![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudnijmy 10 kg i wiecej :)
..ależ ja bym chciała ważyć tak jak TY te 58 kg....oj malutkie marzenie...
![]()
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
nadejdzie ten dzień...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przepraszam, że tak dawno nie pisałam ale nie miałam mało czasu. Mam pewien problem mam nadzieję, że mi pomożecie. Trochę się wstydze ale wkońcu to forum gdzie możemy pisać o wszystkim. Od paru dni mam kłopoty z przemiana materii(wiecie o co chodzi) nie wiem dlaczego bo pije dużo wody i herbaty zielonej a także biorę tabletki wspomagające odchudzanie. Powinnam wręcz przeciwnie często chodzić do ubikacji. Jak wiecie co może być przyczyną proszę o pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki od rana mam świetny humorek......
Ważyłam się dzisiaj i spadło mi równe 2 kg.cokolwiek uleciało ze mnie jestem mega szczęśliwa.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#216 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
aj tam nie dziekuj za te moje ,,,cenne porady,,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja idę uczcić mój pierwszy mały sukcesik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piszcie coś to poczytam sobie co tam u Was ![]() ![]() ![]()
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
popijam sobie właśnie zieloną herbatkę z żurawiną i czarną porzeczką
![]() dzisiaj postanowiłam, że do Mikołaja chcę ważyć 55 kg! ten tydzień miałam tak zabiegany, że praktycznie ćwiczeń żadnych dlatego w przyszłym biorę się ostro do roboty! :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trzymam kciuki zebys miala taki prezencik od Siebie na Mikołaja ![]()
![]() |
![]() |
#220 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
Kochana... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niesamowite osiagniecie ![]() ![]() Buziaki ![]()
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Orina28 dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- no a juz napewno wygladac lepiej do 17grudnia...juz nie moge sie doczekac minki meza jak wroci z niebycia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Oj Kochana, mąż na pewno będzie szczęśliwy jak Cię zobaczy i to jeszcze lepiej wyglądającą
![]() ![]()
![]() |
#223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do twojego problemu to powiem ci moją historię. Jakiś czas temu (ponad pół roku temu) zaczełam ie znowu odchudzac i postanowiłam sobie pomoc Lineą. Nie wiem czy to była jej przyczyna, ale po tygopdniu brania tabletek przestałam chodzic do ubikacji. Odstawiłam ją i dopiero po 0 dniach wszystko wrociło do normy. To było straszne 18 dni w moim zyciu.... może tabletki tobie nie służą tak jak mi? No dziewczynki - bacik poproszę! Wczoraj zjadłam pół rogala z białym makiem - z poznania jestem. ![]() Dziś ważyłam się też poraz pierwszy. Wydawało mi się że zanim zaczełam sie odchudac mam ponad 70 kg, a dziś było 69,5. Więc jako startową wagę przyjmę 69,5... załuje, że na początku odchudzania nie zważyłam się, bo teraz wiedziałabym dokładnie ile spadło i moja motywacja byłaby większa.... no ale trudno ![]() Następne ważenie za tydzień w sobotę ![]() Dzisiejsze menu: śniadanie: 1 parówka i 2 plasterki pasztetu pieczonego z pomidorem (wróciłam na weekend do domu rodzinnego i z moją mamą sie inaczej nie da) II śniadanie - pomarańcza Obiad: pół makreli wędzonej i 2 kromki chleba pełnoziarnistego Podwieczorek: Pomidor w śmietanie Kolacja - brak pomysłów.... M usze jeszcze obliczyc ile to już kalorii, aby wiedziec na co moge sobie pozwolic.... NO i dziś ruszam z ruszaniem się.... eh... jak ja nie lubie cwiczyc.... AAAAAAA....... miałyśmy coś o sobie powiedziec... No to tak.... Kasia z Poznania, studentka III roku socjologii i II roku doradztwa zawodowego i personalnego (oba dzienne) więc w zyciu mam naprawde mało czasu nawet na odchudzanie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
...oj, coś widzę że jestem tutaj najstarsza chyba ...bo aż 28 wiosen ...
![]()
![]() |
#225 |
Przyczajenie
|
Chciałbym się także dołączyć jednak brak mi motywacji. Dlaczego odchudzanie musi byc takie trudne? Nie mogę znaleźć chęci aby to zmienić a powinnam schudnąć też ponad 10kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
..to dobrze trafiłaś Giuliette w takim razie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Orina28 Czas edycji: 2011-11-11 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
czasem wolałabym ,żeby powiedział, że faktycznie mogłabym trochę schudnąć ![]() ![]() ![]() ale i tak mysle ze jak przyjedzie to dostane buziaka za to że coś robiłam dla siebie, żeby lepiej się czuć ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#228 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do facetów..... ![]() ![]() ![]() Moje marzenie to 50 kg, "przy mocniejszej budowie" , i wtedy będę się czuła super. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#229 |
Przyczajenie
|
Właśnie też myślę, że te moje problemy mogą być spowodowane braniem tabletek
![]() Muszę się wam pochwalić ważyłam się dzisiaj rano i już 1,5 kg mniej. Cieszę się z tego bardzo, oby tak dalej ![]() Dziewczyny !! wierzę, że nam się uda ![]() Za chwilę idę zjeść obiad. Dzisiaj jem makaron z dużą ilością warzyw, a później ide na godzinny spacer z psiakiem ![]() Pozdrawiam!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
...jak pięknie, kolejny postęp!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kochane chyba nasze marzenia zaczynają się powoli spełaniać...achchchchch.. .... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#231 | |
Raczkowanie
|
Orina28 też nie chce być wieszakiem bo ich w szafie mam juz na tyle
![]() ![]() A co do facetów to wiem ,że tak jest, to po prostu faceci i tyle ![]() ![]() ![]() ![]() no a co do Mojego Kochania to jestem pewna ,że mimo że nie narzeka będzie zadowolony ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widzę, że zaczęły się sypać super wiadomości...ale mamy tempo ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#232 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
napisz coś więcej o sobie... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
basienka1188...cieszę się że myślimy podobnie
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Orina28 Czas edycji: 2011-11-11 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Raczkowanie
|
śmietana ma mnóstwo kalorii!
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
ale się dzisiaj rozleniwiłam.....taki mi się fajnie tu siedzi i czyta co piszecie
![]() ![]() opowiem wam co mnie przed sekundą rozbawiło...Moj malutki podszedł do mnie i daje mi wafelka....ja na to ze nie chce....a dlaczego????bo chce wygladac ladnie...a to mamo bedziesz taaaaakaaa(szeroko rozlozyl raczki) no oby nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
GIK ![]() Edytowane przez basienka1188 Czas edycji: 2011-11-11 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
A ja właśnie wcinam jabłuszko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
..też idę po kawę , ale ja z mlekiem... ![]()
![]() |
![]() |
#239 | |
Raczkowanie
|
tak myślę mi też by się sprzydało zmienić coś oprucz wagii ale zawsze przekladam to na pozniej jak juz bede szczupła
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
...a ja nie mogę się doczekać kiedy będę mogła założyć swoje ciuchy w rozm 34/36 (tzn. to większe 34
![]() ![]() Ja też czekam na metamorfozę gdy schudnę przynajmniej do 55 kg ![]() A tak na teraz...to maluję sobie właśnie paznokcie na czerwono ![]() Ps. a jedno z moich marzeń..to ubrać się w taki zestaw: wysokie szpile, jeansy ciemne - rurki, kobieca bluzeczka, żakiet kobiecy /dopasowany, i kobiece kolorowe dodatki ![]() Osobiście mam bardzo "kobiecy"styl a nawet staromodny ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Orina28 Czas edycji: 2011-11-11 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.