|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
![]() ..ale, mąż musiał mi tłumaczyć wieczorem że wyglądam pięknie ![]() Ja też byłam wczoraj u znajomych- i było bardzo dzieciowo- pięcioro w wieku od 2 do 5 lat biegało po domu, a do tego dwójka w brzuchach ![]() Temat nr jeden- poród ..wypadając e odbyty, szwy po cesarce, po rozcięciu krocza itd![]() ---------- Mufinki brzmią intrygująco
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu to moja teściowa mnie tak często wita "witaj grubam, widzę że ledwo się dopinasz" . Jeszcze raz tak powie to mąż ma jej zwrócić uwagę. Albo się wkurze i powiem "i tak chudsza od ciebie (tzn. od niej). "
|
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja raczej jestem obsypywana komplementami- że nie widać tych dodatkowych kg, ze brzuszek malutki, że promienieję itd. Kumpel wczoraj też powiedział o tej cysternie na zasadzie " no! w końcu widać że w ciąży jesteś".
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu to u mnie też każdy same komplementy sadzi tylko teściowa takie teksty ech... Ale ona jest w stylu "co na języku to powie". Co było jka wpadła do mnie na urodziny? Poszła niby do WC i nagle krzyczy "synowa robię ci przeszpiegi" ja takie oczy, moi rodzice też. Poszłam a ta nam pod kołdrę zagląda i do szafy w sypialni.
|
|
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Cytat:
niezła...A pod kołdrę??Po co? Haniu, w ciąży chyba trzeba się liczyć z takimi 'komplementami' - olej. Widziałam zdjęcia w klubie i wyglądasz naprawdę przepięknie w ciąży!! Super.. Madziu, z resztą Twój brzuszek też uroczy. ![]() My mamy dziś gości...miało być małe, skromne spotkanie - w rezultacie będzie nas 10 osób
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2011-11-13 o 13:54 |
|
|
|
|
#606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() heh..ja się nie dziwię że walą do Was drzwiami i oknami --------- My mieliśmy wczoraj ognisko i grilla od 11 rano. Dawno karczek mi tak nie smakował ![]() Pewnie dlatego że dawno nie jadłam , jestem ciążowym głodomorem, a do tego zimne powietrze wzmaga apetyt
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak ją na tym złapałam to powiedziała, ze chciała zobaczyć jaki mamy materac buahahaha
Butter o to sie niesła imprezka szykuje Haniu ognisko?? fajnie.. zjadłabym sobie taką kiełbaskę z ogniska. |
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu nie pisz mi o takich dobrociach
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, popieram Butter - wyglądasz bardzo ładnie i myślę, że mąż nie musiał Ci o tym długo przekonywać
![]() Muffinki to mix różnych dodatków, które akurat miałam. Bazą był Twój przepis na malinowe z białą czekoladą. Nie miałam jednak białej mąki, a po zmieszaniu masa wyszła zbyt "tępa" , więc dodałam maślankę. Też mam ochotę na dobre jedzonko. I tłuste. Mam ochotę na pierogi albo cepeliny, te ostatnie najlepiej z boczkiem i śmietaną I na karkówkę ![]() Madzialenka, teściowa ma trudny do akceptacji sposób bycia, domyślam się, że akt asertywności pewnie by ją mocno uraził... ale trzeba się jakoś "bronić" ![]() Skończyłam przydział pracowy na dziś Nocują u nas dziś przyjaciele (malują pokój dla maluszka w drodze). Idę na zakupy i ogarnę trochę mieszkanie. |
|
|
|
#611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
przez wczorajsze wolne wydaje mi się, że dziś niedziela ![]() Cytat:
Cytat:
on chyba zapomniał, ze kobieta w ciąży jest nieprzewidywalna.Dobrze, że nie miałaś gorszego dnia, bo mogłoby się to źle dla niego skończyć Moja koleżanka w 6-7 miesiącu ciąży zrobiłam awanturę mężowi, obraziła się na niego śmiertelnie i przepłakała pół dnia żaląc się mi i koleżance.Najlepsze jest to, ze naprawdę nie miała powodu.Mąż coś palnął bez zastanowienia, juz nawet nie pamiętam co, ale nic okropnego ![]() Po paru dniach sama stwierdziła, ze nie wie co się jej stało ![]() Cytat:
![]() Madzia teściowa ci się udała, zaglądać pod kołdrę Moja znowu ma jeszcze gorsze akcje gdyby mogła przyszłaby ze ścierą i zmyła podłogę ![]() My dzisiaj idziemy na chrzest.Mąż jest chrzestnym
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2011-11-12 o 15:24 |
|||
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego tak rzadką ją zapraszamy
![]() oo pierogi ruskie to ja bym mogła jeść codziennie. Dziś za to będzie pizza z przepisu Hani (już 3 raz ja robię). I mam kwaśnicę od taty
|
|
|
|
#613 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc
zaczynam sie robic zla. Jak przylce do TZ, to niestety sama sie odbiore z lotniska, sama sobie pojade caly dystans do hotelu (75km) i sama sobie na niego poczekam w pokoju pol nocy, bo tego dnia TZ ma spotkanie w innym miescie i wroci samolotem dopiero o wpol do 1 w nocy. Super, ja bede ladowac o 16:30. Do tego sie okazalo, ze gdyby jego durna sekretarka czasem myslala, to by zalatwila mu wize powrotna na weekend teraz. Bo jednak mozna bylo! W ogole jestem zla w tym momencie i wyjazd mnie nie cieszy. Ide sie upic z kolezanka. |
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Nocko kurcze też bym się wkurzyła. ech...
|
|
|
|
#615 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#616 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale żeby nie ryzykować obniżenia naszej fajności - pół dnia siedzę w kuchni ![]() Cytat:
![]() A co TŻ na to? Cytat:
![]() Cytat:
Haniu, następnym razem postrasz go myszami Kurcze, ja bym się nie obraziła, jakby teściowa przychodziła i np. myła podłogę hehehe... a tak na serio - mają tupet baby..Myślicie, że my też takie kiedyś będziemy?
|
||||
|
|
|
#617 |
|
Wtajemniczenie
|
a za mną pierwsza kłótnia organizacyjno-weselna.
jak tak dalej pójdzie. jedziemy w dwójkę i bierzemy ślub na karaibach. |
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przed ślubem prawie zamordowałam swojego obecnego męża |
|
|
|
|
#619 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj też najpierw się śmiałam..dopiero po jakiś 3 godzinach, wracając do domu pomyślałam że to mogło w sumie mnie obrazić ![]() No ja nie wiem jak dokładnie to wygląda- ale z tego co zrozumiałam to po prostu podczas wypróżniania się razem z kupą wychodzi również odbyt. Kumpela mówi ze spoko- nie boli i da się z tym żyć ![]() Cytat:
![]() eh...moja teściowa to w ogóle jest długa historia. Ostatnio znowu się "uaktywniła" . Non stop daje mi dobre rady odnośnie tego jak karmić, jak rodzić i jaki wózek kupić. Ja twarda jestem i pyskata więc radzę sobie z jej zapędami. Zabiła mnie ostatnio bo coś jej się w głowę zrobiło i kupuje naszemu dziecku ciuchy w taniej odzieży...mało tego ostatnio kupiła RĘCZNIKI!!! Popatrzyłam na to i nic się nie odezwałam. Gdy tylko mi to do domu przyniesie od razu wyląduje w kontenerze na odzież używaną. Jeszcze żeby kasy nie miała...najpierw pokazała mi jakie sobie buciki nowe kupiła (za 800 zł) po czym przyniosła te ręczniki I jeszcze jak debilka wypytuje się co chwila co potrzebujemy- więc ja jej mówię że nic- ale ona drąży temat. To jej w końcu mówię że porządny kocyk. Wiecie jak kocyk kupiła- oświadczyła że kocyk dostaniemy po wnuczce jej siostry bo akurat mieli wyrzucać Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Hania nie pisz mi tu a takich pysznosciach bo kiedys wpadne do Ciebie na degustacje
Madzia Twoja tesciowa wymiata ![]() dopiero usiadlam bo wyszli od nas goscie a za 30 minut wychodzimy na dalszy ciag "imprezy" i tak od samego rana na nogach ale zaliczylam targ, lumpka, rossmana i przygotowalam impreze jestem debesciak
|
|
|
|
#621 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
chociaz moja była barbasia też pomysły miała wredne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja dziś miałam gosci ,a teraz robie za kierowcę imprezowego rodziców poza tym stwierdzam że dwie soboty w jednym tygodniu to rewelacyjne rozwiązanie dla mnie wyspałam sie nareszcie
|
|
|
#622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To zabiegana sobota Fajnie.Ja dziś leżę przed TV lub siedzę przed kompem. NIC nie zrobiłam przez calusieńki dzień. ..a nie sory...kilka razy nałożyłam na talerz jedzenie- i odgrzałam je w mikrofali ..a no i kupiłam kilka rzeczy na allu ![]() Cytat:
Jak miło że coś mojego jest hitem
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2011-11-12 o 20:26 |
||
|
|
|
#623 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
chyba nie mam wyboru ![]() Cytat:
![]() my mieliśmy taki wczorajszy dzień. jodie krajobrazowo, to jasne, że wygrywają karaiby tylko w takim wypadku bylibyśmy sami, bez ani jednej bliskiej osoby i to ciężko mi sobie wyobrazić. moich naj naj najblizszych, bez których nie wyobrażam sobie tego dnia to z 10 osób. więc nawet najbardziej wypasione polskie wesele wychodzi taniej
|
|||
|
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az sie boje testowac wiecej bo maz to mnie do Ciebie na kurs wysle albo po ksiazke kucharska ![]() wlasnie wrocilismy, Tz juz chrapie a mi sie spac nie chce ale jak sobie pomysle o tych pobudkach w nocy to hcyba sie jednak poloze haha |
|
|
|
|
#625 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mialo byc piwo, wyszla impreza, ha poznalam kolejne fajne wmiejsce w wawie.Cytat:
Mi tez sie zachiewa jesc jakies bardziej kaloryczne rzeczy, ziiiimno jest i sie przestawiam.. Chyba niebawem zrobie zupe cebulowa |
||
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
wczoraj zrobiłam chili - dzis leżę w nagrodę do oporu :
|
|
|
#627 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie się podoba to: http://www.domweselny.org/subpage/3
ale tu jest catering. a moja mama jest za tym: http://www.fantazja.lodz.pl/index.ph...=article&id=11 (sala 70-110). wszyscy zgadzaja się, że jest brzydsza, ale ma rewelacyjną kuchnię. ja wolę ładne miejsce niż dodatkowe kotlety ![]() to się wszystkim podoba, ale na przyszły rok nie ma wolnych terminów: http://www.wesela-solaris.pl/ będziemy szukać jeszcze. swoją drogą w przyszłym roku w sobotę wypada 1.IX, czyli rocznica ślubu moich rodziców i 15.IX, czyli rocznica ślubu moich dziadków. |
|
|
|
#628 | |||
|
Zakorzenienie
|
widzę, że u wszystkich weekend imprezowy, fajnie
ja zaliczyłam spotkanie ze znajomymi, spotkanie z koleżanką i odwiedziny u teściówa dzisiaj biegałam po śniegu, co prawda niewiele go było, ale oznaka zbliżającej się zimy już jest. Zamówiłam sobie na allegro kominiarkę do biegania i mam nadzieję, ze mój sezon biegowy nie zakończy się w listopadzie. Cytat:
Cytat:
, ja o swojej mamusi mogę powiedzieć tylko tyle, że dobrze gotuje, w sobotę byliśmy z TŻ u niej na naleśnikach ze szpinakiem pod beszamelem (w formie lasagne), były wyśmieniteCytat:
|
|||
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Biia, ja byłam tu:
http://wesela.soplicowo.com.pl/ Restauracja Soplicowo. Pięknie i bardzo smaczne jedzenie. Tylko układ taki specyficzny - kilka sal, które łączy hol-parkiet. Oczywiście zależy ile gości planujecie, pewni i w jednej sali można byłoby się zmieścić. |
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Butter męża akurat przy akcji materac nie było. biia co się stało?? Doczytałam. Kochana to wasze wesele i tak ma być jak wy chcecie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

niezła...

on chyba zapomniał, ze kobieta w ciąży jest nieprzewidywalna.Dobrze, że nie miałaś gorszego dnia, bo mogłoby się to źle dla niego skończyć 

hehehe... a tak na serio - mają tupet baby..