|
|
#1921 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
przerażające te filmiki
|
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Leniwy dzien dzis strasznie, do tego jest mgliscie, zimno i pochmurno ![]() Ale jestesm z siebie dumna bo zaatakowalam wczoraj moje szuflady z kolorowka i nawet kilka rzeczy wyrzucilam Wciaz mam kolorowke, ktorej nie uzywam, ale nie potrafie sie z nia rozstac Wrzucialbym na eBay, ale niektore testowalam i nie wiem czy ktokolwiek by to kupil ![]() Dzis dobieram sie do ogromnej polki z pielegnacja i z bielizna
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Simply, ja kolorówkę sprzed dobrych kilku lat wyrzuciłam dopiero przy przeprowadzce także to naturalne, że ciężko się z niektórymi rzecami rozstać
![]() co do filmików to oglądam od rana i nie mogę przestać. niektórzy ludzie są naprawdę...... wyjątkowi (nie wiem jak to określić )
|
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Simply ja ostatnio też robiłam porządki, co trochę coś wyrzucam.
![]() W ogóle teraz śmiesznie, bo wymieniam wszystkie kosmetyki ![]() I w kosmetyczce mam praktycznie same nowe -kupione od początku października ![]() A już na allegro to już chyba muszę blokadę sobie założyć ![]() I nie mogę się zdecydować na prezenty
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
zwiesiu co kupiłaś?
ja mam mega potrzebę wydania kasy na jakieś kosmetyki, ale chyba wszytsko już mam i nie wiem co sobie kupić. z kolei ostatnio tak mi się nie chce nic nakładać na siebie i niesamowicie się zaniedbałam, aż mi głupio nawet jeszcze nie zaczełam używać tych próbek 3 kroków clinique
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-11-11 o 16:07 |
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No jak dla mnie bardzo dużo ![]() Od końca września: *płyn złuszczający clinique 200ml z miniaturkami 15ml ddml i żelu do mycia *superdefense spf 25 7ml *kosmetyczkę *cienie do powiek *3 pędzelki *jakiś tani podkład z rossmanna *lżejszy krem do rąk (mam neutrogenę a chciałam i coś jeszcze) *krem nawilżający do buzi *maseczkę z minerałów *lakier do paznokci *puder z miss sporty (ale muszę się go pozbyć, bo zapycha moją skórę) *balsam do ust tisane *zestaw http://allegro.pl/zestaw-clinique-sc...895913804.html *dostałam jeszcze kolejny zestaw 3 kroków (ten po 30ml) Więcej nie pamiętam ![]() Edit: *jeszcze eyeliner w pisaku A w planach mam maseczkę z avonu i tusz (chociaż nie wiem, czy nie lepsza sama odżywka) Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-11-11 o 16:17 |
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
no to żeś poszalała
ale cóż, trzeba sobie czasem dogodzić
|
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
No poszalałam, ale w sumie, duża część rzeczy mi starczy na długo -podejrzewam, że np. pół podkładu to wywalę do kosza (potrzebuję tylko kropelkę, żeby zmatowić skórę po kremie) a można go trzymać otwartego 6 miesięcy.
A wszystkie kosmetyki z clinique są ważne po 24miesięcy po otwarciu ![]() Tylko się muszę pilnować Tj wprowadzić projekt Aleks - "Denko"
Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-11-11 o 16:32 |
|
|
|
#1929 |
|
Wtajemniczenie
|
Zwies zazdroszczę nowych kosmetyków
To zawsze frajda dla każdej kobietki Mnie się jakiś czas temu udzieliła mania wymiany lakierów do paznokci i dość dobrze sobie poradziłam, chociaż mam sporo lakierów, więc zakupy też były spore. A teraz od kilku tygodni widzę, że musi mi brakowac jakichś witamin, bo mi się łamią i rozdwajają paznokcie, więc nici z frenczyków;/ Nie chce mi się marnować kilku godzin, żeby tylko zobaczyć niefajny efekt.Tż mi robi budyń <jupi> i wracamy do łózia:P cudowne weekendowe leniuchowanie )
|
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Zwies fajna jest neutrogena "szybko wchłaniający się krem do rąk" - jest bardzo lekki. A podejrzewam że masz ten skoncentrowany, co jak smar jest
ja mam obydwa, obydwa polecam Ten lekki się szybko wchłania i nawet po kilkukrotnym umyciu rąk dłonie są gładziudkie jakby pamiętały krem ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Zuzik sporo kobiet ma na jesień problemy z paznokciami
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Skimos mam tą skoncentrowaną
Ale ja ją lubię, ale chciałam czegoś innego
|
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mialam dzis wolnego
objadlam sie przeokropnie obiadem...teraz piwko i relaks.... a jutro wolne wiec sie wyspie
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Zwies ja też zaczęłam od skoncentrowanej
