o co mu chodzi? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-11-11, 19:35   #1
aneczka828
Raczkowanie

o co mu chodzi?

Poznałam w wakacje fajnego chlopaka, poznalismy się w virtualu a spotkalismy dopiero teraz ( ciagle nie mial czasu, to ja nie mialam),kiedys jak powiedzial ze nie przyjedzie, wkurzyalam się, na co on zareagował "wkurzasz sie jakbysmy conajmniej mieli ze sobą być". Dużo rozmów przez gg, buziaki nie buziaki...
Nie odzywał się przez kilka dni, az napisał i stało się... pierwsze spotkanie u mnie w domu. Było w porządku, nawet doszlismy do wniosku ze idzie ze mna na studniowke. Pytał kiedy znowu sie widzimy...
Wrocil do domu, napisał cos tam do mnie znowu, dzien milczenia, znow napisał i tak sobie gadamy, az on wypada ciagle o seksie itp... nie wiem moze to zarty,( zawsze cos tam na ten temat sie rozmow pojawiało...)a ja za bardzo biore to do sb. Na pytanie, kiedy ostatnio miales dziewczyne odpowiedzial ze mu "niepotrzebna kula u nogi", przemilczałam, nawet powiedzialam ze ma racje, gadałam dalej normalnie. Ale nie wiem co o tym sądzic? ;/ walczyć? czy po prostu on nie chce mnie, a nie w ogóle dziewczyny?
Facetow bardzo trudno zrozumiec
aneczka828 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-11, 20:07   #2
Stokrotek90
Wtajemniczenie

Dot.: o co mu chodzi?

O co tu walczyć? Facet nie szuka dziewczyny tylko przygody lub zwykłej znajomości. Jeśli nie odpowiadają Ci rozmowy o seksie, nikt nie zmusza Cię do rozmawiania o nim. Zaznacz to tylko stanowczo, że nie odpowiada Ci taki temat. Z Twojej chaotycznej wypowiedzi wynika jakbyście mieli dużo mniej lat, niż rzeczywiście macie. Uważaj tylko na to, czy ten chłopak nie chce Cię wykorzystać.

Cytat:
Napisane przez aneczka828 Pokaż wiadomość
nawet doszlismy do wniosku ze idzie ze mna na studniowke.
A to mnie nawet rozbawiło, że RAZEM doszliście do takiego wniosku
Stary 2011-11-11, 20:57   #3
giselle2504
Rozeznanie

Trochę to chaotyczne, co napisałaś i nie bardzo wiadomo o co w ogóle chodzi.
Myślę, że na nic poważniejszego nie masz, co liczyć. Jeśli rozmowy o seksie Cię denerwują, to mu o tym powiedz. Facet - nie wróżka i sam się nie domyśli, jak będziesz kontynuowała temat, nawet wbrew sobie
Stary 2011-11-11, 21:04   #4
paulinka1128
Zadomowienie

Wydaje mi sie, ze dlugo sie nie znacie, poczekaj zobaczymy co bedzie, niektorzy potrzebuja poznac epiej druga osobe.
Stary 2011-11-11, 21:08   #5
mercer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez giselle2504 Pokaż wiadomość
Trochę to chaotyczne, co napisałaś i nie bardzo wiadomo o co w ogóle chodzi.
Myślę, że na nic poważniejszego nie masz, co liczyć. Jeśli rozmowy o seksie Cię denerwują, to mu o tym powiedz. Facet - nie wróżka i sam się nie domyśli, jak będziesz kontynuowała temat, nawet wbrew sobie
Zgadzam się.

A mnie najbardziej bawią te wszystkie skróty teraz
sb tb cb no nie mogę jak się teraz kompletnie nie szanuje naszego ojczystego języka

Life isn't about finding yourself.

Life is about creating yourself.

mercer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-11, 21:13   #6
aneczka828
Raczkowanie

Sorry, jakoś tak szybko chciałam opisać i trochę chaotycznie wyszło :P
Przez to też te skróty. Dzięki za odpowiedzi.
Stary 2011-11-11, 21:14   #7
dawidowskasia
Zakorzenienie

Mi po tekście o kuli u nogi już by sie wielka czerwona (karmazynowa) lampa zapaliła
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-11, 21:46   #8
justn2122
Raczkowanie

Cytat:
Poznałam w wakacje fajnego chlopaka, poznalismy się w virtualu a spotkalismy dopiero teraz ( ciagle nie mial czasu, to ja nie mialam),kiedys jak powiedzial ze nie przyjedzie, wkurzyalam się, na co on zareagował "wkurzasz sie jakbysmy conajmniej mieli ze sobą być". Dużo rozmów przez gg, buziaki nie buziaki...
Nie odzywał się przez kilka dni, az napisał i stało się... pierwsze spotkanie u mnie w domu. Było w porządku, nawet doszlismy do wniosku ze idzie ze mna na studniowke. Pytał kiedy znowu sie widzimy...
Wrocil do domu, napisał cos tam do mnie znowu, dzien milczenia, znow napisał i tak sobie gadamy, az on wypada ciagle o seksie itp... nie wiem moze to zarty,( zawsze cos tam na ten temat sie rozmow pojawiało...)a ja za bardzo biore to do sb. Na pytanie, kiedy ostatnio miales dziewczyne odpowiedzial ze mu "niepotrzebna kula u nogi", przemilczałam, nawet powiedzialam ze ma racje, gadałam dalej normalnie. Ale nie wiem co o tym sądzic? ;/ walczyć? czy po prostu on nie chce mnie, a nie w ogóle dziewczyny?
Moim zdaniem nie zależy mu na tym by znaleźć sobie dziewczyny do związku. Myśle ze nie chcesz być dla niego kulą u nogi i dziwczyną do seksu. Możecie zostać kolegami i pisać od czasu do czasu, ale on raczej związku nie chce, patrząc na to co on mówi i co ty piszesz.
raczej nie patrz ze on nie chce być z Tobą, ale bardziej pod kątem ze on nie chce miec żadnej laski na poważnie.
Koleś może sobie myśleć ze jeśli nie sprzeciwiłaś sie temu co napisał o tej kuli przy nodze, to ze ty mże sie z tym zgadzasz i nie szukasz chłopaka.
justn2122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-11, 21:55   #9
aneczka828
Raczkowanie

no dobrze, ale po co chce przyjechac znowu? bo niebardzo rozumiem ;/
Stary 2011-11-11, 21:56   #10
bsia
Rozeznanie

Cytat:
jak się wróży z fusów zamiast normalnie zapytać, to raczej ciężko

jak na moje to koleś chce Cię urobić na swoją koleżankę do seksu. ale ja oceniam to na podstawie kilku subiektywnych linijek. jeżeli Ci zależy - zapytaj go. będziesz chociaż wiedzieć na czym stoisz
bsia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-11, 22:07   #11
aneczka828
Raczkowanie

Noo to już nie pierwszy raz się zdarza, że ktoś mnie chce "urobić na swoją koleżankę od seksu". Przykre, ale prawdziwe. Chociaż po nim bym się tego w życiu nie spodziewała

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-11, 22:23   #12
jagodowa90
Raczkowanie

Ty chcesz czegoś więcej, on (patrząc na "kulę u nogi" i inne teksty) najwidoczniej nie widzi takiej potrzeby.
Po co chce znowu przyjechać?
Możliwe, że chłopak chce się po prostu spotykać. Po koleżeńsku, po przyjacielsku (nie wykluczając seksu).
jagodowa90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 10:34   #13
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Skoro często porusza temat seksu, to zastanów się, po co chce przyjechać.

Chłopak wypala z tekstem, że nie chce mieć kuli u nogi, więc dlaczego jeszcze się zastanawiasz, czy walczyć o niego?
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 11:15   #14
LUCRETIA82
Raczkowanie

Cytat:
wiadomo po co. lepiej daj sobie spokoj Ty oczekujesz czegos więcej, on nie. lepiej to skonczyc zanim Ty skonczysz jako pogotowie seksualne, kiedy tylko on bedzie mial na to ochote (znam takie przypadki)
niestety stwierdzam, ze teraz wielu facetow chce jedynie "koleżanki od seksu"..nie wiem jakas moda czy co..ale smutne to bardzo
LUCRETIA82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 11:26   #15
aneczka828
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LUCRETIA82 Pokaż wiadomość
wiadomo po co. lepiej daj sobie spokoj Ty oczekujesz czegos więcej, on nie. lepiej to skonczyc zanim Ty skonczysz jako pogotowie seksualne, kiedy tylko on bedzie mial na to ochote (znam takie przypadki)
niestety stwierdzam, ze teraz wielu facetow chce jedynie "koleżanki od seksu"..nie wiem jakas moda czy co..ale smutne to bardzo
Potwierdzam... czuję, że wszyscy chcą tylko tego i w takim razie wolę być do końca sama, niż mieć "kolegę od seksu" ...więc zaznaczę mu, że możemy się kumplować, na nic więcej niech nie liczy
A co ze studniowką? Iść z nim, czy może wziąć kogoś innego?
Stary 2011-11-12, 11:49   #16
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Potwierdzam... czuję, że wszyscy chcą tylko tego i w takim razie wolę być do końca sama, niż mieć "kolegę od seksu" ...więc zaznaczę mu, że możemy się kumplować, na nic więcej niech nie liczy
A co ze studniowką? Iść z nim, czy może wziąć kogoś innego?
Nie pakuj się w to dalej, bo widać, ze chłopak dziewczyny mieć po prostu nie chce. Spotykać to On może się chce, bez zobowiązań, dla zabicia czasu, dla seksu... . Jak od początku facet pokazuję, że na niczym poważnym mu nie zależy, to nie ma co się w to pakować i zastanawiać czy może się coś zmieni, bo ręczę Ci, że się nie zmieni

Wiesz co ja bym wzieła kogoś innego. Jakiegoś kolegę, kogoś z kim na pewno się będziesz dobrze bawić i miło spędzisz czas. Tego gościa, znasz tylko z internetu, widziałaś go raz, poza tym skoro przez tyle czasu odwoływał spotkania, nie było wam do siebie po drodze, to bałabym się, że np wystawi mnie do wiatru przed samą imprezą Lepiej zabrać kogoś zaufanego

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 12:11   #17
aneczka828
Raczkowanie

Tylko jak mu to teraz powiedziec... będzie trudno, bo w końcu go zaprosiłam.
No cóż, dam radę dzięki wszystkim
Stary 2011-11-12, 12:40   #18
whitechocolateraspberry
Zadomowienie

Dziewczyny maja racje, po przeczytaniu 1 posta juz widac, ze facetowi zalezy na seksie a nie na jakiejs zobowiazujacej znajomosci. A jesli ty na jego komentarze 'po co mu kula u nogi' odpowiadasz, ze ma racje, to pewnie koleś mysli sobie, ze podzielasz jego poglądy i byc moze tez chcesz tylko seksu.
Nie ma w tym nic dziwnego, czesto sie zdarza, ze faceci szukaja sobie koleżanki do seksu, zwlaszcza, ze teraz takie to niby modne. A zwłaszcza poznając kogos przez internet jest dość duże prawdopodobieństwo, że na kogoś takiego trafisz. Po prostu daj mu do zrozumienia, że nie szukasz niezobowiazujacych znajomosci.
Na studniówke bym z nim nie szła.
Stary 2011-11-12, 12:53   #19
aneczka828
Raczkowanie

Mnie juz taka sytuacja zdarza się 3 raz...
Seks, seks i seks..
Nie wiem o co tu chodzi, być moze jestem "za wyzywająca" i wszyscy odbierają mnie jako dobry materiał na przyjaciółkę od seksu.. lubię się ubierac i wyglądać ładnie, ale to chyba nie jest powód do takich zachowań

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-12, 13:30   #20
bsia
Rozeznanie

Cytat:
Mnie juz taka sytuacja zdarza się 3 raz...
Seks, seks i seks..
Nie wiem o co tu chodzi, być moze jestem "za wyzywająca" i wszyscy odbierają mnie jako dobry materiał na przyjaciółkę od seksu.. lubię się ubierac i wyglądać ładnie, ale to chyba nie jest powód do takich zachowań
ja też miałam podobne sytuacje, a nie ubieram się wyzywająco ani nic. ot, pech olać takich i szukać tych wartościowych co dostrzegą też tą wartość w nas
Stary 2011-11-12, 14:07   #21
whitechocolateraspberry
Zadomowienie

Ja też miałam takie sytuacje, chyba wiekszosc z nas miała, wiec nie musi być powodem żaden sposób ubierania się i inne takie rzeczy. Nie znam Cię osobiscie ale tak jak pisałam - jeśli on mówi, że dziewczyna byłaby u niego kuląu nogi, a Ty mu przytakujesz, to facet może to odbierać jako zgadzanie się z jego poglądami. Mógł sobie pomyslec, ze Ty myslisz tak samo jak on i ze tez nie szukasz 'kuli u nogi' tylko niezobowiązującej znajomości...
Stary 2011-11-12, 14:11   #22
aneczka828
Raczkowanie

To źle pomyślał ;/
I ja mu to wyperswaduje jak najszybciej...
Czy wszyscy faceci są tacy? Masakra... co przystojne to głupie !
Stary 2011-11-12, 14:13   #23
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Cytat:
To źle pomyślał ;/

Hahahahaahahahahahahaha! No.
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 14:16   #24
aneczka828
Raczkowanie

[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3046422 5]Hahahahaahahahahahahaha! No. [/QUOTE]

Taka prawda :P chyba w końcu lesbijką zostanę.
Stary 2011-11-12, 14:20   #25
Konto usunięte

Cytat:
Taka prawda :P chyba w końcu lesbijką zostanę.
No z prawdą jest jak z d*pą. Każdy ma swoją i bardzo się mylisz niestety.

Trafiłaś na takiego chłopaka, którego ewidentnie interesuje niezobowiązująca znajomość. Nie chce mieć dziewczyny, informuje Cię o tym, Ty przyznajesz mu rację więc facet uważa, że ma zielone światło. Nie stworzysz z nim związku.
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 15:06   #26
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stokrotek90 Pokaż wiadomość
O co tu walczyć? Facet nie szuka dziewczyny tylko przygody lub zwykłej znajomości. Jeśli nie odpowiadają Ci rozmowy o seksie, nikt nie zmusza Cię do rozmawiania o nim. Zaznacz to tylko stanowczo, że nie odpowiada Ci taki temat. Z Twojej chaotycznej wypowiedzi wynika jakbyście mieli dużo mniej lat, niż rzeczywiście macie. Uważaj tylko na to, czy ten chłopak nie chce Cię wykorzystać.

A to mnie nawet rozbawiło, że RAZEM doszliście do takiego wniosku
Dokladnie.Ja bym takich zartow nie zaakceptowala przez gg,bo w realu widac,czy to zart czy nie.. raczej chce Ciebie wykorzystać..;/

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
To źle pomyślał ;/
Tak.przystojni uwierz mi,widzą ,że mają poparcie w damskich sercach i nie tylko to perfidnie to wykorzystują.Lepiej mądry niż ładny..

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 15:14   #27
Auksencja
Rozeznanie

[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3046422 5]Hahahahaahahahahahahaha! No. [/QUOTE]

Dokładnie hhhhaaaaaahhhhhaaaaaa
Autorko uspokój się. Nie każdy przystojny jest erotomanem i szuka koleżanki do sexu. Młoda jesteś, może jeszcze o tym nie wiesz.

O widzę, że Clemence tez ma uraz do przystojnych facetów. Nie wrzucajcie ich wszystkich do jednego wora. Ja powinnam mieć uraz do przeciętniaków, bo kilku takich proponowało mi sex związek.

Edytowane przez Auksencja
Czas edycji: 2011-11-12 o 15:16
Auksencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 15:19   #28
aneczka828
Raczkowanie

[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3046434 3]No z prawdą jest jak z d*pą. Każdy ma swoją i bardzo się mylisz niestety.

Trafiłaś na takiego chłopaka, którego ewidentnie interesuje niezobowiązująca znajomość. Nie chce mieć dziewczyny, informuje Cię o tym, Ty przyznajesz mu rację więc facet uważa, że ma zielone światło. Nie stworzysz z nim związku.[/QUOTE]

Trafiłam na takiego chłopaka jedynie? Powiem tak...
Mój pierwszy "prawdziwy" chłopak z którym byłam ponad rok zostawił mnie, bo "się mu znudziłam", później chciał oczywiście wrócić, ale ja potraktowałam go "sciąganiem z ręki pierścionków i rzucaniem w niego".
Z drugim byłam około pół roku, może trochę więcej, w tym czasie rozstawaliśmy się co chwilę, bo pił... Mówił, że się zmieni a ja w to wierzyłam, jak idiotka po prostu ;/ bo czułam do niego coś pięknego (a przynajmniej tak mi się wydawało) . W końcu poszłam po rozum do głowy i zostawiłam go na zawsze. Teraz jest z moją przyjaciółką a mnie, zamiast swojej najukochańszej nazywa "s***" albo "k****".
Kolejny "mój facet" bawił się mną jak dziecko, zaciągnął mnie w końcu do domu i chciał wykorzystać.
I takich przypadków jest więcej. O co tu chodzi ?

Nie wiem, czy to ja jestem taka naiwna, czy po prostu wszyscy faceci, bez wyjątku są tak głuupi...
Wątpię, że kiedykolwiek znajdę kogoś normalnego i to boli jak cholera

Edytowane przez aneczka828
Czas edycji: 2011-11-12 o 15:20
Stary 2011-11-12, 15:20   #29
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość
Tak.przystojni uwierz mi,widzą ,że mają poparcie w damskich sercach i nie tylko to perfidnie to wykorzystują.Lepiej mądry niż ładny..
Bosze, widzisz nie grzmisz. Oczywiście poznałaś wszystkich przystojnych facetów na ziemi i wiesz czym się cechują?
A facet przystojny i mądry jest jak jednorożec - chodzą słuchy, że istnieje ale nikt nie widział?
Nie ma to jak dziewczyna wrzucająca przystojnych facetów do jednego wora i do tego posługuje się słabym stereotypem.

aneczko, może zamiast rzucać błotem w facetów zastanów się nad problemem, który może tkwić w Tobie? Mało to dziewczyn, które ciągle się pakują w toksyczne relacje? Ale nieeeee... To facet jest świnia, bo pije. A dziewczyna, która łyka każdą obietnicę jak młody pelikan to już anioł, bo ona kocha więc ma prawo. Więcej rozumu, mniej porywów serca. Działa.

Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Czas edycji: 2011-11-12 o 15:29
Stary 2011-11-12, 19:43   #30
bsia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość

trzeba zacząć od tego, że przystojny to pojęcie względne

odnoszę wrażenie, że te wszystkie negatywy o facetach piszą bardzo młode dziewczyny, które nie dojrzały jeszcze do związków, podobnie jak ich rówieśnicy.

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3046532 2]Więcej rozumu, mniej porywów serca. Działa.[/QUOTE]
klask i:
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości