Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-10, 17:42   #1291
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
nie no ja nie mam w umowie ale nawet by mi było głupio ludzi nie nakarmić jak np fotografowie będą ze mną od 11 do 1 w nocy... i zespół tak samo najkrócej będzie kamerzysta ale to znowuż kolega mojego taty więc wstyd

a w umowię na salę mam że za nich płacimy 100%
Rozumiem Cię, bo tak głupio ludzi zostawiać o suchym psyku, kiedy cała sala się opycha Mówię to jako przyszła PM Chociaż generalnie i tak oprócz posiłków ciepłych nie ma czasu na jedzenie inne,bo się pracuje.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 17:51   #1292
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.covra.pl/hurtownia/galeri...l/DSC07496.jpg

zakochałam sie w tych butakc ale jakaś wizażanka mnie ubiegła na mój rozmiar
nie płakaj, brzydkie są

kooocur - ślicznie te buty wyglądają na żywo, wiesz, co bym Ci do nich zaproponowała?? nie wiem czy masz kolor przewodni, ale jaki by nie był to trzonek bukietu mógłby być obwiązany tasiemką w kolorze butów - coś jak na zdjęciu poniżej:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg adelineandgracephoto_smp_duborg_012.jpg (63,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aj-1067.jpg (49,4 KB, 16 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 17:53   #1293
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
nie no ja nie mam w umowie ale nawet by mi było głupio ludzi nie nakarmić jak np fotografowie będą ze mną od 11 do 1 w nocy... i zespół tak samo najkrócej będzie kamerzysta ale to znowuż kolega mojego taty więc wstyd

a w umowię na salę mam że za nich płacimy 100%
Też nie mamy tego w umowie, ale wszystkim tym ludziom trzeba dać jeść. Fotograf i kamerzysta spędzą z nami pół nocy od rana, więc aż by mi było głupio Za to w umowie z zespołem jest napisane, że zobowiązujemy się zapewnić im posiłki.

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-11-10 o 17:54
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 17:54   #1294
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

kooocur - ślicznie te buty wyglądają na żywo, wiesz, co bym Ci do nich zaproponowała?? nie wiem czy masz kolor przewodni, ale jaki by nie był to trzonek bukietu mógłby być obwiązany tasiemką w kolorze butów - coś jak na zdjęciu poniżej:
tak tak tak, zgadzam się z Neną, świetny pomysł!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-11-10, 17:54   #1295
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
nie płakaj, brzydkie są

noo a mi się podobają
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 18:00   #1296
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam się po pracce
Wszamałam barszcz z pierogami rozgrzałam się ale już mi się znowu zimno robi
Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Fryzura i makijaż bardzo ładne

Właśnie ja też mam ten problem że w wakacje niechcący się tak opaliłam że zostały ramiączka odznaczone myślałam że to zejdzie ale jakoś to powoli idzie i się boję że zostanie tak a nie wiem jak to wyrównać boję się że jak pójde na solarium to jeszcze gorzej to będzie wyglądać
Kurcze ja też mam taki hardzior. We wrześniu mnie w górach tak słońce spiekło, że mam normalnie wyjaraną koszulkę z krótkim rękawkiem. Masakrycznie to wygląda. Oczywiście już zbladło, bo mi ogólnie opalenizna dość szybko schodzi, ale i tak widać odbite rękawki na rękach i koszulkę na karku I czym się tu peelingować, żeby sobie pomóc.
Cytat:
używaj peelingów, to na pewno zejdzie

o kurde, to mój 6666 post
Nena samo złooooo
Cytat:
Napisane przez emi_2508 Pokaż wiadomość
Zapomnialam wam PMki powiedziec wczoraj bylam pierwszy raz na przymiarkach sukien... ale bylam podekscytowana, tylko w jednym salonie byla obsluga bardzo nie mila wiec podziekowalam i wyszlam ale za to w takim malym saloniku tak przytulnie urzadzonym czulam sie jak krolewna dzieki pani ktora mi doradzala.
I jak wrażenia? Masz już jakiś upatrzony fason/model?
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 18:06   #1297
(kicia)
Zakorzenienie

jezuuu cały dzień była cisza w bloku czlowiek wraca w moim przypadku z uczelni chciałby się zrelaksować a tu godizna 18 a sąsiad z dołu zaczyna wiercić

Stary 2011-11-10, 18:07   #1298
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Nena a jaki peeling był by do tego najlepszy bo ja się za bardzo nie znam na tych peelingach tzn który najlepiej to wyrówna
zależy jaką masz skórę, normalną czy wrażliwą? Do normalnej najlepszy będzie peeling ziarnisty (tu polecam St. Ives morelowy, ale możliwe że teraz ten peeling nie jest już produkowany, tak samo dobry jest też morelowy z Soraya). Do skóry wrażliwej - peelingi enzymatyczne (czyli bez drobinek). Myślę jednak, że skoro chcesz go użyć na dekolt, to wypróbuj jeden z tych ziarnistych, ja to w ogóle hardkor jestem bo ich używam na twarz

Stary 2011-11-10, 18:08   #1299
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Witam się po pracce
Wszamałam barszcz z pierogami rozgrzałam się ale już mi się znowu zimno robi

Kurcze ja też mam taki hardzior. We wrześniu mnie w górach tak słońce spiekło, że mam normalnie wyjaraną koszulkę z krótkim rękawkiem. Masakrycznie to wygląda. Oczywiście już zbladło, bo mi ogólnie opalenizna dość szybko schodzi, ale i tak widać odbite rękawki na rękach i koszulkę na karku I czym się tu peelingować, żeby sobie pomóc.
No właśnie sama nie wiem może któraś dziewczyna nam pomoże i doradzi

Edit: Nena dzięki za podpowiedz

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2011-11-10 o 18:10
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 18:16   #1300
nocny_skowronek
Przyczajenie

Cześć dziewczyny! Nie dam rady nadrobić tych 30 paru stron dokładnie ale tak na szybko przejrzałam

Napisałam jakiś czas do redakcji jednego z ślubnych portali gdzie mają artykuły dot. dobierania dodatków do konkretnej sukni Poza suknią nie mam jeszcze wybranych dodatków, ale wizja którą mi zaproponowali podoba mi się A Wy macie jakieś dodatkowe pomysły?

Dodatki do sukni Atelier Diagonal Odin

Nie trzeba się rejestrować. Artykuł można podejrzeć w ostatnie artykuły z działu suknie ślubne. Niestety nie da się linka tam podać.

Edytowane przez nocny_skowronek
Czas edycji: 2011-11-10 o 18:18
nocny_skowronek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 18:32   #1301
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Będziecie w dniu ślubu miały specjalny wodę toaletową na tą okazję?

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 18:44   #1302
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
tak bo ostatnio zakochałam się w pewnym zapachu Diora ale kosztuje on prawie 400zł i początkowo miałam go nie kupować bo o mało 400zł nie musiała bym wydać na warunek na uczelni a że się udało wszystko to powiedziałam sobie że kupie za to perfumy ale dopiero przed ślubem

Cytat:
Napisane przez nocny_skowronek Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Nie dam rady nadrobić tych 30 paru stron dokładnie ale tak na szybko przejrzałam

Napisałam jakiś czas do redakcji jednego z ślubnych portali gdzie mają artykuły dot. dobierania dodatków do konkretnej sukni Poza suknią nie mam jeszcze wybranych dodatków, ale wizja którą mi zaproponowali podoba mi się A Wy macie jakieś dodatkowe pomysły?

Dodatki do sukni Atelier Diagonal Odin

Nie trzeba się rejestrować. Artykuł można podejrzeć w ostatnie artykuły z działu suknie ślubne. Niestety nie da się linka tam podać.
na ślubclick może??

Stary 2011-11-10, 18:48   #1303
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zamierzam pachnieć tym, czego używam teraz i pewnie nie przestanę, bo żaden zapach mi nigdy tak nie podpasował. Nie chce pachnieć czymś nowym, bo TŻ nie jest przyzwyczajony do tego zapachu, to muszę być JA w tym dniu

http://lula.pl/lula/1,97805,10626155...jtkiewicz.html

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2011-11-10 o 18:50
Stary 2011-11-10, 18:52   #1304
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Ja zamierzam pachnieć tym, czego używam teraz i pewnie nie przestanę, bo żaden zapach mi nigdy tak nie podpasował. Nie chce pachnieć czymś nowym, bo TŻ nie jest przyzwyczajony do tego zapachu, to muszę być JA w tym dniu

http://lula.pl/lula/1,97805,10626155...jtkiewicz.html

ja właśnie m.in. też dlatego je kupuje bo TŻtowi strasznie się spodobały i mi też

Stary 2011-11-10, 18:53   #1305
Dancing_Lady
Raczkowanie

W końcu weekend!

