|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Dot.: 16 część Arkowi dedykujemy bo o stratosferycznym Aniele pamiętać zawsze będziem
http://www.spala.cos.pl/282,siatkarz...-i-maluja.html
Kubiakowi się chyba święta pomyliły.
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 16 część Arkowi dedykujemy bo o stratosferycznym Aniele pamiętać zawsze będziem
Pamiętacie
![]() http://pokemon.step.lv/ ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
widziałam. Ale z tego co tam moje chore oczy potrafią wyłapać to na jajku namalował choinkę, więc jest dobrze |
|
|
|
|
#4143 |
|
|
Takie 2in1
Pamiętamy
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2011-11-09 o 16:19 |
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo dziewczynki. Ale w sumie kto by was tam podejrzewał że potraficie czytać ze zrozumieniem
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.spala.cos.pl/pliki/zdjeci...1.2011_289.jpg ma kształt bombki ![]() TO: http://www.spala.cos.pl/pliki/zdjeci...1.2011_236.jpg I cała reszta owszem, ale nie eee... Cholera. jakby to napisać, żeby Wam się nie skojarzyło. A kij. Nie jajko Kubiaka
|
|
|
|
|
#4146 |
|
|
Uwaga, uwaga!!!
![]() Jutro zaczynam robić dla Was prezenty i... Z tego względu chcę wiedzieć kto będzie na Sylwku na 100%, bo będę miała z tym trochę pie*dolenia . I zrobię jutro najpierw prezenty dla tych które na pewno będą ![]() Tak więc, ŁAPY W GÓRĘ KTO BĘDZIE NA STÓWĘ! ![]() ![]() ![]() [nie na 50%, bo się trochę boi ]Dziękuję za uwagę, skończyłam Można usiąść ![]() ![]()
|
#4147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam od razu widziałam że to bombka o owalnym kształcie Karola! ![]() Cytat:
Więc może dla pewności zrób i dla mnie najwyżej spikniecie sie na Sylwku i wrazie co Karola mi podeśle poczta Znaczy ja wczoraj gadałam z moim na ten temat zainspirowana rozmową z Bjuti na gg. No i znowu mu powiedziałam to co wam, że jak mamy siedzieć na chacie to ja sie zawijam do was Myślicie że jak jeszcze troche sobie pogadam to zabierze mnie do Paryża albo Wiednia?
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
||
|
|
|
#4148 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
kurz za łóżkiem... już sobie wyobrażam ten skok na Fakłondo i "aaaaaajaaaa!" pod pretekstem ćwiczenia MMA na łóżku.. ciao ![]() http://www.youtube.com/watch?v=jRbP9RfC878 ♥
“ Prawdopodobieństwo każdego zdarzenia jest odwrotnie proporcjonalne do stopnia, w jakim jest ono pożądane. ” Edytowane przez kaska31_ Czas edycji: 2011-11-09 o 19:42 |
||
|
|
|
#4149 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, bo przesyłałam je Pegg na urodziny Także Ciachredaktorki mają lekko późny zapłon ![]() Ale, Faku, bez krępacji, możesz u mnie posprzątać Jak tylko znajdziesz chwilkę, żeby wpaść z Parmy do Wro z odkurzaczem, to nawet bez zapowiedzi! ![]() Cytat:
Co On sobie wyobraża? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja bardziej sobie wyobrażam, jak Mu wskazuję zakurzoną podłogę i potem odkurzacz, a Faku na to robi zbolałą minę i rzuca się na łóżko z płaczem i No quieroooooooooooooooo ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Karola, filmik w pytkę Nawet mi drugiego Męża zamieściłaś, dzienio, dzienio
|
|
#4150 |
|
|
A ja sobie nie obejrzę, bo nie mam nic na koncie
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Byłam w Carrefourze . Kupiłam najpotrzebniejsze rzeczy i jutro będę tworzyć ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Z czatu z Kubiakiem: "- Oglądał Pan M jak Miłość i śmierć Hanki? M.K.: Nie, ja nie oglądałem, ale słyszałem, że dużo ludzi nad tym ubolewa. "
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2011-11-09 o 21:56 |
|
|
|
#4151 | |||||
|
Zakorzenienie
|
http://marcinlew.blox.pl/2011/11/Dziurka-bez-Kurka.html
Trochę jakbym siebie czytała Dzień dobry. Idę nadrabiać ![]() Mam dziś kuuupę roboty. Sprzątanie, gotowanie, pieczenie, malowanie itd ![]() A to dopiero po pracy. Część przełożę na jutro bo dziś się nie wyrobię. A jeszcze obiecałam siostrze przygotować imieniny na sobotę. I na jutro zostaliśmy zaproszeni do znajomych na obiad i mama obiecała, że jakieś ciasto ZROBIĘ (!) To już jak się ofiarowała to mogła powiedzieć, że ONA ZROBI ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
O nie ![]() Cytat:
