![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam kolezanki , przyjaciolki , Lublin
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
cześć
![]() @vgerna - na jakie tańce chodzisz?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Nic nie mow ;( ja z liceum z nikim nie yutrzymuje kontaktow ;/ a probowalam zawsze pisac odzywac sie a ludzie mieli i tak mnie gdzies odzywali sie wtedy kiedy im cos trzeba ;( mam chlopaka- wspanialego ale fakt to nie zastapi kolezanki ;/ czesto sie zastanawiam czy cos ze mna jest nie tak ;( na studiach nie moge z nikim sie dogadac mam mala grupe i same dziewczyny oczywiscie wszystko przemadrzale no bo jak ehhh ale widze ze nie jestem sama... DontSaySorry przylacz do nas ;p ma byc spotkanie chyba w czwartek ja nie wiem czy bede postaram sie nie nie obiecuje ;p
Do DontSaySorry zostajesz na weekend?? Masz czas sie spotkac?? A tak ogolnie ktos jeszcze zostaje na weekend?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mieszkam w Lublinie,tylko dojeżdżam
![]() ![]() Proponuję jeszcze się chwilę wstrzymać ze spotkaniem aż ustali się jakieś konkretne grono, nie ma co tak przyspieszać ![]() Dziewczyny, czym się zajmujecie? Co robicie w wolnym czasie? ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a reszta? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
.
pozwalam aby kołysały mnie kolejne dni, jest cudnie Edytowane przez wjosna20 Czas edycji: 2014-07-02 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie pracujące... Tylko ja taki nierób?
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
chodziłąm cały 3 rok, pól 4 roku i teraz dalej na reggaeton i latino
niby ja zostaję, ale zastanawiam się czy nie pojechać jutro do domu...tylko dopieor co byłam 10 dni i wróciłam w poniedziałek ja jestem leniem i na razie mam tylko studia, a że to V rok to mi wyszło dziennie po max 1,5h ![]()
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
@ygerna: to sporo czasu, na tym latino to można poprawić kondycje i zadbać o sylwetkę bo się zastanawiam
![]() @dontsaysorry: nie chciałam przyśpieszać, tak tylko napisałam ;p osobiście wole poznawać się w realu ![]() To teraz trochę o mnie, pracuje na pogotowiu, mieszkam w Lbn aczkolwiek pochodzę z innych stron, lubie gry komputerowe, aktywnie spędzać czas i udzielać się towarzysko, może któraś lubi biegać?? bo potrzebuje motywacji do ćwiczeń ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
na icemanni nigdy nie byłam więc moge iść
![]() też miałam ambitne plany żeby biegać, poszłam raz-wytrzymałam 15 min i spociłąm sie jak świnia ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Teraz moja kolej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Chyba ja tu jestem najmlodsza ;( mam nadzieje ze nikomu to nie przeszkadza.. Ja mam malo czasu wolnego niestety ;( nie zyje jak student wszyscy gdzies wychodza a ja mam kupe nauki ale co tu sie dziwic to II rok.. A jak mam czas to nie mam z kim wyjsc brakuje mi kolezanki na ktora moglabym liczyc gdzies wyjsc czy na zakupy czy na piwo dyskoteke ;( W wolnym czasie slucham muzyki siedze na necie chcialabym zaczac biegac ale nie moge sie zebrac ;p len i juz do pracy chcialabym pojsc ale moj grafik mi na to nie pozwala..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Ksieżniczka, z jakiego rocznika jesteś? Ja 91, zapewne tak jak Ty
![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam zamiar zapisać się na kurs mediatora sądowego ale to pewnie po nowym roku, bo aktualnie jestem na skraju bankructwa ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
.
pozwalam aby kołysały mnie kolejne dni, jest cudnie Edytowane przez wjosna20 Czas edycji: 2014-07-02 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
na KULu
![]()
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Cześć mogę dołączyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
Tak jak i was czasem dopada mnie dzień w stylu: chciałoby się coś, a nie ma z kim. Studiuję na KULu na ostatnim roku< nie będę publicznie zdradzać co, bo ten kierunek jest dość nieliczny, co innego na priv
![]() ![]() Aha o do icemanii to lubię łyżwy więc jestem za, biegać też biegam, ale teraz już się mój sezon biegowy skończył ![]() Edytowane przez 201611241302 Czas edycji: 2011-11-10 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
.
pozwalam aby kołysały mnie kolejne dni, jest cudnie Edytowane przez wjosna20 Czas edycji: 2014-07-02 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
Ja tu niektóre kojarze
![]() z lilith to się chyba nawet widzialam ![]() jestem rocznik 91 obecnie nie robię nic ![]() pracowalam ale no.. opowiem jak się spotkamy ![]() na studia ide w przyszłym roku akademickim.. jestem chętna na łyżwy ![]() ale dopiero po weekendzie bo dzisiaj dzień lenia w domu jutro widzę się z Tz-em a w niedzielę ide do kina z kolezankami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nic sie nie stało ![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;30442018] jestem rocznik 91 obecnie nie robię nic ![]() pracowalam ale no.. opowiem jak się spotkamy ![]() na studia ide w przyszłym roku akademickim.. a w niedzielę ide do kina z kolezankami ![]() ja Cię kojarze z jakiś wątków ale nie rozmawiałyśmy tak bezpośrednio ![]() na jakie studia sie wybierasz? i na jaki film?? aaa tak poza tym dzień dobry ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() studia a o ile się nie rozmysle to pedagogika sp. animator i menedżer kultury.. a ide na listy do m bo na babach już bylam i na wyjeździe również także jeszcze tylko to mi zostalo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
hihi ja się czasami wtrącę w jakimś wątku
![]() jak ci się podobał wyjazd..? planuję obejrzeć, ale nie w kinie bo mi szkoda pieniędzy ![]() ![]()
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
Napiszę na priv
![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;30443291] a ide na listy do m bo na babach już bylam i na wyjeździe również także jeszcze tylko to mi zostalo ![]() Daj znać jak Listy do M bo też się zastanawiam czy iść. Tylko, że w tym miesiącu jest też premiera Zmierzchu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() powiem tyle że lepsze to niż baby są jakieś inne powiedziałbym że to to jest gniot z fajnymi zwiastunami bo akcja dzieje się cały czas w samochodzie gdzie 2 kolesi narzeka jakie to są baby.. już po 10 minutach zastanawialam się tylko kiedy oni dojadą do celu a oni jechali cały film ![]() i po tak gorzkim rozczarowaniu wyjazd integracyjny był dla mnie czymś o niebo lepszym ![]() ![]() dam znac co do listów do m ale pewnie powiem że fajne bo ja lubie polskie komedie romantyczne ![]() nigdy w życiu ciacho och karol rozmowy nocą nie kłam kochanie i takie tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
dzasminka spokojnie, z Twojego kierunku n ie znam nikogo
![]() kopnieta, ja w sumie tez lubie polskie komedie ![]() ![]() ![]() no nic, uciekam sie ogarnąć i polenię się do wieczora, bo wychodzę na piwko z psiapsiółkami ![]() pa ![]()
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
Też niektóre polskie lubię. Nigdy w życiu, mam sentyment do tego filmu
![]() Trochę zazdroszcze wam tych babskich wypadów, ja mam przyjaciół płci męskiej ![]() ![]() A dziś świętuję z TŻ ![]() ![]() Edytowane przez 201611241302 Czas edycji: 2011-11-11 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;30442018]Ja tu niektóre kojarze
![]() z lilith to się chyba nawet widzialam ![]() [/QUOTE] widziałyśmy się oczywiście ![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;30443291] studia a o ile się nie rozmysle to pedagogika sp. animator i menedżer kultury.. [/QUOTE] czyżby UMCS? ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.