|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Zakorzenienie
|
a ja niestety mam to do siebie, że niestety kupuje O_o
chociaż powiem, że ostatnio zaczęły mi się podobać makijaże w Joy'u ..
#1953 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1955 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie dziś na blogu recenzja podkładu BeYu oraz informacje na temat nowej linii Pantene Pro-V. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz mam podklad juz rowny miesiac i w polowie nie ejstem wiec zobaczymmy bo jakos nigdy tego nie pilnowalam ![]() kupilam sobie plyn do demakijazu oczu z Bourjois ten 2-fazowy i powiem Wam ze rzaaadzi hehe :P radzi sobie z moimi kolorami na powiekach ![]()
![]() |
#1957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest 'udawana' miniaturka czy prawdziwy rasowy królik ? ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale miniaturką maluteńką też nie. Jest w sam raz, można utulić ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie lubie takie .. większe przytulańce - bo i ciepłe i w ogóle. Tak samo jak np koty nie podobają mi się takie małe .. takie 'kocury' są cudowne ![]()
![]() |
#1961 |
Zakorzenienie
|
bayie skad masz to co masz w avie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1962 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30433015]Powiedzcie, czy to możliwe, żeby w zeszłym miesiącu włosy urosły mi o 3 cm, a teraz tylko 0,5cm?
![]() Wtedy byłam świeżo po podcięciu końcówek, ale nie wiem, czy to prawda, że wtedy włosy szybciej rosną ![]() Możliwe ![]() A z tymi końcówkami to raczej nieprawda. Zbyt mała ingerencja, żeby miało to wpływ na włosy. A ja muszę powiedzieć, że od kiedy bloguję, to [tfu, tfu] nie miałam takich problemów. Raz tylko mi się wykoleił i coś tam poznikało, ale szybko się naprawiło ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30436609]Tak mi się przypomniał ostatni dialog z moim kumplem: on: Masz jeszcze ptaszniki? ja: No mam, dwa. on: A czym je karmisz? ja: Niczym. on: Jak to? ja: Nie żyją ![]() Tak, wiem, jestem strrraszna ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety, nie uświadczy Superpharmu w moim pięknym mieście ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30438001]Jest tu sporo dziewczyn olejujących włosy, więc zapytam ![]() Czy oliwka o tym składzie (Babydream z wit. E dla dzieci) nada się do włosów?[/QUOTE] Porządny skład, nada się ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1964 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witam się ![]() Jeśli chodzi o olejowanie włosów, to używałam oleju kokosowego i nawet byłam zadowolona, ale nie pasował mi ze względu na aplikację i zmywanie, bo jak użyłam za mało szamponu to włosy wyglądały jak nie myte 2 tyg... Masakra ![]() Co do zwierząt, to aktualnie nie mam żadnego. Miałam jedno, ale nie mam warunków teraz do zwierzaków.. ![]()
![]() |
#1965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() --- Cześć dziewczyny ![]() Aga - ściskam mocno... ![]() ![]() Z martwych ptaszników polałam równo ![]() ![]() My nie mamy żadnych zwierzaków ![]() ![]() ![]() ![]() --- Doszła paczka z cudami... w związku z czym biorę się za fotografowanie i będę ogłaszać to co tygryski lubią najbardziej ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1966 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() pikny królik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1968 |
Zakorzenienie
|
Zaraz, zaraz ktoś wspominał o króliku?
Bo ostatnio mój kolega znalazł miniaturke króliczka... i normalnie zakochałam się w nim po uszy! Niestety nie dane mi będzie go mieć, ale po prostu w takiej kuleczce nie mozna sie nie zakochac ![]() zgubiła się Bida jedna ![]()
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Rozeznanie
|
Jak zwykle naskrobałyście tyle, że nie jestem w stanie nadrobić!
![]() Tak przy okazji, muszę się Wam czymś pochwalić: porzucam nieszczęsne lamode.info ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1970 |
Zakorzenienie
|
Rozwaliła mnie historia o ptasznikach.
![]() Ja mam kotkę. Najukochańszą i najsłodszą na świecie kotkę z którą mogę leżeć godzinami, w którą mogę wpatrywać się godzinami. Kotkę która powoduje, że jak do niej mówię to zmieniam głos na taki... wiecie, na taki jakim do niemowląt mówią szalone staruszki 'ciu ciu ciu maleńki". No właśnie, więc ja tak do niej mówię i ona się na mnie patrzy wtedy czasem jakbym zupełnie postradała zmysły, ale to jest nieistotne, bo ją kocham najbardziej na świecie i wiem, że ona mnie też. ![]() Urban, słuchaj męża. Ale przy takim szczęściu to mówienie "one lottery ticket every single day" jest bez sensu, przecież jeden dzień, jedna loteria i już nie będziesz musiała więcej. ![]()
#1971 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Muszę się Wam pochwalić, że pierwszy raz od dwóch tygodni pomalowałam paznokcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30441115]Przesłodkie maleństwo
![]() Muszę się Wam pochwalić, że pierwszy raz od dwóch tygodni pomalowałam paznokcie ![]() ![]() prawda ze słodziach z niego? ![]() Aj tam! Trzeba sobie od czasu do czasu zrobic przerwe ![]() ![]() kurka... nie ma to jak wejsc w sama pore na Wizaz... kiedy trzeba isc spac ![]()
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1973 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1974 |
Zakorzenienie
|
spoglądam teraz na swoje i lepiej się nie wypowiadam
![]() Ja tez mam tą różową część rożnej długości... ale to chyba juz mi się nie zmieni... dłuuugie lata obgryzania daja o sobie znac ![]() No nic, ja bede leciec spac, bo juz cos mi się oczy kleją ![]() ![]()
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ Edytowane przez fiska Czas edycji: 2011-11-11 o 00:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1975 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30441162]Neee, teraz są blee, bo tak naprawdę każdą płytkę mam innej długości (mówię o tej "naturalnej" różowej części, której nie piłujemy), a teraz jak wszystkie całkowicie obgryzłam to wygląda to niestety obleśnie
![]() ![]() ![]() Zawsze możesz po prostu się nagimnastykować i robić zdjęcia tylko 2-3 paznokci, to może w miarę ok wyglądać, zwłaszcza, że to tylko okres przejściowy, a (chyba) lepsze to niż nic. ![]() Ja sobie zupełnie rozregulowałam dzień po tym jak ostatnio, nie wiedzieć czemu, zasnęłam koło 5 i znowu nie chce mi się spać, a mam jutro tyle do roboty. ![]()
#1976 |
Konto usunięte
|
Też obgryzywałam długo, ale w podstawówce, teraz pierwszy raz od tamtego czasu mi się zdarzyło
![]() Słit drims ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny kochane, zapraszam do mnie na rozdanie... mam nadzieję, że nagrody się spodobają ![]()
![]() |
#1978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mialam raz czarnego truska (kroliczka) z bialym noskiem i lapkami ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.