Ahaaaa. To ja chyba jeszcze za mało w tym temacie wiem ![]() NIE NIE NIE MA TAK! Prezenty są dla osób obecnych! Co Ty myslisz, że CIę nie będzie a gifta zgarniesz. O nie nie Ale jak chcesz to mogę Ci podesłać znowu jakąś motylo- pszczołę JEZUSMARIO! Marta! Ja mam zapakowaną tą Twoją marynarę! Nawet zaadresowaną! Tylko nie wiem kiedy będę na poczcie! Muszę chyba specjalnie tatę albo mamę poprosić, żeby podjechali i przesłali. ZAPOMNIAŁAM! ![]() Myslę, że na to nie masz co liczyć PS: Do Pyża! Nie ma mowy! Pyżu zajęty! Cytat:
![]() x 478564785675 Ja płaczę Widzę to x 237856457863Aaaawww. Jaki ładny Matey. A jakie ładne akcje Ze mną też jest źle ![]() Cytat:
![]() O tak tak! Jak zobaczyłam te zdjęcia to krzyknęłam do monitora CHYBA CIĘ PO**AŁO!!!! Jakby się było czym chwalić ![]() Chociaż płaczący Faku ssący kciuka i przyjmujący pozycję embrionalną już mnie trochę przeraża w mojej wizji Dziękuję Własnie muszę pokombinować nad zmianą ścieżki dźwiękowej ![]() Cytat:
A to był ten czat już? ![]() Np. moja babcia ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- http://www.facebook.com/plusliga?sk=app_241939952530446 Zapis czatu z Kubiakiem... Kilka odpowiedzi jak dla mnie chamskich, zbywających. Nawet jesli mu się tam siedzieć nie chciało to nie zobowiązuje go do głupich odzywek :/ A może to tylko moje zdanie bo za nim nie przepadam i inaczej patrzę na niektóre wypowiedzi Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-11-10 o 09:20 |
|||||
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
Historyczny mecz, którego nie miałam okazji obejrzeć bo siedziałam na uczelni
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Gobpk...eature=related On umie skakać! Może na Ipli jest? <idzie_szukać> ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Edit: Jest! Mam juz co robić w pracy
|
|
|
|
#4153 |
|
|
Dobry
![]() http://www.przegladsportowy.pl/Siatk...794,1,892.html ![]() http://www.przegladsportowy.pl/Siatk...782,1,892.html ![]() Modzionek kapitanem
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2011-11-10 o 10:24 |
|
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drugie zaraz przeczytam ![]() Aaaawwww. Di ent ![]() Brawo! Za Marcina Ostoja, oaza spokoju ![]() Joaa- odpisałam Ci w domku ![]() A teraz idę czytać "broszurkę" z Pucharu Świata ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Biznes Klasą do Japonii No. Uderzy po kieszeniach Ale bardzo dobrze. Tak powinni podróżować
|
|
|
|
|
#4155 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To aż tak źle u Ciebie w pokoju? ![]() Rzułfik! ![]() Cytat:
Ach, to było spotkanie! Totalne ośmieszenie PW, Maniek w drugiej linii, Jego zagrywki, atak Modzionka... kurde, też bym obejrzała ![]() Cytat:
![]() Patrzcie, interwencje w mediach są niestety najlepszym sposobem na poprawę życia ![]() Haj ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pokoju nie jest źle... Będzie- po Sylwestrze W czym problem. Ja już miałam oglądać ale utonęłam w biuletynie ![]() Też zwróciłam na to uwagę ![]() PS: Ale jaja! Jakim cudem nie wiedziałam/ umknęło mi/ nikt mi nie powiedział/ nie zainteresowałam się... Że Pawian urodził się we Francyji |
|
|
|
|
#4157 | |||
|
|
Cytat:
albo dam Wrocławiankom, albo Karola będzie musiała się trabanić na pocztę ![]() Cytat:
![]() Widzę to. Widzę to! Ładna Mateyka! ![]() Więcej nie napiszę, bo Ci nie wystarczy na spałowanie mnie ![]() Cytat:
O wiele lepiej mi się zrobiło ![]() Odhaczam Cię! ![]()
|
|
#4158 | ||
|
|
Cytat:
I zgadzam się całkowicie z panem Marcinem ![]() Ale, że Ty będziesz? WYJDŹ! WYJDŹ! I NIE WRACAJ! No ja pierrr.... Widzę to Bo: a) ze wszystkich hipermarketów do Kerfura mam najbliżej ![]() b) ciągle mam nadzieję, że wreszcie ten mój sen się ziści c) bo lubię tam chodzić Z grubsza sobie przejrzałam i też mam takie wrażenie Takie te odpowiedzi trochę bez polotu, takie urzędowe trochę Powinien brać przykład z Kurka .Cytat:
![]() ![]() ![]() I moja reakcja jak jednocześnie na boisku był Maniek z Novotny: 'Co oni ku*wa razem robią na boisku?!?!?!" O aż sobie przypomnę ten mecz
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Urwał ![]() Dochodzę <--- Cytat:
|
|
|
|
|
#4160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z całą resztą braci x69693696069269Ha Ha! Przepadłaś To ja Ci powiem, że taki na przykład Ivan Castellani z kolei urodził się we Włoszech, w regionie Veneto Nie wiem tylko, czy to właśnie dlatego umie troszkę mówić po włoskiemu, czym ostatnio na TC zadziwił Rodriego ![]() Cytat:
![]() Czuję się odhaczona ![]() Dobra, idę się powoli przygotowywać do pracy ![]() Tylko jeszcze sprawdzę pocztę
|
|
#4161 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym przez Wrocławianki będzie taniej Nie żebym skąpiła... Oooo taaak. Oooo ![]() "Odfajkować" Gdzie tak gadałyśmy? W Łodzi? Cytat:
nie mydl oczu punktami a i c O to. O to. Albo "Ja mam wadę wzroku i mi to nie przeszkadza" albo "A dokończysz pytanie". Urwa! Niech od razu napisze POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ i niech sobie pójdzie Aż się zdenerwowałam, no. Zaraz się spocę O nie Weź bo jak sobie przypomnę te niektóre odpowiedzi Dodałam biuletyn do zakładek. Będę czytać później a teraz idę oglądać ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() Dzięki Tobie... Jak zawsze ![]() O proszę. Kolejna ciekawostka na dziś ![]() Powodzenia Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- ha! Wiedziałam, że mam gdzieś w zakładkach http://www.facebook.com/notes/plusli...m/470017136473 |
||||
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz, nie zawodzę Cię ![]() Może w pracy sobie przypomnę
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Michale! Mam pytanie dotyczące zgrupowania w Spale. Czy jest możliwośc wejścia na halę i obejrzenia waszego treningu? Podobno w wakacje były takie przypadki:P Pozdrawiam!Michał KubiakMyślę, że tak - wystarczy porozmawiać z Andrea.
Kto sie wybiera na wakacjach do Spały ze mną?
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Była kiedys taka piosenka... Coś tam coś tam... I nie zawiodę cię... Albo się? Nie pamiętam
Przypominaj ![]() Cytat:
![]() Ja mam blisko w sumie... Ale wstydałabym się odezwać do Adrei |
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Siema
Poprawiłyście mi humor swoimi wypocinami, zwłaszcza o jajku Kubiaka
|
#4166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Możemy się wybrać
![]() Cytat:
![]() Ja nie... ale mój włoski nie ma się na tyle dobrze. Chociaż może specjalnie bym sobie spreparowała pytanie: "scusi, possiamo andare all'allenamento?" ![]() Cytat:
O jajkach Kubiaka, o Siurakach protezach i kaloryferach możemy pisać ot tak
|
|
#4167 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam się, ten weekend będzie piękny ♥
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
będę ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Karola20;30424579Ki lka odpowiedzi jak dla mnie chamskich, zbywających. Nawet jesli mu się tam siedzieć nie chciało to nie zobowiązuje go do głupich odzywek :/ A może to tylko moje zdanie bo za nim nie przepadam i inaczej patrzę na niektóre wypowiedzi nadrobię... kiedyś. wszystkie artykuły i filmiki nadrobię, i ten czat z Michałem, wszystko.
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
|||
|
|
|
#4168 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
nie zacytowało wszystkiego
![]() Cytat:
Reso? Bóg Cię opuścił Pipen? oOCytat:
mój nauczyciel wczoraj jak wracaliśmy z wycieczki dorwał się do mikrofonu i na cały autokar: A TERAZ WSZYSCY RAZEM POZDRÓWMY RODZINĘ MOSTOWIAKÓW! ~~~~~~ my: wtf... oO Cytat:
zgadzam się Cytat:
![]() lubię to ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie dziwię się chciałam powiedzieć, że wczoraj obsługiwał klon Łasko, nie zdążyłam zjeść tego, co mi podał, a już chciało mi się
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
||||||||
|
|
|
#4169 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dobry
ledwo żem sie dotaszczyła Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja też Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4170 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
własnie tak chciałam sie przypomnieć nieśmiało luz, grunt żeby przed 6 grudnia doszła![]() moja reakcja była podobna co nie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

Ściągnijcie sobie jak chcecie i pozwalam Wam obejrzeć
Także Ciachredaktorki mają lekko późny zapłon
Jak tylko znajdziesz chwilkę, żeby wpaść z Parmy do Wro z odkurzaczem, to nawet bez zapowiedzi!

Bóg Cię opuścił Pipen? oO