|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teksty facetów
całą rozmowę powstrzymywałam się, żeby nie parsknąć śmiechem , aż w końcu musiałam ją zapisać na którejś tam stronie "Oliwii:
|
#92 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie słowa słysze w stosunku do mojej osoby, kiedy np coś zrobie nie gramotnie
|
|
|
#94 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie no mozna się załamac |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sie uśmiałam
Dziewczyny super teksty
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
to teraz cos odemnie
![]() (na koncercie) ON: Pfff takie wielkie gwiazdy a wyslowic sie nie umią JA( spojrzenie :| + :P) ON: "Dobra cicho..:P" "Nie dam CI tyle szczescia na ile zaslugujesz" Środa- Kocham Cie Piatek- wole Cie jako kolezanke chlopak do mojej znajomej ( para od 3miechow) "wiesz kocham Cie jak siostre" kurcze bylo tego wiecej ale nie pamietam
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny wątek
![]() Teraz żadne teksty typowe dla facetów nie przychodzą mi do głowy ale jak coś sobie przypomnę to napiszę
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
dorzucam cos od siebie:
- ale ze mnia pipka (jak zapomni telefonu lub o czyms innym) - bo Ty wiesz ze ja taki glupi jestem (j.w) - nie waz mi sie nic robic z wlosami (w sensie nie ukladac, prostowac, nie scinac, normalnie NIC hehehehehehe takie mu sie podobaja) jak mi sie cos przypomni to dorzuce... |
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
dobre
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
coraz lepsze teksty tu wyczytuję
![]() ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
Chłopak zrywając ze mną
"No wiesz teraz sobie jedziesz na trzy miesiace za granice a potem co wrocisz i posiedzisz ze mna 2 tygodnie i sobie pojdziesz znowu na studia TO JUZ SIE NIE OPLACA" Zwiazek to wyrachowanie czy uczucia??? |
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś usłyszałam tekst of faceta, że zdrada fizyczna to nie prawdziwa zdrada. Proszę jaki piękne usprawiedliwienie wymyślił dla swoich postępków.
![]()
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio byly chlopak mojej kolezanki powiedzial jej podczas zrywania, ze ja kocha ale nie moze z nia byc
To juz lepiej by bylo jakby jej powiedzial ze nie moze z nia byc bo jej nie kocha............. CHAM! |
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
jeden z najstarszych tekstów mojego TŻ "ale ja nie jestem pijanyyy, ja po płostu się dobrze bawię... szła dzieweczka do laseczka..."
farbuję włosy,jestem sama on akurat do mnie przychodzi, farba śmierdzi jak nie wiem "mhm... co za zapachy... trafiłem na kolację, czy tak sobie eksperymentujesz w kuchni??" więcej nie pamiętam ale teksty waszych też są bobowe
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
byliśmy na weselu i wyszliśmy na spacerek. Coś się wywewnętrzniam TŻtowi i mówię
- Ale ty i tak już jesteś pijany i nic bedziesz pamiętał ![]() - No nie żartuj Skarbie! Przecież nie jestem pijany!! - Mhm... na pewno! - No tak! - Dobra to się zakładamy? - No dobra! - No to o 20 zł. ( Ale tu wpadłam na dziki pomysł, że przecież on taki przekonujący, pewnie trzeźwy jak świnka i na bank przegram jutro 20 zł!!! ) Albo o 5 - No dobra. Tak zrobiliśmy W niedzielę rano:ja: Dawaj 5 złotych! - Za co? - No założyliśmy sie!!! - Jak się założyliśmy? - No normalnie o 5 złotych. - Nie kłam , na pewno się z Tobą nie zakładałem. Potem słyszę jak komuś mówi, że mu wmawiam, że się ze mną zakładał... tak to mam z tym TŻtem, że nic po nim nie można poznać spożytku alkoholowego
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Na moje pytanie, czemu po 3 latach nie rozstaje się ze mną w 4 oczy, tylko przez maila: "W sumie poznaliśmy się przez internet, więc przez internet możemy się rozstać."
|
|
|
|
#109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bede wiedziec gdzie zagladnac by mi sie humorek poparwil w tym momneci nie moge sobie przypomniec tych tekstow no bylo ich sporo jak mnie cosik oswieci to wpisze tutaj heeh
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Moj Tz jak cos zle zrobie "moj ty osiolku"
Albo tekst wiekszosci facetow "kocham cie ale nie chce z Toba chodzic " a tekst "ej kolzenko"doprowadza mnie do szalu |
|
|
|
#112 |
|
BAN stały
|
Jakiś czas temu,kochając się z narzeczonym,ja na górze,on na dole.Bara,bara i nagle zauważyłam,że patrzy się na mój tylek.To się go pytam,co tak się patrzył,poczym tż odpowiedział,patrzyłem czy masz owłosioną
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to koleś wymiata nie ma co Mój TŻ cóż takich pytań jeszcze zadawać mi nie zadawał, ale jak czasami coś powie, to mi ręce opadają do samego jądra ziemi ![]() Poza tym nie cierpię jak on coś robi i przy tym nie myśli. Mój TŻ ma tendencję do wieszania swoich sweterków na uchwytach od szafek. Co ja powiem, żeby tego nie robił, tylko powiesił w szafie, na czymś takim jak wieszak, to patrzy na mnie o z takimi oczami-> i mniej więcej z taką miną -> po czym chwilę zastanawia się, jakby rozumu nie miał a informacja którą mu przekazałam, dochodziła by do jego części myślącej z conajmniej 40 minut ![]() Tak czy siak? Efekt końcowy? On powiesi sweterek na uchwycie, Ja wstaję i przewieszam go do szafy. I tak w kółko Macieja ![]() A później tekst, który wręcz kocham: "Przecież jutro miałem zamiar go ubrać". Boże ty widzisz i nie grzmisz.
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Można się posikać
Mój X: "Co złego to nie ja" - jak wychodził Ostatnio w meilu: Bo chciałem, sam nie wiem co chciałem... Kiedyś byłam na randce 1szej=ostatniej "Wiesz Ty to jesteś ładna, ale widziłem ładniejsze|.... Moj obecny luby - najczęstszy tekst "Jest coś do jedzenia?" przysięgam on to ciągle mówi... a ostatnio pisze mu smsa"Jestem strasznie nieszczęśliwa, zadzwon do mnie" odpisał "A ja jestem głodny, zadzwonie jak zjem"... Więcej nie pamiętam, napisze jak mi się przymomni |
|
|
|
#115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na szczęście jakoś mu to jedzonko nie przetwarza się na tłuszczyk(w przeciwieństwie do mnie hihi)
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
sms od chłopaka poznanego na imprezie "cześć. No więc jakbyś gdzieś szła w następny weekend to daj mi znać. To spotkamy się wcześniej i potem pójdziemy. Albo jakoś tak. Jeśli oczywiście chcesz"
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
tekst jakiegos chlopaka na ulicy : Ej lasencja!!
|
|
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
Tekst mojego kolegi po znajomosci około 3 tygodni jedynie przez net przeczytałam jego opis "kocham cie ksieżniczko i Tęsknie bardzo..." co mnie zdziwiło mo rozostał sie z dziewczyną wiec zagadałm i zapytała o kogo chodzi poczym mi odpisał:
On: To ty Ja: Co ?? On: To ty kocham cie i tęśknie ksieżniczko Ja : Nie mozesz mnie kochac bo mnie nieznasz On: Niewierzysz mi ;( Ja: Niewierze On: Luzik Ja: ?
|
#119 | |
|
KWC
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
no zawsze warto próbowac moze ktoras sie nabierze.
Przypomnialo mi sie kiedys jak szlam ulica i zaczepil mnie jakis chlopak,mlodszy ode mnie.Zapytal sie czy pojde z nim na studniowke.Ja oczywiscie odmowilam bo go nie znam itd A on po chwili zastanowienia "Widzisz to okno tam w tym domu?Tam jest ukryta kamera ,wystapilas w programie" A propos jedzenia- moj ex tez czesto mowil "zjadlbym cos" a pozniej "brzuch mnie boli "albo "musze do kibelka" ![]() Teraz chyba mowi "nie jem po 18" " |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

w tym momneci nie moge sobie przypomniec tych tekstow no bylo ich sporo jak mnie cosik oswieci to wpisze tutaj heeh
po czym chwilę zastanawia się, jakby rozumu nie miał a informacja którą mu przekazałam, dochodziła by do jego części myślącej z conajmniej 40 minut