Cytat:
Ja chyba po prostu użyję ulubionych perfum. Na dzień dzisiejszy będzie to CK - Euphoria, aczkolwiek może do tego czasu jeszcze mi się odmieni

Byłam dziś u księdza i się zirytowałam. Chciałam mu dać wszystkie dokumenty jakie zebraliśmy, a on powiedział mi, że ich nie przyjmie, bo za wcześnie przyszłam Powinnam przyjść gdzieś trzy miesiące przed ślubem, LOL ! Jedyne co, to dostałam kartkę na nauki w poradni i zalecenie by następnym razem przyjść w kwietniu z Tż, to od razu protokół spiszemy. Przyszłam do domu i patrzę, że moje zaświadczenie z chrztu jest z bodajże 13.09.2011 r., a ono jest ważne 6 miesięcy (nie wiem co to ma do rzeczy do licha, od kiedy to chrzest można cofnąć ?! jedno zaświadczenie wydane nawet tuż po moim chrzcie, powinno być ważne całe życie, a nie pół roku ! no ale przecież liczy się kasa...) i będę musiała pokazać się u księdza najpóźniej na początku marca, a jak wtedy powie mi, że za wcześnie przyszłam, to Ech.

Z innej beczki: przyszły mi próbki zaproszeń i mieliśmy iść z Tż szukać obrączek, ale nie dał rady wyjść wcześniej z pracy, więc idziemy w sobotę.
Powoli zbieramy się też do kupna wódki... myślimy o Smirnoffie. Noi od razu nasuwa mi się pytanie: ile wódki ma być na osobę ? (robimy wesele+poprawiny). Rozmawiałam z tatą i on mówi, że gdyby było samo wesele, to 0,5 l wystarczy na osobę, a tak to nie wie.

nena i tenebrosa - wszystkiego najlepszego ! Szczęścia, zdrówka, spełnienia najskrytszych marzeń

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 18:59   #1306
olaa_22
Raczkowanie

Cytat:
no pewnie!! stawiam na marc jacobs Daisy
olaa_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 19:20   #1307
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
tak bo ostatnio zakochałam się w pewnym zapachu Diora ale kosztuje on prawie 400zł i początkowo miałam go nie kupować bo o mało 400zł nie musiała bym wydać na warunek na uczelni a że się udało wszystko to powiedziałam sobie że kupie za to perfumy ale dopiero przed ślubem
jakie, jakie?? miss dior cherie??

ja będę pachnieć Angelem Thierrego Muglera, ten zapach jak żaden inny do mnie pasuje i dużo osób mówi, że go ze mną kojarzy. Mam nadzieję, że to dobrze No i Tżtowi też się bardzo podobają. Specjalnie robię już przerwę od niego i używam innych perfum, żeby się w nich na nowo przed lipcem zakochać

wiecie co, chyba zdecydujemy się na drugiego fotografa, ale tylko na ceremonię ślubu i plener. Uważam, że w TYM dniu ceremonia ślubna jest najważniejsza i chcę mieć absolutnie wszystkie możliwe zdjęcia, zarówno z góry (tam gdzie stoi chór) jak i z dołu. Niestety w tej ekipie foto-video którą już mamy jest tylko jeden fotograf i boję się, że może wszystkiego nie uchwycić. Poza tym ekipa jest z warszawki i oni chcą zrobić plener w niedzielę po weselu, co nie bardzo mi odpowiada z różnych względów. Co myślicie o tej firmie http://htsstudio.pl/ ?? Zależy mi żeby byli z mojego miasta, żeby plener zrobić na tygodniu bez konieczności dojazdu kogokolwiek. Napisałam do nich i tak: ślub+plener to koszt 750 zł a sam plener to 500 zł, więc chyba tanio, co?? Jeśli wziąć pod uwagę, że na umowie z naszą ekipką mamy 2000 zł, to kolejne 750 chyba nie będzie zbyt dużo?? Jak patrzę na ceny Waszych fotografów, to są one dużo wyższe

Stary 2011-11-10, 19:22   #1308
madzia2306
Zakorzenienie

witam się z wami po kolejnych wykładach, nie cierpię korków u mnie w mieście zamiast byc o 15.40 w ośrodku to byłam na styk na 16 jeszcze musiałam biec
ale za to z powrotem instruktorka mnie podwiozła do domu bo mieszka koło mnie

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Też nie mamy tego w umowie, ale wszystkim tym ludziom trzeba dać jeść. Fotograf i kamerzysta spędzą z nami pół nocy od rana, więc aż by mi było głupio Za to w umowie z zespołem jest napisane, że zobowiązujemy się zapewnić im posiłki.
my zapisu że musimy nakarmic zespół kamerzystę itp nie mamy ale my to odrazu wiedzieliśmy bo przecież oni też muszą miec siłę żeby grac/kręcic oni się liczą normalnie jako gośc weselny z resztą też o tym wspomniał nam właściciel sali...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2011-11-10 o 19:34
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 19:33   #1309
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
jakie, jakie?? miss dior cherie??

ja będę pachnieć Angelem Thierrego Muglera, ten zapach jak żaden inny do mnie pasuje i dużo osób mówi, że go ze mną kojarzy. Mam nadzieję, że to dobrze No i Tżtowi też się bardzo podobają. Specjalnie robię już przerwę od niego i używam innych perfum, żeby się w nich na nowo przed lipcem zakochać

wiecie co, chyba zdecydujemy się na drugiego fotografa, ale tylko na ceremonię ślubu i plener. Uważam, że w TYM dniu ceremonia ślubna jest najważniejsza i chcę mieć absolutnie wszystkie możliwe zdjęcia, zarówno z góry (tam gdzie stoi chór) jak i z dołu. Niestety w tej ekipie foto-video którą już mamy jest tylko jeden fotograf i boję się, że może wszystkiego nie uchwycić. Poza tym ekipa jest z warszawki i oni chcą zrobić plener w niedzielę po weselu, co nie bardzo mi odpowiada z różnych względów. Co myślicie o tej firmie http://htsstudio.pl/ ?? Zależy mi żeby byli z mojego miasta, żeby plener zrobić na tygodniu bez konieczności dojazdu kogokolwiek. Napisałam do nich i tak: ślub+plener to koszt 750 zł a sam plener to 500 zł, więc chyba tanio, co?? Jeśli wziąć pod uwagę, że na umowie z naszą ekipką mamy 2000 zł, to kolejne 750 chyba nie będzie zbyt dużo?? Jak patrzę na ceny Waszych fotografów, to są one dużo wyższe
Myślę, że za taką cenę to spoko, choć ja jak bym już miała dokładać, to bym wzięła kogoś, kto mi się najbardziej podoba, niekoniecznie z Zamościa

Ale opcja fajna i też bardzo lubię robić zdjęcia z chóru

Ja kocham florę gucciego

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Czas edycji: 2011-11-10 o 19:34
Stary 2011-11-10, 19:36   #1310
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Myślę, że za taką cenę to spoko, choć ja jak bym już miała dokładać, to bym wzięła kogoś, kto mi się najbardziej podoba, niekoniecznie z Zamościa

Ale opcja fajna i też bardzo lubię robić zdjęcia z chóru

Ja kocham florę gucciego
A ty zajmujesz się fotografią
Stary 2011-11-10, 19:40   #1311
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
ale no właśnie ale chodzi mi o to, żeby byli miejscowi - bo fotografa spoza miasta to już mam i są z tym same problemy - muszę im zapewnić nocleg, nie mam możliwości wyboru dnia pleneru, a co jeśli akurat w niedzielę będzie padać??

Stary 2011-11-10, 19:40   #1312
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
witam się z wami po kolejnych wykładach, nie cierpię korków u mnie w mieście zamiast byc o 15.40 w ośrodku to byłam na styk na 16 jeszcze musiałam biec
ale za to z powrotem instruktorka mnie podwiozła do domu bo mieszka koło mnie

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

my zapisu że musimy nakarmic zespół kamerzystę itp nie mamy ale my to odrazu wiedzieliśmy bo przecież oni też muszą miec siłę żeby grac/kręcic oni się liczą normalnie jako gośc weselny z resztą też o tym wspomniał nam właściciel sali...
Madzia i jak tam pierwsze wrażenia z wykładów ?

