¦wiêto Niepodleg³o¶ci-Marsz Niepodleg³o¶ci - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-11-11, 14:40   #1
TmargoT
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 25 334
Question

¦wiêto Niepodleg³o¶ci-Marsz Niepodleg³o¶ci

Ale o co chodzi ?

Przeciwko czemu jest marsz niepodle³o¶ci jest?
Dlaczego ludzie walcz± z policj±?
Czy my Polacy nie potrafimy ¿yc bez przepychanek,walki,wandal izmu?
Czy kto¶ mo¿e mi wyt³umaczyæ?
TmargoT jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-11, 15:12   #2
miss venflon
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 607
Dot.: ¦wiêto Niepodleg³o¶ci-Marsz Niepod³eg³o¶ci

Cytat:
Napisane przez TmargoT Poka¿ wiadomo¶æ
Ale o co chodzi ?

z policj± walcz± kibolskie bojówki nie ludzie
Stary 2011-11-11, 15:19   #3
Carame
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 581

Marsz nie jest przeciwko niczemu. Marsz jest po to, aby zamanifestowaæ patriotyzm, przywi±zanie do Polski.
Walka z policj± wywi±za³a siê, poniewa¿ policja zablokowa³a LEGALNY marsz tylko dlatego, ¿e kilkaset lewaków sta³a kilkana¶cie metrów dalej - to oni powinni zostaæ "rozgonieni", poniewa¿ oni chcieli blokowaæ Marsz Niepodleg³o¶ci, przy wspó³pracy z ANTIF¡ - równie¿ niemieck±, która prowokowa³a uczestników Marszu Niepodleg³o¶ci.

Edytowane przez Carame
Czas edycji: 2011-11-11 o 15:20
Carame jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-11, 15:20   #4
201604181004
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 47 595

A wed³ug mnie bojówki i antymanifestacje s± dobre, to znaczy ¿e przynajmniej dzieñ wywo³uje emocje. Gorzej gdyby przechodzi³ bez echa, szkoda tylko ¿e czêsto emocje skrajne ale to dobrze ¿e ka¿dy obchodzi go na swój sposób. Nie nale¿ê do ¿adnej z grup, niestety na marszu nie by³am. Podoba mi siê ¿e w naukach jazdy jakie dzisiaj mija³am by³y flagi umieszczone na samochodach, to mi³y gest.
201604181004 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-11, 15:23   #5
miss venflon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carame Poka¿ wiadomo¶æ
Marsz nie jest przeciwko niczemu. Marsz jest po to, aby zamanifestowaæ patriotyzm, przywi±zanie do Polski.
Walka z policj± wywi±za³a siê, poniewa¿ policja zablokowa³a LEGALNY marsz tylko dlatego, ¿e kilkaset lewaków sta³a kilkana¶cie metrów dalej - to oni powinni zostaæ "rozgonieni", poniewa¿ oni chcieli blokowaæ Marsz Niepodleg³o¶ci, przy wspó³pracy z ANTIF¡ - równie¿ niemieck±, która prowokowa³a uczestników Marszu Niepodleg³o¶ci.
jaki marsz niepodleg³o¶ci kochana-atakuj±ce kibolskie bojówki-stado "patriotów" stadionowych w bejsbolówkach z racami
Stary 2011-11-11, 15:26   #6
ewka1987
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 681

Cytat:
niestety ale mlodziez wszechpolska i panowie z lysymi glowami najmniej kojarz± mi siê z patriotami. co najwy¿ej z "prawdziwymi polakami" dla których has³em przewodnim jest Polska dla Polaków.
ewka1987 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-11, 15:28   #7
MalinowaMamba
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 063

http://11listopada.org/ Radzê poczytaæ o co chodzi, a nie s³uchaæ mass mediów.
MalinowaMamba jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-11-11, 15:49   #8
TmargoT
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 25 334

Cytat:
Napisane przez MalinowaMamba Poka¿ wiadomo¶æ
http://11listopada.org/ Radzê poczytaæ o co chodzi, a nie s³uchaæ mass mediów.
widze co jest,a nie co mia³o byæ

szkoda,¿e zamiast swiêta mamy przepychanki
TmargoT jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-11, 15:51   #9
miss venflon
Zakorzenienie

Cytat:
widze co jest,a nie co mia³o byæ

szkoda,¿e zamiast swiêta mamy przepychanki
no by³a legalna Kolorowa Niepodleg³a - jak widaæ pokojowa
i Marsz Niepodleg³o¶ci z kibolami na czele
Stary 2011-11-11, 15:54   #10
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 085

A ja radzê poczytaæ o co chodzi, tak¿e z drugiej strony i wyrobiæ sobie w³asn± opiniê, a nie powtarzaæ brednie które siê gdzie¶ zas³ysza³o.
http://marszniepodleglosci.pl/
kiedy chcê grzeszyæ to grzeszê
krowa_bez_mleka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-11, 16:57   #11
Ineczka33
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 067

Wiem jedno, ¿e kiedy mój m±¿ pojecha³ dzi¶ z dzieæmi na obchody ¦wiêta Niepodleg³o¶ci na Nowy ¦wiat, m. in dzieci bardzo chcia³y obejrzeæ przemarsz wojsk, wróci³ po godzinie, bo rozpêta³a siê wojna skretynia³ych ''patriotów''...

Normalni obywatele musieli uciekaæ, bo ³yse byd³o w kapturach szukaj±ce zadymy mia³o ochotê powyrywaæ p³yty chodnikowe i naparzaæ nimi w Policjê.
Jestem w¶ciek³a, bo normalni ludzie, chc±cy cieszyæ z dzisiejszego dnia musz± ustêpowaæ jakim¶ prymitywom w imiê ich dziwnie pojêtej dumie narodowej, która objawia siê paleniem samochodów i szukaniem zadymy.

Mam nadziejê, ¿e za rok ¿adna z organizacji nie dostanie zgody na wyra¿anie swoich pogl±dów w postaci manifestacji, bo w ten dzieñ to niczemu dobremu nie s³u¿y, a normalny cz³owiek bêdzie móg³ wyj¶æ na spacer z dzieæmi i adekwatnie do wieku dziecka czego¶ o tej niepodleg³o¶ci je nauczyæ.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-11, 18:42   #12
Carame
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 581

Cytat:
Napisane przez Ineczka33 Poka¿ wiadomo¶æ
Wiem jedno, ¿e kiedy mój m±¿ pojecha³ dzi¶ z dzieæmi na obchody ¦wiêta Niepodleg³o¶ci na Nowy ¦wiat, m. in dzieci bardzo chcia³y obejrzeæ przemarsz wojsk, wróci³ po godzinie, bo rozpêta³a siê wojna skretynia³ych ''patriotów''...

Normalni obywatele musieli uciekaæ, bo ³yse byd³o w kapturach szukaj±ce zadymy mia³o ochotê powyrywaæ p³yty chodnikowe i naparzaæ nimi w Policjê.
Jestem w¶ciek³a, bo normalni ludzie, chc±cy cieszyæ z dzisiejszego dnia musz± ustêpowaæ jakim¶ prymitywom w imiê ich dziwnie pojêtej dumie narodowej, która objawia siê paleniem samochodów i szukaniem zadymy.

Mam nadziejê, ¿e za rok ¿adna z organizacji nie dostanie zgody na wyra¿anie swoich pogl±dów w postaci manifestacji, bo w ten dzieñ to niczemu dobremu nie s³u¿y, a normalny cz³owiek bêdzie móg³ wyj¶æ na spacer z dzieæmi i adekwatnie do wieku dziecka czego¶ o tej niepodleg³o¶ci je nauczyæ.
Przecie¿ na Nowym ¦wiecie, w czasie przemarszu wojsk i innych oficjalnych obchodów ¶wiêta ta "wojna" toczy³a siê pomiêdzy lewakami - ANTIF¡, a policj±!! Patrioci, prawicowcy nie mieli z tym nic wspólnego!

A tu jeszcze krótkie nagranie:
http://www.youtube.com/watch?v=BHTrAcSHdsU
Carame jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-11, 18:43   #13
201607061212
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 674

Ca³y dzieñ ogl±dam tv i nie wiem nawet jak reagowaæ na to co siê dzieje ! Ostatnio coraz wiêcej ró¿nych zamieszek u nas O co im chodzi ? Po co robi± t± rozróbê ? Widzê, ¿e ci kibole, dresy etc czuj± siê bezpañscy i uwa¿aj±, ¿e wszystko im wolno. Mia³o byæ dzisiaj inaczej, ale wywêszyli okazjê, ¿eby daæ wyraz swojej g³upoty Niech kto¶ co¶ w koñcu z tym zrobi, bo coraz niebezpieczniej siê robi
201607061212 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-11, 18:52   #14
Ineczka33
Wtajemniczenie

Cytat:
Przecie¿ na Nowym ¦wiecie, w czasie przemarszu wojsk i innych oficjalnych obchodów ¶wiêta ta "wojna" toczy³a siê pomiêdzy lewakami - ANTIF¡, a policj±!! Patrioci, prawicowcy nie mieli z tym nic wspólnego!

Nowy ¦wiat by³ ju¿ zamkniêty, bo trwa³y ju¿ pierwsze rozróby i ''przemarsz wojska'' zosta³ skierowany gdzie indziej.

Przyznasz, ¿e potem by³o ju¿ tylko gorzej. Jak widzê takie byd³o nios±ce polsk± flagê i s³yszê be³kot, ¿e to s± polscy patrioci, to...

Ogólnie wyra¿am sprzeciw przeciwko wszelkim ¶rodowiskom, które robi± w ten dzieñ zadymê, uniemo¿liwiaj±c normalnym ludziom wyj¶cie z rodzin± w miejsce obchodów.

Widzia³e¶ tych przera¿onych ludzi uciekaj±cych stamt±d w pop³ochu? Ludzi z dzieæmi? Czy tak powinien wygl±daæ Dzieñ Niepodleg³o¶ci? Przecie¿ to jaki¶ koszmar.

Edytowane przez Ineczka33
Czas edycji: 2011-11-11 o 18:54
Ineczka33 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-11, 18:56   #15
WhiteCherry
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 328

nie czajê o co chodzi tym dresom. chyba za ma³o im meczów i ustawek.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-11, 18:59   #16
Ineczka33
Wtajemniczenie

Dziwne, ¿e dresy i kibole przy³±czaj± siê tylko do pochodów ¶rodowisk narodowo¶ciowych i tylko pod ich szyldem robi± zadymê.
A to czego im za ma³o, to ¶wiadomo¶ci nieuniknionych konsekwencji takiego zachowania.
Stary 2011-11-11, 19:10   #17
magrat16
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 770

Cytat:
Napisane przez Ineczka33 Poka¿ wiadomo¶æ

Dok³adnie. W Stanach w Dzieñ Niepodleg³o¶ci rodziny robi± sobie pikniki, ¶wiêtuj±. U nas mog³oby byæ podobnie. Ale oczywi¶cie jak zwykle byd³o nie potrafi siê zachowaæ i robi zadymê.
Cytat:
Napisane przez carame

Przepraszam bardzo, ale je¿eli zamaskowany dres atakuje bez powodu policjanta na s³u¿bie, to ja mam gdzie¶ czy on jest z lewicy/prawicy czy innych ugrupowañ. Nó¿ siê w kieszeni otwiera na widok le¿±cego policjanta i próbuj±cego go kopn±æ glanem w g³owê chuligana.
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61)

03.10.2015
magrat16 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-11, 19:12   #18
Stace
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 040

Ju¿ to pisa³am w innym w±tku
Moja mama mówi³a, ¿e dawno nie by³o ¿adnej wojny, to ch³opaki id± siê pobawiæ bo nudno .

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-11, 19:14   #19
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stace Poka¿ wiadomo¶æ
Ju¿ to pisa³am w innym w±tku
Moja mama mówi³a, ¿e dawno nie by³o ¿adnej wojny, to ch³opaki id± siê pobawiæ bo nudno .
zawsze mo¿na ich wys³aæ do Afganistanu ;-)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-11, 19:52   #20
blair witch
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 533

Cytat:
Ale o co chodzi ?

Marsz jest sam w sobie, a nie przeciwko czemukolwiek "Kontrmanifestacja" kolorowych w barwach czerwieni natomiast jest przeciwko takim marszom, widaæ ich niepodleg³o¶æ nie cieszy... A szkoda.

Za to z tej strony chcia³am bardzo, ale to bardzo, podziêkowaæ naszym s±siadom zza Odry, ¿e zdecydowali siê na przys³anie w nasze skromne progi pokojowo nastawionych obywateli, maj±cych za zadanie walczyæ z nazistami w naszym kraju. Zaprawdê to historyczne wydarzenie - niemcy walcz±cy przeciwko nazizmowi w Polsce - powinno byæ samo w sobie okre¶lone ¶wiêtem narodowym. I to jak piêknie byli ubrani i jakie mieli ³adne maski, ³adne pa³ki, ³adne ³yse ³by, i ³adnie faki ze ¶rodkowych palców, i jak ³adnie pokazali naszym policjantom, gdzie ich miejsce, skoro niemieccy panowie postanowili odwiedziæ tê psi± budê, jak± jest dla nich Polska. Heil!

Stary 2011-11-11, 20:12   #21
All That Jazz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 011

Cytat:
Cytat:

Wybacz, ale by³am dzisiaj przy samym placu konstytucji od godziny 12. Cholerne prawicowe byd³o chla³o wódê z gwinta, przynios³o ze sob± pa³y, kominiarki i petardy, zaczepia³o przechodniów. Antify jeszcze w ogóle tam nie by³o (przynajmniej po tej stronie placu, po której ja by³am), kiedy zaczêli atakowaæ policjantów i siebie nawzajem. Odprowadza³am kole¿ankê, dos³ownie 300 metrów mia³y¶my do przej¶cia, kiedy musia³y¶my zacz±æ uciekaæ przed byd³em galopuj±cym w stronê marszu kolorowych - gdyby nie to, ¿e mieszkam bardzo blisko i schroni³y¶my siê w jednej z bram, by³oby wyj±tkowo nieciekawie, prawie nas stratowali. Dla mnie jedne i drugie bojówki to takie samo nic nie warte byd³o, a zwalanie przez jednych na drugich odpowiedzialno¶ci jest ¿a³osne, bo oni przyszli przygotowani na rozróbê. I tak jest co roku, miejmy nadziejê ¿e im tego wreszcie zaka¿± i bêdzie mo¿na ich za rok legalnie wystrzelaæ, jak znowu siê zachce manifestowaæ niepodleg³o¶æ za pomoc± dewastacji.
All That Jazz jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-11, 20:20   #22
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 955

Mnie natomiast niesamowicie dziwi ogólnopolskie zaskoczenie t± ca³± sytuacj± - z ca³ym szacunkiem, ale niespecjalnie ¶ledz±c wydarzenia w tym temacie od prze³omu sierpnia i wrze¶nia mniej-wiêcej doskonale widzia³am, ¿e tak to dzisiaj bêdzie wygl±daæ Rozumiem, ¿e nie mia³ o tym pojêcia szary obywatel, natomiast media, policja, w³adze?

Chyba, ¿e to by³o przygotowanie gruntu pod zapowiedzian± dzisiaj przez mi³o¶ciwie nam panuj±cego ustawê, która dla mnie zalatuje furtk± do ograniczenia pewnych wolno¶ci

Jak to kto¶ dzisiaj z mojego otoczenia ³adnie powiedzia³ - niektórzy to by siê tam mogli spokojnie nawzajem powybijaæ, byle w jako-takiej izolacji od spo³eczeñstwa. Natomiast dwie rzeczy z dzi¶ s± warte zapamiêtania, jedna z lewa, jedna z prawa:
-oklep, który zgarnê³a grupa rekonstrukcyjna od niemieckiej bojówki bodaj¿e Antify - mój kandydat w konkursie "absurd roku"
-samospalenie (jak zapewne stwierdz± niektórzy) wozu transmisyjnego TVNu Ci, co po nim skakali to zapewne chcieli go ugasiæ
Stary 2011-11-11, 20:24   #23
blair witch
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 533

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie natomiast niesamowicie dziwi ogólnopolskie zaskoczenie t± ca³± sytuacj± - z ca³ym szacunkiem, ale niespecjalnie ¶ledz±c wydarzenia w tym temacie od prze³omu sierpnia i wrze¶nia mniej-wiêcej doskonale widzia³am, ¿e tak to dzisiaj bêdzie wygl±daæ Rozumiem, ¿e nie mia³ o tym pojêcia szary obywatel, natomiast media, policja, w³adze?

Chyba, ¿e to by³o przygotowanie gruntu pod zapowiedzian± dzisiaj przez mi³o¶ciwie nam panuj±cego ustawê, która dla mnie zalatuje furtk± do ograniczenia pewnych wolno¶ci

Jak to kto¶ dzisiaj z mojego otoczenia ³adnie powiedzia³ - niektórzy to by siê tam mogli spokojnie nawzajem powybijaæ, byle w jako-takiej izolacji od spo³eczeñstwa. Natomiast dwie rzeczy z dzi¶ s± warte zapamiêtania, jedna z lewa, jedna z prawa:
-oklep, który zgarnê³a grupa rekonstrukcyjna od niemieckiej bojówki bodaj¿e Antify - mój kandydat w konkursie "absurd roku"
-samospalenie (jak zapewne stwierdz± niektórzy) wozu transmisyjnego TVNu Ci, co po nim skakali to zapewne chcieli go ugasiæ
Pogrubione faktycznie wysz³oby na zdrowie

Musia³a¶ mi siê z tymi Twoimi podpisami przed oczy pchaæ? Kiedy wszystko wyzamykane a mi siê przez te cudowno¶ci tryb ciasteczkowy potwór w³±czy³?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-11, 20:25   #24
kennedy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 401

Zamiast swietowac radosnie, cieszyc sie to sie tluka:O

mam nadzieje ze te smiecie, wandale, odpracuja to co zniszczyli.
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”.
kennedy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-11, 20:26   #25
All That Jazz
Zadomowienie

Cytat:

Wiedzieæ wiedzieli, zw³aszcza ¿e mniejsza czy wiêksza, zadyma z okazji odzyskania niepodleg³o¶ci wywo³ana przez antifê i faszystów, ¿e tak ich w skrócie nazwê, ma miejsce co roku. Natomiast niestety, poniewa¿ mamy nieograniczone wolno¶ci w tej kwestii, mimo ¿e obie te grupy robi± rok w rok solidn± burdê, nie mo¿na im jej zakazaæ. Policji by³o mnóstwo, reagowa³a szybko i moim zdaniem zrobi³a co mog³a, ale dopóki nie bêdzie mo¿na od razu wy³apywaæ zamaskowanych kolesi i im podobnych, albo po prostu zabroniæ ca³ej imprezy, to przecie¿ nikt nie zgromadzi policjantów w liczbie podobnej do demonstrantów - sam marsz niepodleg³o¶ci to 10 tysiêcy osób, nie wiem ile by³o w antifie, tak czy inaczej oprócz nich by³o jeszcze 20 imprez.
Stary 2011-11-11, 20:28   #26
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blair witch Poka¿ wiadomo¶æ
Musia³a¶ mi siê z tymi Twoimi podpisami przed oczy pchaæ? Kiedy wszystko wyzamykane a mi siê przez te cudowno¶ci tryb ciasteczkowy potwór w³±czy³?
o rany, wesz³am na blog ii ... czekoladowe nale¶niki z bananami dalej nie ogl±dam, bo zrobi³am siê g³odna
Stary 2011-11-11, 20:40   #27
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez All That Jazz Poka¿ wiadomo¶æ
Wiedzieæ wiedzieli, zw³aszcza ¿e mniejsza czy wiêksza, zadyma z okazji odzyskania niepodleg³o¶ci wywo³ana przez antifê i faszystów, ¿e tak ich w skrócie nazwê, ma miejsce co roku. Natomiast niestety, poniewa¿ mamy nieograniczone wolno¶ci w tej kwestii, mimo ¿e obie te grupy robi± rok w rok solidn± burdê, nie mo¿na im jej zakazaæ. Policji by³o mnóstwo, reagowa³a szybko i moim zdaniem zrobi³a co mog³a, ale dopóki nie bêdzie mo¿na od razu wy³apywaæ zamaskowanych kolesi i im podobnych, albo po prostu zabroniæ ca³ej imprezy, to przecie¿ nikt nie zgromadzi policjantów w liczbie podobnej do demonstrantów - sam marsz niepodleg³o¶ci to 10 tysiêcy osób, nie wiem ile by³o w antifie, tak czy inaczej oprócz nich by³o jeszcze 20 imprez.
No w³a¶nie niestety wiem Tylko, ¿e tu by³o od pocz±tku wyra¼nie widaæ, ¿e to nie bêdzie typowa mniejsza-wiêksza jak co roku - od kilku miesiêcy pod os³on± milusiej patriotycznej propagandy na zewn±trz (czyli w mediach na przyk³ad) i wygumowania co nieciekawiej brzmi±cych sloganów, organizatorzy marszu masowo werbowali ludzi ze ¶rodowisk kibolskich, ¿eby dobiæ do tych swoich 11 tysiêcy. Z drugiej strony ma to swoje plusy, bo w moim odczuciu strzelili sobie prosto w stopê i jeszcze poprawili w kolano

Jeszcze jedna sprawa - nie wydaje wam siê zaanga¿owanie ludzi zza granicy w takie wydarzenie troszkê... nie teges? Bo z tego co s³ysza³am to byli tacy po obu stronach...

Edytowane przez Fela Von Helvete
Czas edycji: 2011-11-11 o 20:41
Fela Von Helvete jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-11, 20:51   #28
All That Jazz
Zadomowienie

Cytat:
No w³a¶nie niestety wiem Tylko, ¿e tu by³o od pocz±tku wyra¼nie widaæ, ¿e to nie bêdzie typowa mniejsza-wiêksza jak co roku - od kilku miesiêcy pod os³on± milusiej patriotycznej propagandy na zewn±trz (czyli w mediach na przyk³ad) i wygumowania co nieciekawiej brzmi±cych sloganów, organizatorzy marszu masowo werbowali ludzi ze ¶rodowisk kibolskich, ¿eby dobiæ do tych swoich 11 tysiêcy. Z drugiej strony ma to swoje plusy, bo w moim odczuciu strzelili sobie prosto w stopê i jeszcze poprawili w kolano

Jeszcze jedna sprawa - nie wydaje wam siê zaanga¿owanie ludzi zza granicy w takie wydarzenie troszkê... nie teges? Bo z tego co s³ysza³am to byli tacy po obu stronach...
Mnie niesamowicie fascynuje, jak bardzo trzeba mieæ nar±bane, ¿eby przyjechaæ z Niemiec, Serbii czy Chorwacji tylko po to, ¿eby dostaæ gazem, podrzeæ siê i rzuciæ uprzednio wyrwanym z chodnika kamieniem.
Stary 2011-11-11, 21:06   #29
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

W przypadku pewnych ¶rodowisk to prawdopodobnie kwestia hobby
Stary 2011-11-11, 21:07   #30
Ineczka33
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez All That Jazz Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie niesamowicie fascynuje, jak bardzo trzeba mieæ nar±bane, ¿eby przyjechaæ z Niemiec, Serbii czy Chorwacji tylko po to, ¿eby dostaæ gazem, podrzeæ siê i rzuciæ uprzednio wyrwanym z chodnika kamieniem.
To jest tzw. zew krwi, którzy normalni ludzie nie czuj±
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-11-11 21:23:43

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.