Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :) - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-12, 10:56   #2461
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Dziękuję Kochane za tak miłe przywitanie ahhhh nawet się zrymowało

Obecnie zamieszkuję Kielce i tutaj studiuję na PŚk
już bliżej końca na szczęście bo w czerwcu mam obronę
Przyszłości raczej nie wiąże ze swoim kierunkiem. Razem z Tż po Ślubie planujemy zebrać manatki i wyjechać do Norwegi(mój Tż pracował tam przez jakiś czas).
Jeżeli chodzi o moje hobby to jest ono w podpisie

mala_biegaczka my bardzo chcieliśmy mieć w dacie liczbę 8 i 13 - no i tak wyszło że padło akurat na ten dzień fajnie że masz w tym samym dniu co ja

Przedstawię Wam mniej więcej moje koszty.
Za salę za 1 dzień 180zł bez ciast i alkoholu + ok 70 zł za poprawiny - a poprawiny będą bo mój Tż się uparł i w sumie bardzo się z tego cieszę
Kapela - 3 mężczyzn ( w tym jeden gra na saksofonie - a to dla mnie ważne ) biorą za 2 dni 3300 więc myślę że nie jest źle
Fotograf - nasz znajomy bierze
2900 zł, w tym: - fotografowanie w dniu ślubu od godzin rannych
- przygotowania, błogosławieństwo, ślub - cały czas, wesele do godziny 1-2 w nocy
- sesja plenerowa innego dnia w zależności od ilości miejsc i ich różnorodności od 3 do 6 godzin
- płyty DVD z obrobionymi zdjęciami w pełnej rozdzielczości w ilości standardowo od 400 do 700 w zależności od liczby gości, długości mojego fotografowania i wydarzeń na weselu (jakość zdjęć pozwoli na ich wykorzystanie w każdym, nawet bardzo dużym powiększeniu)
- galerie internetowe ze wszystkimi zdjęciami w wysokiej jakości na okres wielu lat (z możliwością wcześniejszego wyłączenia)

- wszelkie koszty dojazdu
Zdjęcia robi przepiękne dlatego bardzo go chcemy
Ten kamerzysta, który nam się podoba to już pisałam - dodałabym tu jego linka żebyście mogły zobaczyć czy jest wart tej ceny ale nie chcę być posądzona o krypto reklamę jak chcecie to podeślę na priv - jest z woj. Śląskiego

Samochód - Audi A6 czarne - przybranie zrobię sama w ramach mojego hobby ale na razie nie rozglądaliśmy się za tym - bo samochód to jeszcze za wcześnie
Czyli tak jak my Mój TŻ też już pracował w Norwegii i wielce prawdopodobne, że wyjedziemy, ale już w czerwcu 2012

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 11:02   #2462
tajeczka
Zadomowienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Szkrabeniek właśnie na Twojego bloga weszłam bardzo mi się podobają Twoje dekoracje
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 11:04   #2463
szkrabeniek
Raczkowanie

Dziękuję za komplement
Gdybyście miały jakieś pytania odnośnie mojego hobby to służę pomocą

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 11:12   #2464
maagdaa87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość

I co teraz ?
jakoś damy radę, od pewnego czasu mówiłam, że biorę tę ewentualność pod uwagę. I tak mieszkając w tym samym miejscu nie widujemy się zbyt czesto bo kompletnie z wolnym się mijamy. A ja po ponad dwóch latach dojeżdżania jestem już trochę tym wszystkim zmęczona.

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość

a można wiedzieć jaki powód?
właśnie jednym z powodów jest zmecznie dojeżdżaniem, w sumie przyszedł też czas, gdzie mieszkanie z rodzicami zaczyna mnie powoli irytować, ale to jest dłuższy temat
maagdaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 11:22   #2465
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Kochane za tak miłe przywitanie ahhhh nawet się zrymowało

Obecnie zamieszkuję Kielce i tutaj studiuję na PŚk
już bliżej końca na szczęście bo w czerwcu mam obronę
Przyszłości raczej nie wiąże ze swoim kierunkiem. Razem z Tż po Ślubie planujemy zebrać manatki i wyjechać do Norwegi(mój Tż pracował tam przez jakiś czas).
Jeżeli chodzi o moje hobby to jest ono w podpisie

mala_biegaczka my bardzo chcieliśmy mieć w dacie liczbę 8 i 13 - no i tak wyszło że padło akurat na ten dzień fajnie że masz w tym samym dniu co ja

Przedstawię Wam mniej więcej moje koszty.
Za salę za 1 dzień 180zł bez ciast i alkoholu + ok 70 zł za poprawiny - a poprawiny będą bo mój Tż się uparł i w sumie bardzo się z tego cieszę
Kapela - 3 mężczyzn ( w tym jeden gra na saksofonie - a to dla mnie ważne ) biorą za 2 dni 3300 więc myślę że nie jest źle
Fotograf - nasz znajomy bierze
2900 zł, w tym:- fotografowanie w dniu ślubu od godzin rannych
- przygotowania, błogosławieństwo, ślub - cały czas, wesele do godziny 1-2 w nocy
- sesja plenerowa innego dnia w zależności od ilości miejsc i ich różnorodności od 3 do 6 godzin
- płyty DVD z obrobionymi zdjęciami w pełnej rozdzielczości w ilości standardowo od 400 do 700 w zależności od liczby gości, długości mojego fotografowania i wydarzeń na weselu (jakość zdjęć pozwoli na ich wykorzystanie w każdym, nawet bardzo dużym powiększeniu)
- galerie internetowe ze wszystkimi zdjęciami w wysokiej jakości na okres wielu lat (z możliwością wcześniejszego wyłączenia)

- wszelkie koszty dojazdu
Zdjęcia robi przepiękne dlatego bardzo go chcemy
Ten kamerzysta, który nam się podoba to już pisałam - dodałabym tu jego linka żebyście mogły zobaczyć czy jest wart tej ceny ale nie chcę być posądzona o krypto reklamę jak chcecie to podeślę na priv - jest z woj. Śląskiego

Samochód - Audi A6 czarne - przybranie zrobię sama w ramach mojego hobby ale na razie nie rozglądaliśmy się za tym - bo samochód to jeszcze za wcześnie
oj jak milo ze mamy w naszym gronie specjalistke od kwiatow
a to dlatego ze ja planuje sama zrobic bukiet dla siebie i swiadkowej, stroiki do butonierek, dekoracje domu i samochodu chociaz jezeli bedziemy miec autko retro o ktorym marzymy to tam tylko jakies drobne dekoracje na klamki na przyklad zeby nie bylo przesytu
to duzo placicie... mam kolezanke z kielc ktora tez bierze slub w 2013 i oni placa chyba 160zl od osoby i mowila mi ze u nich to bardzo duzo bo normalnie to tak 120-130zl

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Dziękuję za komplement
Gdybyście miały jakieś pytania odnośnie mojego hobby to służę pomocą
ja bede miala na pewno

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

wiecie co... tak patrze na ta suknei z all ktora wklejala anuleczek i powiem wam ze ta suknia jest za mala na ta laske jej biust wyglada okropnie i mimo ze dziewczyna nie ma jakiegos mega biustu to on sie doslownie wylewa z tej sukni
Stary 2011-11-12, 11:23   #2466
tajeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
a to dlatego ze ja planuje sama zrobic bukiet dla siebie i swiadkowej, stroiki do butonierek, dekoracje domu i samochodu chociaz jezeli bedziemy miec autko retro o ktorym marzymy to tam tylko jakies drobne dekoracje na klamki na przyklad zeby nie bylo przesytu
to duzo placicie... mam kolezanke z kielc ktora tez bierze slub w 2013 i oni placa chyba 160zl od osoby i mowila mi ze u nich to bardzo duzo bo normalnie to tak 120-130zl

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

ja bede miala na pewno

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

wiecie co... tak patrze na ta suknei z all ktora wklejala anuleczek i powiem wam ze ta suknia jest za mala na ta laske jej biust wyglada okropnie i mimo ze dziewczyna nie ma jakiegos mega biustu to on sie doslownie wylewa z tej sukni
pewnie nie Ty jedna
Stary 2011-11-12, 11:23   #2467
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

ja bede miala na pewno

Piszę tam, że suknia niby na biust C-D, ale nie wierzę. W życiu bym tam mojego nie zmieściła Tej lasce się wylewa, a faktycznie nie ma mega wielkiego

Stary 2011-11-12, 11:24   #2468
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuleczek19 Pokaż wiadomość
Ja miałam tak samo!! Zwijałam sie z bólu(

Aaa mieliśmy sie dziś spotkac po pracy miał po mnie przyjechac i dupa!! za bardzo zmęczony wrr!!! wiem,ze ma ciężką prace itd.. ale te 2 godz mógłby nam poświęcic jak juz obiecał..a ja wogole zla jestem! okres ma!

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Tak.. Malediwy (z tym,że są dośc drogie.. zobaczymy jak bedzie z $ i budowa domu.) A jak nie "one" to Teneryfa albo.. jeśli nie wybierzemy sie w nadchodzace wakacje znów do Egiptu to może Egipt (bardzo chciałabym tam wrócić )

Ojej.. mam nadzieje, że sie pogodzicie szybciutko

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
zastanawiałyście się gdzie chcielibyście jechać w podróż poślubną?

Hmmm... nie ważne gdzie ważne, ze z nim
Ale mi sie marzy wyjadz do Tunezji

Cytat:
Napisane przez anuleczek19 Pokaż wiadomość

B. ładna

Cytat:
Dołączam się do wątku
Proszę o wpisanie mnie na listę 10.08.2013

Cytat:
Napisane przez pechowiec_ona87 Pokaż wiadomość
Witam PM2013 i nieśmiało dołączam do waszego grona

Witam nowe PMki
Napiszcie coś o Was

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 11:25   #2469
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Najgorszym i najważniejszym skutkiem jest nieregularny cykl. Bo jak tu w przyszłości normalnie dzieci planować?
W ogóle nie wiem czy teraz nie miałam cyklu bezowulacyjnego
Czuję się jakby to nie było moje ciało, bo tak na prawdę to teraz w ogóle go nie znam
wiele kobiet na świecie ma nieregularne cykle i dzieci posiada, więc ja bym się nie nakręcała . A jak bym miała się już nakręcać i mysleć dajmy na to że cykl był bezowulacyjny to bym się chciała upewnić a nie gdybać i mysleć, że tak było (żeby to stwierdzić to trzeba sprawdzać testami owulacyjnymi, bądź u gina, bądź mierząc codziennie temperaturę i robiąc wykresy). Kochana bądź dobre myśli . Psychika odgrywa tu dużą rolę
Po odstawieniu tabsów organizm niestety długo dochodzi do siebie i trzeba mieć tego świadomość zaczynając brać tabletki anty. Coś za coś niestety
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 11:25   #2470
malinka9191
Zakorzenienie

QUOTE=mu_minka1988;304595 76]malinka9191 a miałaś usg robione. Moja koleżanka miała podobne problemy, a okazało się, że torbiela ma. Na szczęście leczyła się hormonalnie i zniknął. [/QUOTE]miałam zarówno zwykłe jak i dopochwowe.. wybadał mnie jak tylko się dało... za ostatnim razem okazało się właśnie też, że na jednym jajniku mam małą cystę(ale nie na tym co boli), ale właśnie te tabletki też mają mi poniekąd pomóc na to zobaczymy co będzie dalej..
Stary 2011-11-12, 11:26   #2471
melleczka
Zakorzenienie

ja myslalam ze ja sobie narzuce diete tak w kwietniu 2013 przed slubem a tu nie bo jak chce kupic suknie za rok a jeszcze we wrzesniu jest wesele mojej kuzynki i tez musze zrzucic co nieco to juz od wakacji bedzie dieta
Stary 2011-11-12, 11:27   #2472
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Piszę tam, że suknia niby na biust C-D, ale nie wierzę. W życiu bym tam mojego nie zmieściła Tej lasce się wylewa, a faktycznie nie ma mega wielkiego
może i C-D, ale ona ma tak ściśnięte i zgniecione te cycki (mówiąc brzydko ) to i się zmieściła w sukienkę
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 11:27   #2473
szkrabeniek
Raczkowanie

melleczka ale my Nasz Ślub i wesele będziemy mieć w rodzinnym Zawierciu bo stamtąd pochodzimy

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
Stary 2011-11-12, 11:30   #2474
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
to zazdroszcze biustu ja teraz mam moze C ale dlatego ze ogolnie przytylam... a jak schudne przed slubem to bede miec co najwyzej B musze to wziac pod uwage przy wyborze sukni... bardzo mi sie podobaja dekolty w serduszko ale to chyba nie dla mnie bo mam za maly biust:/

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
melleczka ale my Nasz Ślub i wesele będziemy mieć w rodzinnym Zawierciu bo stamtąd pochodzimy
ahaaaaa
Stary 2011-11-12, 11:31   #2475
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
witam

TŻ mnie wczoraj strasznie wkurzył i w ogóle , ale nie chcę o tym pisac na forum.. fakt faktem zaczęłam się zastanawiac nad sensem tego wszystkiego.. dziś niby przeprosił, ale sama nie wiem, bez powaznej rozmowy i ostatecznych decyzji się nie obejdzie..

mam nadzieję, ze jednak wszystko jakoś się ułoży..

zaraz się szykuję do pracy a tak mi sie nie chce

miłego dnia
Stary 2011-11-12, 11:31   #2476
tajeczka
Zadomowienie

potrzebna mi jakaś dobra wymówka żeby do teściów nie jechac... jakieś pomysły???
Stary 2011-11-12, 11:32   #2477
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
wiele kobiet na świecie ma nieregularne cykle i dzieci posiada, więc ja bym się nie nakręcała . A jak bym miała się już nakręcać i mysleć dajmy na to że cykl był bezowulacyjny to bym się chciała upewnić a nie gdybać i mysleć, że tak było (żeby to stwierdzić to trzeba sprawdzać testami owulacyjnymi, bądź u gina, bądź mierząc codziennie temperaturę i robiąc wykresy). Kochana bądź dobre myśli . Psychika odgrywa tu dużą rolę
Po odstawieniu tabsów organizm niestety długo dochodzi do siebie i trzeba mieć tego świadomość zaczynając brać tabletki anty. Coś za coś niestety
Dlatego właśnie mówię, że nie wrócę do nich przed urodzeniem dziecka/dzieci. Nie nakręcam sę teraz, tylko się cieszę, że rzuciłam to świństwo tak szybko. Teraz te problemy przeżyję. Ale okropne byłoby to gdybym rzuciła je dopiero po ślubie... Bo przecież od razu po nim chce dziecko
Pomińmy fakt, że znów zaczęły mi włosy lecieć garściami, a odkąd biorę witaminy nie mam tego problemu. Niestety wielu kobietom zaczynają wypadać po odsatwieniu
A testy owulacyjne też nie są takie pewne - wiem, bo czytałam na ich temat nie raz

A no i ja zawsze miałam regularne cykle 30-32 dni. Więc dla mnie szokiem jest mieć teraz 41dniowe cykle No i co jak co, ale nierelgularne cykle utradniają starania o potomka, chociażby przez to, że nie do końca kobieta wie, kiedy ją 'zaskoczą' płodne dni

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2011-11-12 o 11:35
Stary 2011-11-12, 11:36   #2478
malinka9191
Zakorzenienie

witam nowe PMki

i witam sie
Stary 2011-11-12, 11:40   #2479
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Pomińmy fakt, że znów zaczęły mi włosy lecieć garściami, a odkąd biorę witaminy nie mam tego problemu. Niestety wielu kobietom zaczynają wypadać po odsatwieniu
mi bardzo wypadaly... ale wybralam cale opakowanie Celebrinu i juz jest ok
Stary 2011-11-12, 11:42   #2480
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Dzień dobry !
Po 1 - witam nowe PMki
Po 2 - byłam wczoraj w klubie i się nie wyspałam.... A dzisiaj cały dzień nauki i wieczorem do dyskoteki
Po 3 - jadę zaraz z tatą do lekarza, więc uciekam się ogarnąć

Ja też ruszam dzis do dyskoteki

Cytat:
Napisane przez maagdaa87 Pokaż wiadomość
Witajcie,
wczoraj podjęłam chyba ważną życiową decyzję a mianowicie przenoszę się do miasta, w którym pracuję. Celowo nie nazywam tego wyprowadzką bo taka to na poważnie po ślubie. Niestety nie z Tżtem choć pracujemy oboje w Lublinie...

A dlaczego tak??

Cytat:
No my jak widać się na razie mocno zapominamy Ale potem już nie ma szans, bo przecież ślub

A czemu miała odejść przez Ciebie?

Nie ważne gdzie, ważne z kim
Ja to bym chciałam wyjechać gdzieś w góry, do drewnianego domku z kominkiem i być tam tylko z TŻem - odcięci od świata
Albo Hiszpania

Witam nowe PMki

Dzień dobry
TŻ jeszcze śpi po imprezie, jedna para znajomych właśnie się zbiera do domu Wzięłam sobie po lekku - 5 drinków i normalnie się czuje dziś. Impreza niestety potoczyła się nie tak jak powinna, bo skończyła się kłótnią pomiędzy jedną parą i przez to jeszcze pomiędzy nami i kobietą z tej pary

Teraz zajarzyłam, że odeszła andzia A ja cał czas myślałam, że mówicie o AMDZI

Wczoraj oficjalnie postanowiłam, że nie wrócę do tebletek. Tzn wrócę, ale jak już nie będę planować więcej dzieci. Teraz to ja widzę ile to świństwo mi namieszało w organiźmie Cieszę się, że rzuciłam to teraz, a nie dopiero po ślubie, jak miałam w planach Wygoda wygodą, ale teraz też nie jest ciekawie
Kurcze a o co poszło??
Czyli urodzinki nie były takie idealne...

30/30 shred
Stary 2011-11-12, 11:45   #2481
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
ooo to wiem mniej wiecej tzn wiem gdzie karmelicka jest to znajde ale to przy okazji pewnie jak bede bo tak to mi sie nie oplaca bo ja zawsze autem jestem to te pare zlotych to akurat na paliwo co bym miala zaoszczedzic
dzieki

tez tak mysle co do tych sal dzis gadalam jeszcze z tż i jesli sie zmieszcza goscie to chcemy na tej jednej po schodach wychodzilam i w sumie to nie wyczulam zeby byly sliskie zreszta w takich obiektach to chyba maja jakies z gory narzucone normy odnosnie takich rzeczy jak wlasnie sliskosc plytek gdzies o tym slyszalam

juz jest ok bo spedzilismy razem wieczor tzn nie sami ale razem

zazdroszcze mi sie strasznie podoba zwyczaj kupowania i wreczania prezentow i kiedys jak bede miala wlasna rodzine to na pewno bedziemy to praktykowac bo radosci wtedy co nie miara u nas tylko czasami sa prezenty... zreszta my jestesmy mala rodzinka bo jestem jedynaczka wiec zazwyczaj 3 osoby przy wigilijnym stole zasiadaja a mi sie marza takie prawdziwe rodzinne swieta wlasnie takie jak u ciebie - 13 osob i 12 potraw na stole u mnie zawsze tak jest w boze narodzenie bo tata jest adam i wtedy swietujemy jego imieniny wiec zazwyczaj jest z 10 osob ale to juz nie to samo co wigilia

Ja tez uwielbiam te nasze duże rodzinne świeta
Jest całą rodzina, dzieciaczki biegają, jest tak miło, tak przytulnie
I te uśmiechy jak otwierają prezenty to jest naprawde cudowne uczucie
I przed świetami dzielimy sie obowiązkami i każdy przygotowuje cos innego

30/30 shred
Stary 2011-11-12, 11:45   #2482
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
mi bardzo wypadaly... ale wybralam cale opakowanie Celebrinu i juz jest ok
Ja biorę Belisse, która mi pomogła. Ale od odłożenia tabsów znów włosy lecą i paznokcie się łamią
Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Ja też ruszam dzis do dyskoteki

A dlaczego tak??

Kurcze a o co poszło??
Czyli urodzinki nie były takie idealne...
Nie chcę na forum... Napiszę zaraz w klubie.

Stary 2011-11-12, 11:49   #2483
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Hey. Remont zbliża się już ku końcowi. Jutro panele bd zakładane.

Mój TŻ wczoraj sobie dał czadu po pracy. Kupił 0,7 i myślał, że 4 osoby będą piły, a pił tylko on ii mój brat. Dodam, że to ogromne ilości jak na niego, ale szczerze powiem, że myślałam, że będzie gorzej z nim. Czasami prawie taką samą fazę ma po 2 piwach. Mogłam się przynajmniej pośmiać jak mu się język plątał.

Witam nową PM. My mamy na razie kucharkę i zespół, a 4 tys. wydaje mi się dużo...

Dudusiu musicie z TŻ naprawdę poważnie pogadać, bo on nie może Cię tak ograniczać. Rozmowa, rozmowa, rozmowa....

Co do fryzury pokażę jak już będę miała porządek, bo póki co to moje włosy wyglądają strasznie, bo nawet ich nie układam, a jeszcze jutro będę je farbować.

Podróż poślubna. Tak się śmieliśmy, że do jakiegoś dużego wesołego miasteczka za granicę. Oboje mamy fioła na punkcie karuzel itp. Wiem duże dzieci z nas.
A tak poważnie może Egipt, ale wszystko fundusze pokażą.

Co do cen tabletek w aptekach, to czasami jest bardzo duża rozpiętość.
U mnie jest jedna apteka, gdzie ceny są wręcz hurtowe. To jest apteka z seri dbam o zdrowie, jest wersja internetowa, ale jak na miejscu się kupuje, to jest w niej jeszcze taniej niż w internecie. Zauważyłam że gumki są tam tanie, bo 12 sztuk ok 20 zł. Trzeba się zaopatrzyć jak tam pojadę, a mam 30 km.

malinka9191 a miałaś usg robione. Moja koleżanka miała podobne problemy, a okazało się, że torbiela ma. Na szczęście leczyła się hormonalnie i zniknął.

Kurcze nie wiem co jeszcze mam odpisać. Podczytuję was po trochu na bierząco, ale odp. nie mam czasu, a potem nie pamiętam co mam napisac.

Dobra uciekam trochę dom ogarnąć, bo może TŻ z teściową przyjedzie na kawę, pierwszy raz.
Ja też uwielbiam wesołe miasteczko Mój tż też!

30/30 shred
Stary 2011-11-12, 11:51   #2484
szkrabeniek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
potrzebna mi jakaś dobra wymówka żeby do teściów nie jechac... jakieś pomysły???
Ja tyle razy próbowałam się wykręcić i nic nie pomogło mój Tż zawsze się ze mnie śmiał że tak kombinuje
Ale Teściów mam fajnych - nie mogę złego słowa powiedzieć. Więc jak już byłam u Nich to stresik mijał

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
witam nowe PMki

i witam sie
Witam Cię

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
Stary 2011-11-12, 11:52   #2485
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez uwielbiam te nasze duże rodzinne świeta
Jest całą rodzina, dzieciaczki biegają, jest tak miło, tak przytulnie
I te uśmiechy jak otwierają prezenty to jest naprawde cudowne uczucie
I przed świetami dzielimy sie obowiązkami i każdy przygotowuje cos innego

Cytat:
Ja biorę Belisse, która mi pomogła. Ale od odłożenia tabsów znów włosy lecą i paznokcie się łamią
u mnie narazie jest ok... tabsy odstawilam w lutym i we wakacje mi juz tak lecialy wlosy.,... no i bralam ten celebrin od poczatku wrzesnia i pomoglo
Stary 2011-11-12, 11:54   #2486
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Bardzo fajna wypłata

To była amdzia, a teraz chodzi nam o andzię która jeszcze niedawno się udzielała

Ale fajnie chociaż nie bez powodu wybraliście takie rozwiązanie jakie wybraliście, więc musicie jeszcze raz wszystko przegadać dokładnie

Ja tam nigdy nie chodziłam, bo nie odpowiadało mi "znajome" towarzystwo

Do Hiszpanii choć i tak nie wiem czy będzie nas stać

Witam nowe PM
Ja mam zarezerwowaną salę i orkiestrę od maja wszystko zależy do regionu, w którym mieszkacie

Co się stało kochana?

Ale to źle czy dobrze? Daleko będziesz mieć do TŻ?

Dzień dobry
Nie wyspałam się, bo zasnęłam dopiero koło 3, a wstałam przed 8, a to wszystko przez moich rodziców! Poszliśmy wczoraj do brata i zaczęły się jakieś dziwne historie o duchach i mama powiedziała, ze u nas w mieszkaniu też straszyło swego czasu i bałam się zasnąć, bo ja z tym boi dupek jestem, a poza tym ja wierzę w takie rzeczy, że można czuć obecność zmarłych przy sobie później, bo często tak mam i jestem wtedy przerażona (mam na myśli np. babcię albo dziadka). Wiem, jestem zdrowo rąbnięta, ale już taki mój urok a jeszcze dziś cały wieczór zostanę sama
Aaa, okresu nadal nie ma
Idę z mamą na zakupy

Kurde ja też jestem taka , zę sie nakrecam i potem spać nie moge, bo sie boje, ze mi coś z szafy wyjdzie Ja to głupia jestem

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
witam

TŻ mnie wczoraj strasznie wkurzył i w ogóle , ale nie chcę o tym pisac na forum.. fakt faktem zaczęłam się zastanawiac nad sensem tego wszystkiego.. dziś niby przeprosił, ale sama nie wiem, bez powaznej rozmowy i ostatecznych decyzji się nie obejdzie..

mam nadzieję, ze jednak wszystko jakoś się ułoży..

zaraz się szykuję do pracy a tak mi sie nie chce

miłego dnia

Kochana porozmawiajcie poważnie i co najważniejsze szczerze. 3mam kciuki zeby sie ułozyło wszystko!

30/30 shred
Stary 2011-11-12, 11:55   #2487
FlightlessBird
Zakorzenienie

napisane w klubie

Stary 2011-11-12, 11:56   #2488
tajeczka
Zadomowienie

Szkrabeniek na co dzień z nimi mieszkam tylko teraz moi dziadkowie wyjechali na miesiąc i siedzimy u nich a do teściów z lenistwa mi sie nie chce jechac
Stary 2011-11-12, 12:01   #2489
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam nieregularne cykle, kop w dupe sie nalezy temu mojeu organizmowi

Cytat:
to zazdroszcze biustu ja teraz mam moze C ale dlatego ze ogolnie przytylam... a jak schudne przed slubem to bede miec co najwyzej B musze to wziac pod uwage przy wyborze sukni... bardzo mi sie podobaja dekolty w serduszko ale to chyba nie dla mnie bo mam za maly biust:/

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

ahaaaaa

Ja mam bardzo malutkie B...
Cycuszki bym chciałą wieksze, ale dupci mniejszej nigdy
Tak wiem, ze skromna jestem heheh

Cytat:

Nie chcę na forum... Napiszę zaraz w klubie.

Oki poczytam zaraz

Hej lalki!
Malinka wstała dziś w dobrym humorze może dlatego, ze wczoraj był seks telefon z tż

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
napisane w klubie

Już zagladam

30/30 shred
Stary 2011-11-12, 12:04   #2490
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam nieregularne cykle, kop w dupe sie nalezy temu mojeu organizmowi

Ja mam bardzo malutkie B...
Cycuszki bym chciałą wieksze, ale dupci mniejszej nigdy
Tak wiem, ze skromna jestem heheh

Oki poczytam zaraz

Hej lalki!
Malinka wstała dziś w dobrym humorze może dlatego, ze wczoraj był seks telefon z tż

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Już zagladam
O wy zboczusie Mi się już okres rozkręca, ale też musiałam jeszcze ranoTŻ wykorzystać

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości