|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15031 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Dziewczyny - mam problem
Mój Tomek uparł się że mam dla niego pachnieć kokosem!! Czy kosmetyki z Naturalsów o zapachu kokosa mocno pachną? Co polecacie? Prócz spray'u bo one wysuszają moją skórę. Więc żel czy balsam? Chyba że z innej firmy jakieś kosmetyki mooocno pachnące kokoskiem
|
#15032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#15033 |
|
Konto usunięte
|
dzięki
zamówiłam dla siebie: - błyszczyk ten nowy Glazewear czy jakoś tak ![]() - tusz do rzęs nowy z CT srebrny ![]() - lusterko Anew - i od rodziców na mikołaja dla mnei zestaw Piaski Arizony do rąk ![]() i zastanawiam się czy zamiast błyszczyka i tuszu wziąźć misia poradźcie |
|
|
|
#15034 |
|
Raczkowanie
|
wielkie dzięki buziaczki
|
|
|
|
#15035 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie dają inną, broszkę i kolczyki Favourites. |
|
|
|
|
#15036 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyli co?
jak w tym zamówienie załóżmy mam braki na 50 zł. i okażę się że bede mieć mniejszy opust, bo to co nie przyjdzie nie wlicza się do kwoty zamówienia, tak? a w następnej paczce tez się nie liczy? to znaczy, że to jest produkt, który nie liczy się "w ogóle"?
|
|
#15037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przecież to z winy avonu nie przychodzi... chyba tak jest, bo nie na darmo dziewczyny często wypytują o braki, żeby sobie nimi zamówienie podbić... pozdrawiam
|
|
|
|
|
#15038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sunprince chodziło o to czy zaległe produkty się wliczają czyli np zamówiłą w 12 tce nie dostała wliczyli jej do bazy ale dostarczyli dopiero w paczce z katalogu 13 a wtedy juz drugi raz ich nie liczą do bazy .
|
|
#15039 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiec liczą się w tym katalogu, w którym ich zamawiasz. |
|
|
|
|
#15040 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a czy stopy też sa brane pod uwagę A tak na serio ja nie znam z Avonu zadnego produktu o zapachu kokosa oprócz sprey do stóp ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#15041 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaha
![]() Teraz już wszystko jasne DZIĘKI ![]() a czy tak samo liczy się "braki" żeby nie płacic za paczkę? ![]() Dzięki za info, bo tego własnie nie rozumiałam... PS. wiem, że chodziło o wliczanie do zamówienia z którym przyjdą wcześniejsze braki,ale takie pytanie mi się przy okazji nasunęło. DOBRANOC Wszystkim AVONOmaniaczkom i nie tylko
|
|
#15042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapach naszego ciała jest uzalezniony od diety. Dlatego ludzie jedzacy ciezkostrawne potrawy sa nieznosni dla otoczenia
|
|
|
|
|
#15043 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
są mleczka do ciała, żele pod prysznic, wody toaletowe itp. |
|
|
|
|
#15044 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry wszystkim
![]() opuszczam was dziś na dwa dni, jadę do Wrocławia. po powrocie, w sobotę, napiszę czy mam jakieś braki w zamówieniu z k13. pozdrawiam |
|
|
|
#15045 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie kto ma dziś urodziny?
Misioczat nasza droga - stol lat ![]() Wszystkiego naj, najlepszego, dużo szczęścia, radości i najważniejsze - duuużo fajnych Avonowych kosmetyków
|
#15046 |
|
Raczkowanie
|
![]() edit: a co do kokosowych perfum to ja polecam Diesla czerwonego (nie pamietam jak sie dokładnie nazywa ) ja tam czuje nutke kokosową a tak swoja droga tez uwielbiam kokos
Edytowane przez agnieszkakrk Czas edycji: 2006-11-09 o 12:22 |
|
|
|
#15047 |
|
Zakorzenienie
|
Misioczatku, 100 lat
|
#15048 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak po cichutku powiem że w Yves Rocher są kokosowe perfumki ale musiałabyś sama sprawdzić czy ci odpowiadaja. Jeśli chodzioavonto tylko spray z NaturalsówCytat:
|
||
|
|
|
#15049 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziekuje bardzo bardzo ![]() Wiecie co? Nasz watek to trzecie miejsce w necie (z czego 2 na Wizazu
|
|
|
|
|
#15050 |
|
Raczkowanie
|
Ja też dołączam sie do najlepszych życzeń!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ![]()
|
|
|
|
#15051 |
|
Rozeznanie
|
Misioczatu, wszystkiego naj naj najlepszego
![]() Spełnienia wszystkich marzeń!
|
|
|
|
#15052 |
|
Zadomowienie
|
Ja również przyłanczam się do życzeń, a więc Misioczatku sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń.
![]() A tak propo właśnie wróciłam z biura avonu i niesety misia nie mieli . Widziałam za to z kat.1 kot+mysz+torebka i muszę przyznać, że dość ładnie się prezentuje ten zestaw, nie odbiega niczym od wersji katalogowej, starannie wykonany. Widziałam także ten kubeczek z podstaweczką także ładny i wygląda dokładnie tak jak w katalogu. Pozatem z takich nowości to więcej nic nie widziałam. Wąchałam za to Extraordinary i muszę się przyznać , że niezbyt mnie ten zapach przypadł do gustu, jakoś mnie nie zauroczył. Treselle niestety nie było więc nie poniuchałam ich sobie, ale za to niuchnełam jeszcze Far Away zapach jak dla mnie nawt nie taki zły, czuć w nim ciężkość, ale i pewną nutke świeżości-pomyśle nad nim. A powiedzcie mi kochane wizażanki, który zapach z avonowskich podobny jest do incandessence w biurze powiedziano mi, że far away, ale czy jeszcze jakiś ma podobną nutke zapachową? |
|
|
|
#15053 |
|
Raczkowanie
|
Misioczat , Wszystkiego najlepszego!!!
|
|
|
|
#15054 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki jeżeli pobrali mi już do realizacji zamówienie to możliwe że jeszcze dzisiaj będe miała podgląd faktury? Ile tak właściwie się czeka od pobrania do wystawienia fakturki?
|
|
|
|
#15055 |
|
Rozeznanie
|
ja czekam też na fakturkę już od 9 rano..... mam nadzieję że dziś wieczorem już będzie
|
|
|
|
#15056 |
|
Zadomowienie
|
Ponawiam pytanko i proszę Was kochane wizażanki o pomoc, proszę doradzcie mi który zapach z wod toaletowych/perfumowanych jest zblizony do Incandessence? Bardzo podoba mnie się ten zapach jednak chciała bym także wypróbować inne-ale o podobnej woni. Co byście mi poleciły?
|
|
|
|
#15057 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego dobrego dla Misioczatka
Dziewczynki powiedzcie mi czy warto zamawiać LBD z tym zestawem z 13-ki. Powiedzcie czy fajny zapach, proszę? Pozdrawiam |
|
|
|
#15058 |
|
Wtajemniczenie
|
incadessence to jest ta woda, która jest w okrągłym, żóło-pomarańczowym flakoniku?
Jeśli tak, to jak dla mnie, to Far Away w ogóle ich ie przypomina ![]() ale może mam zły węch, albo mylę perfumy ![]() Pozdrowionka i oczywiście uściski dla MISIOCZAT
|
|
#15059 |
|
Zadomowienie
|
Tak incadessence to ta woda w okrągłym, żóło-pomarańczowym flakoniku. A z for away nie wiem jak dokładnie jest nigdy ich nie miałam dziś wąchłam tylko kuleczke w biurze. Bo wody perfumowanej o tym zapachu nie mieli, a panie z biura jak spytałam się który zapach podobny jest do incadessence powiedziały że for away-co o tym myślicie dziewczyny?
|
|
|
|
#15060 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje ![]() Od pol godziny mam 30 lat
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

Mój Tomek uparł się że mam dla niego pachnieć kokosem!! Czy kosmetyki z Naturalsów o zapachu kokosa mocno pachną? Co polecacie? Prócz spray'u bo one wysuszają moją skórę. Więc żel czy balsam? Chyba że z innej firmy jakieś kosmetyki mooocno pachnące kokoskiem

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
poradźcie

. Widziałam za to z kat.1 kot+mysz+torebka i muszę przyznać, że dość ładnie się prezentuje ten zestaw, nie odbiega niczym od wersji katalogowej, starannie wykonany. Widziałam także ten kubeczek z podstaweczką także ładny i wygląda dokładnie tak jak w katalogu. Pozatem z takich nowości to więcej nic nie widziałam. Wąchałam za to Extraordinary i muszę się przyznać , że niezbyt mnie ten zapach przypadł do gustu, jakoś mnie nie zauroczył. Treselle niestety nie było więc nie poniuchałam ich sobie, ale za to niuchnełam jeszcze Far Away zapach jak dla mnie nawt nie taki zły, czuć w nim ciężkość, ale i pewną nutke świeżości-pomyśle nad nim.