|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Miłość nie zna słowa "odległość". ZNOwu dalej spamujemy, cz. XXV
Ja to jestem stworzona żeby cierpiec..
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;30438693]Ja to jestem stworzona żeby cierpiec..[/QUOTE]
Miałaś w klubie coś napisać
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
|
#664 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Kopka co jest?
|
|
|
|
#666 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie należe do klubu i nie wiem ;( napisz chociaż w skrócie albo na pw albo cokolwiek bo czuje sie odrzucona
![]() ide spac chyba , chociaz sie smucic nie bede |
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
no i grzebalam i grzebalam w tej szafie i wyciagalam i przymierzalam i wiecie na co trafilam - na moja suknie slubna
I co w taki momencie sie robi - przymierza I co sie okazalo - ze wciagu dwoch lat przytylam Bo w urzedzie spadly mi nagle cycki - znaczy sie gorset sie rozwiazal i mama popchnela plecy kolanem i pociagnela za te sznurki az oddechu znalezc nie moglam - mama tez zdenerwowana byla No ale znalazlam 2 sukienki ktore chyba sie nadaja TZ pomoze zweryfikowac. A tak przy okazji znowu sie przerazilam ile tych ubran w szafie mam . nawet nie wiedzialam ze tyle sukienek ![]() Kociczka ja teznie nosze sukienek od tak sobie ale sa kolacje firmowe, sluby i chrzciny i pogrzeby no i sie zbiera tych kiecek Przeciez nie mozesz sie w czyms pokazac 2 razytej samej grupie osob
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na slubie bylam raz w zyciu jak bylam mala, pogrzeby to coz nie rewia mody wiec nie mam za bardzo wyjsciowych ciuchow probowalam ostatnio skompletowac elegancka garderobe ale co kupie we wszystkim potem czuje sie grubo i w rezultacie jak wychodze np na egzamin to wybieram stare spodnie Edytowane przez kociczka Czas edycji: 2011-11-11 o 09:04 |
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubię wyjściowe kiecki. Zawsze jest jakaś okazja aby jakąś sukienkę nabyć. A do niej buty
![]() Ale teraz nie kupuję bo nie opłaca się. Ciążowe kreacje kosztują po 200 zł Aż szkoda kasy.
|
#671 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja nie mam możliwości-pisze z telefonu.. tylko nie piszcie tutaj bo to mnie samej mało dotyczy.. a nie chce żeby ktoś o sobie czytal niechcący w necie.. ide spac.. Musze to jakoś odreagować.. noc |
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
3maj sie cokolwiek się tam stało. mam nadzieje ze nie znowu Twoj TŻ coś nawywijał?
|
|
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Babcia znajdziesz w końcu pracę
Ja też nie moge znaleść innej ![]() Tżtowałam się Teraz wpadłam was nadrobić, bo Tż się kąpie ![]() Ja nie mam tv i nie uczę sie z nudów, znajdzie się zawsze jakieś zajęcie by się nie uczyć ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Ja za to kocham sukienki
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
hej Czarnulka
![]() ![]() ale Ty mieszkasz z Tżtem to zawsze masz zajęcie
|
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
przyjechali wszyscy na raz oczywiście i nie wiedziałam w co ręce włożyć
---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- jaki przystojny facet mnie zagaduje co chwile ![]() rozmawialiśmy coś o językach potrzebnych na recepcji, a On stwierdził że co jak co ale kobiety najlepiej znają się na francuskim i wypalił czy zrobię mu jakiś przyspieszony kurs...
Edytowane przez Tyna7 Czas edycji: 2011-11-11 o 00:54 |
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
jestem u przyjaciela na noc
bylo jeszcze dwoch kolegow ale poszli i wypilismy ponad dwa litra wina taniego xD mama normalnie wie ze tu jestem i mi przyjaciolke kryje jeszcze branoc ;D ;**
|
|
#679 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
w koncu odbylismy rozmowe ![]() ---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 05:48 ---------- Znowu nie spie od 5 Cytat:
![]() Jak dlugo jestes na dukanie? i ile udalo Ci sie schudnac? dla mnie ta dieta byla meczarnia.Co do ozdob- ja lubie prostote ![]() Nadajesz Cytat:
a wodowstret mam najwyzej na jeden, dwa dni po
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
||
|
|
|
#680 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wczoraj poszłam na angl, a potem już nie miałam siły pisać... A teraz właśnie strasznie mnie mama denerwuje No i w ogóle miałam taki sen... Śnił mi się czarny pies, właściwie dwa. Sprawdziłam w senniku i tam jest, że zdradzi cię ktoś kogo byś w życiu nie podejrzewała... Mam nadzieję, że się nie spr. Często mi się sniły zęby i tylko raz mi się sprawdziło...
|
|
|
|
#682 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę nadrobić... kurcze 23 strony??????????????????? ????????????????????????? ???
Gładsze niż jedwab i aksamit, włosy maluszka są dla mamy. Od woni słonecznego lata, słodszy jest mego dziecka zapach. Nie ważne wielkie skarby świata, przez wszystkie dni, miesiące, lata, to dziecko jest dla swojej mamy największym skarbem nad skarbami. |
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#684 |
|
Konto usunięte
|
dobry dzień
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
czes dzwieczyny - dzisiaj mam utrudniony dostep do kpma. Przyjechal z wizytacja szef-szefow i usiadl w biurze doslownie za moimi plecami a biuro nie ma sciany tylko szklane drzwi
Asme jaki rezultat rozmowy - doszliscie dojakiejs konklucji? Ja na dukanie zeszlam 4,5kg w zime i w ogole uda piekne misie zrobily, stracilam prawie calkowicie cellulit i w ogole efekt utrzymal sie bardzo dlugo ale pewnego piekne dnia napecznialam wrecz w oczach, sama nie wiem jak to sie stalo - przyszla jesien i dupa. |
|
|
|
#686 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też już jestem matką, mężatką i mieszkam z Tżtem
(przynajmniej przez kilka tygodni w roku)---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Ja bym nie wytrzymała nerwowo w tym momencie i ubrałabym się i wyszła. Bym chodziła po ulicach i siedziała na ławce do późna w nocy. W końcu by pewnie zrozumiał ze to bolało i by Cię szukał. Przynajmniej mój Tż by tak zrobił.
Gładsze niż jedwab i aksamit, włosy maluszka są dla mamy. Od woni słonecznego lata, słodszy jest mego dziecka zapach. Nie ważne wielkie skarby świata, przez wszystkie dni, miesiące, lata, to dziecko jest dla swojej mamy największym skarbem nad skarbami. |
|
|
|
#687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie spytalam TZ czy ma problem z tym, ze nie pracuje
![]() O plany na przyszlosc. Az w pewnym momencie sie wkurzylam i mowie, ze skoro nie ma zadnych konretniejszych planow to widocznie nie wiaze ze mna przyszlosci to sie tak wkur... , ze myslalam, ze mnie zabije ![]() Ogolnie rozmowa pozytywna choc nie do konca uslyszalam to, co chcialam. Pytam go jakie ma plany na najblizsze piec lat a on, ze nie moze sie tak teraz sprecyzowac a ja do niego ale Ty juz bedziesz po 30 a on czy mi to przeszkadza i ze skoro tak to zebym poszukala sobie mlodszego skoro mam z tym problem wiec ja wstalam zakladma buty a on gdzie idziesz, a ja, ze szukac mlodszego a on do mnie to moglabys mi najpierw odgrzac zupe Nie chcialam mowic, ze za piec lat MOZE juz bede chciala wziac slub i miec dzieci bo nie jestesmy ze soba dlugo i nie chcialam go przerazac, ze tak to ujme. Powiedzialam mu jeszcze, ze moze jest ze mna dlatego, zebym tu byla bo mu smutno? A on powiedzial, ze owszem, chce zebym tu byla bo jest mu samemu smutno ale bardzo mnie kocha i tylko ja sie licze. I spytal co ja dalej planuje ze soba a ja, ze pojde do agencji i bede szukac pracy a on, ze ja mam za duzo wolnego czasu i wtedy jestem inna (czytaj: za duzo mysle, wymyslam rozne rzeczy, doszukuje sie czegos, czepiam- niestety taka juz jestem). Zebym szla do szkoly albo do pracy i do mnie, ze nie poradze sobie w zyciu i konretne plany na przyszlosc powie mi jak zobaczy, ze bede mogla sobie poradzic Powiedzial, ze przez nastepny rok chce tu byc. Chyba, ze straci prace to wrocic. A jak nie straci to wrocic za rok. Pytal sie mnie czy jest mi tu zle, mowil, ze przyszedl czas zebym sie usamodzielnila od rodzicow skoro tak wybralam. Ogolnie rozmowa na plus choc nie do konca ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
Wlasnie napisalam przed chwilka jaki rezultat rozmowy (post wyzej). Jestem zadowolona choc powiedzial, ze konkretniejsze plany mi powie po nowym roku (co i jak dokladnie). No to niedużo (albo nie dużo?). Ja mialam dwa podejscia do dukana, niestety mi nie sluzyl. Cytat:
||
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Niedługo będzie u mnie Tż ![]() Asme to dobrze, że chociaż częściowo rozmowa na plus i że chociaż część Twoich wątpliwości się rozwiała będzie dobrze
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
asmena, albo się kiedyś pozabijacie albo nie wiem
Czasem naprawdę chce mi się śmiać z waszych tekstów ![]() Ale ważne, że doszliście do jakiegoś porozumienia (nie zmienia to faktu, że TŻ dobrze cię zna). Tylko do cholerki, niech cię wspiera w tym szukaniu pracy a nie dobija.
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to calkiem zadowalajace a do nowego roku juz niedaleko szef mi za plecami biega caly czas i nie moge sie rozpisywac
Edytowane przez norka27 Czas edycji: 2011-11-11 o 09:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

Bo w urzedzie spadly mi nagle cycki - znaczy sie gorset sie rozwiazal i mama popchnela plecy kolanem i pociagnela za te sznurki az oddechu znalezc nie moglam - mama tez zdenerwowana byla
No ale znalazlam 2 sukienki ktore chyba sie nadaja TZ pomoze zweryfikowac. A tak przy okazji znowu sie przerazilam ile tych ubran w szafie mam . nawet nie wiedzialam ze tyle sukienek
Aż szkoda kasy.

- tyle wegli to chyba dukan zniesie, w koncu caly czas prawie na jajkach, miesie i rybie jestem..
Śnił mi się czarny pies, właściwie dwa. Sprawdziłam w senniku i tam jest, że zdradzi cię ktoś kogo byś w życiu nie podejrzewała...