|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry i pozdrowienia znad śniadania mistrzów - zupki chińskiej
![]() Też dziś startuję z rozdaniem, ale bardzo skromnym, w porównaniu do Urbankowego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- OK, moje rozdanie już na blogu kosmetycznym, zapraszam ![]() Powiedzcie, czy są to dla Was ciekawe nagrody? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Orlica jasne ![]() ![]() swoją drogą kilka dziewczyn już ogłosiło takie rozdanie, dostałyście też komplet takich kosmetyków dla siebie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A odzywali się tylko do osób, które kiedyś już pisały o marce, więc nie chodzi tu o popularność bloga czy coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30443056]Tak
![]() A odzywali się tylko do osób, które kiedyś już pisały o marce, więc nie chodzi tu o popularność bloga czy coś ![]() rozumiem ![]() ![]() chętnie bym wypróbowała bo Orginal Source to super zapachy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30443154]To prawda, zapachy mają obłędne
![]() Kocham ich miętowy żel i lawendowy płyn do kąpieli ![]() A ja ten o zapachu dragon fruit ![]() ![]() ![]()
#1988 |
Konto usunięte
|
Tego akurat nie miałam
![]() Z żeli miałam miętę, mango i limonkę (no i teraz tą malinę i wanilię, ale jeszcze nie używałam), a z płynów lawendę i mango, ale też stoi na razie ![]() Poluję na pomarańczę z imbirem zdaje się, ale u mnie nigdzie ich nie ma... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Zakorzenienie
|
smakowanie, jestem z Ciebie dumna, olac lamode.info z ich smiesznymi i zalosnymi warunkami. Ja to zrobilam od poczatku i szczerze - jak widze wpisy na blogach z info, ze to od nich - nawet nie czytam tej notki bo wiem jakie byly warunki otrzymania kosmetykow.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
Wtajemniczenie
|
fiska - słooodziak. Mój tak wyglądał jak był malutki. Ale trzeba przyznać, że to prześliczne zwierzątka
![]() Orlica- fajne rozdanie. Ja jeszcze nie miałam okazji używać tych produktów, wiec chętnie się zgłoszę ![]() a tak poza tym, to czołem kluski z rosołem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie do konca sie z tym zgodze, bo akurat poruszylam ten temat na blogu i jak widac kazda z Nas ma indywidualne podejscie ![]() http://tysiacjedenpomyslowipasji.blo...emyslenia.html
![]() |
#1994 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przyznam szczerze Urbi, że takie myśli przyszły do mnie po Twoim poście powrotnym ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() W każdym razie cieszę się, że z nich zrezygnowałam jeszcze z jednego prostego powodu - nie mam czasu na recenzowanie tylu kosmetyków i chętnie się trochę "odciążę" ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym zgodze sie jak najbardziej ale z drugiej strony nie poznalabym kremu nawilzajacego z serii Pure Control, ktory bardzo polubilam.I zaznaczylam, ze ocena jest mocno subiektywna bo nie mieszcze sie w grupie docelowej, dla ktorej zostal on przeznaczony.... Jezeli chodzi o sklady to nie mozna kosmetyku oceniac po jednym skladniku bo to zupelnie inna kwestia i i znam niewiele firm, ktore moga pochwalic sie dobrym skladem od a do z.Nie ma prostej recepty. Z drugiej strony zawracamy uwage na kosmetyk ale co z tym jak zyjemy, co jemy itd.? Przez dlugi czas zajmowalam sie analiza kosmetykow, poznalam tez wymagania swojej cery na tyle, ze wiem czego unikac a na co sobie moge pozwolic tylko, ze czasami pojawialy sie takze porazki z tzw. grupa bezpieczna pochodzaca z serii eko... Najwazniejsze to....nie dac sie zwariowac ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo nie spodobalo mi sie nakazywanie - to moj blog i nie bede pisala dobrych rzeczy o sredniej jakosci kosmetykach i nie pisac o bublach bo niby dlaczego? Nie potrzebuje takiej wspolpracy. Edytowane przez irsin Czas edycji: 2011-11-11 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Zakorzenienie
|
U mnie świetny tonik Iwostin Sensitia
![]() ![]()
#1998 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co się tyczy składów... gadam tak ciągle o tej hydantoinie, bo wcześniej nie używałam wiele kosmetyków z tym składnikiem, a odkąd zaczęłam używać Eveline rzuciło się na mnie jakieś podłe uczulenie i analizując składy kosmetyków, których używałam wcześniej i tych, które dostałam od lamode, wydedukowałam że to musi być jednak hydantoina ![]() ![]() ![]() Powiem Ci jeszcze, tak między nami, że nawet ta dyskusyjna substancja w składzie nie powstrzymuje mnie przed używaniem masła cynamonowego - a co tam, jest genialne, lepszego o tym zapachu nie znalazłam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pobudzilas moja ciekawosc ![]() Zostawilam Ci zapytanie u Ciebie na blogu, zagladalam przez jakis czas ale widzialam ze nie piszesz a w miedzyczasie urodzil sie taki post ![]() Cytat:
![]() DMDM Hydantoin jest w wielu kosmetykach ....i moze faktycznie przy innych skladnikach dla Twojej skory moze byc malo przyjazna...
![]() |
#2000 |
Konto usunięte
|
Ależ się dziś nacykałam zdjęć!
Będzie co publikować na kosmetycznym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30445366]Ależ się dziś nacykałam zdjęć! Będzie co publikować na kosmetycznym ![]() ![]() slonce dzisiaj w Pl? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2003 | |
Zakorzenienie
|
a powiem Ci, że milion lat temu wpadłam na jakąś strone dziewczyny która rysuje .. i tam było dużo takich rysunków - niestety 'pozostały' mi tylko obrazki O_o
Cytat:
Produkty mają dobre - zwłaszcza te do opalania i niektóre maskary :P. (sama jedną posiadam)
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2011-11-11 o 11:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Konto usunięte
|
A już myślałam, że Blogger ponaprawiał wszystko...
Właśnie wcięło mi całego blogrolla :< |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() booooze czemu mnie nie obudzilyscie ?? oko otworzylam o 12:44 ![]() Urbanku..poszalalaaaaas ![]() aa codo wspolpracy to do mnie nikt nie pisze i mam swiety spokoj..wszystko co opisuje to moje wlasne osobiste kosmetyki ;P chociaz i tak moje recenzje nie wzbudzaja takiego entuzjazmu jak makijaze ;P moze dzisiaj zrobie jakis step...czasu troche mam ale gdzie checi?:P
#2006 | |||
Zakorzenienie
|
:hello:
Cytat:
![]() W końcu to urodziny, naprawdę chciałabym komuś sprawić radość... mam nadzieję, że dobrze wybrałam ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30442607]Dzień dobry i pozdrowienia znad śniadania mistrzów - zupki chińskiej ![]() Też dziś startuję z rozdaniem, ale bardzo skromnym, w porównaniu do Urbankowego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- OK, moje rozdanie już na blogu kosmetycznym, zapraszam ![]() Powiedzcie, czy są to dla Was ciekawe nagrody? ![]() Zupka chińska na śniadanie ![]() ![]() A tak w ogóle Orlico jak zdrówko i samopoczucie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30446186]A już myślałam, że Blogger ponaprawiał wszystko... Właśnie wcięło mi całego blogrolla :<[/QUOTE] ![]() --- A tak w ogóle dziewczyny, co sądzicie o moim rozdaniowym pomyśle pt. "poznajmy się"? Pytam o szczere opinie, mogą być brutalnie szczere ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez UrbanWarrior Czas edycji: 2011-11-11 o 12:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Konto usunięte
|
notka znów mi się błyskawicznie pojawiła oO ulepszyli bloggera czy co
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2008 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A czuję się w zasadzie dobrze, tylko co chwila muszę się kłaść, bo mi się ciężko oddycha ![]() Co do rozdaniowego pomysłu, mam mieszane odczucie. Niby pomysł fajny, ale... Po pierwsze, bez urazy dla nikogo, naprawdę będzie Ci się chciało czytać ewentualne eseje? ^^ Po drugie, nawet jak przeczytasz, to nie ma w ogóle opcji, żebyś zapamiętała coś o kimś - przeczytasz tego kilkadziesiąt albo wręcz kilkaset, pomiesza się wszystko, pozapominasz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A nagrody rzeczywiście super ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
po prostu Em :)
|
Urban, mnie pomysł się podoba, ale szczerze mówiąc jeszcze nie wiem co napisać.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.