bedzie napoju gratis bo nie mają... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Wtajemniczenie
|
Ja miałam kilka naprawdę obciachowych historii
![]() 1. Kilka dni temu byłam w sklepie i musiałam wyciągnąć portfel z torebki, więc zaczęłam jej szukać jedną ręką, bo w tej chwili rozmawiałam przez telefon. Okazało się, że zamiast szukać w torebce szukałam MOJEGO portfela w kieszeni chłopaka stojącego obok ![]() 2. Jakiś miesiąc temu wyszłam do sklepu w spódniczce mini. Za mną szła grupka chłopaków. Nagle upadła mi reklamówka i schyliłam się żeby ją podnieść. W tym samym czasie zerwał się wiatr i moja spódniczka podfrunęła do góry ![]() ![]() 3. Kiedyś mój brat przyczepił mi do t-shirtu karteczkę z napisem "Pociągnij moje włosy". Ja tak wyszłam na ulicę i dziwiłam się czemu kilkunastu przechodniów złapało mnie za włosy ![]() JAK COŚ JESZCZE SOBIE PRZYPOMNĘ TO NAPISZĘ ![]()
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
wsiadlam do autobusu i zorientowalam sie, ze nie mam biletu. trzeba wiec kupic u kierowcy. nie mialam drobnych, wiec prosze o bilet i daje kierowcy chyba dychę, a ten wydaje mi resztę całą wieczność i na końcu do mnie na caly autobus: "następnym razem miej odliczone STOKROTKO"
nie wiedzialam, rzadko jezdze autobusami.. ![]()
![]() |
#336 |
Rozeznanie
|
Malutka466 - świetna historia !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ps. 600 post ![]()
![]() |
#338 |
Rozeznanie
|
Moj 9-letni syn chodzi na rehabilitacje, wiec kiedy bylo jesszcze zimno i pluchowato trzeba bylo przed wejsciem na sale zalozyc takie ochraniacze jak w szpitalach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja osobiście nie często miewam takie przypały, ale mam koleżankę która miewa je notorycznie
![]() Kiedyś jak jechała do szkoły, wsiadała do autobusu i jej drzwi głowe przycięły ![]() ![]() Innym razem 2 dni przed rozpoczęsciem roku szkolnego w 2 klasie liceum wracała z rodzinką z wakacji. W pewnym momencie zatrzymali sie na stacji benzynowej, rodzice poszli coś tam kupić a że sie owej koleżance nudziło to zaczeła sie bawić misiem który był przyczepiony do szyby taką gumowa przyzsawką. Z nudów przyczepiła sobie tego misia do czoła i jak sie potem okazało pozostał jej po tym na czole ślad dużego kółka ![]() ![]() Kiedyś umówiła sie z wujkiem że zabierze sie z nim do domu po lekcjach. Wujek miał duży granatowy samochód, a koleżnka miała czekac na niego przed szkołą. Czekała i czekała a kiedy zobaczyła granatowy samochód szybko otworzyła drzwi, wsiadła i mówi: "dzień dobry", a tu cisza. Patrzy, a to nie wujek tylko jakaś obca baba siedzi przed kierownicą z wielkimi oczami i nie wie co sie dzieje ![]() ![]() W gimnazjum jeszcze owa koleżanka przechodziła okres fascynacji Orlando Blumem ![]() ![]() ![]() ale psorka musiała mieć ubaw ![]() ![]() Miała jeszcze tysiąc innych przypałów ale dużo by tego pisać a mi sie nie chce ![]() ![]() Buziale przypałowce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Przyczajenie
|
Ja to generalnie mialem jedną smieszną historie. to bylo w autobusie. wogle nie jezdze autobusami ale to byl wyjatek. Duzo ludzi, pchają się. Nagle wsiada jakiś koles z lat 60-tych z bardzo duzymi okulatami i bez 2 zębów na górnej szczęce(co było ostro widać) i do mnie : To ty maniek! A z kąd ty sie tu wziełes. On tak wrzeszczał i cały autobus patrzy sie na nas. Ostro. Ja do niego mówie:Pomyliłes mnie z kims. A on do mnie : A ty do szkoły przyjechałes? Ja do niego : Nie znam cie! Wtedy pół autobusu sie zaczeło smiac. A ja na niego popatrzyłem i tez w smiech. Noramlnie płakałem. Aż było widac. Wysiadłem o 2 przystanki wczesniej. Jak juz wysiadłem popatrzyłem na szyby autobusu a tam wszyscy kierują swoje ślepia na mnie. To było ostre
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Rozeznanie
|
Ja dziś byłam z mamą na zakupach i tak sobie łazimy, łazimy i postanowiłyśmy, że wejdziemy jeszcze do jednego sklepu. Szłyśmy do wejścia gdy tak się potknełam że prawie ległabym jak długa aż jeden facet "ojojoj !" krzyknął
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
moja mama z kolei wieczorem gdy sie rozbierała zdjęła spodnie razem z rajtopami które miala pod spodem. no i na nastepny dzien rano ubirala te spodnie i poszla na miasto. w pewnym momencie staje i patrzy a tam rajstopy wystaja z nogawki i sie ciągna za nią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zadomowienie
|
hehehhe
![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze, ze juz z tego wyroslam a i rajstop nienawidze ![]()
![]() |
#345 |
Rozeznanie
|
Wpadki z rajstopami jeszcze nie zaliczyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Rozeznanie
|
Moja mama zamiast do kosza na śmieci wrzuciła zużytego pampersa do torby na zakupy i poszła do sklepu...dopiero pakując zakupy w sklepie zauważyła co przyniosła haha
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
![]()
hm...
Kiedys czekalam w domu na mojego M. az przyjdzie ![]() kolezanki mojej mamy... a ja stoje jak ten poldebil... Sytuacja numer dwa z otwieraniem drzwi... Prysznic w lazience - mokra glowa okrecona recznikiem i slysze jak mojaj babka znow komus drzwi otwarla i wola 'Madziuuuuuu' wiec s emysle ze sasiadka wiec wylaza jak stoje to ociekajace wlosy ten recznik... i widze k... Mlody koles wciska uslugi telefoniczne - i oboje stoimi i obojgu nam glupio ale ok dobra mina do zlej gry - on nawija o promocjach ja udaje ze slucham i grzecznie dziekuje - on lekko rumiany ja chcialam by pochlonal mnie parkiet w przedpokoju... i na koniec 'no nie bede juz PANI przeszkadzal' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma takich biletow... sa ustawowe, gminne wiec jaki... zglupialm usmiechnelam sie bo myslalam ze koles taki zart ma a on tak na serio - ja juz z nerwica chce bilet dla studenta! a ten do mnie ze ten bilety juz tyle sa a ja nie wiem jak sie nazywaja.... Mnie juz szlag trafil i mowie bo ja nie jezdze autobusami i dawaj mi pan ten bilet! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja kiedyś byłam umówiona z przyjaciółką, miała do mnie wpaść na oglądanie filmów. Stoję pod prysznicem, gdy dzwoni domofon. Myślę sobie, 15 min za wcześnie, ale ok. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Ja pamiętam jak kiedyś szłam z bratem do kościoła w zimie. wtedy było bardzo ślisko i starałam sie żeby sie nie wywalic :P szłam za bratem i oczywiscie sie wywaliłam :P a na dodatek tak podkosiłam brata że on też leżał na ziemi ;D a obok stali jacyś jego koledzy starsi, ale mieli z nas polewe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zadomowienie
|
Pewnego razu umówiłam się z koleżanką na spacer . Przyszłam po nią ( mieszka w bloku ) i zadzwoniłam domofonem . Kamila powiedziała ze już schodzi . Wtedy ja głupia postanowiłam troszke ją nastraszyć . Więc przyległam do ściany bloku i gdy tylko otworzyły się drzwi wskoczyłam wychodzącej osobie na plecy z wrzaskie "AKUKU ! " No i wtedy zorientowałam się że to nie moja kumpel tylko jakiś facet . Do teraz pamiętam jego minę .
I historia sprzed kilku tygodni . Ostatnio bardzo spodobał mi się pewnien chłopak z mojej szkoły . Wracał on tym samym autobusem co ja , ale jakoś nigdy nie miałam odwagi zeby do niego zagadać . No i tamtego nieszczęsnego dnia wreszcie czekając na autobus podeszłam do niego , zagadałm , a on tak ślicznie się uśmiechną i powiedział " Masz rozpięty rozporek " . ![]()
![]() |
![]() |
#352 |
Rozeznanie
|
Historia sprzed okolo roku. Mialam jakies dolegliwosci w okolicach narzadow kobiecych. Do lekarza isc z tym nie chcialam a doczytalam sie gdzies ze w takich przypadkach dobrze jest podmywac sie szarym mydlem. Znalazlam w lazience (zaznaczam ze gleboko schowane w szafce) szare mydlo. Co do tego watpliwosci nie mialam, bo smierdzialo niemilosiernie. Jedynie zaniepokoil mnie jeden fakt, w trakcie podmywania strasznie mnie pieklo a po... bylo juz nie do zniesienia. Sytuacja wyjasnila sie gdy mama wychodzac z lazienki spytala "kto zostawil mydlo do odplamiania na wannie?". Tak wiec wizyta u lekarza byla nieunikniona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
Pewnego dnia przed przyjściem mojego chłopaka postanowiłam zrobić mu niespodziankę i przygotowac jego ulubione naleśniki...Wydawało mi się, ze znam przepis na pamięć dlatego zaczełam gotować:d Dopiero przy smażeniu zauważyłam ze coś jest nie tak, ponieważ nie chciały się "przykleić do patelni"
ale smażyłam dalej....później po zaserwowaniu ukochanemu "pyszne nalesniki" wiedziałam, że coś jest nie w porządku, ponieważ nie dało się ich jeśc...okazało się że nie dodałam jajek...wyobraźcie sobie jak mi było wstyd przed chłopakiem;d Jedną z moich wad jest to, ze często komentuje ludzkie zachowania, ubiory itp. i pewnego razu idą z kumpelą, zauważyłam chłopaka w krótkich spodenkach, a był środen zimy...dlatego swoim zwyczajem zaczełam go obgadywać (wyobraźnie sobie jak go zjechałam;p)....po chwili moja kumpela przerwała mi mówiąc ze to jest jej chłopak...na dodatek on podszeł do nas...chciałam zapaść się pod ziemię ![]() Oczywiście nie omineły mnie wpadki zwiazane z ubiorem. Nie raz szłam na basen zapomniawszy bielizny, przez co musiałam wracać w mokrym stroju, albo wychodziłam z domku w kapciach itp. Jestem kobietką roztargnioną, dlatego nie raz wysyłając esemesa myliłam adresata ![]() sms brzmiał: "Mój boy wyjeżdża dlatego dzisiaj jestem cała do Twojej dyspozycji" Możecie sobie wyobrazić jak ostro się potem tłumaczyłam ![]() Kiedyś będac na wycieczce w Moskwie, poszłam na zakupy....przeglądam sie w lustrze czy dobrze na mnie leży sukienka, patrze a obok mnie stoi dziewczyna która na siłe próbuje zapiąć na sobie kurtkę....na co ja do koleżanki "gdyby jadła mniej batonów bez problemu by się wcisneła" Niestety dziewczyna okazała się Polką i "grzecznie" mi wytłumaczyła że nie lubi słodyczy ![]() Niestety jestem częstą ofiarą swojego roztargnienia i mam cały stos zaliczonych "wpadek", hehe Ale szczerze powiem że nawet je lubie, bo czasem fajnie jest się z siebie pośmiac ![]() Jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze;d
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
super smieszny ten watek, a widze dawno tu nie zagladal nikt, ja opowiem wam moje historie:
1.kiedys poszlam na basen i oczywiscie zaraz wbieglam na duza rure by z niej zjechac, i wstaje po moim pieknym zjezdzie uhahana a moj chlopak mowi o kurde ale masz dziure na tylku, a ja ze glupio sobie zartuje, ale zaraz patrze i kurde jest dziura.Teraz co robic wiec mysle dopiero przyszlilsmy szkoda wychodzic,wiec majteczki sciagnelam troche i zrobilam z nich troche stringi i tak do basenu wskoczylam a tam juz nie bylo widac,wolalam pokazac troche wiecej pupy niz glupia dziure. 2. Moj tato kiedys zlamal sobie reke, pojechal wiec do lekarza z mama, zobili przeswietlenie, po czym zabrali sie do zakladania gipsu, coz widac ktos musial jakos przekrecic to przeswietlenie o zaczeto nakladac gips nie na ta reke, moj tata jakos nie protestowal bardzo bo myslal przeciez nie bede sie klocic z lekarzami,zaraz mnie objada ze przeciez sa madrzejsi,co sie pacjent wtraca,no ale jednak po dluzej walce z samym soba mowi, ale panowie mnie boli ta reka. Niezle sie na niego wkurzyli,ze tyle roboty na marne.A przeciez to ich wina. 3.Kiedys spalam razem z siostra o 5 lat starsza ja mialam okolo 14-15.I ona zaczela sie spotykac z jakims gosciem i kiedys spalam z nia a ona zaczela mnie czule przytulac i gadac cos, myslac ze ja jestem jej ukochanym, odepchnelam ja z przerazeniem i od tamtej pory juz z nia nigdy nie spalam. 4. Moja siostra lubi wstawac i podjadac w nocy,czesto robi to na spiaco,kiedys miala takie dobre ciasto i objadala sie nim caly dzien, po czym wstala w nocy, znalazla noz i zaczela szukac trzymajac go w rece tego ciasta po calej kuchni, w koncu przeniosla sie do pokoju i stwierdzila ze zachcialo jej sie ogorka i tak znalazla sie z nozem nad swoim spiacym w lozku mezem, po czym oboje obudzili sie przerazeni, ale na nast dzien tylko smiali sie z tej sytuacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Gość
|
własnie to jest dziwne bo u nas w Polsce wysmieją takąosobe co wyjdzie w wałkach na ulice.. raz przyjecały do mojego miasteczka dziewczyny z niemiec.. przed występem chodziły po miescie w wałkach a wszyscy gapili sie jak na idiotki:P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
a ja powiem tak, to dobrze ze w polsce kobiety jednak troche dbaja o siebie i nie wychodza w walkach czy pizamach na ulice, pewne rzeczy jednak trzeba zachowac dla siebie. Wczoraj czytalam jak gosc z kanady do polski pojechal i byl zachwycony polskimi kobietami, a wiecie za co ze ladnie ubrane zadbane i ze wlasnie zadna by do sklepu w pizamie czy w walkach nie poszla.Kobietki wiec dbajcie o swa kobiecosc.
Oki ale moze wrocicmu do watku smiesznego.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Rozeznanie
|
Nie no fajowy watek jak mi sie cos przytrafi lub cos sobie przypomne to opisze O.K.hihihihihihihi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#360 |
Rozeznanie
|
Genialne historie
![]() Mnie sie przypominaja 2 zabawne sytuacje; *całkiem niedawno byłam w supermarkecie,stojąc przy kasie kiedy juz przyszła moja kolej chciałam dojsć do pani kasjerki.. niezauważylam nisko odstającego od regału na batony i gazety prętu i runęłam z wielkim hukiem na ziemie.Mało tego! W trakcie upadania uderzyłam głową w taśmę na zakupy.Upadłam,razem ze mna wszytskie batony,gumy,cukierki,mnie jsze bombonierki i gazety! Wzbudziłam wielkie zainteresowanie ![]() ![]() *byłam na wakacjach nad morzem,z przyjaciołką.Mieszkałysmy w ośrodku wczasowym w samym lesie,gdzie było mnostwo domków.pewnego razu wróciłyśmy z kąpieli w samych ręcznikach,ja zdążyłam juz dawno sie przebrać w ciuszki a moja psiapsióła cały zcas paradowała przed domkiem w tym ręczniku,więc pomyslałm,ze napewno ma pod nim kostium kąpielowy i podbiegam do niej od tyłu i ściagam ręcznik z wiekim krzykiem'aaaaaaaaa co ty tu masz???????'A ona stoi naga w szoku ![]() Hahahahahaha,ale byłam sama zdziwiona.naszczęście zła nie była tak bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.