Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-10, 22:34   #1381
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
No właśnie bardziej chodzi o to czy będą się trzymac na tych spinkach czy tam zaczepach i czy ich nie pogubię, ale z drugiej strony fajnie by było przez kilka miesięcy mieć taką bujną fryzurkę ale boję się utraty swoich jeśli chodzi o te trwałe przedłużanie.
Poczekam na wasze opinie;-)
a ja osobiście radziłabym postawić na naturalność i nic nie doczepiać Jest tyle modnych fryzur do krótkich włosów, można podpiąć kwiaty, ładnie wymodelować. Nie mam pojęcia jaką masz fryzurę, ale myślę, że naturalne zawsze będą lepsze I nie będziesz się stresować że Ci coś wypadnie, odepnie. Po za tym wszyscy wiedzą jakie masz włosy, więc będą wiedzieli,że Ci tak nie urosły.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 22:35   #1382
nocny_skowronek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
na ślubclick może??
Dokładnie
nocny_skowronek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 22:36   #1383
(kicia)
Zakorzenienie

w temacie niedawno poruszanym a mianowicie tub z płatkami

ja wam pokazałam filmik a tu możecie zobaczyć zdjęcia przy 4 sztukach https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...3&postcount=70

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez nocny_skowronek Pokaż wiadomość
Dokładnie

a my tu wstawiałyśmy linki i isę dało normalnie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 22:39   #1384
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki, coraz bardziej jestem skłonna do tych włosów na spinki na jedną noc bo tez sie boję tamtych trwałych metod, te tulejki i ringi podobno przecinają nasze naturalne włosy, z tym zgrzewem keratynowym tez się coś dzieje...
Niestety fryzjerki które zajmują się tymi sztucznymi to każda mi poleca swoją metodę bo wiadomo ze chcą zarobić.
ta keratyna wygląda jak kawałek gumy do żucia, a te ringi to metalowe pierścienie blee...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 879fad3b393a6ef2.jpg (26,3 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z8417582X,Wlosy-Britney-Spears-.jpg (40,5 KB, 32 załadowań)
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 22:44   #1385
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
a ja osobiście radziłabym postawić na naturalność i nic nie doczepiać Jest tyle modnych fryzur do krótkich włosów, można podpiąć kwiaty, ładnie wymodelować. Nie mam pojęcia jaką masz fryzurę, ale myślę, że naturalne zawsze będą lepsze I nie będziesz się stresować że Ci coś wypadnie, odepnie. Po za tym wszyscy wiedzą jakie masz włosy, więc będą wiedzieli,że Ci tak nie urosły.
To odpada Tak jak pisałam mam do wyboru albo te na jedną noc albo na kilka miesięcy.
Ja mam długie włosy, z tyłu mam do stanika, przód trochę krótszy bo od kilku lat nie mogę go zapuścić, nie wytrzymują poprostu, mam cieniutkie i słabe a chcę mieć rozpuszczone włosy więc chce doczepić zeby ładnie wyglądała taka fryzurka.
Od tego pomysłu mnie nie odwiedziesz ja już 10 lat temu marzyłam o tym ze na własny ślub sobie doczepię;-)

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
ta keratyna wygląda jak kawałek gumy do żucia, a te ringi to metalowe pierścienie blee...
No tak , ale to jest wszystko pod spodem i tego nie widać, chyba że jak juz odrost się zrobi to moze wtedy i trzeba je albo zdjąc albo podciągnąć te złączenia.
Ja naprawdę jak widziałam te wszystkie fryzjerki w salonie co miały doczepione na stałe to naprawdę cudnie te włosy wyglądały i nic nie było widać,
Ale tak na dłuższą metę boję się zniszczyć własne.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 22:44   #1386
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:

To odpada Tak jak pisałam mam do wyboru albo te na jedną noc albo na kilka miesięcy.
Ja mam długie włosy, z tyłu mam do stanika, przód trochę krótszy bo od kilku lat nie mogę go zapuścić, nie wytrzymują poprostu, ale mam cieniutkie i słabe a chcę mieć rozpuszczone włosy więc chce doczepić zeby ładnie wyglądała taka fryzurka.
Od tego pomysłu nie nie odwiedziesz ja już 10 lat temu marzyłam o tym ze na własny ślub sobie doczepię;-)
A nie lepiej zacząć 'walczyć' żeby włosy były zdrowe i mocne ?
Odpowiednia dieta, jakieś witaminy, pić pokrzywę jakieś maski odżywki olejowanie włosów
Może nie masz jakoś dużo czasu ale wystarczająco żeby ich stan się poprawił

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 22:55   #1387
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam długie włosy, z tyłu mam do stanika, przód trochę krótszy bo od kilku lat nie mogę go zapuścić, nie wytrzymują poprostu, mam cieniutkie i słabe a chcę mieć rozpuszczone włosy więc chce doczepić zeby ładnie wyglądała taka fryzurka.
Od tego pomysłu mnie nie odwiedziesz ja już 10 lat temu marzyłam o tym ze na własny ślub sobie doczepię;-)
To radzę doczepić jednorazowo, żebyś nie pogarszała stanu swoich słabych włosów, to dla nich na pewno obciążenie na długą metę

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-11-10, 22:57   #1388
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
To radzę doczepić jednorazowo, żebyś nie pogarszała stanu swoich słabych włosów, to dla nich na pewno obciążenie na długą metę
lepiej na jedną noc
Stary 2011-11-10, 22:57   #1389
marylka80
Zadomowienie

A ja wam wrzucam ciekawego pomysla jak sobie zrobic fajne butki z dodatkiem koloru przewodniego

http://www.prettywedding.pl/zrob-to-sam-fajne-buty/
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 22:58   #1390
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
A nie lepiej zacząć 'walczyć' żeby włosy były zdrowe i mocne ?
Odpowiednia dieta, jakieś witaminy, pić pokrzywę jakieś maski odżywki olejowanie włosów
Może nie masz jakoś dużo czasu ale wystarczająco żeby ich stan się poprawił
Jeju dziewczyny prosze was...
Ja mam cienkie włosy genetycznie,
Ślub za 3 miesiące, uwierz mi że nie będe miała bujnej fryzury do tego czasu.
Łykam tabletki na wlosy, stosuję głównie tylko apteczne szampony, chodze na saunę parową z ampułką i poprawiłam ich stan odkąd nie uzywam prostownicy, czyli od jakihś 2 lat
Co nie zmienia faktu ze nadal są cienkie i słabe. Jak zrobię kucyka to jego grubośc jest jak jedno pasemko nie jednej z was.

Proszę żebyście wyraziły swoje opinie jełśi miałyście styczność z tymi doczepionymi włosami ale nie namawiajcie mnie teraz na taką czy inną fryzurę bo ja swoją fryzurę już mam upatrzoną i nie zmienię.

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-11-10 o 23:01
Stary 2011-11-10, 23:00   #1391
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
A ja wam wrzucam ciekawego pomysla jak sobie zrobic fajne butki z dodatkiem koloru przewodniego

http://www.prettywedding.pl/zrob-to-sam-fajne-buty/
pomysł fajny, ale nie da się go zastosować do zakrytych butów

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-11-10, 23:02   #1392
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
lepiej na jedną noc
Cytat:
Tak pewnie zrobię, dzięki;-)
Stary 2011-11-10, 23:06   #1393
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Łykam tabletki na wlosy, stosuję głównie tylko apteczne szampony, chodze na saunę parową z ampułką i poprawiłam ich stan odkąd nie uzywam prostownicy, czyli od jakihś 2 lat
Co nie zmienia faktu ze nadal są cienkie i słabe. Jak zrobię kucyka to jego grubośc jest jak jedno pasemko nie jednej z was.

Proszę żebyście wyraziły swoje opinie jełśi miałyście styczność z tymi doczepionymi włosami ale nie namawiajcie mnie teraz na taką czy inną fryzurę bo ja swoją fryzurę już mam upatrzoną i nie zmienię.

Kochana ja wiem co to znaczy mieć na prawdę cienkie włosy bo ja też takie mam i też poszukiwałam sposobów na ich zagęszczenie na śłub a że mam taką a nie inną fryzurę na oku to też chciałam doczepić ale jeśli na to bym się decydowała to tylko doczepki na jedną noc.... teraz mi się przypomniało że moja koleżanka miała takie na studniówce miała taką fryzurę pół upięte pół rozuszczone i wlaśnie 3/4 tych rozpuszczonych było dopinanych i fajnie to wyglądało

a pamiętam w pierwszej edycji top model Marta Sz miała właśnie doczepiane włosy jak się zgłosiła do programu... i potem pokazywali jej usuwanie ich nie ładnie to wyglądało

Stary 2011-11-10, 23:07   #1394
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
uu a co tak tanio??
Ta fryzjerka mało bierze, ma mały salonik i tam sobie pracuje. Poza tym ona twierdzi, że ze skrócenie o parę cm włosów na prosto, bez stopniowania i innego udziwniania, nie ma dużo roboty i za to bierze 10 zł. Ja się oczywiście cieszę i do niej łażę, bo takie obcięcie na prosto mnie urządza, no i ta cena

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Zdradź co to za fryzjer
To taki malutki lokalny u mnie w centrum wioski. Nic wielkiego i nic ekskluzywnego, ale lubię tam chodzić.

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
O widzę, że ślub w Krzanowicach i zdjęcia z najlepszym pod słońcu salonie fotograficznym u najlepszej fotografki właśnie z Krzanowic
Skąd ją znasz??? J. jest fajna

Cytat:

Nie wiem co mam zrobić,
najbardziej się boję ze przez to doczepianie na keratynę czy inną metodą stracę połowę swoich włosów a i tak mam ich mało.
Czy jednak doczepić te pasma na spinki na jedną noc które mi nie zniszczą włosów, ale czy te spinki mi się nie zsuną??? Bo tego też się boję.
Mój dylemat: czy te na jedną noc czy te na kilka miesięcy?
Moja znajoma doczepia często włosy. Ale po miesiącu ma już sianko na głowie. No i non stop łazi z prostownicą, bo tylko tak włosy wyglądają ładnie. Koleżankom swoim odradza takie trwalsze doczepianie, bo bardziej wypadają i osłabiają się, ale sama jest już "uzależniona" i robi to tak często jak tylko może.
Myślę, że dobra fryzjerka doczepi włosy "na jeden dzień" tak, by podczas wesela nic nie odleciało/ odkleiło sie. Metoda ta jest na pewno tańsza i zdrowsza. Ale jeśli odpowiednio dbasz o włosy i masz je podatne na regenerację, to to trwalsze doczepianie tez nie musi być agresywne dla Twoich naturalnych. Najlepiej podpytać fryzjerki, ona najlepiej będzie wiedziała co można bardziej

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-10, 23:11   #1395
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ta fryzjerka mało bierze, ma mały salonik i tam sobie pracuje. Poza tym ona twierdzi, że ze skrócenie o parę cm włosów na prosto, bez stopniowania i innego udziwniania, nie ma dużo roboty i za to bierze 10 zł. Ja się oczywiście cieszę i do niej łażę, bo takie obcięcie na prosto mnie urządza, no i ta cena

To taki malutki lokalny u mnie w centrum wioski. Nic wielkiego i nic ekskluzywnego, ale lubię tam chodzić.

Skąd ją znasz??? J. jest fajna

Moja znajoma doczepia często włosy. Ale po miesiącu ma już sianko na głowie. No i non stop łazi z prostownicą, bo tylko tak włosy wyglądają ładnie. Koleżankom swoim odradza takie trwalsze doczepianie, bo bardziej wypadają i osłabiają się, ale sama jest już "uzależniona" i robi to tak często jak tylko może.
Myślę, że dobra fryzjerka doczepi włosy "na jeden dzień" tak, by podczas wesela nic nie odleciało/ odkleiło sie. Metoda ta jest na pewno tańsza i zdrowsza. Ale jeśli odpowiednio dbasz o włosy i masz je podatne na regenerację, to to trwalsze doczepianie tez nie musi być agresywne dla Twoich naturalnych. Najlepiej podpytać fryzjerki, ona najlepiej będzie wiedziała co można bardziej
BOję się jeszcze tej trwałej metody z tego powodu ze jak sie przyzwyczaję do bujnych włosów przez kilka miesięcy, to po zdjeciu będę miała wrażenie ze jestem prawie łysa i wpadne w uzależnienie i będe robic non stop itp. Sama mówisz że twoja koleżanka jest już uzależniona, zrobię chyba te na jedną noc,potem zostają u mnie i jak będe sie gdzieś wybierać na imprezy to będę je mogła wykorzystywać do jakis fryzurek ;-)
Stary 2011-11-10, 23:41   #1396
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
A próbowałaś może odzywkę WAX????
http://www.wax-sklep.pl/
Bardzo dużo osób z dużymi problemami z włosami ją chwali. Polecają ja nawet lekarze osobom po chemioterapii.

Nena opcja dodatkowego fotografa bardzo mi się podoba. I cena bardzo dobra. A ile wywołanych zdjęć macie w tym pakiecie???i ile obrobionych w formie elektronicznej????

Pachnidła w dniu ślubu. Jak każda i ja mam swoje number one Ale 4 dni przed ślubem mam urodzinki i juz wiem co chcę od TŻta. A, że TŻ uwielbia ten zapaszek, to może mi go sprezentuje I może nie jest to coś super wow, to o dziwo bardzo nam się podoba.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
BOję się jeszcze tej trwałej metody z tego powodu ze jak sie przyzwyczaję do bujnych włosów przez kilka miesięcy, to po zdjeciu będę miała wrażenie ze jestem prawie łysa i wpadne w uzależnienie i będe robic non stop itp. Sama mówisz że twoja koleżanka jest już uzależniona, zrobię chyba te na jedną noc,potem zostają u mnie i jak będe sie gdzieś wybierać na imprezy to będę je mogła wykorzystywać do jakis fryzurek ;-)
I tak efekt będzie super

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-11-10, 23:45   #1397
(kicia)
Zakorzenienie

ciekawe czemu sztuczka nasz nie odwiedza

Stary 2011-11-11, 00:19   #1398
kasia_kuku
Zakorzenienie

Nigdy nie pojawiam się tu rano i nie mam przyjemności witania się z Wami, więc z okazji 11.11.11 napiszę Dzień dobry wszystkim!

(aterazdobranoc)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-11-11, 00:22   #1399
Palulitka
Raczkowanie

ojej a ja znowu tak dziś późno :P jestem po 2 przymiarce moich upatrzonych sukni Sally i Savannah, decyzja zapadła.
Mam zdjęcia ! jutro się pochwalę
Palulitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 00:28   #1400
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Nigdy nie pojawiam się tu rano i nie mam przyjemności witania się z Wami, więc z okazji 11.11.11 napiszę Dzień dobry wszystkim!

(aterazdobranoc)

No to Happy Holiday

Cytat:
Napisane przez Palulitka Pokaż wiadomość
ojej a ja znowu tak dziś późno :P jestem po 2 przymiarce moich upatrzonych sukni Sally i Savannah, decyzja zapadła.
Jeeeeee No to czekam na relację

Już dawno powinnam spać, ale fajny film oglądam i ani mi się śni iść do łóżka

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-11-11, 00:31   #1401
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

No to Happy Holiday

Jeeeeee No to czekam na relację

Już dawno powinnam spać, ale fajny film oglądam i ani mi się śni iść do łóżka
A nie przypadkiem na tvn ??

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 00:49   #1402
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
A nie przypadkiem na tvn ??
No tzn już się skończył. Ale byłam na nim w kinie i musiałam go znowu zobaczyć

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-11-11, 00:50   #1403
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pierwszy raz oglądałam i nie od początku :/ ale super muszę zobaczyć jeszcze raz

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 07:34   #1404
MARGIDA
Wtajemniczenie

witajcie dziewczęta
wiem, wiem, każdy normalny człowiek w wolny dzień śpi o tej porze
dzisiaj fajna data 11.11.11
Stary 2011-11-11, 08:13   #1405
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
a ja go chciałam obejrzec do końca ale nie dałam rady bo mi się same oczy zamykały :/ ale sobie na kompie obejrzę

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Cytat:
Apropo winietek to ja chciałam te krzesełka ale nie ma juz na allegro w takich kolorach jakie bym chciała;-((((((
Sama to ja nie umiem takich rzeczy robić niestety:-(

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Ja to już w sumie mogę bo pewnie nawet widac by jeszcze nie było hihi
Ale nie chcę bo chcę na solarium przed weselem pochodzić no i jeszcze mam parę spraw do załatwienia ze zdrowiem zanim bedzie dziecko.
Seagirl jeśli chcesz to dam ci namiar na dziewczynę od której kupiłam za piątkę projekt krzesełek.. wtedy drukujesz sobie na papierze na jakim tylko chcesz, już tu paru dziewczynom tak doradziłam nie żeby to była jakaś reklama no chyba że nie chce ci się wycinac ale składanie tego krzesełka to bułka z masłem

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

temat butów!!
aha. myślałam na tymi butami.. i nie wiem czy to dobry pomysł ale bo ja i tak będę miała buty robione pod siebie specjalnie, i wymyśliłam białe butki z lekko odkrytymi palcami i np z elementem różu na nich, np kokarda.. co myślicie?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 08:59   #1406
nena1984
Zakorzenienie

witajcie
Tak, ja też upadłam na głowę, żeby pisać o godzinie 9.00 w dzień wolny od pracy ale kot mnie obudził (już mu za zimno na załatwianie się na dworze i nie ma zmiłuj, trzeba mu było wyciągnąć z piwnicy kuwetę na zimę) - oto znak, że teraz będzie już bardzo zimno. Żadne góralskie przepowiednie nie są nam potrzebne, mój kot wie lepiej

Czytałam wczoraj fajny artykuł o ślubie napisany przez studentki wydziału antropologii UJ chyba w rzeczpospolitej. Napisany bardzo na czasie, dużo podały ciekawostek, m.in. o wypuszczaniu motyli na ślubie, przyznam że nigdy o tym nie słyszałam, a na zdjęciach wyglądało to cudownie Pewnie powiecie, że to lekka przesada i ja nie zamierzam z tego korzystać, tym niemniej efekt był mega.

Cytat:
Nena opcja dodatkowego fotografa bardzo mi się podoba. I cena bardzo dobra. A ile wywołanych zdjęć macie w tym pakiecie???i ile obrobionych w formie elektronicznej????
nie wiem bo na stronce mają opisane ilości zdjęć ale w pakietach, a ja chcę tylko ceremonię i plener. Ale pogadam jeszcze z Tżtem i zobaczymy czy się w ogóle na to decydować. Wiadomo, to tylko 750 zł, ale tych "tylko" już się tyle nazbierało, że zaczynam panikować

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość

temat butów!!
aha. myślałam na tymi butami.. i nie wiem czy to dobry pomysł ale bo ja i tak będę miała buty robione pod siebie specjalnie, i wymyśliłam białe butki z lekko odkrytymi palcami i np z elementem różu na nich, np kokarda.. co myślicie?
no ja myślę, że to może świetnie wyglądać. Kokarda z przodu albo na wysokości pięty, albo taki szyfonowy kwiat jak u badgleya mishki:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg shoesiaec1232591.jpg (18,1 KB, 10 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 09:19   #1407
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Palulitka Pokaż wiadomość
AAAAAA no to super!!!! Gratulacje-alem ciekawa co wybrałaś!
nusiekowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 09:23   #1408
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
witajcie
Tak, ja też upadłam na głowę, żeby pisać o godzinie 9.00 w dzień wolny od pracy ale kot mnie obudził (już mu za zimno na załatwianie się na dworze i nie ma zmiłuj, trzeba mu było wyciągnąć z piwnicy kuwetę na zimę) - oto znak, że teraz będzie już bardzo zimno. Żadne góralskie przepowiednie nie są nam potrzebne, mój kot wie lepiej

Czytałam wczoraj fajny artykuł o ślubie napisany przez studentki wydziału antropologii UJ chyba w rzeczpospolitej. Napisany bardzo na czasie, dużo podały ciekawostek, m.in. o wypuszczaniu motyli na ślubie, przyznam że nigdy o tym nie słyszałam, a na zdjęciach wyglądało to cudownie Pewnie powiecie, że to lekka przesada i ja nie zamierzam z tego korzystać, tym niemniej efekt był mega.

nie wiem bo na stronce mają opisane ilości zdjęć ale w pakietach, a ja chcę tylko ceremonię i plener. Ale pogadam jeszcze z Tżtem i zobaczymy czy się w ogóle na to decydować. Wiadomo, to tylko 750 zł, ale tych "tylko" już się tyle nazbierało, że zaczynam panikować

no ja myślę, że to może świetnie wyglądać. Kokarda z przodu albo na wysokości pięty, albo taki szyfonowy kwiat jak u badgleya mishki:
tak sobie właśnie pomyślałam albo na palcach albo na pięcie fajnie to bęzie wyglądało i buty jednocześnie zachowają swój tradycyjny kolor

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 09:25   #1409
(kicia)
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Ale mi się głupoty śniły dziś. Po pierwsze jest dzień ślubu ranek ja uświadamian sobie że nie powiedziałam fotografom na którą mają być. Potem nagle przypominamy sobie że nie ustaliliśmy menu na sali nie podaliśmy listy gości a co najgorsze nikogo nie zaprosiliśmy... Normalnie porażka drugi sen miał jakiś związek z ubieraniem TŻ bo ubierał się u mnie bez świadka też jakoś tak nie składnie w mojej obecności ale tu szczegółów nie pamiętam ogólnie paranoja

Stary 2011-11-11, 09:27   #1410
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
O widzę, że ślub w Krzanowicach i zdjęcia z najlepszym pod słońcu salonie fotograficznym u najlepszej fotografki właśnie z Krzanowic
Zdjęcia będzie mi robił p. Jarek a nie ta dziewczyna

A tak w ogóle to dzień dobry

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości