Żonki 2009 cz. XXX - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-12, 11:22   #4561
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

Witajcie!

Biorę się za sprzątanie... a jakby mi się chciało tak jak mi się nie chce to świat należałby do mnie dzisiaj! wrrrrr

do potem

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 11:22   #4562
śliweńka
Zakorzenienie

ja myślałam rodzicom na święta w prezencie zrobić zdjęcie z TŻ sobie u fotografa ale nie wiem

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 11:29   #4563
myszka_maj
Zakorzenienie

Dziewczyny przedszkolanki ale nie tylko

spotkałyscie sie z takim czymś na żywo? http://allegro.pl/skoczek-brykacz-kr...906179227.html

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 11:46   #4564
śliweńka
Zakorzenienie

ja widziałam takie piłki

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-11-12, 11:48   #4565
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość

spotkałyscie sie z takim czymś na żywo? http://allegro.pl/skoczek-brykacz-kr...906179227.html
pierwsze widze
a to na tym sie siada i skacze?

czesc

u mnie taka oszukana pogoda-piekne slonko a na termometrze 3stopnie!
dzis juz nawet na dwor nie wychodze bo malemy znow katar sie pojawil
ale za to zaraz zabieram sie za obiad-pizza dzis bedzie
szukam jakiegos dobrego przepisu na ciasto na pizze- Mona - zastanawiam sie nad tym twoim w k. lubie takie puszyste i nie calkiem cienkie
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 11:51   #4566
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja widziałam takie piłki
no piłki tez widziałam ale takiego czegos nie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
pierwsze widze
a to na tym sie siada i skacze?
podobno tak to cos w stylu piłek do skakania, pytałam bo pisza ze czesto w przedszkolach takie cos jest.

a myslalam zeby kupic tomciowi na wiosne do ogrodka, bo on to wulkan energii jest i musi ja gdzies spożytkować

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 11:59   #4567
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 12:05   #4568
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
India ja też mam wrażenie, ze jest niedziela. Tylko mąż pojechał do pracy więc musi być sobota. W ogóle to sie wkurzyłam, bo dziś go policja zatrzymała, ze im się jego światła przy rejestracji nie podobają i bach 50 zł mandatu (chcieli dać 200). Wkurzyłam się. Dupki jedne.
Madzia nie denerwuj sie

Cytat:

tak, widziałam dzieci w przedszkolach to maja, siada się i skacze
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 12:08   #4569
mona_ja
Wtajemniczenie

Katunia ja robię zawsze z tego przepisu, jak chcesz bardziej puszyste ciasto to jak rozwałkujesz na blaszce to zostaw na chwile wtedy urośnie, potem połóż dodatki i do piekarnika. No i piecz w max temp ale krótko, max 15 min

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 12:23   #4570
śliweńka
Zakorzenienie

ja ciasto wyrabiam zawsze w wypiekaczu do chleba i zawsze wychodzi , dziś dojadamy pizze w wczoraj mniam pychotka

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-11-12, 12:23   #4571
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

takkkkkkkk mój Pat to ma i uwielbia - teraz akurat mu schowaliśmy zeby z chwile się mocniej cieszył , ale super jest, jakie dziecko do nas przychodzi to krowa Grażynka ma największe branie - my mamy z takim guziczkiem ktory jak dotkniesz to cholernie głośno muczy i młody sie bał ale jak się przyzwyczaił to uwielbia zaraz ci wrzuce jakieś fotki i filmik
polecam gorąco - Pat dostał to na urodziny od naszych przyjaciół i jesteśmy z tego mega zadowoleni
fajnie ćwiczy na tym równowage gibkośc skocznośc koordynajcję, polecam bardzo
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
ja z lodówką mam tak, że teraz mamy małą podblatową. I np garnek z zupa się tam nie mieści, a jak zrobimy większe zakupy to też czasem jest problem żeby się pomiescić. Także jest na razie ok, ale mam nadzieje, że jakoś początkiem roku kupimy już jakąś większą

A u Was widzę będzie to spora oszczędnośc no i funkcja wakacje mi się bardzo podoba! i to no frost! Ja też taką chcę!

Życzę powodzenia w wybieraniu stołów

Właśnie się raczę drinkiem
rozumiem jak się lodówka spradzi to będę polecać

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Marta to widzę, że urządzacie się podobnie do nas. Ja już z tym faktem też się pogodziłam i teraz co miesiac tez cos dokupujemy, niestety na razie drobiazgi. na szczescie w grudniu i styczniu bedzie mozna ciut wiecej zaoszczedzic to wezmiemy sie za konkrety.
a lodówka fajna, my tez mamy samsung i na razie nie mozemy na nia narzekac, a funkcja no frost jest super

Madziu jeszcze Cie choróbsko rozłozy zycze zdrówka!!! choc mnie tez zaczeły sie zatoki zapychac i gardło pobolewa z rana

mam wrazenie , ze dzis jest niedziela. mila niespodzianka było uswiadomienie sobie, ze ndz dopiero jutro
ja się na początku wkurzałam ale wrzuciłam na luz, owszem będzie to trwało i trwało ale jaka satysfakcja

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Czesć!
Wpadłam sie tylko przywitać i zaraz biore sie za sprzątanie

India ale deser

Myszka ja w zeszłym roku kupiłam takie byle jakie kozaki na płaskim, dałam stówe i żałuję bo dosyć że zimno mi w nich to podeszwa sie starła i sie ślizgam. Teraz chce coś porządnego no ale w realnej dla mnie cenie, mam jedne stare kozaki z Ryłko, takie klasyczne czarne i pewnie jak nie kupie nowych to 5 sezon będe w tych śmigać

Madzia, India zdrówka życzę!

Marta fajna lodówka
my też jeszcze nie mamy mebli w salonie, a już 2 i pół roku tu mieszkamy
hahaha no i powolutku kiedyś sie ich dorobicie
Stary 2011-11-12, 12:48   #4572
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Katunia ja robię zawsze z tego przepisu, jak chcesz bardziej puszyste ciasto to jak rozwałkujesz na blaszce to zostaw na chwile wtedy urośnie, potem połóż dodatki i do piekarnika. No i piecz w max temp ale krótko, max 15 min
monus tak zrobie-bo libie puszyste

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
takkkkkkkk mój Pat to ma i uwielbia - teraz akurat mu schowaliśmy zeby z chwile się mocniej cieszył , ale super jest, jakie dziecko do nas przychodzi to krowa Grażynka ma największe branie - my mamy z takim guziczkiem ktory jak dotkniesz to cholernie głośno muczy i młody sie bał ale jak się przyzwyczaił to uwielbia zaraz ci wrzuce jakieś fotki i filmik
polecam gorąco - Pat dostał to na urodziny od naszych przyjaciół i jesteśmy z tego mega zadowoleni

ja się na początku wkurzałam ale wrzuciłam na luz, owszem będzie to trwało i trwało ale jaka satysfakcja

Marta az mnie zaintersowalas ta krowa co myszka pokazala
tam cos pisalo tez o rehabilitacyjnych wlasciwosciach o koslawosci a nasza chrzesnica ma koslawosc nozek - moze to bylbu dobry pomysl na prezent dla niej! z rownowaga tez u niech kiepkso
poka koniecznie jakis filmik!!
Stary 2011-11-12, 12:50   #4573
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

my tego nie mamy, ale widziałam w innym przedszkolu i wydaje się całkiem fajne
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 12:54   #4574
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje

dziekuje, a co do czasu an wizaż to nawet nie wiesz jak mi go bardzo brakuje także, życzenia jak najbardziej trafione

dziekuje

ooooooo fajne ale cena mnie TZ namawia na kupno nowych kozaków wiec tez musze sie rozejrzec za czyms

dziękuje

fajny, moze tezkupie takiego mojej chrześniaczce

http://allegro.pl/show_user.php?uid=5769077

ja zamawiałam u tego ale 2 lata temu, ale widze ze teraz nie ma nic wystawione

ale portret był przepiekny

dziękuje i czas bardzo by mi sie przydał
dziekuje

Cytat:
lodówkę wybraliśmy
http://www.euro.com.pl/lodowki/samsung-rl34hgps.bhtml

stół już też prawie
a nad tv się zastanawiamy czy teraz czy przed euro

nie no co ty my systemem gospodarczym tv i lodówka są stare i nie dość że żrą prądu jak cholera to lodówkę trzeba raz na tydzień dwa rozmrażać.. więc na bank musimy wymienić.. stół mamy pożyczony wiec oddać chcemy i mieć już swój
a do urządzenia jeszcze nam wiele brakuje na bank zmiana paneli na ciemne ale to w przyszłym roku, dodatki rolety zdjęcia obraz lampa oświetlenie ściany mnóstwo rzeczy aż nie chce mi sie wymieniać bo się załamie choć i tak podchodze do tego z wielkim luzem, powoli samemu się dorobimy bez ciśnienia.. jakoś mi to nie przeszkadza że jeszcze tego nie mamy powolutku powolutku - nie od razu Kraków zbudowano
no pewnie ze tak... my tez domek budujemy systemem gospodarczym takze wiem ze nie na wszystko od razu mozna sobie pozwolic... lodowka sliczna... ja swojego czasu zachorowalam na Samsunga RL56GHGIH... ale jak juz kiedys przyjdzie do wybierania to chyba rozwaze tez twoja bo jest rownie ladna a tansza... ta moja kosztowala ok 2 tys.

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć

Samba ja zamawiałam portret pastelami u artyssyla i byłam zadowolona, do tego fajnie doradziła, poprawiła zdjęcie by osoby na nim wyglądały korzystniej i efekt mnie zaskoczył, bo takiego się nie spodziewałam

ooo dzieki No mi wlasnie zalezy zeby ktos umial doradzic i troche sobie wyobrazic i stworzyc cos z niczego nie w sensie zeby narysowac kogos zupelnie nie podobnego ale moja babcia to jest taka zahukana babinka i ona niezbyt chetnie pozuje do zdjec i nie wiem czy nie bede musiala dac np 2 zdjec zeby z jednego wziac dziadka a z drugiego babcie albo cos pokombinowac musze jeszcze zobaczyc jaki mam "material" badawczy

oki dziewuszki biore sie za nadrabianie jakis 2 tygodni... albo i 3...
a wieczor idziemy z mama na listy do M

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Madzialenka a Ty u kogo zamawialas portret?
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 13:05   #4575
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba no właśnie ja już kiedyś o tym pisałam, ze mam do niego tylko maila, a nie wiem jaki miał nick na allegro.

Sliweńko teraz już się czuję lepiej, to tylko wczoraj jakieś przytrucie mnie dorwało.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 13:19   #4576
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Samba no właśnie ja już kiedyś o tym pisałam, ze mam do niego tylko maila, a nie wiem jaki miał nick na allegro.

Sliweńko teraz już się czuję lepiej, to tylko wczoraj jakieś przytrucie mnie dorwało.
szkoda

chyba nie nadrabiam bo musialabym nadrobic ponad 50 stron...
Stary 2011-11-12, 13:24   #4577
Zakorzenienie

Samba - kolezanka mi dzis mowila ze film listy do m. sa super! wczoraj byla w kinie i bardzo zadowolona wyszla. tak wiec zazdroszcze wypadu!

a w ogole jaki wczoraj byl szal w zabrzu w multikinie-domyslam sie ze nie tylko w zabrzu. bilety za 11zl to duzo osob pojechalo,ale duzo tez sie przejechalo! zeby miec bilet za 11zl trzeba go zamowic przez neta! w kasie normalne ceny!
Stary 2011-11-12, 13:26   #4578
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba jak coś to mogę podać maila i napiszesz i się zapytasz czy mają teraz jakieś aukcje. To był rysunek malowany farbą olejną.

Stary 2011-11-12, 13:53   #4579
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Samba jak coś to mogę podać maila i napiszesz i się zapytasz czy mają teraz jakieś aukcje. To był rysunek malowany farbą olejną.
ooo poslij mi na priva jakbys mogla
Stary 2011-11-12, 13:56   #4580
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ooo poslij mi na priva jakbys mogla
oki. Zaraz odszukam.

i od razu prześlę ci skan tego obrazu to sobie zobaczysz bo mam go na mailu

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-11-12 o 13:57
Stary 2011-11-12, 13:56   #4581
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Samba - kolezanka mi dzis mowila ze film listy do m. sa super! wczoraj byla w kinie i bardzo zadowolona wyszla. tak wiec zazdroszcze wypadu!

a w ogole jaki wczoraj byl szal w zabrzu w multikinie-domyslam sie ze nie tylko w zabrzu. bilety za 11zl to duzo osob pojechalo,ale duzo tez sie przejechalo! zeby miec bilet za 11zl trzeba go zamowic przez neta! w kasie normalne ceny!

no z tego co wiem to w bielsku tez byl szal bo sie zastanawialysmy czy wczoraj nie isc, ale ja mam kupon z ery premia na 1 bilet gratis i nie wiedzialam czy te promocje sie lacza ze soba (pewnie nie) i stwierdzilysmy ze pewnie i tak kaza nam zaplacic 22 zl wiec stwierdzilysmy ze dzis sobie na spokojnie pojdziemy ale tak ogolnie to w zeszla niedziele tez bylysmy w kinie (na wyjezdzie integracyjnym) i kino bylo pelniutkie!
Stary 2011-11-12, 13:59   #4582
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
To już zdaję relację z wczorajszej wizyty. Pojechaliśmy z mężem na wizytę, gin już na nas czekał. Pierwsze co to założył mi kartę ciąży, zwazył (powiedział, że waga super, to znaczy to, że przytyłam 2 kg) i teraz co wizyta powinnam tak tyć mniej więcej 1,5-1,8 kg i będzie idealnie. A w sumie jakieś 10-13 kg. Zrobił ze mną wywiad, zobaczył wyniki badań. A ze były idealne to teraz nie musze nic badać. Zmierzył ciśnienie i miałam 150/85 widać, ze się stresowałam. Pogadaliśmy i zaprosił mnie na usg (tym razem już przez brzuszek). Dzidziol był dalej serduszko biło. Pokazał nam 2 rączki (z paluszkami), 2 nóżki, było nawet kregosłup i mózg widać. I powiedział, ze teraz nam zrobi przezierność tylko dzidziol się źle ułożył bo leżał na brzuchu (tak jakby) a musiał na plecach aby wynik był prawidłowy. I tu zonk bo dzidzol nie chciał się przekręcić. matko to było moje najdłuższe usg, nie dość, ze stres czy wszystko jest ok, to jeszcze w myślach mówiłam sobie "młdoy błagam cię przekręć się" Lekarz zaczął mnie stukać w brzuch, dzidzol trochę sie pokręcił ale nic. Musiałam usiąść i kasłać, znwou patrzymy a ten na boku lezy więc znowu źle, lekarz znowu mnie stuka i stuka. Ja już leże wkurzona. Potem kazał mi się na prawy bok położyc i mnie stuka dalej. W końcu po wielu próbach udało się i maly się przekręcił Zaczęłam się śmiać, ze uparty w mamusię . Przeziernośc tego fałdu wyszła mi 1,2 więc lekarz powiedział, ze idealnie. Jeszcze coś z noskiem sprawdzał bo podobno tez coś to mówi, ale też było wszystko dobrze. MIna męża bezcenna, jak tam prawie zaczął skakać z radości. Dzidziol ma 6,85 cm. (a 4 tyg temu miał 2,40). Kolejna wizyta 7 grudnia
Super, że wszystko oki widziałam zdjęcie i dzidziolek już widoczny

Cytat:

Podobne do piłek fajna sprawa sama bym poskakała
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 14:02   #4583
kliwia
Zakorzenienie

martucha jakas telepatia, ogladalam ta lodowke ostatn io w mix electornics, i tez ja chce, bardzo mi sie podoba ta szuflada na owoce i warzywa, ona chyba tam ma mikroklimat wilgotny co nie? bardzo fajna, madzia jej nie ma przypadkiem?

myszka ja to widzialam u nas w przychodni ale nie widzialam zadnego dziecka na tym
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 14:03   #4584
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
oki. Zaraz odszukam.

i od razu prześlę ci skan tego obrazu to sobie zobaczysz bo mam go na mailu
dzieki boski ten obraz wyszedl

A mi sie ta krowka spodobala chyba kupie mojemu chrzesniakowi na gwiazdke ale on ma sie ze mna dobrze heheh
Stary 2011-11-12, 14:14   #4585
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba dzięki

Kliwia nie, nie ja mam inną. Ale też ma mega przegrody na owoce i warzywa które mogą tam leżeć i leżeć. + pojemnik na mięsko aby sie tam nic na zewnątrz nie wydostawało. Nie wiem ile ta wasza ma wys. Nasza ma 201 cm.

Ana dziękuję

Stary 2011-11-12, 14:22   #4586
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

wybralam sobie prezent na gwiazdke i przedstawilam mezusiowi wlasnie co ma mi kupic mam nadzieje ze mi kupi bo mam stary depilator ktory ma juz chyba z 10 lat (dostalam na 18 wiec juz prawie 10) nio i od tego czasu to juz na pewno technologia poszla do przodu ma ktoras z was ten depilator? jesli tak to prosze o opinie

http://allegro.pl/depilator-braun-76...928401585.html

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

i tak w ogole to dumam czy sobie wlosow na ciemno nie zrobic... bo wkurza mnie to chodzenie do fryzjera co 3 miesiace na pasemka... jeszcze w bielsku mam sprawdzony zaklad ale raz ze daleko i nie mam kiedy jezdzic a dwa ze ok. 160 zl kosztuja pasemka + obciecie a w dabrowie jak mi zrobila ostatnio wlosy to od razu mialam z cm odrostu... nio i nie moge sie zdecydowac heheh
Stary 2011-11-12, 14:37   #4587
kliwia
Zakorzenienie

madzia no nie Twoja jest wysoka! i stanowczo za droga
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 14:39   #4588
india83
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez sie czasem wkurzam, ze jeszcze tyle do zrobienia. a le z drugiej strony to ciagle moge cos kupowac, a przy zakupie jaka radosc!!! a tak jakbysmy juz wszystko mieli zakupy mogłabym robic znacznie rzadziej

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
wybralam sobie prezent na gwiazdke i przedstawilam mezusiowi wlasnie co ma mi kupic mam nadzieje ze mi kupi bo mam stary depilator ktory ma juz chyba z 10 lat (dostalam na 18 wiec juz prawie 10) nio i od tego czasu to juz na pewno technologia poszla do przodu ma ktoras z was ten depilator? jesli tak to prosze o opinie

http://allegro.pl/depilator-braun-76...928401585.html

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

i tak w ogole to dumam czy sobie wlosow na ciemno nie zrobic... bo wkurza mnie to chodzenie do fryzjera co 3 miesiace na pasemka... jeszcze w bielsku mam sprawdzony zaklad ale raz ze daleko i nie mam kiedy jezdzic a dwa ze ok. 160 zl kosztuja pasemka + obciecie a w dabrowie jak mi zrobila ostatnio wlosy to od razu mialam z cm odrostu... nio i nie moge sie zdecydowac heheh
ja mam ten depilator i jestem zadowolona wlansie przed chiwla uzywałam

a co do przciemnienia włosów to tez mi to chodzi po głowie, bo mam juz kilometrowy odrost
Stary 2011-11-12, 14:46   #4589
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kliwia ja za swoją płąciłam coś ok 1300zł (rok temu).

Stary 2011-11-12, 14:58   #4590
india83
Zakorzenienie

czy mogę prosić o zagłosowanie? to praca córeczki mojej kuzynki
http://kwidzyn.naszemiasto.pl/artyku...673858aef53e3e
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości