|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
coś kiepską produkcję mamy dzisiaj...
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu akurat wtedy ?
nawet nie wiem co mu sprezentować.TŻ dziś czuje się gorzej; nie wiem czy będzie na jutro u mojej rodziny |
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mam gorączkę, chce mi się spać i siedzę w pracy już 6 i pół godziny
|
|
|
|
#1834 | ||
|
Zakorzenienie
|
no słabo jest
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie straszna cisza dzisiaj.
Zaraz kończę pracę i idę do mieszkania się pakować, a potem jedziemy do rodziców
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1837 |
|
Wtajemniczenie
|
chorowanie sie zaczelo, wspolczuje
rain, magda, Zwies przesylam goraca herbate z cytryna i zdrowka zycze ![]() frez ale fajnie z powodu wyjazdu Gwizdakowi tez zazdroszcze Zakopca w ktorym nigdy nie bylam i trzymam kciuki za Mrowke by szybkoi bezbolesnie miala pelne uzebienie ![]() maja wspolczuje, moze sie da poukladac cos ![]() i piecze mi sie chlebus babanowy |
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, to wpadam do Ciebie na chlebek
![]() Chciałam zrobić ciasto marchewkowe na weekend, ale doszłam do wniosku, że nie będę sobie jeszcze dodawać pokus, skoro i tak już przed @ nie trzymam diety i wyżarłam dziś czekoladę A chlebek bananowy też nastepny w kolejce
|
#1839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() specjalnie upieklam go na jutro, a mama w sobote znow cos upiecze ...a co do diety to nawet ja trzymam, obiad dzis normalnie zjadlam a po obiedzie od paru dni zywie sie waflami ryzowymi
|
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Przestancie o tych pychotkach,bo juz mi slinka cieknie.
Ja czekam na meza i bedziemz miec wieczor z AHS. Robie sobie malibu z mlekiem ![]() Przestawilo mi sie cos na klwiaturze i nie mam polskich znakow a z to y i na odwrot.Jak to naprawic? |
|
|
|
#1841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba ctrl + shift
|
|
|
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() urwałam się z pracy i spotkałam się z koleżanką byłyśmy na obiedzie a potem na kawie i umówiłyśmy się na podwójną randkę na sobotę
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo się cieszę, że nie pisałyście dużo
![]() Dzisiaj spędziłam na masażach, ultradźwiękach, ampułkach, elektrocośtam półtorej godziny, fajnie tak dostałam@ przed wejściem do gabinetu i... gdzieś znikła, bo znowu nie mam nic, czekam dalej. Głowa boli, czyli już tuż tuż. A z Krk droga to była jakaś masakra za to przyszły mi obie planszówki za godzinę jadę na kurs tańca, mając obok siebie dwa pudła z super zabawą średnio mi się chce i bym nie pojechała, gdybym nie obiecała
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Działa ctrl+shift
Męża dalej nie ma,nadrabia pracę Teścia,który ni stąd,ni zowąd wymyślił sobie wczoraj wieczorem,że jedzie z kolegą na wycieczkę i... zapakowali się rano do campera i pojechali do Austrii... A najlepsze,że nie przekazał M. ,że musi w takim razie zrobić wszystko za niego i M. się bardzo zdziwił jak zaczęli do niego dzwonić Klienci |
|
|
|
#1845 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, pisałam do Was rano i nie wiem nie widze tej wiadomości. Chyba ją zjadło
Rain współczuję choroby i gratuluję teściowej Carmi nie widziałam jeszcze takich zaproszeń, podoba mi się - szczególnie ta część kwiatowa ![]() Gwizdak udanego pobytu w Zakopcu! A Mrówa zacznie Cię po rękach gryźć. Uważaj, bo zostaną blizny![]() Tż ma niefajnie w pracy i bardzo nie lubię jego szefa, bo jest z tych co skąpi na pracownikach, a z tego co słyszę jakie rzeczy chłopaki załatwiają, to na pewno biedny nie jest. Dzisiaj wymyślił, że wyśle Tżta na 4 dni gdzieś na Mazury na instalację, więc w ogóle to się nie wiąże z jego kompetencjami i w dodatku w ramach umowy, bez żadnego dodatku do pensji. A jak mu Tż zaproponował cenę za jaką mógłby się zgodzić (i tak 3 razy niższą niż normalnie bierze za jakieś roboty dodatkowe) to stwierdził, że mu się nie opłaca. Tak najlepiej żeby ludzie za darmo tyrali...
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Rain no właśnie,zdrowiej!!
