|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Cytat:
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Śliwka z wanilią i cynamonem pyycha ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- [1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3043252 9]Po ile dziewczynki są te świeczuszki? I ten wermut La Torina? Ciekawa jestem czy to podobny smak jak Martini Bianco? Może bym sobie kupiła jak cena przystępna. A plan na dzisiaj to La Torina Bianco, Sprite, naleśniki i te chipsy w tubie o smaku pomidorków mniaaam. PS. Kupiłam pierwszy raz takie patyczki czekoladowe z nadzieniem pomaranczowym i przepadłam, jak slodyczy nie jem w ogóle tak w godzinę całe pudełko poszło do brzucha Aż poszłam wygrzebać paragon. Świeczka dokładnie kosztuje 4,49 zł ![]() Za taką cenę naprawdę opłaca się kupić naleśniki,chociaż ja za bardzo lubię rytuał smażenia ich.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. Edytowane przez jofka Czas edycji: 2011-11-10 o 16:39 |
|
|
|
|
#1592 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też nie ma w ogóle czekolad dzisiaj znowu byłam o nie zapytać.. w jednej biedronie powiedziano mi że był tylko jeden mały karton, a do drugiej w ogóle nie dojechały.. ciekawe _____ ja dzisiaj tylko w majonez Winiary się zaopatrzyłam bo był w tych mega wielkich słoikach ![]() a co do świeczek zapachowych to nie widziałam ich u mnie to jakaś nowość jest? ta z cynamonem???
|
|
|
|
|
#1594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() Kuurczę, u mnie dzisiaj nie było tych nowych świeczek zapachowych, a chętnie bym kupiła!
|
|
#1595 |
|
lokalna gwiazda
|
Patyczki czekoladowe potwierdzam, że pyszne.
Z nowości kupiłam herbatę Feel Green o smaku melona z trawą cytrynową i za chwilę będę testować |
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Byłam godzinkę temu tylko po chlebek no i rzeczywiście szał zakupowy w pełni, ale chleb jeszcze się ostał
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Te migdały w czekoladzie z cynamonem są boskie, przepadłam !
![]() Herbata zielona z melonem całkiem ok, tylko ten zapach mi trochę przeszkadza. Nieco sztuczny.
|
|
#1599 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1600 |
|
Konto usunięte
|
La Torina kupiona, świeczki dwie jedna o zapachu owoców cytrusowych a druga pomarancza z wanilią
Obie pachną cudnie. Teraz przy każdej wizycie w biedronce będę kupowała świeczkę po rzeczywiście się opłaca. Lawenda i zielona herbata też muszą znaleźć się w mojej kolekcji. Zresztą jak za tą kasę to chyba wszystkie fajnie mieć. Do koszyka wpadła też ta duża lazania właśnie się piecze i paaaaaaaaaaachnie bardzo smacznie. Edytowane przez b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7 Czas edycji: 2011-11-10 o 19:15 |
|
|
|
#1601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie ![]() Ale za to były fajne promocje Sok pomarańczowy 1,99, pierogi lodówkowe 2,49, pomidory 2,79, lody Belcanto(?) 4,99, piersi z kurczaka niecałe 13, żele do twarzy 2,99 i różne inne ![]() na drzwiach było pełno czerwonych karteczek i napisane, że od dzisiaj wyprzedaż czy tam promocje.. U Was też coś takiego było? ![]() I o dziwo nawet nie było ogromnych kolejek przy kasach
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Raczkowanie
|
U mnie własnie parzy się Remsey Ceylon Gold, jest baaardzo fajna, dziękuję polecającym za radę
![]() W koszyku wylądowała tez herbatka Dakir Pure Green, dżem jeżynowy, batony z czekolady belgijskiej wszystkie smaki oprócz białej, Bon Creme kawowy (jest ogromny, ledwo go w siebie wcisnęłam!), pieczony banan z orzechami do testowania, Fru Vita kącik oczywiście, 3x Hity , Delikate Wiejski, tortellini suszone z szynką (gdzie jest ta, co polecała tortellini z sosem z sera pleśniowego? uzależniłam się jeszcze posypuję tłuczonymi orzechami, teraz będę testować wersję z chrupiącym bekonem), rolka ściereczek z gazetki świątecznej i całe mnóstwo innych rzeczy... chyba jeszcze tyle jednym wejściem w B nie zapłaciłam ![]() TŻ w ramach rozpusty dostał za to flaszkę 0,7 Johnny'ego Walkera za 46zł ![]() Oglądałam też pudełka te duże i dwa mniejsze w zestawie - wyglądają na bardzo porządne i mają śliczne wzory, nie tylko świąteczne i dziecięce. Te podświetlane choinki/gwiazdy też ładne, a zwykle za takimi dupsami nie przepadam Dla Krakusek: na Matecznym są jeszcze resztki z gazetki urodowej. Kilka kartonów maseł i peelingów, cały kosz balsamów Green Nature, dezodoranty Nike, płyn Pinio, mydełka glicerynowe i jeszcze parę gadżetów
|
|
|
|
#1603 |
|
Raczkowanie
|
zielona herbata z porzeczką i żurawiną
|
|
|
|
#1604 |
|
Raczkowanie
|
http://gazetka.biedronka.pl/g17,wiecej_marze.html
nie wiem czy ta gazetka już była |
|
|
|
#1605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie było. dziękuję |
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam je
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Snack salami, biedronkowa mozarella + pomidorki ![]() Dobre są napoje wieloowocowy ale z ciemnych owoców, na promocji pepsi, coca-cola, sok pomaranczowy dobre są chipsy kebabowe, ser-szynka orzeszki, paluszki no to jak wszedzie
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie zrobilam dzis zakupy migdaly tak jak pisalyscie te z cynamonem
Winogron ale slodki Tak z innej beczki jesli ktoras z was lubi Kit Katy to w Netto sa pomaranczowe pierwszy raz takie widzialam i calkiem dobre bo oczywiscie kupilam no i tez w netto dorwalam ten serek z Warmi Cremessi pieczone jablko z rodzynkami,byly jeszcze smietankowy i brzoskwiniowy. Jednak najbardziej sie ucieszylam na widok czekoladek z ryzem preparowanym nie pamietam jak one sie nazywaly te co byly w biedronie te kosteczki te sa identyczne czyli pyszne jak zawsze
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Ja gdybym wiedziała, ze są takie obłędne tez wzięłabym więcej. Ale w sobotę nadrobię.
Nie wiem jak w w zwykłej mlecznej, ale te cynamonowe są idealne.
|
|
#1614 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za gazetkę
Już mam tam jeden typ ![]() Żałuję,że kupiłam ten balsam bebeauty za 4,99 niby naturalny,bo nie zauważyłam,a ma w składzie parafinę. Jako fanka naturalnych kosmetyków jestem zawiedziona. Pewnie będzie...kosz
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 3 masła afryka ![]()
|
|
#1616 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj kupiłam zieloną porzeczkową z żurawiną i tą z melonem. Obie fajne, ciekawy aromat, ale bardziej mi podchodzi ta z porzeczką <3.
Kupiłam też zapas migdałów na święta BN i Cappuccino One Cup po jednej z każdego rodzaju. Ufff, dorwałam ostatnią z błonnikiem, a dzisiaj po kawie zostały puste kartony... |
|
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3043525 0] Lawenda i zielona herbata też muszą znaleźć się w mojej kolekcji.[/QUOTE]
ta najmniej pachnie ze wszystkich. ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
jak juz chcesz cos konkretnego polecam stanley'a w walizce,ale to ok. 200 zł. Tż w niebo wziety był
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Na wybielenie zębów bardzo dobre jest (i nie tylko na to) płyn do płukania ust smile while.
|
|
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie fajne miekkie są z zewnątrz
|
|
#1620 |
|
Zadomowienie
|
Zakupy w Biedronce poczynione
![]() - herbata zielona Feel Green o smaku melona z trawą cytrynową - dobra, ale jednak nie lubię zapachu melona, - herbata zieolna Feel Green o smaku czarnej porzeczki i żurawiny - lepsza od tej z melonem, jakoś bardziej mi podeszła, - czekolada do picia Magnetic Hot Classic - w końcu ją mam! Szkoda tylko, że był ten jedyny smak, ale i tak się cieszę jak dziecko![]() - kawa rozpuszczalna Ecuador - pyyycha, tylko trzeba jej mniej sypać, bo taka dość mocna wychodzi, - Złoty smok herbata biała i zielona - jeszcze udało mi się dorwać dwa opakowania, co za radość ![]() - czekolada Tiki Taki - więcej jej nie kupię, nie wiem, kto wpadł na to, żeby ją zrobić deserową, myślałam, że będzie jakoś lepiej się komponowała z nadzieniem, niestety tak nie było ![]() - podkolanówki czarne - nigdy więcej nie kupię - przecierają się, jakimś cudem robią się w nich dziury i to wcale nie na palcach, żeby nie było ![]() - mieszanka chińska mroźna kraina - uwielbiam ją, - groch, - papryka - bardzo smaczna, dawno takiej dobrej nie jadłam. Uff, to chyba na tyle. Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolona z zakupów. Na herbaty Feel Green ludzie strasznie się rzucili, albo był tylko jeden karton, ja wzięłam dwie ostanie. Też nie rozumiem tego szału zakupów. Poszłam dziś specjalnie wcześniej niż zwykle, ok. 11:00, bo myślę sobie - tak wcześnie to ludzi nie będzie. A tu szok!! Kolejki takie, że aż mi się słabo zrobiło, jak sobie pomyślałam, że będę musiała w nich stać. Ale przetrwałam i delektuję się teraz herbatami
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.

dzisiaj znowu byłam o nie zapytać.. w jednej biedronie powiedziano mi że był tylko jeden mały karton, a do drugiej w ogóle nie dojechały.. ciekawe 
bo kusicie strasznie
)

te sa identyczne czyli pyszne jak zawsze