|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Żona Idealna :)
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
było miło ale się skończyło
nie wiem co będzie dalej
|
|
#2432 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
Widzę, że mam wiele do nadrobienia
Może na początek troche o sobie i nas. Poznaliśmy się na czacie na początku 2005 rok, była między nami ogromna różnica wieku i odległości. Daliśmy sobie z tym radę co prawda raz lepiej, raz gorzej. Razem od 28.08.2005 Zaręczyny - Boże Narodzenie 2011 Ślub najprawdopodobniej 29.06.2013 Coś o mnie - 23lata, z wykształcenia mgr oligofrenopedagogiki obecnie poszukiwacz zajęcia :P bo trzeba zbierać $ na nasz wyjątkowy dzień. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Drogie dziewczęta, PM moje pierwsze pytanie do was poki co najważniejsze, które krąży mi po główce. Macie zarezerwowane już miejsce uroczystości np. restauracje, pałacyk, sale itp., zespół, kamerzyste i fotografa biorąc pod uwagę miesiące letnie 2013 r.? Ja wychodziłam z założenia, iż wkrocze w tego typu kwestie organizacyjne za kilka miesięcy lecz rozmawiając ze znajomymi część twierdzi, iż to zbyt późno ... Co Wy o tym sądzicie? Na jakim jesteście etapie? |
|
|
|
#2433 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez bym chyba zostala przy waszej wizji jesli tak sobie wymarzyliscie![]() Cytat:
Cytat:
co bedzie za 5 czy 10 lat? czasu sie cofnac nie da. ale coz... ja jej tlumacze a ona nie potrafi tego przerwac... zreszta to nie jest facet dla niej - dwa totalnie rozne charaktery i tu sie nie sprawdza zasada ze przeciwienstwa sie przyciagaja. kazdy kto ich widzi mowi to samo i ona sama wie ze to nie facet dla niej. no to tak na marginesie Cytat:
Cytat:
![]() pewnie ![]() z marzen: bali, malediwy, dominikana z realiow: teneryfa, hiszpania, turcja, grecja, majorka ![]() mimo iz marzenia sa do spelnienia to za te 15 tysiecy ktore mielibysmy wydac na te marzenia i w dodatku na tydzien pobytu to wole jechac za 6tysiecy na ktoras z tych bardziej realnych podrozy i zamowic meble do kuchni ![]() ale nie wiem czy gdzies pojedziemy... bardzo bardzo bysmy chcieli i marzy mi sie to ale zobaczymy jak z kasa... Cytat:
po zareczynach w egipcie tez mam juz senstyment do tego kraju i tak mi zostanie ale ja sie po prostu zakochalam w morzu czerwonym niesamowite wrazenia - bajka po prostu nie da sie tego opisac no i tż oswiadczyl mi sie wlasnie na plazy przy szumie fal a po powrocie absolutnie nie chcialam tam wracac a teraz jakbym miala mozliwosc to bym w pierwszy samolot wsiadla oczywiscie z tż![]() Cytat:
witaj aby byc wpisanym na liste trzeba sie troszke dluzej i regularnie udzielac na watku. opowiedz cos o sobie, o tż i o waszych planach![]() Cytat:
![]() jak to to jeszcze nie bylo zareczyn ajuz macie date![]() no wiekszosc dziewczyn ma juz chyba porezerwowane sale my juz mamy sale, fotografa i zespol. brakuje nam kamerzysty ktorego musimy zalatwic jeszcze w tym roku. ja mysle ze nie ma na co czekac jesli macie jakies swoje wymarzone miejsce. ogladalam jeszcze dzis na vimeo 2 filmiki od tego kamerzysty i jestem zdecydowana ze go chce... tylko kurrrrrrrrr brak kasy.... chce od mamy pozyczyc te 200zl na zaliczke tylko musze namowic tż zebysmy wreszcie go zamowili. on sie do tego nie pali bo mowi ze HD bedzie taniec... co z tego jak mi zalezy wlasnie na nim bo on robi swietne filmy i swietnie sie dogaduje z nasza fotografka a to dla mnie tez istotne
|
|
#2434 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn wiem gdzie karmelicka jest to znajde ale to przy okazji pewnie jak bede bo tak to mi sie nie oplaca bo ja zawsze autem jestem to te pare zlotych to akurat na paliwo co bym miala zaoszczedzic![]() dzieki Cytat:
dzis gadalam jeszcze z tż i jesli sie zmieszcza goscie to chcemy na tej jednej po schodach wychodzilam i w sumie to nie wyczulam zeby byly sliskie zreszta w takich obiektach to chyba maja jakies z gory narzucone normy odnosnie takich rzeczy jak wlasnie sliskosc plytek gdzies o tym slyszalam![]() juz jest ok bo spedzilismy razem wieczor ![]() Cytat:
mi sie strasznie podoba zwyczaj kupowania i wreczania prezentow i kiedys jak bede miala wlasna rodzine to na pewno bedziemy to praktykowac bo radosci wtedy co nie miara u nas tylko czasami sa prezenty... zreszta my jestesmy mala rodzinka bo jestem jedynaczka wiec zazwyczaj 3 osoby przy wigilijnym stole zasiadaja a mi sie marza takie prawdziwe rodzinne swieta u mnie zawsze tak jest w boze narodzenie bo tata jest adam i wtedy swietujemy jego imieniny wiec zazwyczaj jest z 10 osob ale to juz nie to samo co wigilia
|
|
#2435 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zaręczyny oficjalne planowane są na grudzień - kiedy mój przyszły Teściu zjedzie na Święta do PL.Ja wychodzę z założenie że lepiej wcześniej sobie wszystko pozałatwiać niż potem się stresować i na poczekaniu szukać kogoś/czegoś byle by był/było. Mam pewne "wymagania" i chciałabym żeby wszystko wyszło po Naszej myśli ![]() Jeżeli chodzi o mnie i mojego Tż to poznaliśmy się dawno dawno temu a do pierwszej rozmowy doszło w miejscowym autobusie ehhh do tej pory sobie to wspominamy.W każdym razie Konrad - bo tak ma na imię jest mężczyzną z którym bez wątpienia chcę spędzić życie oboje jesteśmy nieźle zakręceni i bardzo dobrze się dogadujemy. Oczywiście od czasu do czasu są małe sprzeczki bo oboje jesteśmy uparci ale w końcu idziemy na kompromis ![]() Jeżeli chodzi o kamerzystę - znaleźliśmy takiego, który nam się podoba. Oglądaliśmy filmy na jego stronie tyle że bierze coś ponad 4 tys. fakt - filmy kręci piękne w takim stylu jak nam się podoba ale tutaj mam do Was pytanie czy to waszym zdaniem standardowa cena czy bardzo wygórowana ??
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az sie boje co bedzie przed samym slubem moja mama tez![]() co do cen to powiem jak to wyglada u nas: 1. sala - 150zl/os - bez alkoholu, cukierkow, paczuszek dla gosci, poprawin i musimy dokupic napoi - lacznie wyjdzie kolo 180zl ze wszystkim. 2. fotograf - 1400zl z dojazdem, album z 50 zdjeciami w cenie i plener slubny w innym dniu. powiem tak... uwazam ze nam sie udalo i jestem bardzo zadowolona bo porownujac inne oferty to za podobna jakos uslug zycza sobie conajmniej 2 razy tyle co nasza fotografka. 3. zespol - 3000zl - 5 osobowy, z wokalistka, dojazd w cenie, cena bez poprawin. 4. kamerzysta - jeszcze nie zalatwiony ale ten na ktorego ja sie uparlam powiedzial mi ze sie zmiescimy w 2500zl bo taki mamy budzet - film w jakosci HD, plener w innym dniu, dojazd, filmowanie do ok. 1:00. dla mnie 4000zl za kamerzyste to baaaardzo duzo - my mielismy taki budzet na foto+video. ale jesli planujecie tak duzo wydac to ja bym sie juz pokusila na MP Studios - sa najlepsi w polsce i filmy robia bajeczne. z tego co mi wiadomo to cennik sie od 6000zl zaczyna u nich.
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, jestem w końcu
![]() TŻ zapomniał zapłacić rachunek za internet i odcięli - 3 dni bez neta- masakra. Powoli Was nadrabiam
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
![]() Po 1 - witam nowe PMki ![]() Po 2 - byłam wczoraj w klubie i się nie wyspałam.... A dzisiaj cały dzień nauki i wieczorem do dyskoteki ![]() Po 3 - jadę zaraz z tatą do lekarza, więc uciekam się ogarnąć
|
|
|
|
#2439 |
|
Wtajemniczenie
|
Hey. Remont zbliża się już ku końcowi. Jutro panele bd zakładane.
Mój TŻ wczoraj sobie dał czadu po pracy. Kupił 0,7 i myślał, że 4 osoby będą piły, a pił tylko on ii mój brat. Dodam, że to ogromne ilości jak na niego, ale szczerze powiem, że myślałam, że będzie gorzej z nim. Czasami prawie taką samą fazę ma po 2 piwach. Mogłam się przynajmniej pośmiać jak mu się język plątał.Witam nową PM. My mamy na razie kucharkę i zespół, a 4 tys. wydaje mi się dużo... Dudusiu musicie z TŻ naprawdę poważnie pogadać, bo on nie może Cię tak ograniczać. Rozmowa, rozmowa, rozmowa.... Co do fryzury pokażę jak już będę miała porządek, bo póki co to moje włosy wyglądają strasznie, bo nawet ich nie układam, a jeszcze jutro będę je farbować. ![]() Podróż poślubna. Tak się śmieliśmy, że do jakiegoś dużego wesołego miasteczka za granicę. Oboje mamy fioła na punkcie karuzel itp. Wiem duże dzieci z nas. A tak poważnie może Egipt, ale wszystko fundusze pokażą. ![]() Co do cen tabletek w aptekach, to czasami jest bardzo duża rozpiętość. U mnie jest jedna apteka, gdzie ceny są wręcz hurtowe. To jest apteka z seri dbam o zdrowie, jest wersja internetowa, ale jak na miejscu się kupuje, to jest w niej jeszcze taniej niż w internecie. Zauważyłam że gumki są tam tanie, bo 12 sztuk ok 20 zł. Trzeba się zaopatrzyć jak tam pojadę, a mam 30 km. malinka9191 a miałaś usg robione. Moja koleżanka miała podobne problemy, a okazało się, że torbiela ma. Na szczęście leczyła się hormonalnie i zniknął. Kurcze nie wiem co jeszcze mam odpisać. Podczytuję was po trochu na bierząco, ale odp. nie mam czasu, a potem nie pamiętam co mam napisac. ![]() Dobra uciekam trochę dom ogarnąć, bo może TŻ z teściową przyjedzie na kawę, pierwszy raz.
|
|
|
|
#2440 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,
wczoraj podjęłam chyba ważną życiową decyzję a mianowicie przenoszę się do miasta, w którym pracuję. Celowo nie nazywam tego wyprowadzką bo taka to na poważnie po ślubie. Niestety nie z Tżtem choć pracujemy oboje w Lublinie... |
|
|
|
#2441 | |
|
Zadomowienie
|
Witamy
standardowo napisz cos o sobie/ o was ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() Tak.. ja juz mam wszystko sale (rezerowaliśmy 22 stycznia (słowa kierowniczki: Oj ja nie wiem czy mam jeszcze wolny termin w lato 2013, poniewaz mam juz zapisy na 2014 .) Wiec szczena opada Zespoł, fotograf i kamerzysta juz tez jest no i samochód (zabytkowy brata- wiec za darmo) ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Witamy standardowo napisz cos o sobie/ o was
|
|
|
|
|
#2442 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale potem już nie ma szans, bo przecież ślub ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie ważne gdzie, ważne z kim Ja to bym chciałam wyjechać gdzieś w góry, do drewnianego domku z kominkiem i być tam tylko z TŻem - odcięci od świata ![]() Albo Hiszpania ![]() Witam nowe PMki ![]() Dzień dobry ![]() TŻ jeszcze śpi po imprezie, jedna para znajomych właśnie się zbiera do domu Wzięłam sobie po lekku - 5 drinków i normalnie się czuje dziś. Impreza niestety potoczyła się nie tak jak powinna, bo skończyła się kłótnią pomiędzy jedną parą i przez to jeszcze pomiędzy nami i kobietą z tej pary Teraz zajarzyłam, że odeszła andzia Wczoraj oficjalnie postanowiłam, że nie wrócę do tebletek. Tzn wrócę, ale jak już nie będę planować więcej dzieci. Teraz to ja widzę ile to świństwo mi namieszało w organiźmie
|
|||
|
|
|
#2443 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
1- sala- od osoby cos ponad 300zł (2 dni - wszystko w cenie (oprócz alkoholu) 2 - zespół - 3900zł ( 2 dni ) 3. Kamerzysta i fotograf - 3550zł (2 dni ) ( film na blu ray i na dvd, foto - 3 fotoksiazki w skórze, cały reportaż , mała sesja foto w dzien slubu, sesja w inny dzien, sesja narzeczenska, Sesja wyjazdowa w ZAKOPANEM ,Duzy portert ślubny, Podziekowania dla rodzicow (rozkladowka ze skory z naszymi zdjeciamy od dziecinstwa do dnia slubu: + tekst podziekowania ) YY chyba o niczym nie zapomniałam. 4. Samochód - zabytkowy -0 zł ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2444 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
chociaż nie bez powodu wybraliście takie rozwiązanie jakie wybraliście, więc musicie jeszcze raz wszystko przegadać dokładnie Cytat:
![]() Do Hiszpanii ![]() Witam nowe PM Ja mam zarezerwowaną salę i orkiestrę od maja wszystko zależy do regionu, w którym mieszkacie ![]() Co się stało kochana? Cytat:
Dzień dobry ![]() Nie wyspałam się, bo zasnęłam dopiero koło 3, a wstałam przed 8, a to wszystko przez moich rodziców! Poszliśmy wczoraj do brata i zaczęły się jakieś dziwne historie o duchach i mama powiedziała, ze u nas w mieszkaniu też straszyło swego czasu a jeszcze dziś cały wieczór zostanę sama Aaa, okresu nadal nie ma ![]() Idę z mamą na zakupy |
|||||
|
|
|
#2445 |
|
Raczkowanie
|
w zasadzie trochę mi szkoda, że nie razem, ale nie podejmuję walki z jego przekonaniami a raczej jego mamy. 25 km - pół godziny drogi więc kontakt będzie zachowany
![]() dobra uciekam na zakupy spozywczo - kosmetyczne
Edytowane przez maagdaa87 Czas edycji: 2011-11-12 o 09:40 |
|
|
|
#2446 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witaj
mamy tą samą datę ![]() Witaj ![]() Cytat:
po nowym roku jak już bedziemy mieć ostateczną umowę z salą wybierzemy się do kościoła ![]() Cytat:
to przecież taki jeden dzień w życiu my cały film będziemy mieć hd. pokaż te filmiki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witam Dziewczynki Odespałam wreszcie imprezę Zaraz lecę do weterynarza z kotem. Samochód mój brat pożyczył znajomemu więc kiciusi zmarznie dupka przez drogę. W jakiś kocyk muszę ją schować. Chociaż do jej transportera się nić nie mieści ;p oprócz niej ;p
|
|
|
#2447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko pod koniec dopiero... ![]() Pisałyście o robieniu testów. Przypomniało mi się ja robiłam go z TŻ. Ja się ucieszyłam wtedy z 1 kreseczki, choć trochę żal mi było, ale wiedziałam, że wtedy musiałabym rzucić studia. Za to TŻ kompletnie się załamał tą 1 kreseczką. On już się wtedy tak nastawił. Cały dzień nie mógł dojść do siebie. ![]() Wiecznie pod wiatr musicie poważnie tą propozycje rodziców przemyśleć. Ja pewnie mając taką możliwość budowy domu zrezygnowałabym z wesela. Jednak nie możecie podejmować decyzji pod presją rodziców.
|
|
|
|
|
#2448 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() szkrabeniek, pechowiec_ona87, witam nowe PM-ki ![]() Cytat:
Cytat:
, żeby wiedziała jak dobrą synową ma![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
. Nie ma co, udali mi się rodzice
|
|
#2449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do teściowej to nawet nie wiem czy przyjedzie... TŻ powiedział, że wątpi i szczerze wolałabym, aby kiedy indziej to było, bo mam w domu cały czas zamieszanie w związku z tym remontem. Jednak zaprosiłam |
|
|
|
|
#2450 |
|
Zadomowienie
|
hej
ja właśnie wyłożyłam 200zł dla ubezpieczyciela, bo dziadkowie wyjechali i zapomnieli zapłacic... tzn zapomnieli, że w ogóle trzeba to teraz płacić a poza tym wszystko bez zmian siedzialam do 2.30 i czytałam książkę a teraz Tż mnie na trening wygania szkrabeniek, pechowiec_ona87 witajcie
|
|
|
|
#2451 | ||
|
Raczkowanie
|
witam nowe PMki
![]() co się dzieje ?? ![]() Cytat:
![]() a ja nie mam praktycznie nic zarezerwowanego. Tylko zespół. Sale chcemy wybrać po wypróbowaniu najbardziej prawdopodobnej na sylwestrze. Ale też nie wiem jak to wyjdzie bo towarzystwo nam sie wykrusza w tym roku Cytat:
1. gratuluje konca remontu ![]() 2. ale zazdroszcze imprezy dzis mam taka ohote na impreze i jakieś picie ;p i na szczescie sa urodziny mojego siostrzeńca i bedzie rodzinka i tylko zastanawiam sie czy moge pić podczas brania leków na noge i tych cholernych zastrzyków w brzuch ![]() 3. E tam od razu duże dzieci ;p 4. Dzieki za info o tej aptece , rzeczywiście sie opłaca
|
|
#2452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z tą kłótnia to rzeczywiście głupio wyszło ;/ a co poszło (jesli to nie tajemnica ) ? też słyszałam wiele złych opinii jesli chodzi o tabletki. U jednej mojej koleżanki źle dobrane tabletki tak zniszczyły jej org że teraz jej jajniki są jak u kobiecie po menopauzie, nie ma miesiaczki od 2 lat chyba, jest bezpłodna. Chodzi co tydzień do gina, cały czas sie leczy alby przywrócic możliwość jajeczkowania ale nic z tego nie wychodzi. A leki takie brała że była zmulona okropnie. MASAKRA ! i dlatego ja jestem tak przerazona (chyba za bardzo) że watpie abym sie w najbliższym czasie decydowała
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
mój TŻ w pracy i znów się kolejny dzień sama nudzę
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a on uwaza ze nie ma sie co spieszyc... tylko ze jak faktycznie jego chcemy to nie ma na co czekac bo nuzn wpadnie mu jakas para co ma tez 6 lipca:/ jeszcze nasza fotografka nam mowila zebysmy sie postarali zeby to ten wlasciciel kamerowal a nie kto inny...
"Z miłością lepiej nie żartować, bo tylko ona uzasadnia świat..." Edytowane przez melleczka Czas edycji: 2011-11-12 o 10:47 |
|
|
|
|
#2455 |
|
Żona Idealna :)
|
witam
TŻ mnie wczoraj strasznie wkurzył i w ogóle , ale nie chcę o tym pisac na forum.. fakt faktem zaczęłam się zastanawiac nad sensem tego wszystkiego.. dziś niby przeprosił, ale sama nie wiem, bez powaznej rozmowy i ostatecznych decyzji się nie obejdzie..mam nadzieję, ze jednak wszystko jakoś się ułoży.. zaraz się szykuję do pracy a tak mi sie nie chce miłego dnia
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- znow pytanie do krakowianek ![]() macie jakas koncepcje na ostatki? gdzie sa fajne imprezy? ostatnio bylam w fashion i bylo super tylko mnie wkurzalo bo wiekszosc dziewczyn sie jak dziwki zachowywala:/
|
|
#2457 |
|
Zadomowienie
|
kurde dziewczyny.. co to się ostatnio dzieje... wszystkie się kłócą z Tżtami... no może nie wszystkie ale duża część... źle się dzieje....
Aassiiaa
|
|
|
|
#2458 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Kochane za tak miłe przywitanie
![]() Obecnie zamieszkuję Kielce i tutaj studiuję na PŚk już bliżej końca na szczęście bo w czerwcu mam obronę ![]() Przyszłości raczej nie wiąże ze swoim kierunkiem. Razem z Tż po Ślubie planujemy zebrać manatki i wyjechać do Norwegi(mój Tż pracował tam przez jakiś czas). Jeżeli chodzi o moje hobby to jest ono w podpisie ![]() mala_biegaczka my bardzo chcieliśmy mieć w dacie liczbę 8 i 13 - no i tak wyszło że padło akurat na ten dzień fajnie że masz w tym samym dniu co ja ![]() Przedstawię Wam mniej więcej moje koszty. Za salę za 1 dzień 180zł bez ciast i alkoholu + ok 70 zł za poprawiny - a poprawiny będą bo mój Tż się uparł i w sumie bardzo się z tego cieszę Kapela - 3 mężczyzn ( w tym jeden gra na saksofonie - a to dla mnie ważne ) biorą za 2 dni 3300 więc myślę że nie jest źle ![]() Fotograf - nasz znajomy bierze 2900 zł, w tym:- fotografowanie w dniu ślubu od godzin rannych - przygotowania, błogosławieństwo, ślub - cały czas, wesele do godziny 1-2 w nocy - sesja plenerowa innego dnia w zależności od ilości miejsc i ich różnorodności od 3 do 6 godzin - płyty DVD z obrobionymi zdjęciami w pełnej rozdzielczości w ilości standardowo od 400 do 700 w zależności od liczby gości, długości mojego fotografowania i wydarzeń na weselu (jakość zdjęć pozwoli na ich wykorzystanie w każdym, nawet bardzo dużym powiększeniu) - galerie internetowe ze wszystkimi zdjęciami w wysokiej jakości na okres wielu lat (z możliwością wcześniejszego wyłączenia) - wszelkie koszty dojazdu Zdjęcia robi przepiękne dlatego bardzo go chcemy ![]() Ten kamerzysta, który nam się podoba to już pisałam - dodałabym tu jego linka żebyście mogły zobaczyć czy jest wart tej ceny ale nie chcę być posądzona o krypto reklamę jak chcecie to podeślę na priv - jest z woj. Śląskiego Samochód - Audi A6 czarne - przybranie zrobię sama w ramach mojego hobby ale na razie nie rozglądaliśmy się za tym - bo samochód to jeszcze za wcześnie
Tymuś 27 tc. ![]() Aniołek 7 tc, ![]() II kreseczki 08.07.2014 Mikołajek Edytowane przez szkrabeniek Czas edycji: 2011-11-12 o 10:56 |
|
|
|
#2459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle nie wiem czy teraz nie miałam cyklu bezowulacyjnego Czuję się jakby to nie było moje ciało, bo tak na prawdę to teraz w ogóle go nie znam ![]() Cytat:
![]() Wykorzystałam TŻ, a teraz on dalej poszedł spać i leczyć kaca Ale swoje zadanie na dziś już spełnił
|
||
|
|
|
#2460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() udało mi sie go wciągnąć w 2 seriale właśnie himym i desperate housewives chociaz jak ostatnio oglądaliśmy grey's anatomy to chcił zobaczyć co będzie dalej ![]() Wczoraj rozmawialiśmy o tym z Tż i mi się marzy pojechac do Paryża więc pewnie tam ![]() Cytat:
![]() co sie stało? ![]() Cytat:
My jeszcze nic nie mamy. Tzn mamy wybrane ale nie oficjalnie zaklepane, bo jak pytaliśmy o 2013 to robili wielkie oczy
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

Może na początek troche o sobie i nas. Poznaliśmy się na czacie na początku 2005 rok, była między nami ogromna różnica wieku i odległości. Daliśmy sobie z tym radę co prawda raz lepiej, raz gorzej. 
ja tez bym chyba zostala przy waszej wizji jesli tak sobie wymarzyliscie
co bedzie za 5 czy 10 lat? czasu sie cofnac nie da. ale coz... ja jej tlumacze a ona nie potrafi tego przerwac... zreszta to nie jest facet dla niej - dwa totalnie rozne charaktery i tu sie nie sprawdza zasada ze przeciwienstwa sie przyciagaja. kazdy kto ich widzi mowi to samo i ona sama wie ze to nie facet dla niej. no to tak na marginesie
)

to i coś do wykończenia domku by nam dorzucili (np wyposażenie kuchni czy łazienki). Sama nie wiem co o tym myśleć. Ale chyba jestem bardziej skłonna do mojej i TŻ-ta wizji, czyli ślub cywilny + obiad, a ślub kościelny i wesele kiedyś w przyszłości. Chociaż nie powiem propozycja rodziców kusi. Trzeba przeanalizować to dokładnie z TŻ-tem. Musiałam się wygadać , bo TŻ jeszcze w pracy a sama do siebie już nie będę gadać