Ale potem skusiłam się na tą szybko wchłaniającą się i jest super, konsystencja jak zwykły lekki krem do rąk Ładny zapach (mocniejszy niż w skoncentrowanej). NA początku wydaje Ci się jak zwykły krem do rąk (tylko taki lekki jest!) ale jak na drugi dzień nadal czujesz po miękkości dłoni że wczoraj je RAZ posmarowałaś, to normalnie szok
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Peach podobno to jest Damięcka na tych filmikach.
|
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dziś musiałam wstać do pracy :/ ale za to 30 min szybciej mnie puścili
![]() jutro rodzice do nas przyjeżdżają o 9 rano i malujemy kuchnię razem to się znów nie wyśpię
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Choji, jak mamie nie będzie się podobać, to mogę Ci odsprzedać
![]() Simply, ja na wakacjach w domu robilam porządki - wywaliłam swoją bieliznę z czasów podstawówki i gimnazjum ![]() Dzisiaj TŻ był prawdziwym mężczyzną pierwotnym. Wspiął się przez okno do pociągu i zajął miejsca swoim najbliższym
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-11-11 o 19:15 |
|
|
|
#1937 |
|
Wtajemniczenie
|
Med lepiej teraz, niż za 60 lat
![]() Chce mi się spać i muszę ze sobą walczyć. To nie fair. Właśnie jak mam dłużej wolne i mogłabym posiedzieć, to mnie ścina z nóg. Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-11 o 19:19 |
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Tata nakłania do złego
![]() http://allegro.pl/ak112a-cyfrowy-tun...913811575.html Bo testowaliśmy w domu - 6 kanałów jest nadawanych cyfrowo, a w waw ponoć więcej. |
|
|
|
#1940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() serio? można udawać takiego głupa nie będąc nim? kurde skąd ona wzięła takie ciuchy i tą swoją siostrę? ![]() Cytat:
![]() ![]() dla tż
|
||
|
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
wkurzyłam się, to faktycznie damięcka i jakaś aktorka. ale się nabrałam.....
|
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Czołem
![]() Właśnie wystraszyłam koleżankę z pracy. Przyniosłam jej coś, a siedzi tak, że zaszłam ją od tyłu i jak mnie zobaczyła, to prawie podskoczyła. Okazało się, że przeszkodziłam jej w oglądaniu AHS, także chyba jej reakcja jest usprawiedliwiona chcę ślubiku i czekam na relację Capri
|
|
|
|
#1944 |
|
Wtajemniczenie
|
Najka gdzie Ty pracujesz, bo my chyba branżowo podobnie? Mam mały zgryz bo tak właśnie patrzę pod kątem szukania pracy. Jak się obronię w czerwcu, to tak jak wszyscy będę szukać i ciężko będzie się zahaczyć. Przydaloby się już teraz, albo od nowego semestru próbować gdzieś łapać. Ale póki co pracuję jako niania i w tym trybie nie dam rady nawet praktyk żadnych zrobić. Przymierzam sie startować do Onetu bo mają bardzo fajne warunki i możliwość awansu... Na stronie mają teraz dwie fajne praktyki ogłoszone i jeden staż - bardzo by mi pasował bo w branży reklamowej, a mam trochę doświadczenia i przydałoby mi się to pogłębić, ale potrzebują 20 godzin tygodniowo. A to dla mnie jest strasznie dużo. No i nie wiem teraz, czy kombinować z rezygnowaniem z pracy czy co;/ Zobacze jak sie z uczelnią okaże ile będzie zajęć i w ogóle. Niezbyt to łatwe wszystko
|
|
|
|
#1945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1946 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1947 |
|
Zadomowienie
|
tak, też jestem na 5 roku controllingu na UEKu
|
|
#1948 |
|
Wtajemniczenie
|
o fajnie
mam brata na Ueku, ale nie wiem na którym roku bo się zaplątał sam chłopak chyba się na ekonomię na zaoczne przeniósł na 3. Ale w ogóle widzę, że z krk nas więcej, może uda się nam umówić na wspólną kawę, czy cóś inszego?
|
|
|
|
#1949 |
|
Zadomowienie
|
na pewno się uda, a fakt w Krakowie zagłębie zazdrośnic
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robię korektę w gazecie. u nas akurat teraz z pracą ciężko. ja sama zaczęłam pracować tu, gdzie pracuję, na trzecim roku studiów (dziennych), najpierw na pół etatu, no ale mogłam sobie pozwolić, jeśli chodzi o zajęcia na uczelni. No i potrzebowałam a) doświadczenia, b) pieniędzy także polecam łapać doświadczenie, moim zdaniem to połowa sukcesu choć ja pewnie innej pracy w zawodzie nie znajdę tak łatwo, bo to dość hermetyczne środowisko, ale na razie nie narzekam na obecną pracę specjalnie, więc się jej trzymam. i w Poznaniu i w stolycy tylko u mnie posucha była jedna, co ma chłopaka u mnie w mieście, ale ją wypędziłyście, podłe żałośnice!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.

Wciaz mam kolorowke, ktorej nie uzywam, ale nie potrafie sie z nia rozstac
Wrzucialbym na eBay, ale niektore testowalam i nie wiem czy ktokolwiek by to kupil
i z bielizna

Ten lekki się szybko wchłania i nawet po kilkukrotnym umyciu rąk dłonie są gładziudkie jakby pamiętały krem 

dla tż