|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DNO otwiera XIV ptaszarnię, w argentyńskiej wiosce bawi się figlarnie!
Cytat:
O tak, tamte mi się wyjątkowo podobały A mnie już chyba Bóg opuścił. Pamiętacie jak Wam pisałam o tym kolesiu z uczelni, co się nim tak jarałam, mimo, że mi tam coś nie pasowało w nim? Właśnie piszemy
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Kręcę, kręcę moim fiutkiem, gwałcę panny z niezłym skutkiem!
|
|
#1203 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MARTYNA!! Spełnienia marzeń, wielkiego ptaka na wyłączność, hajsu, zdrowia i radości Bruno Mars ma nową pioseeeenkęęę!! ) ale Bruuunoooo!! Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2011-11-10 o 10:08 |
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Girl, wszystkiego najlepszego! Dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń i wszystkiego, czego zapragniesz! ![]() Haha, mam dzisiaj jazdy, więc kto w Poznaniu niech się chowa.. |
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna wszystkiego najlepszego! Spokoju na uczelni, świetnego faceta i Wielkiego Ptaka! ![]() ![]() Kasia, umknęło mi! Co Ci się pewnie wydaje? I czemu uważasz, że coś wam słabo idzie?![]() Aśka ja to już słyszałam z miesiąc temu jak nie więcej Chciałam teledysk wreszcie zobaczyć ale ofc pisze, że w moim kraju nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Aaaaa, znalazłam!!!!! http://gwiazdunie.pl/bruno-mars-it-w...dysk-premiera/
|
|
#1206 |
|
Konto usunięte
|
Serio Nea?
A chciałam zarzucić nowością ![]() Kasia, co Ci się wydaje, powiedz ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Ale on ma dużą głowę
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka mam na fb w znajomych fanką Twilight i zarzucała linkami z soundtracku już od kilku miesięcy
![]() Lubię jego fryzurę ![]() Kurde, 4 raz z rzędu nie poszłam na angielski Ale moja osobowość to typ wygodny, nic dziwnego
|
|
#1208 |
|
Konto usunięte
|
Teledysk w sumie szału nie robi, klasyczny schemat, najpierw wielka love, potem kłótnia, cierpienie i znowu love, normalka
A widziałyście teledysk do "We found love" Rihanny? ZARĄBISTY. Tzn niby też się opiera na tym schemacie, ale kończy się na cierpieniu, to jest raz, a dwa, że ta big love jest pod wpływem narkotyków i ogólnie zarąbiście się ogląda ten teledysk! W ogóle mam fazę dziś na tę piosenkę |
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka ja teledysku nie widziałam ale obejrzę zaraz
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Fajny
|
|
#1210 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=lDCHY...layer_embedded Ciaaaznyyy!!
"Jack, you have to talk here!" ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- I sam sobie komentuje mecz hahaha "ooh, what a save Ciazny!"
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, upolowania godnego uwagi ptaka!
![]() Zuza udanej jazdy ![]() Kasia co Ci się wydaje ![]() Ciazny on jest zarąbisty hahahahaNatalia powodzenia
|
#1212 |
|
Winter is coming
|
MARTYNA NAJLEPSZEGO!
![]() ![]() : pijemy:hahah dobry jest Wojtek, ciągle nawija witam
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
MARTYNA WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!
Z FARTEM W ŻYCIU!!!!!!!!!!! 5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#1214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Martyna, z okazji urodzin życzę Ci dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń, prawdziwej miłości, uśmiechu, kasy i wszystkiego czego tylko sobie życzysz! Cytat:
Kasia, co Ci się wydaje, powiedz [/QUOTE]Nie cytujcie ![]() Cytat:
;*[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;30426827] A widziałyście teledysk do "We found love" Rihanny? ZARĄBISTY. Tzn niby też się opiera na tym schemacie, ale kończy się na cierpieniu, to jest raz, a dwa, że ta big love jest pod wpływem narkotyków i ogólnie zarąbiście się ogląda ten teledysk! W ogóle mam fazę dziś na tę piosenkę Uwielbiam! I teledysk, i piosenkę ![]() Zuza, mam nadzieje, że nikogo nie zabiłaś dzisiaj Edytowane przez pannafu Czas edycji: 2011-11-10 o 23:23 |
||
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo słońca, powodów do radości
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę jutro na wieś
i z tej okazji piekę moją popisową szarlotkę. Trzymajcie kciuki, żeby mi wyszła
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Konto usunięte
|
I jak szarlotka?
![]() Ja mam meeegaaa ochotkę na rogalika świętomarcińskiego, ale nie mam przy sobie gotówki, pieniądze na koncie i nie mogę wypłacić, więc nie mam jak kupić Ale mnie ciacha zasypują dziś Ciaznym |
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;30434924]I jak szarlotka?
![]() Ja mam meeegaaa ochotkę na rogalika świętomarcińskiego, ale nie mam przy sobie gotówki, pieniądze na koncie i nie mogę wypłacić, więc nie mam jak kupić [/QUOTE] Ja juz dzisiaj zeżarłam jednego, ale no dupy nie urywają te rogaliki. Zawsze się na nie napalam, a potem i tak nie są takie zarąbiste jak sobie wyobrażam ![]() Kasia, nikogo nie zabiłam bo w ogóle nie jeździłam. ![]() Siedziałaam sobie w samochodzie z instruktorem, on gadałgadałgadał, a potem narysował mi skrzyżowanie, które musiałam omówić w różnych aspektach, i to bardzo długo trwało, bo dużo rzeczy trzeba było gadać. No ale przynajmniej obyło się bez stresu i fajny instruktor ;p Fajny, nawet młody i bez obrączki. Następne 2 godziny mam rano o 9 w niedzielę
Edytowane przez Modette Czas edycji: 2011-11-10 o 19:15 |
|
|
|
#1220 |
|
Konto usunięte
|
Zależy skąd jadłaś, może Ci się jakiś podrabiany trafił? Ja najczęściej jem z Jagódki, one są przepyszne
![]() Kurcze, kupiłabym płacąc kartą, ale nie wiem, czy nie trzeba czasem zrobić zakupów za min. 10zł najpierw
|
|
|
|
#1221 |
|
Winter is coming
|
ja dzisiaj zjadłam trochę rogala, skubnęłam sobie, bo moja mama przyniosła trzy
ale cały to bomba kaloryczna, więc musiałam zostawić dla rodziców ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;30435346]Zależy skąd jadłaś, może Ci się jakiś podrabiany trafił? Ja najczęściej jem z Jagódki, one są przepyszne ![]() Kurcze, kupiłabym płacąc kartą, ale nie wiem, czy nie trzeba czasem zrobić zakupów za min. 10zł najpierw [/QUOTE]to nakup tyle rogali, żeby akurat za dychę wyszły
|
#1222 |
|
Konto usunięte
|
To bym musiała kupić 1,5 rogala, bo jeden wychodzi za około 7zł
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;30435346]Zależy skąd jadłaś, może Ci się jakiś podrabiany trafił? Ja najczęściej jem z Jagódki, one są przepyszne
![]() Kurcze, kupiłabym płacąc kartą, ale nie wiem, czy nie trzeba czasem zrobić zakupów za min. 10zł najpierw [/QUOTE]Nie, moja mam kupuje w jakieś tam dobrej cukierni, ale po prostu mi ten smak jakoś nie podchodzi, nie szaleję na punkcie tych rogali ;p |
|
|
|
#1224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;30434924]I jak szarlotka? ![]() Ja mam meeegaaa ochotkę na rogalika świętomarcińskiego, ale nie mam przy sobie gotówki, pieniądze na koncie i nie mogę wypłacić, więc nie mam jak kupić Ej no, jak ja bym chciala zeżrec takiego rogala ![]() Cytat:
Zapomnialam, że jutro święto i musialam lecieć na zakupy żebym z głodu nie umarla hahah, przy okazji zaszlam do drogerii i kupiłam dwa nowe lakiery do paznokci i teraz mam dylemat na jaki kolor najpierw pomalować
|
|
#1225 |
|
Winter is coming
|
haha dobrze, że tylko lakiery, a nie perfumy kolejne
Ja na szczęście nie lubię pazurów malować, jakby mi miała co drugi dzień robić kosmetyczka to owszem, ale samej nie znoszę ![]() Rogale marcińskie są wypas, żałuj
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo, że bym wolała perfumy ale nie bylo nic godnego uwagi hahah.
Mam do wyboru lakiery z essence "nude it" i "walk of fame" - google pokażą ![]() Tak myślę o tych rogalach, że wypas, żałuję
|
#1227 |
|
Winter is coming
|
walk of fame lepsze wg mnie
![]() kurde nudzi mi się, chyba se Consuelę poczytam, bo co tu robić
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam "walk of fame"
dzisiaj nawet pomalowałam nim paznokcie ![]() tylko ja nie lubię tych lakierów, są beznadziejne jak dla mnie, konsystencja i w ogóle..:< |
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Tez tak ostatnio z nudów robilam
Cytat:
![]() Teraz sprawdzałam oba, i walk of fame mi się maluje swietnie a nude it się cięzko rozprowadza a niby konsystencję ma taka jaką powinien mieć.
|
|
#1230 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam podobny kolor ale z lakierów Jumpy haha, nie wiem co to za firma
Ale mam kilka takich i są wporzo ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- gdzie Elmo?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.

Spełnienia marzeń, wielkiego ptaka na wyłączność, hajsu, zdrowia i radości
) ale
I czemu uważasz, że coś wam słabo idzie?

ale cały to bomba kaloryczna, więc musiałam zostawić dla rodziców