![]() |
#361 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapuszczamy włosy
Cytat:
![]()
![]() |
#362 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Raczkowanie
|
Tak na początku zawsze włosy po farbowniu wyglądają fajnie...tylko ze potem już trzeba zawsze farbować. Ostatnio ścinałam ostatnie blond końcówki...siańsko....wło sy na końcach były okropne:/
Jesli ktoś chce mieć naprawde długie(czyt. conajmniej do połowy pleców), to albo bedzie miał zdrowe nie farbowne włoski, albo pofarbowane i szybciej niszczące się, czesto na końcach, po wielokrotnym farbowaniu postrzępione (przez to nawet rzadsze sie wydają). Kasiula jaką masz długośc włosów aktualnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Przyczajenie
|
Witam, witam !
Używam Henny Treatment Wax <w ciemnym opakowaniu, potoczna nazwa--> do włosów ciemnych>, tabletek <szkryp + pokrzywa, nabłyszczają włosy itp> oraz do każdego mycia włosów używam szamponu wymieszanego z wodą i Olejkiem Rycynowym... Co o tym myślicie? Na dodatek nie używam prostownicy i suszarki, czasem kosmetyki stylizujące! Czy myślicie, że będą mi po tym włoski szybciej rosły?? Ile mniej więcej teraz przez miesiąc urosną mi moje włoski?? Prosze o wasze zdanie i o opinie! Pozdrawiam ciepło, Justyna ;o) |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że po dłuższym stosowaniu takiej kuracji powinny szybciej rosnąć. A to jak szybko będą rosnąć żadna z nas Ci nie powie, nie znając twojego dytychczasowego tempa wzrostu
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Przyczajenie
|
Bez wspomagaczy rosną mi ok 1cm na miesiąc, a jak dlugo musze uzywac tego by szybciej zaczely rosnac? i ile bedą mi około na miesiac rosnąć, skoro bez wspomagaczy z 1cm mi rosły ? ! ? ! ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Dołaczam do grona zapuszczających... A konkretniej to zapuszczam na studniówke ![]() Ostatni raz włosy scinałam w czerwcu i od tego czasu urozły mi tylko ok. 3cm! Zawsze rosły mi dośc szybko a teraz? Z przodu mam włosy znacznie dłuzsze niż z tyłu, róznica to jakieś 5 cm, w najdłuższym miejscu(z przodu przy twarzy)sięgają mi do ramion. W dodatku miałam bardzo znoszczone od codziennego suszenia i prostowania 2xdziennie. teraz już to baaaardzo ograniczyłam, stosujerózne maski na wosy, płukanki ziołowe i od tygodnia zazywam skrzypowit... mam nadzieje, ze troche 'przyspiesza' bo tępo wzrostu jest tragiczne a studniówka coraz bliżej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zadomowienie
|
a ja dzisiaj pierwszy raz zrobilam kucyka
![]() co prawda mial w porywach jakies 5 cm i musialam go co chwile poprawiac ale liczy sie fakt ze wloski mi na tyle odrosly ze moge sobie juz na niego pozwolic i nie musze uzywac 100spinek zeby jakos ujarzmic wymykajace sie z niego wlosy ![]()
#369 |
Przyczajenie
|
Ja też już nie moge obciełam włosy krótko a teraz płacze jak patrze w lustro bo krótkie włosy mi wogóle nie pasują
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zadomowienie
|
trzymam się resztkami sił, żeby nie pójść do fryzjera
![]() mam zniszczone, suche włosy... i już nie mogę na nie patrzeć. tak to jest jak się codziennie myje, suszy i prostuje włosy, oj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam straszne włosy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Raczkowanie
|
ja używam oleju kokosowego i bardzo sobie go chwale...moze tobie pomoże.
Jesli masz nie farbowane włosy, nie prostujesz ich...to nie musisz ich ścinać...moze to chwilowa niedyspozycja ![]() Olej może ci pomóc.Jakby cie to zainteresowało to opisze dokładniej jak go stosuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zadomowienie
|
no to podreptałam do apteki i kupiłam osławioną Skrzypovitę
![]() oby pomogło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
ja mam wlosy do pasa a zaczynalam zapuszczac z 3mm
![]() mozna powiedziec ze bylam prawie lysa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#378 |
Zadomowienie
|
Blue sky, a ile to trwało?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, co poradzicie na placzace sie po myciu wlosy? Myje rano i nie mam czasu dlugo trzymac odzywki (max 1min.) A po umyciu nie moge ich w ogole rozczesac (efekt cieniowania brzytwa :[ ) Najlepiej chyba dziala na mnie Fructis Dlugie&Mocne, ale juz mi sie znudzil... Czego uzywacie na splatane wlosy, co dziala w miare szybko? Cos z duza iloscia silikonow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Rozeznanie
|
polecam jakies serum np Citre Shine - Shine miracle - dodatkowo ono jeszcze bardzo ładnie prostuje,
albo Zero Frizz ale troszke jest dla mnie gorszej jakości; Sama mam baaardzo placzace wlosy i takie sera to dla mnie absolutny must-have
#381 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tu podaje link...tam jest wiecej informacji ![]() http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...374&a=22037028 jak dla mnie bomba ![]() Włosy sa po nim naprawde nawilżone. Czasami robie tak, ze go poprostu nie spłukuje, wtedy są naprawde super ![]() Jestem wielka fanka oleju kokosowego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
tez mam okropne wlosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#385 |
Raczkowanie
|
Oj mi też się marzą dłuugie włosy.. tylko jest problem:
nie mam pojęcia czy mi taka długość (gdzieś do połowy pleców) będzie pasować ![]() i nie wiem czy dam sobie z nimi radę jeżeli chodzi o codzienne układanie ich itp.. nie mam cienkich włosów,ale do grubych też się nie zaliczają, są falowane i czasami się puszą ;/ nie zrezygnuje z zapuszczania, ale boje się, że po prostu nie dam sobie z nimi rady ![]() paulinka_vel_paulinka: masz bardzo fajną grzyweczkę na bok ![]() ![]() Edytowane przez crawik15 Czas edycji: 2006-11-11 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny. widze ze nie tylko mi marza sie piekne dlugie wloski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A moglabys powiedziec cos wiecej n/t tego Citre Shine? Nie znalazlam info o nim na polskich stronach google. Ja serum zawsze nakladam juz na rozczesane wlosy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
To ja też się do was dołącze, bo marzą mi się długie, jasny blond włosy ;D Nie bójcie się że mam tak krzywo ścięte po prostu źle się ułożyły
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
ja miałam takie 5-7cm włoski a teraz mają 45 cm i są pocieniowane na 3warstwy z grzywką na bok ,fajna fryzurka-podba mi się
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
w tej chwili mam wloski do ramion a chcialabym miec do pasa chociaz do polowy plecow by mnie usatysfakcjonowaly.
dawniej mialam piekne dlugie kudelki i uzywalam zwyklego szamponu do wlosow, a teraz wydaje majatek na kosmetyki do pielegnacji wl. i nic nie daja ![]() ![]() a o takich wloskach jak paulinka vel paulinka moge zapomniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.