|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
http://www.oviesse.com/donna/calzature |
|
|
|
|
#782 |
|
Konto usunięte
|
Zużyłam właśnie musującą kulę do kąpieli z Biedronki. Niestety, jedyne, co robiła, to musowała
|
|
|
|
#783 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mówię, że moej 5 buteleczek byleczego to dużo oooo pięknie! musiałabym zamawiać online lub przez formularz bo u mnie nie ma YR, a wtedy na pewno coś jeszcze bym brała...muszę się powstrzymać ![]() Cytat:
![]() ja teraz nie mam żadnego poza żelem/szamponem perfumfrei (mogę coś sobie kupić chyba, ale w sumie...) ciekawe Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30434377]Zużyłam właśnie musującą kulę do kąpieli z Biedronki. Niestety, jedyne, co robiła, to musowała [/QUOTE]ja dzisiaj zużyłam micel Biodermy, muszę coś sobie kupić, bo nie mam w zapasie, ale na biodermę teraz nie mam pieniążka polecicie coś? jak nie to wracam do Burżuja ![]() no i przyszła mi maska yes to carrots do włosków
|
|
|
#784 |
|
Konto usunięte
|
Melduję jeszcze, że złożyłam zamówienie z Avonu i dla siebie wzięłam miętowy błyszczyk Color Trend i pokrzywowy szampon Naturals
![]() Muszę pomyśleć i wytypować min. 5 produktów, które na pewno skończę w listopadzie. Będzie trudno, bo nie mam żadnych końcówek! |
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie pozbyłam się rodzinki. Wyprawialiśmy dziś urodziny TŻta, które były tydzień temu. Znowu wszyscy wychwalali moje popisy kulinarne
![]() Zrobiłam: - zupa krem z marchewki z prażonymi migdałami oraz szpinakowymi ciastkami drożdżowymi - kurczak z nerkowcami w sosie sojowym z marchewką po żydowsku i ryżem - schab w marynacie musztardowo tymiankowej z sosem z sera camembert i białego wina oraz ziemniaki zapiekane z bazylią - na deser fondue czekoladowe z owocami: brzoskwiniami, ananasami, kiwi, bananami i biszkoptami ![]() W temacie wątku zużyłam ostatnio: - maskę do włosów blond Biovaxu (męczyłam ją chyba pół roku), ![]() - zmywacz do paznokci ananasowy 150 ml - jedwab do włosów Biovax - serum do biustu i dekoltu AA Oceanic |
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko moze ty powinnas bloga kucharskiego zalozyc? Zawsze takie smakowite rzeczy robisz ze az slinka leci
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie wzieło na wypieki - w lodówce stoi: http://mojewypieki.blox.pl/2011/05/C...galaretka.html (z owocami nie letnimi a zimowymi - mandarynki, banan i brzoskwinie z puszki) a jutro albo w sobotę będzie: http://mojewypieki.blox.pl/2011/11/R...andarynki.html
|
|
#788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kupiłam dziś lakier i na tym kończę.. Zaczynam odwyk, do 1.12. Wielkie zużywanie czas zacząć ![]() A DN i Ross. omijam wielkim łukiem
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosmetyki, makijaż, paznokcie, kuchnia, biżuteria hand made, decoupage, second-hand, ... Chciałam zrobić taki misz masz wszystkiego (może kiedyś właśnie taki założę), ale mam trzy podstawowe ale: - na pewno byłyby to nieregularne notki, bo różnie stoję z czasem, a przez to pewnie czytelników byłoby mniej (chociaż z drugiej strony chyba lepiej napisać raz na tydzień-dwa konkretnie niż codziennie po 5 zdań na siłę o byle czym) - nie umiem robić zdjęć nie potrafię dobrze ich zrobić i obrobić graficznie. A taki blog z nieciekawymi zdjęciami nie przeżyje długo nawet jeśli notki będą ciekawe. A wszystkiego przecież słowami nie przekażę. Czasami zrobię cudne kolczyki albo pudełko, stoliczek itd. a na zdjęciu wygląda to przeciętnie.- jak patrzę na inne blogi, czytam i chcę coś skomentować to zwykle ponad połowa komentarzy brzmi : "Świetny blog! Obserwuję i zapraszam do mnie ..." i normalnie mnie cholera bierze Jakbym czytała to u siebie to by mnie nosiło. Mam nadzieję że żadnej naszej blogowiczki tym nie urażę. ![]()
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() - nieregularne notki to nic złego ![]() - wszystkiego da się nauczyć, zresztą niemal każdy blog zaczynał z kiepskimi zdjęciami i na większości z miesiąca na miesiąc widać poprawę ![]() - eee tam, ja takich komentarzy prawie nie miewam ![]() Podsumowując: ZAKŁADAJ BLOGA!
|
|
|
|
|
#791 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo fajne fantazyjne potrawy. TŻ pewnie jest dumny No i gratuluję Wam wszystkim zużyć Pędzicie jak burza ![]() U mnie dziś maseczka w tubce z biała glinką Oriflame i brzoskwiniowy spray do stóp Oriflame
|
||||
|
|
|
#792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witamy
Cytat:
![]() Spoko ![]() Z tańszych miałam Sopot Spa Ziai i był fajny Cytat:
Ile bierzesz za kurs gotowania? ![]() Gratuluję zużyć ![]() Byłam dziś w kinie na "Służących" - piękny, smutny film... |
||
|
|
|
#793 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ksiezniczka a jak robisz to fondue? czekolada taka ze sklepu? dzień dobry ![]() uff nadrobiłam u nie zuzyc brak ale kupiłam dwa micely z vichy bo w promocji były
|
|||||||
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zużyłam tonik Olay
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#796 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=nurek119
dzień dobry ![]() uff nadrobiłam u nie zuzyc brak ale kupiłam dwa micely z vichy bo w promocji były [/QUOTE]u mnie też zużyć brak choć na początku miesiąca zanosiło się kilka .Za to przybyło 2 butle żeli pod prysznic.Przymierzam się do zakupu kilku specyfików demakijażowych bo ku końcowi mam ostatni micel z ziaji, czekam na zamówione z YR płyny o demakijażu, skusze się na dwufazę z Bielendy , bawełna mi podeszła wypróbuję więc i avokado i chcę coś jeszcze aptecznego ale jeszcze nie wiem co .wytypowałm 5 do zużycia w listopadzie -ziaja micel -avon masło z morza martwego -bebeauty żel myjący -avon żel p. prysznic granat -yr szampon z owsem
|
|
|
|
#797 |
|
Zadomowienie
|
No nie dziwię się, że goście zachwyceni, też bym pewnie wychwalała.
Takie wyszukane pyszności robisz, że do telewizji się z tym nadajesz. U mnie póki co też nic, ale planowo powinny być 4 zużycia: - żel limonkowy Ori - masełko waniliowe do ust YR - żel pod oczy Flos Lek - tonik Garnier.
|
#798 |
|
Konto usunięte
|
Zapraszam Was na rozdanie na moim kosmetycznym blogu
![]() Do wygrania kosmetyki Original Source - tak przedpremierowo, bo nie ma ich jeszcze w sprzedaży!
|
|
|
|
#799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Widzę, ze u Was zużycia pełną parą!
u mnie nadal nic Wczoraj byłam w biedronce i skusiłam się na masło Azja(spodobał mi się zapach!no i cena 4.99) i na perfumki 15ml-identyko jak L'eau par Kenzo-za 5,99 się skusiłam ) to moje pierwsze zakupy kosmetyczne w tym miesiącu, więc nie jest źle.dziś padam! od 7 rano na nogach-cały dzień pracujemy na budowie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap: to dopiero pierwsze moje małżeńskie wypieki
TŻ jest uświadomiony, że nie będe piec na każdą niedziele jak jego mama Z trudem to przyjął, ale nie ma wyjścia ![]() Zużyłam kulkę z Avonu ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Księżniczko: pisałaś, że masz w kuchni jedną czerwoną ścianę czerwoną Mogłabyś wrzucić jakieś zdjęcie? Wymyśliłam sobie coś podobnego do mojej kuchni - meble są kremowo-szare (kremowa góra, szary dół), między meble dałabym czerwone płytki, ściany kremowe i ta jedna ściana, na przeciw mebli byłaby czerwona
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z opisu wydaje się to bardzo ciekawe rozwiązanie-ta czerwona ściana i płytki...
|
|
#802 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko jeśli chodzi o micel to bardzo polecam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,44335,royal-pearl-elixir-ekskluzywny-plyn-micelarny,567626.html#rev iew-567626
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30440836]- uwielbiam wielotematyczne blogi, sama coraz bardziej urozmaicam tego kosmetycznego! ![]() - nieregularne notki to nic złego ![]() - wszystkiego da się nauczyć, zresztą niemal każdy blog zaczynał z kiepskimi zdjęciami i na większości z miesiąca na miesiąc widać poprawę ![]() - eee tam, ja takich komentarzy prawie nie miewam ![]() Podsumowując: ZAKŁADAJ BLOGA! [/QUOTE]Powiem szczerze, że bardzo mnie zachęciło to, co napisałaś i myślę poważniej nad tym założeniem bloga.Cytat:
TŻ uwielbia moją kuchnię. A jak jestem zła na niego to mówię: "Będzie tak i tak, bo inaczej przestaję gotować" to zgadza się na wszystko Może niedługo ten blog założę. Jeśli ciekawi Cię jakiś przepis to chętnie się podzielę ![]() Do fondue mam specjalne urządzenie z Tefala (takie jak w załączniku).Dostaliśmy na prezent ślubny od koleżanki mojej mamy z Francji. W książeczce do tego urządzenia był przepis (co prawda nie było w polskim języku, ale tłumaczyłam sobie z niemieckiego który w miarę kojarzę): 400 ml creme fraiche (jako polski odpowiednik najbliższa jest śmietana 36%) i 5 tabliczek mlecznej czekolady (polecam mleczną z lidla, kosztuje ok. 1,40 zł i jest rewelacyjna, a wychodzi bardzo tanio nawet przy takiej ilości tabliczek). Najpierw podgrzewa się śmietanę ustawiając termostat na 2-3 poziom a potem dodaje kawałki czekolady, która momentalnie się rozpuszcza. Po roztopieniu i połączeniu składników ustawia się termostat na 1, który utrzymuje czekaladę ciepłą i płynną. Wtedy można się częstować Cytat:
Aż się zawstydziłam. Ale jak tam mówicie, to może faktycznie założę tego bloga. Tylko na co dzień nie mam często takich frykasów (chociaż domowe obiady gotuję zawsze).Cytat:
![]() Cytat:
Jutro jak będzie w miarę dobre światło to zrobię zdjęcia i umieszczę w klubie. Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-11-11 o 22:38 |
||||
|
|
|
#803 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blogi mają być przede wszystkim dla Was, więc nie ma się co spinać, że "notki muszą być codziennie" Cytat:
Ja kuchnię (jako jedyne pomieszczenie) mam już od dawna zaplanowaną Będzie czarno-czerwono-biała, przez środek od jednej ściany będzie blat, a przy nim stołki barowe Tylko do tego kuchnia musi być bardziej kwadratowa, niż podłużna...Cytat:
Jak znajdziesz chwilkę czasu, to byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś mi je wysłała na PW. Oczywiście jeśli to nie problem Zawsze chciałam mieć takie coś
|
|||
|
|
|
#804 |
|
Rozeznanie
|
U mnie ze zużyciami ładnie w tym miesiącu :
skonczyłam szampon+ odrzywke z sleek błyszczyk do ust balsam ale zapasy i tak spore , a kupiłam sobie 3 wody perfumowane w Avonie i właśnie myślę po co mi one ...
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam krem, błyszczyk (wciąż nie mogę w to uuwierzyć, mój pierwszy zużyty do zera) i szampon
Nadal ciągnie mnie do róży/rozświetlaczy Chyba kupię smashbox masquarade Żaden must have, zachcianka w czystej postaci Mam ze smahboxa paletę endless i absolutnie ją uwielbiam. Mam nadzieję,że z masquarade też będę zadowolona |
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam krem do ciała makadamia z Eveline i krem do stóp Planet Spa z MM z Avonu (świetny!!)
|
#807 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za zużycia, a co kupiłaś z Avonu![]() Cytat:
.brawo za zużyty błyszczyk, ja mam 3 na wykończeniu ale zimową porą uzywam częściej niz latem więc pewnie je niedługo wykończę. Cytat:
|
|||
|
|
|
#808 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje zwłaszcza błyszczyku!Cytat:
![]() Serię z MM kocham Cytat:
|
|||
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia:
zapach jest intensywny, słodkawy, z niczym konkretnym mi się nie kojarzy, choć TŻ nie mógł się mnie nawąchać wczoraj jak się położyliśmy i twierdził, ze pachnę galaretką ![]() Jedziemy dziś zobaczyć na żywo drzwi, jakie wypatrzyłam wczoraj w katalogu
|
#810 |
|
Konto usunięte
|
Mam pytanko
![]() Widziałyście gdzieś jeszcze w sklepach perfumy Currara? Moja ukochana Jungle Fever mi się kończy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

Mój zbiór -> 

Mam nadzieję, że po serii 6 zabiegów będzie widoczna różnica 

nie potrafię dobrze ich zrobić i obrobić graficznie. A taki blog z nieciekawymi zdjęciami nie przeżyje długo nawet jeśli notki będą ciekawe. A wszystkiego przecież słowami nie przekażę. Czasami zrobię cudne kolczyki albo pudełko, stoliczek itd. a na zdjęciu wygląda to przeciętnie.

Mogłabyś wrzucić jakieś zdjęcie? Wymyśliłam sobie coś podobnego do mojej kuchni - meble są kremowo-szare (kremowa góra, szary dół), między meble dałabym czerwone płytki, ściany kremowe i ta jedna ściana, na przeciw mebli byłaby czerwona