A ja pomimo wszystko jestem pewna,że moja Teściowa postąpiłaby tak jak Twoja ![]() Zuzik nie znoszę takich typków jak ten szef.ALe dobrze,że Twój TŻ umie odmówić i nie daje się wykorzystywać. I niech szuka nowej pracy-im prędzej tym lepiej. Najeczka,Med, Antii- Katowice pomiędzy 22 a 26 listopada? |
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
u nas dzisiaj strasznie latały karetki :/ najpierw był wypadek gdzie 19-latek w BMW wyprzedzał na przejściu (!!!) setką (!!!) jakąś kobiecinę we fieście, zahaczył o nią, wywaliło ją na tory a on wleciał w przechodniów i zabił dwie osoby (żona jednego faceta wyskoczyła tylko do cukierni i wróciła a tam mąż nie żyje). Podobno próbował zwalić na kobitkę. Potem koło Mateusza zderzyły się 3 samochody i jeszcze słyszałam że czołowo zderzyły się 2 i nie żyją 3 osoby ale nigdzie o tym nie widzę wzmianki. W każdym razie na działkę jechałam przez te korki prawie godzinę
|
|
|
|
#1848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co to sie dzieje, ja nie wiem, masakra nie wiecie czy beda jakies puby jutro otwarte albo cos? jest zakaz czy kazdy prywatny wlasciciel moze otworzyc? |
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Nie mam na nic dziś ochoty.
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa też słyszałam o tym pierwszym wypadku i właśnie się zastanawiałam,czy coś o tym wiesz
![]() Lady ja tam po knajpach tak nie chodzę ale wydaje mi się,że zamknięte. Kasiu co jest? A mojego męża dalej nie ma. Napisał mi smsa,że nie tak wyobrażał sobie wieczór ze swoją żonką...Ech bidulek ![]() A ja nie mogę się doczekać mojej kuchni.Wreszcie zrobię parapetówę Pewnie trochę będę żałować tego,że wybrałam lakierowane fronty ( np.jak będzie trzeba ciągle je myć),ale z drugiej strony tylko takie mi się podobały
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku ehh TŻ powiedział,że czuję się olewany przez mnie,a ja myślałam,że jest okej. I do kitu
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#1854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja jestem wsiowa wiec pewnie gosciu co ma pub u nas bedzie go chcial otworzyc i pewnie sam stanie za barem . no pytam sie bo chyba nigdzie nie chodzilam w ten dzien i nie wiem jak to wyglada, czy duzo ludzi chodzi po pubach, knajpkach... serio nie wiem a mam ochote jutro mecz obejrzec: Polska - Wlochy
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-11-10 o 20:43 |
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
a powiedział chociaż co masz zmienić ?
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu mój też czasem mi to mówi więc znam to uczucie
![]() Ja niestety rzadko okazuję uczucia,u nas to on jest tym wylewnym.No ale staram się poprawić i zmienić przyzwyczajenia.Nie wiem jak to jest u was,ale może uda Ci się nad tym popracować? Ooooooooo w Cinema bilety za 11 zł?A ja dostałam z Banku dwa vouchery na Bitwę Warszawską, a od Taty (on dostał u siebie w pracy) 2 vouchery na co tylko chcę
|
|
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze może sanrioo
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Ale właśnie myślałam,że jest dobrze. Bo staram się go nie olewać. A chodziło o to,że zamiast dziś do niego pojadę jutro bo chcę się pouczyć na poniedziałek. I stwierdził,że od dwóch dni olewam go bo on ma mniej pracy i więcej czasu.
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh... mialam dzis taki dzien w pracy, ze
![]() walnelam noga w takie sztabki od kontenerow (kontener to taki wozek metalowy z polkami na kolkach ), potem sobie wjechalam na noge takim kontenerem i na koniec zachaczylam kontenerem o dwa wysokie slupki takich boksow plastikowych na kwiatki (ktore wczesniej sama ustawilam) i oczywiscie wszystkie boxy sie rozsypaly i musialam zbierac a akurat wtedy cala grupa stalych pracownikow szla do domu (bo oni zaczynaja wczesniej prace wiec wczesniej koncza) i wlasnie cala grupa przechodzila obok a ja takiego rumoru narobilam, ze az gosc z hali obok wyszedl zobaczyc co sie dzieje i prawie wywrocilam caly stol kwiatkow -bo je sie tak przesuwa i jak sa kwiatki po jednej stronie to moze przewazyc i mi sie tak wlasnie stalo, w ostatnije chwili zlapalam i przechylilam spowrotem ![]() dbra jestem
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Sanrioo spotkanko między 22-26 listopada w Kato???
Ja ogólnie będę w Chorzowie w hotelu niedaleko Stadionu.No ale będę samochodem i nie widzę problemu w dostaniu się do Kato.Przy czym jak mam pić to wolę tramwajem 26 listopada to piątek i jakby co to mogę zostać po szkoleniu,ale będę musiała wtedy wracać przed nocą do Bielska. Zbieram się do tego,żeby uprać moją suknię i wystawić ją na sprzedaż,chociaż i tak niezbyt chcę ją sprzedać.Ale teraz tak trudno ze sprzedażą sukni ślubnej,że przynajmniej będę mieć czyste sumienie Strasznie byłoby mi żal ją sprzedać i nawet mąż mówi,żebym tego nie robiła.Arrakis to ty dzisiaj siejesz zniszczenie.Uważaj na siebie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

nawet nie wiem co mu sprezentować.
13.03.2008

za to przyszły mi obie planszówki