Co do zapachów to na pewno będę pachnieć tym co teraz czyli Daisy Marca Jacobsa. Idealny na wiosnę Uwielbiam ten zapach, a TŻ kiedyś wybrał go dla mnie sam, nie wiedząc, że już go używałam

Stary 2011-11-10, 19:42   #1313
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia i jak tam pierwsze wrażenia z wykładów ?

Co do zapachów to na pewno będę pachnieć tym co teraz czyli Daisy Marca Jacobsa. Idealny na wiosnę Uwielbiam ten zapach, a TŻ kiedyś wybrał go dla mnie sam, nie wiedząc, że już go używałam
jak narazie fajnie zobaczymy jak przyjdzie co do jazd
a narazie to najwięcej się udzielam na wykładach

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-11-10, 19:42   #1314
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się pewnie psiknę Lancome Hypnose, bo go uwielbiam Ale nie wiem czy będę kupować, bo aktualnie mam 3/4 buteleczki, więc może jeszcze starczy

koooocur- buciki ekstra Masz tak małą stópkę jak moja ciocia Zawsze narzeka, że bardzo ciężko jej buty kupić W sukience wyglądasz pięknie! Skromnie, ale zarazem elegancko i kobieco W połączeniu z bucikami i bukietem (pomysł neny ze wstążką uważam, za świetny) będziesz wyglądać zjawiskowo

Kicia-znam ten ból... odkąd się przeprowadziliśmy, czyli od lipca poprzedni właściciele przeprowadzili się piętro niżej do większego mieszkania i praktycznie CODZIENNIE wiercą! W dodatku zazwyczaj w godzinach wieczornych. Dodam, że niedziela wg nich wcale nie jest dniem wolnym :P

nena i teneberosa- ja również życzę wszystkiego naj naj naj! To już Wasze ostatnie urodziny jako panny Następne spędzicie już jako żony
Stary 2011-11-10, 19:46   #1315
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
A ty zajmujesz się fotografią
to pytanie czy stwierdzenie? Tak

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-11-10, 19:48   #1316
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez madzia2306
jak narazie fajnie zobaczymy jak przyjdzie co do jazd
a narazie to najwięcej się udzielam na wykładach
Jak na naukach

A taka byłaś przeciwna robieniu prawa jazdy
Ale dobrze, że się zdecydowałaś - na prawdę Ci się przydadzą
Poza tym bez prawa jazdy jak bez ręki

Stary 2011-11-10, 19:49   #1317
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
ale no właśnie ale chodzi mi o to, żeby byli miejscowi - bo fotografa spoza miasta to już mam i są z tym same problemy - muszę im zapewnić nocleg, nie mam możliwości wyboru dnia pleneru, a co jeśli akurat w niedzielę będzie padać??
Gdyby to nie byli znajomi to masz prawo powiedzieć,że Ci to brocha kiedy, mają się dostosować Ja też nie jestem w rodzinnych stronach na stałe i jakoś potrafię się zgrać a nie narzucać komuś, kto mi płaci

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Czas edycji: 2011-11-10 o 19:51
Stary 2011-11-10, 19:49   #1318
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Jak na naukach

A taka byłaś przeciwna robieniu prawa jazdy
Ale dobrze, że się zdecydowałaś - na prawdę Ci się przydadzą
Poza tym bez prawa jazdy jak bez ręki
o zrobieniu prawka pomyślałam tydzień wcześniej a od tego tygodnia juz chodzę na wykłady

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-11-10, 19:50   #1319
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
o zrobieniu prawka pomyślałam tydzień wcześniej a od tego tygodnia juz chodzę na wykłady
Wiem, śledziłam Twój postęp decyzyjny tu na wątku Szybciocha jesteś ...

Stary 2011-11-10, 19:51   #1320
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, śledziłam Twój postęp decyzyjny tu na wątku Szybciocha jesteś ...
szpiegu ty a miałam ci nie mówic ale jak juz się na wątku wygadałam to stwierdziłam że i tak sie pewnie doczytasz

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości