|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
![]() Niee, nie oglądałam tego filmu, ale powiedz może o czym jest to sobie wygoogluje ![]()
#932 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Co tam słychać? |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W Nowym Jorku giną ludzie. Dopóki są to bezdomni, policja działa dosyć opieszale, gdy jednak ofiarą szaleńca padają tak zwani praworządni obywatele, wybucha panika. Morderca pozostaje nieuchwytny. W tej sytuacji może pomóc tylko jeden człowiek, Lincoln Rhyme - błyskotliwy kryminalistyk, znany czytelnikom z powieści „Tańczący Trumniarz”. Sparaliżowany Rhyme wraz z detektyw Amelią Sachs podejmują śledztwo. Zabójca prowadzi z nimi swoistą grę, podrzucając informacje, które mają wskazać miejsce ukrycia następnej ofiary. Rozpoczyna się wyścig z czasem, a jego stawką jest ludzkie życie. „Kolekcjoner Kości” to pełna napięcia i grozy bestsellerowa powieść Jeffery′ego Deavera, na której oparto scenariusz znakomitego thrillera pod tym samym tytułem. To saga ![]() Cześć ![]() A dziękuję dobrze ![]() Wyspałam się za wszystkie czasy a teraz leniuchuję sobie ![]() A co u Ciebie słychać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30445955]To na podstawie książki
![]() W Nowym Jorku giną ludzie. Dopóki są to bezdomni, policja działa dosyć opieszale, gdy jednak ofiarą szaleńca padają tak zwani praworządni obywatele, wybucha panika. Morderca pozostaje nieuchwytny. W tej sytuacji może pomóc tylko jeden człowiek, Lincoln Rhyme - błyskotliwy kryminalistyk, znany czytelnikom z powieści „Tańczący Trumniarz”. Sparaliżowany Rhyme wraz z detektyw Amelią Sachs podejmują śledztwo. Zabójca prowadzi z nimi swoistą grę, podrzucając informacje, które mają wskazać miejsce ukrycia następnej ofiary. Rozpoczyna się wyścig z czasem, a jego stawką jest ludzkie życie. „Kolekcjoner Kości” to pełna napięcia i grozy bestsellerowa powieść Jeffery′ego Deavera, na której oparto scenariusz znakomitego thrillera pod tym samym tytułem. To saga ![]() Cześć ![]() A dziękuję dobrze ![]() Wyspałam się za wszystkie czasy a teraz leniuchuję sobie ![]() A co u Ciebie słychać?[/QUOTE] Ja nie wyspałam się za bardzo bo miałam jakieś koszmary ![]() a teraz bede malowała sobie paznokcie ![]() Jutro wybieram się do rossmanna bo mi sie dużo rzeczy pokończylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30445955]To na podstawie książki
![]() W Nowym Jorku giną ludzie. Dopóki są to bezdomni, policja działa dosyć opieszale, gdy jednak ofiarą szaleńca padają tak zwani praworządni obywatele, wybucha panika. Morderca pozostaje nieuchwytny. W tej sytuacji może pomóc tylko jeden człowiek, Lincoln Rhyme - błyskotliwy kryminalistyk, znany czytelnikom z powieści „Tańczący Trumniarz”. Sparaliżowany Rhyme wraz z detektyw Amelią Sachs podejmują śledztwo. Zabójca prowadzi z nimi swoistą grę, podrzucając informacje, które mają wskazać miejsce ukrycia następnej ofiary. Rozpoczyna się wyścig z czasem, a jego stawką jest ludzkie życie. „Kolekcjoner Kości” to pełna napięcia i grozy bestsellerowa powieść Jeffery′ego Deavera, na której oparto scenariusz znakomitego thrillera pod tym samym tytułem. To saga ![]() Cześć ![]() A dziękuję dobrze ![]() Wyspałam się za wszystkie czasy a teraz leniuchuję sobie ![]() A co u Ciebie słychać?[/QUOTE] Kuurde, zaraz idzie film na download, opis świetny ![]() ![]()
#936 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Lubię rossmann, ale denerwują mnie ochroniarze. Patrzą się na Ciebie jak na złodzieja. Podchodzę do stoiska i chcę coś wybrać to gapi się na Ciebie ochroniarz i patrzy na ręce. To denerwujące. Np. podpaski czy płyny do higieny intymnej kupuję w drogerii Natura. Tam nie patrzą się na Ciebie jak na złodzieja i można sobie spokojnie wszystko obejrzeć i wybrać odpowiedni płyn. A w rossmannie to krępujące jak wybierasz sobie podpaski czy płyny do higeny intymnej a facet się gapi ![]() ![]() Wtedy mam ochotę się go spytać czy zamierza tak stać i się gapić na mnie. Nie ma za co ![]() Mam ten film na płycie. Jest świetny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30447749]Na jaki kolor malujesz? Ja dzisiaj też zamierzać pomalować paznokcie, ale zastanawiam się na jaki kolor
![]() Lubię rossmann, ale denerwują mnie ochroniarze. Patrzą się na Ciebie jak na złodzieja. Podchodzę do stoiska i chcę coś wybrać to gapi się na Ciebie ochroniarz i patrzy na ręce. To denerwujące. Np. podpaski czy płyny do higieny intymnej kupuję w drogerii Natura. Tam nie patrzą się na Ciebie jak na złodzieja i można sobie spokojnie wszystko obejrzeć i wybrać odpowiedni płyn. A w rossmannie to krępujące jak wybierasz sobie podpaski czy płyny do higeny intymnej a facet się gapi ![]() ![]() Wtedy mam ochotę się go spytać czy zamierza tak stać i się gapić na mnie. [/QUOTE] Dokładnie tak samo uważam. Pamiętam jak jechałam na wakacje i poszłam pare dni wcześniej, zeby kupić sobie kremy do opalania, po opalaniu i inne. I stanęłam na przeciwko stoiska, a koleś centralnie się na mnie gapi chciałam wziąść i poczytać ale po prostu sie nie dało. To jest tak irytujące, że masakra ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#938 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dokładnie ceny w rossmannie są kosmiczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30448002]Ja zazwyczaj też już to olewam, ale jak kupuję płyn do higieny intymnej to idę do drogerii Natura. Chodzi o komfort. Nikt się nam mnie nie patrzy i nie patrzy jak na potencjalnego złodzieja. Ale w rossmannie też od czasu do czasu coś kupię.
Dokładnie ceny w rossmannie są kosmiczne ![]() No masakra, a jeszcze jak za tobą chodzą to już przesada... A paznokcie może pomaluje na ciemny róż albo czerwony ![]() Dzisiaj wysłałam tatę po farbę do włosów, ciekawe jaki odcień blondu mi kupi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja mam zamiar pomalować na czerwony ![]() Ostatnio właśnie kupiłam ten lakier. Tatę? a napisałaś chociaż jaką farbę i numer tej farby albo odcień, kolor? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Rozeznanie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30447749]Na jaki kolor malujesz? Ja dzisiaj też zamierzać pomalować paznokcie, ale zastanawiam się na jaki kolor
![]() Lubię rossmann, ale denerwują mnie ochroniarze. Patrzą się na Ciebie jak na złodzieja. Podchodzę do stoiska i chcę coś wybrać to gapi się na Ciebie ochroniarz i patrzy na ręce. To denerwujące. Np. podpaski czy płyny do higieny intymnej kupuję w drogerii Natura. Tam nie patrzą się na Ciebie jak na złodzieja i można sobie spokojnie wszystko obejrzeć i wybrać odpowiedni płyn. A w rossmannie to krępujące jak wybierasz sobie podpaski czy płyny do higeny intymnej a facet się gapi ![]() ![]() Wtedy mam ochotę się go spytać czy zamierza tak stać i się gapić na mnie. [/QUOTE] nienawidzę tego ! ![]() tym tylko sobie klientów zrażają... no bez przesady... ochrona ochroną ale mogliby to przynajmniej jakoś dyskretnie robić ![]() przecież mają czujniki chyba to nikt nic nie wyniesie ![]()
#942 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30448639]Tak i te ich słynne chodzenie za Tobą jak cień i zaglądanie do koszyka. Jak za długo np. oglądasz szampon to już się patrzą jakbyś chciała go ukraść. Mogą , przecież obserwować ale dyskretnie. Po to mają, przecież lustra wiszące nad sufitem. Zapomniałam dodać jeszcze ich słynne machanie kluczami. Idą koło Ciebie i brzęczą nimi
![]() Ja mam zamiar pomalować na czerwony ![]() Ostatnio właśnie kupiłam ten lakier. Tatę? a napisałaś chociaż jaką farbę i numer tej farby albo odcień, kolor? ![]() Nie, zdaje się na jego gust ![]() ![]() Dokładnie, szczególnie, że mają kamery przecież. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Swoim zachowanie zrażają klientów. Kilka razy już słyszałam jak byłam w rossmannie jak kobiety mówią, że mają już tego dosyć. I wychodziły ze sklepu. Prawda jest taka , że jak jestem w sklepie to chcę mieć ten komfort psychiczny do zakupu. Muszę pomyśleć, wybrać odpowiedni a oni gapią się intensywnie na Ciebie. Albo stoją obok i patrzą się na Twoje ręce co bierzesz i czy odłożyłaś to ![]() Cytat:
![]() Może Ci wybierze dobrą farbę. Pochwal się później jaką Ci tata kupił. Właśnie mają kamery, czujniki, lustra nad sufitem ![]() Albo nie wiem czy zauważyłyście szczególnie latem stoisz i oglądasz coś na półce a oni Cię lustrują wzrokiem. W co ubrana jesteś, gapią się na Ciebie jeszcze bardziej natarczywie. Nie cierpię tego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Patrycja, a widzisz, ja ostatnio byłam w Naturze i wydałam 30 złotych za nic- kupiłam maszynki, antyperspirant i lakier. Nic więcej. Ceny w Naturze są tak ogromne, że patrzyłam na rachunek i myślałam że jestem ślepa, ostatni raz tam poszłam. Wolę te rossmany ale w galerii na drugim osiedlu, wolę jechać dalej, ale właśnie mieć komfort, że nikt nie patrzy na mnie co kupuję i co mam w rękach... irytujące
#945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W mojej mieścinie nie ma niestety Natury, tylko rossmann i te pojedyncze drogerie. Więc ciężko jest mi dostać lakiery z essence albo inglota czy jakichś większych firm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
cześć Wam
![]() o czym plotkujecie? ![]()
![]() |
#947 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Dokładnie to wkurzające, irytujące ![]() Cytat:
![]() Ja lekiery z essence lub inglota dostaję w takim małym sklepiku. Nigdy nie ma kolejek, obsługa symaptyczna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Rozmawiamy o ochroniarzach z rossmanna ![]() Sylwia obiecałam Ci i Anicie zdjęcie butów na ślub ![]() Co z 89 zł zeszły do 29,99 ![]() Zdjęcia mi słabe wyszły, kolor butów jest taki jak sukienka. ( Nie moja. Znalazłam na necie by pokazać wam kolor) Oto one: Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-11-11 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30449224]Cześć
![]() Rozmawiamy o ochroniarzach z rossmanna ![]() Sylwia obiecałam Ci i Anicie zdjęcie butów na ślub ![]() Co z 89 zł zeszły do 29,99 ![]() Zdjęcia mi słabe wyszły, kolor butów jest taki jak sukienka. ( Nie moja. Znalazłam na necie by pokazać wam kolor) Oto one:[/QUOTE] nie lubię ochroniarzy w rossmannach ![]() ejjj ! ładne, ale ja bym w nich nie potańczyła - nie wytrzymałabym na takim obcasie ![]()
![]() |
#950 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziękuję mi też się podobają ![]() Ja też nie wytrzymam w nich całą noc , więc biorę balerinki ( zamierzam odpowiednie kupić ) . Schowam je do brata samochodu i gdy nie dam już rady w tych to założę baleriny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30449380]Ja też ich nie lubię
![]() Dziękuję mi też się podobają ![]() Ja też nie wytrzymam w nich całą noc , więc biorę balerinki ( zamierzam odpowiednie kupić ) . Schowam je do brata samochodu i gdy nie dam już rady w tych to założę baleriny ![]() tylko pochodź w nich skoro kupujesz nowe żeby potem Ci jakiejś niespodzianki nie zrobiły ![]()
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
hej
a o tym i o tamtym [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30449178]Ja w Naturze kupuję tylko pomadkę ochronną z Nivea lub My secret i płyn do higieny intymnej. Wiem,że ceny są ogromne ale wolę kupić tutaj płyn do higieny intymnej, niż w rossmannie i widzieć, że ochroniarz się na mnie gapi. To krępujące. Dokładnie to wkurzające, irytujące ![]() U mnie jest kilka rossmannów, są chyba dwie lub trzy drogerie Natury . Natura też jest droga razem z rossmannem mogą sobie podać rękę ![]() Ja lekiery z essence lub inglota dostaję w takim małym sklepiku. Nigdy nie ma kolejek, obsługa symaptyczna ![]() zgadzam sie co do slowa [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30449224]Cześć ![]() Rozmawiamy o ochroniarzach z rossmanna ![]() Sylwia obiecałam Ci i Anicie zdjęcie butów na ślub ![]() Co z 89 zł zeszły do 29,99 ![]() Zdjęcia mi słabe wyszły, kolor butów jest taki jak sukienka. ( Nie moja. Znalazłam na necie by pokazać wam kolor) Oto one:[/QUOTE] ![]() czuje okres w powietrzu, psm zjechal mnie totalnie, siedze po ciemku w pokoju, leze w lozku w niezlej pozycji i stanie, jakbym zaraz miala wojne rozpetac... wiec wracam do anime i nie odzywam sie dzis do nikogo...
![]() |
#954 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pamiętam jak rok temu kupiłam świetne balerinki. Ubrałam je na mecz żużlowy. Wszystko fajnie ale po dwóch godzinach miałam tak stopy obtarte ![]() Myślałam, że nie dojdę do domu (chodzimy z rodzicami na pieszo, nie ma co jechać samochodem bo wszystko zamknięte w dniu meczu i albo nie ma gdzie postawić albo robią się korki) To było straszne, później chodziłam z plastrami na nogach przez tydzień. To była nauczka. Moja mama mi mówiła nie ubieraj ich bo musisz rozchodzić buty, ale Ja chciałam, nie posłuchałam i dostałam nauczkę ![]() Pamiętam, że jak doszłam na podwórko to moi sąsiedzi przyjechali ( młodzi) i do mnie z pytaniem "Patrycja co Ci się stało? Czemu kulejesz? " ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja za tydzień mam dostać @. Powoli mnie zaczyna już brzuch pobolewać. Współczuję ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
nie dziwie sie, piekne sa
dzieki, to prawda, troche odpoczynku mi sie przyda :<
#956 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#957 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Odpoczywaj sobie , na pewno się lepiej później poczujesz. Dziewczyny przypomniało mi się. Dwa miesiące chyba temy pisałam wam o kapciach żaby co kupiłam w lumpeksie. Były z metką. Nowiteńkie i chyba dałam za nie 2 albo 4 zł. Nie pamiętam już. To moje kapcie na zimę , właśnie je mam na sobie ![]() ![]() Oto one: |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
jaaaaaaakie urocze !
![]() ja miałam takie futrzasne zajączki ![]()
![]() |
#959 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30450572]Uwielbiam te kapcie
![]() Są w dotyku milusie, cieplutkie i wygodne ![]() zajączki? ![]() masz zdjęcie? ![]() Fajne są takie kapcie ![]() urocze! a ja w ogóle żaby uwielbiam ![]() mam na swoim laptopie ![]() ![]() a ja sobie będę pazurki robiła ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.