|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Desperate Housewives - Sezon 8 - Gotowe na wszystko - 2011/12 -UWAGA-spoilery!
Ja niestety jestem Susan-panikara,naiwna,niezdecyd owana,wiecznie mi cos leci z rąk i zaliczam wpadki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Desperate Housewives - Sezon 8 - Gotowe na wszystko - 2011/12 -UWAGA-spoilery!
Celia jest boska, jak zwykle, a Bena polubilam po tej scenie z Bree co Chuck na nią naskoczył. Ale Ben ma super akcent!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
a ja szczerze nie rozumiem co Wam się podoba w przygłupiej Celii
![]() ![]() ![]()
![]() Aparatka od 11.10.2014 (góra). Dół od 11.04.2015. Edytowane przez kat123 Czas edycji: 2011-11-10 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
Mnie tez drazni Celia, ale glownie tym, ze w ogole nie mowi
![]()
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Czasami rozwala mnie podejście Gaby do swoich dzieci,pamiętam odcinek,w którym któraś z dziewczynek zrobiła rano śniadanie i wparowała do sypialni Gaby i Carlosa i drze się od progu:
-Zrobiłam gofry!!! a Gabby na to: -Wróć jak nauczysz się robić drink mimoza! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Renee też ma fajne podejście do dzieci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Dokładnie takie jak ja
![]() ![]()
![]() |
#728 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
BAN stały
|
Obejrzałam odcinek i muszę stwierdzić, że lubię Bena! Jego postawa w momencie, kiedy psychol Chuck napastował Bree była świetna. Jednak wolę go z Renne, którą uwielbiam i żałuję, że tak mało było jej w tym odcinku. Także uważam, że Ben ma jakąś tajemnicę, ale kompletnie pojęcia nie mam jaką.
Zastanawia mnie, kiedy Gaby i Bree zrobiły się najlepszymi przyjaciółkami. Patrząc obiektywnie, są jak ogień i woda, ale podobno przeciwieństwa się przyciągają. Co do Lynette i Toma, teoretycznie im kibicuję, alee wydaje mi się, że Tom jest zły na nią. Za każdym razem jak ich pokazują, to albo się kłócą, albo obrażają. Wyglądają (szczególnie Tom) jakby nie mogli przebywać w jednym pomieszczeniu razem. Więc pojęcia nie mam, w jaki sposób ich pogodzą. I również zauważyłam brak ich najmniejszego dziecka ![]() Zamieszali mi w głowie. Niby sprawa z trupem powinna być skończona, nie ma ciała - nie ma zbrodni, ale znając Desperatki coś pójdzie nie tak. Tylko co?, EDIT:tak w ogóle, to ja chyba jestem Karen McCluskey hahaha, ale pomieszaniem Susan z Gaby, może coś w tym stylu. Edytowane przez hanna_f Czas edycji: 2011-11-10 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Mnie w tym sezonie drażni męska część serialu:
Mike-wiecznie naburmuszony,niezadowolon y Carlos- stracil całą energię i latynoską gorącą krew,widac poza tym,że się postarzał i kompletnie stracił blask Tom-ten to już w ogóle mnie denerwuje,sam nie wie czego chce,a juz ta historia z ta nowa kobietą,z którą się spotyka to przesada,bardzo szybko się pocieszył,są w separacji,nie maja nawet rozwodu,a on przyjeżdża z tą babą do ich wspólnego domu po córkę. Co to ma być ja się pytam? jeszcze mieszanie w to wszystko dorastającej dziewczynki,masakra jakaś,jak dla mnie. Szkoda mi bardzo związku Lynette i Toma,byli świetną parą. Co przwda Lynette przesadzała z rządzeniem,a Tom ze swoimi zachciankami i fantazjami,ale jakoś tak sie nawzajem uzupełniali i bardzo mocno się wspierali i szanowali,mam nadzieje,ze do siebie wróca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Rozeznanie
|
mezczyzni w tym sezonie sa do bani. <ciekawe jak Carlos wyplacze sie z alkoholu?
nadal podtrzymuje ze Alejandro zyje. za proste by bylo gdyby nie zyl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
ReklaMO(D)żerca.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Rozeznanie
|
Alejandro sam kogos moze zakopal. przeciez nikt nie sprawdzil czy w grobie sa jego zwloki. poza tym siedzialy tam juz 2 miesiace. Nikomu by tez do glowy nie przyszlo zeby sprawdzic czy tam Alejandro gnije. Wydostal sie, sprowadzil inne cialo zakopal zeby miec haczyk na dziewczyny. W koncu juz raz upozorowal swoja smierc. A Mike zakopal tego trupa.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
A może Ben będzie szantażował w przyszłości Bree?
![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() albo rzuci Renee dla niej? ![]() ![]() Kurcze po tej akcji obrony Bree sama polubiłam Bena ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
mnie tym samym drażni
![]() ![]() i ja ![]() Cytat:
mogłoby tak byc, chociaz sama nie wiem, troche by byl zbyt... no nie wiem jakie ale bardzo spesyficzne rozwiazanie sprawy...chociaz kto wie, moze wlasnie Ben ma cos z tym wspolnego..no nie wiem, jakis kumpel Alejandro czy co ![]() i moze Ben zabil kogos albo Alejandro albo oni obaj i wykorzystali to ze Bree przyszla i blagala zeby Ben nie powiadamial policji o zwlokach i mogli bezkarnie te zwloki zakopac, tzn Mike ja zakopal...? kurde koncowka mi troche nie pasuje, bo przeciez Ben nie wiedzial ze Mike wie ![]() ale cos Ben na pewno ukrywa albo chce miec haka na Bree, no bo patrzcie, znajduje zwloki zawiniete i zakopane, od razu wiadomo ze to jakies zabojstwo bo tak sie "legalnie" niezyjacego czlowieka nie chowa i nic nie robi z tym ![]() ![]() ![]() ![]() wiem wiem mam bujną wyobraźnie ![]() no na pewno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Rozeznanie
|
Do Wisteria Lane nie pasuje Rene. A do reszty Dziewczyn ona w ogole nie pasuje! Rene nie ma zadnej tajemnicy nic takiego nie przezyla, tak na prawde nikogo poza Lynette nie lubi i jest pusta jak beben. tylko pod przescieradlem po wpadce z feromonami pokazala ze jednak ma ludzkie odczucia. a do tej pory producenci chyba nie maja na nia zadnego pomyslu.
Ben bardziej pasuje do Bree niz do Rene. szkoda ze nie ma Eddie britt! To byla prawdziwa desperatka!!! uwielbialam ja. Pasowala do reszty ja ulal. Rene jej nie dorownuje. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, ze pozniej pokmplikowalo sie jej z Davem ale ona akurat byla poboczna rola w tym epizodzie. A co do zarzutow do postaci Renee, ze tylko raz pokazala ludzie odczucia - jest to nieprawda - pokazala je np. gdy dekorowala pokoj dla dziecka Boba i Lee, zajmowala sie rowniez ich dzieckiem, wiec nie powiedzialabym, ze nikt jej nie lubi.
![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Renee i Ediee były (są) z jednej strony podobne (upoodbania do luksusowego życia, drinkow i facetow) ale z drugiej całkowicie inne. Renee lubią ludzie, nie wszyscy ale spora częśc :Bob i Lee, Bree (byly razem na zakupach , wczesniej na podrywie), oczywiscie Lynette. Renee ma dobre serce i uczucia, ale tego nie okazuje często, taki typ człowieka i tyle.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
beach please
|
Cytat:
![]() Nigdy nie lubiłam Edie i cieszę się ze ją wywalili z Gotowych.. ![]() A Renee jest pomimo wszystko sympatyczna i da się lubić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Eddie nie lubiłam jak grała, ale gdy zniknęła zdałam sobie sprawę z tego jak strasznie pasowała do Lane i że tak powiem -zatęskniłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Rozeznanie
|
JAk to eddie nie miala tajemnicy? a to ze odszedl od niej i od matki ojciec? ze ciagle ktorejs z dziewczyn chciala ukrasc faceta? ze miala syna ktorego nie chciala wychowywac? byla zadziorna ale potrafila tez pomagac. I uwazam ze Eddie doskonale pasowala do reszty. Byla szczypta soli i pieprzu w serialu. A Rene jest tylko ( dla mnie) niezbyt ciekawym dodatkiem. jest jak zupa bez przypraw: kolorowa, goraca i kipiaca. Ale bez smaku.
W ostatnich odcinach niby zainteresowala sie Mcklusky bo potrzebowala jej do swoch celow. Eddie tez tak zrobila ale na prawde sie zaprzyjaznila z Mcklusky. Bo eddie jak cos robila nawet z niechecia to potem odkrywala ze jednak jest to fajne. I te jej teksty.... po prostu pasowala jak ulal do tego serialu. A potrafila tez pomoc bez patrzenia tylko na siebie. Ok zaraz sie posypia zarzuty ze rene pilnowala corki Bobba i Lee i tez jej sie to podobalo. ok zgadzam sie. Ale dla mnie i tak Eddie bedzie na 1. miejscu. pozdrawiam ![]() Rene jakos mnie w tej roli nie przekonuje. Moze gdyby serial sie toczyl na manhattanie... Z drugiej strony podoba mi sie jak dogaduje sie z Lynette. ktos tu zarrzcal ze nikogo nie lubi. Nie lubi Susan Mcklusky ( one tez jej nie lubia) nie lubi jej Mike. Z reszta nawet nie ma kontaktu bo producencii nie maja pomyslu na jej role. Siedzi tam bo zawsze byla ta 5 w kazdym sezonie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
nie zagladalam tu dlugo, bo dopiero wczoraj obejrzalam 2 otatnie odcinki.
podobaly mi sie bardzo, wiele momentow mnie rozsmieszylo. Wkurza mnie niesamowicie Lynette, bardzo lubie Toma i zawsze mnie wkurzalo jak nim drygowala itp, teraz mimo ze ja zostawil ona dalej kombinuje i manipuluje, beznadziejne :/ z tymi ich dziecmi to wcale nie idzie sie juz polapac, tyle ich maja ale faktycznie tego malego ostatnio nie pokazują. co do dzieci Gabi i Carlosa, obie mnie wkurzaja brzydkie grube i nieciekawe, ale wiadomo, Juanita podmieniona, a ta druga to faktycznie zachowanie jakby sie do lekarza kwalifikowala. co do Carlosa, no to juz kurcze tez przesada, one non stop a to winko a to drinki itp, a on sie raz upił i juz do AA z nim, no rety... ![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- nie zagladalam tu dlugo, bo dopiero wczoraj obejrzalam 2 otatnie odcinki. podobaly mi sie bardzo, wiele momentow mnie rozsmieszylo. Wkurza mnie niesamowicie Lynette, bardzo lubie Toma i zawsze mnie wkurzalo jak nim drygowala itp, teraz mimo ze ja zostawil ona dalej kombinuje i manipuluje, beznadziejne :/ z tymi ich dziecmi to wcale nie idzie sie juz polapac, tyle ich maja ale faktycznie tego malego ostatnio nie pokazują. co do dzieci Gabi i Carlosa, obie mnie wkurzaja brzydkie grube i nieciekawe, ale wiadomo, Juanita podmieniona, a ta druga to faktycznie zachowanie jakby sie do lekarza kwalifikowala. co do Carlosa, no to juz kurcze tez przesada, one non stop a to winko a to drinki itp, a on sie raz upił i juz do AA z nim, no rety... ![]()
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
co do Carlosa, no to juz kurcze tez przesada, one non stop a to winko a to drinki itp, a on sie raz upił i juz do AA z nim, no rety...
![]() No masz rację,Gaby cały czas z kieliszkiem wina po domu paraduje,a biedny Carlos raz się upił,bo zabił człowieka i wielka afera od razu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez britnay Czas edycji: 2011-11-11 o 06:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Carlos po pijaku prowadzil samochod, jadac do szkoly do Gaby i nie widzial nic zlego w pojawieniu sie w takim stanie. Pomimo tego, ze Gaby wylala caly alkohol, jaki byl w domu, nosil flaszke w teczce i siegnal po nia, gdy zobaczyl w drzwiach Alejandra - wg mnie scenarzysci w ten sposob pokazuja, ze on ma problem.
![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
a ja nawet lubie Renee, jesli chodzi o Eddie wkurzal mnie jej wyglad, niby taka sexy miala byc, ale dla mnie byla koszmarna...
ogolnie powiem, ze Ben faktycznie napewno ma jakas tajemnice. Ale poki co watek z Alejandrem (dajcie spokoj, on napewno nie zyje), jest zaskakujaco rozwijany.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.