|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy temat do nowego wątku ! ![]() |
|||
. Chwyty, obroty i pierwsze zęby – letnie maluszki robią postępy! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 8,93% |
Pierwsze miesiące szybko zleciały, a dzieci jeszcze nam wypiękniały. |
0 | 0% |
Drodzy państwo, oto wątek najpiękniejszych na świecie dzieciątek! |
6 | 10,71% |
Pierwsze ząbki i w głos śmiechy - cudnie rosną Nam pociechy. |
16 | 28,57% |
Nasi chłopcy i dziewczęta, już czekają kiedy święta. |
1 | 1,79% |
Pierwsze ząbki dzieci mają i już zupki zajadają. |
3 | 5,36% |
Już tak dobrze się wszystkie znamy, ze swoje dzieci wesoło swatamy! |
1 | 1,79% |
To już pierwsze ząbki i zabawy, a my dalej się wspieramy. |
0 | 0% |
Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. |
24 | 42,86% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
![]() ![]() Nerolka ![]() dziś w Tesco kupiłam chusteczki huggis 3 opakowania po 4 szt w każdym , .... cena za jeden to 11 zł ( 4x po 60szt) warto bo fajne są, nieperfumowane |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Nic nie będzie. Będzie spokój w domu ![]() ![]()
![]() |
#4804 |
Rozeznanie
|
![]() myślałam, że przy dwójce spokój jest już niemożliwy ![]() moja starsza od rana non stop trajkocze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zadomowienie
|
Kajool tak, maz wraca na stale. Ale mamy szanse wrocic, jesli w Polsce nam nie wyjdzie. Posada bedzie na mnie czekac do maja, ale ja juz nie chce wracac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry ten TWÓJ SYN ![]() Cytat:
I rozgląda się dookoła, głowa się kręci a ja ją"ganiam" z butlą ![]() Ciekawa świata dziewczyna. Cytat:
![]() ![]() doczytałam że jednak zabawka dla psa ![]() Cytat:
Mm nie koniecznie rozwiąże problem. Szkoda mi Cię, wiem co to znaczy taki przerywany sen. Dorośnie ![]() ![]() Cytat:
![]() IMO tak sobie napisała, nie zrobiła tego celowo... W Twoim mieście jest małe tesco , w w tych dużych hipermarketach są inne promocje i dużo większy wybór,z tego co zdążyłam się zorientować. Obczaj gazetkę na stronie, można wybrać konkretny sklep. Cytat:
Widzisz, jaka punktualna @. Prawie co do dnia. Cytat:
![]() ![]() WSZYSTKIEGO NAJ NAJ KOCHANY DOMINICZKU ![]() Cytat:
![]() Sara mi dała pospać. Nawet 5 godzin ciągiem. Sukces normalnie. I tylko 1 pobudka na smoka. Zanetka o sonda jest a ja nie wysłałam Ci tytułu. Nic, zachowam na następny wątek. Ale te co laski wymyśliły są super, jest w czym wybierać, jeszcze nie głosowałam bo nie wiem na który. Nerola aby naczyniak się wchłonął. A zabieg będzie, czy tylko leki mają pomóc? Marina żarty się Ciebie trzymają, to nie jest tak źle ![]() Nie zacytowało wszystkiego. Mogliby nad tym popracować. Dziękuję za kciuki. U gina: -leczenie. Tabletki doustne ( ja i tż) i dopochwowe. W styczniu powtórka cytologii. Gin powiedziała że nie ma powodu do zmartwień, napewno zejdziemy do II. Za wizytę wzięła tylko 50zł -połowę mniej. Podziwiała Sarę, a mała jej uśmiechy strzelała ![]() Potem w samochodzie było przebieranie koopy co za akrobacje musiałam wyczyniać na tylnej kanapie ![]() Jednak seksik w czasach narzeczeńskich w aucie był przyjemniejszy od przebierania kupska ![]() Na jak długo wychodzicie na spacery w taką pogodę jak jest 2-3 st i mniej? Mi się dzisiaj nie chciało, wyszłam z nią na taras na 15 minut w foteliku, (tylko 15 bo się rozryczała)...aby świeżego powietrza złapała i przyzwyczajała się do niższych temp. Apropo tż: Na poczatku narzekałam na niego. Teraz wyluzował trochę, jest super. Zrobi przy Sarze wszystko to co ja, zostanie z nią jak mnie nie ma. ( tylko nadal myśli ze ją odbijam w nocy ![]() Wczoraj Sara się obróciła z plecków na brzuszek na macie. Ciekawe czy przypadek? Ale posta wyprodukowałam łojojoj. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zadomowienie
|
Paticzku bardzo sie ciesze, ze wszystko w porzadku po wizycie u gina, a tak sie martwilas, niepotrzebnie
![]() Malwinka usnela, a ja nie wiem co ze soba zrobic. 30-40 minut drzemki to niezbyt dlugo, a trzeba by dom ogarnac, dokonczyc zadania i chcialam jeszcze peeling i maseczke zrobic. Od czego zaczac? |
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
Paticzku ja dziś byłam 2 godz na polku z Maksem a wczoraj półtorej godz. niech się hartuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
BAN stały
|
Marzenko dziękuję
![]() Własnie nie wiem czy to ta.Muszę zadzwonic i spytać na kiedy,jak i w ogóle o wszystkie szczegóły. Może zorganizujemy sobie spotkanie w szpitalu hahah ![]() Patik-chirurg mi powiedział,że są nowe leki na naczyniaki. Nie chcę poddawać Izy zabiegowi,nie chcę narkozy. Pojedziemy,zobaczymy co zadecydują. |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
potem jakiś deser, kawa, ciasto, słodycze ![]() Dobrze, że przy dopochwowo nie dopisałaś (ja i Tż) ![]() I strasznie się cieszę, że już dogadujesz sie z Tż i że wyluzował ![]() Czasem nie mów, że nie odbijasz, bo będzie dramat ![]() Cytat:
![]() walczę z tym obiadem i dwójką dzieciaków, bo Tż w pracy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Natka brawa dla Domka ![]() Nerolka trzymam kciuki aby sie szybko wchlonal |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/patelnia-tefal-zes...914540299.html
ma któraś z Was ten zestaw? bo w tesco jest promo 85 zł za 3 szt, i nie wiem czy warto? |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Rozeznanie
|
Brumek cos takiego moja Sophie ma :
grzechotka-ksiazeczki-kapielowe-sliczne-i1877326304.html ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Rozeznanie
|
witam dziewczynki i dzieciaki
![]() bylam wczoraj na dyskotece i powiem wam niedlamnie akie zabay jak na teraz caly czas o malej myslalam i czulam sie jakos tak dziwnie jakbym tylko ja byla dorosla dziwne to jakies sie tylko usmialam bbo niektorzy sa niesamowici hhehehe,a mala dala sie mamie eyspac bo obudzial sie 5.40 niespala do 7 potem pobudka o 9 jedzonka i pospalysmy jeszcze do 13.02 maz mnie obudzil telefonem ,milego dnia dziewuszki |
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez agadus Czas edycji: 2011-11-12 o 14:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
Madziara dzięki, w takim razie podsunę tż pomysł na prezent mikołajkowy
![]() Agadus a to nie wiedziałam że są 2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U nas dziś strajk głodowy, bo dzieć nie chce jeść. Ale raczej nie jest to zwykłe marudzenie czy nawet najedzenie, tylko mu brzuszek dokucza mocno ![]() Ale... Tymcio dziś złapał grzechotkę w rączkę, trzymał ją kilka minut i wkładał do buzi!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A gdzie się wybieracie? ![]() Cytat:
![]() My też na 68 nosimy, 62 już na krótkie i nóżki się nie prostują ![]() No, ja myślę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Buuu ![]() ![]() Czyli przyszła jak w zegarku ![]() Domeczek, brawo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja na spacery wychodzę tak jak w lato... Tylko mniej mi się chce ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() BARDZE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM DZIEWCZYNOM ZA KODY DO ROSSMANNA! Wiecie że jesteście niezastąpione? ![]() ![]() ,
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
chce zmienic Lenie butelki z tych Dr Browns bo za duzo mycia
Aventu nie chce, a mam w domu jedna, druga wygralam szukalam na allegro butelek z podobnymi smoczkami do Dr Brownsa i znalazlam Canpola i Drewex, no i te drugie 2 na probe zamowilam plus smoczki 3m+ i do kaszki ciekawe czy mloda zaakceptuje ![]()
#4820 |
Zakorzenienie
|
Brumek, a chcesz jeszcze jeden kod ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() widzę że Tżtowi zasmakowała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- podziwiam Cię że Ci się chciało - mnie by wołami nie zaciągnął ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ja swojemu na prezent mikołajkowy zasugerowałam fajny blender - będziemy Juli miksować zupki ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() szybko zleci kochana - dacie radę - a za to jakie słodkie będzie powitanie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Żanetka też chciała kod jeśli ktoś może jej przesłać ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Ja spadam - do jutra bo będziemy miec gości ok 18 i lece coś przygotować - ciacho już gotowe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | ||
Zakorzenienie
|
Tz pojechał z Filipem na impreze 18-stkową do mojego brata ciotecznego, a ja zostałam z Lilką w domu i jakaaaa ciszaaaa i błogi spokój z jednym dzieckiem
![]() Z Lilą już lepiej, byłam z nią rano na kontroli i jest ok, syropki mam dawać jeszcze do poniedziałku, ale szczepienie czwartkowe przesuwamy na kolejny wtorek 22.11 Cytat:
![]() gratulacje ![]() ![]() ![]() Cytat:
biedny Tymek ![]() gratuluję nowych umiejętności ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Pobrałam ten kod z Rossmana, jeszcze są.. Brumek chcesz jeszcze? a może Zaneta?
![]() |
#4823 |
Rozeznanie
|
Moja Karolinka tez bezsmokowa ale moje zdanie było i jest że smoczka sie nie oblizuje właśnie przez bakterie próchnicze.. i napewno smoka bym nie oblizywała
![]() Żaneta, Kochana wrzuc na luz, kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie i to w sposób jaki uwaza za stosowne, Ty tez masz prawo sie zezloscic ale mysle ze szkoda czasu ![]() Ja nigdy nie odpisuje tylko na pytania zadane do mnie imiennie bo bym musiala chyba tylko o sobie prawie i wyłącznie pisac co u nas bo do mnie pytan imiennych jest jak kot napłakał ![]() ![]()
.................... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia ![]() ![]() ![]() 24 tyg - 6770g ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lilkaa82 Czas edycji: 2011-11-13 o 09:28 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy
![]() ![]() Patik dobre wieści z wizyty ![]() No i cieszę się, że dogadujecie się z Tż-tem ![]() Beatko podaj jeszcze raz przpis na tę marcherwkę, o której pisze Iustyna ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Rozeznanie
|
Patik i jak Sarenka Twoja odobrazila sie na mleko ? Bo moja Karolinka tez sie obraziła
![]() ![]() Oliweczka nie zegnaj sie ![]() ![]() ![]()
.................... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia ![]() ![]() ![]() 24 tyg - 6770g ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lilkaa82 Czas edycji: 2011-11-13 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Wtajemniczenie
|
jak ktos ma jeden kod ross to chetnie przygarnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może dostanie pierwszy słoiczek w przyszłym tygodniu, a gluten mam wprowadzać jakoś za 2-3tygodnie wysłałam CI PW ![]()
![]() |
#4829 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
Zanka mnie też wkurza mycie tych butelek, ale już nie będę kasy wywalać na nowe.
Lilkaa dzisiaj już jest lepiej, ale nadal wszystko dookoła ją interesuje i kręci głową na wszystkie strony. Zjada max 120. Karolinka posmakowała lepsze rzeczy i teraz mleczka nie chce ![]() Zastnawiam się nad kupnem śpiworka do fotelika, brumek kiedyś wstawiała linki. Idę szukać na all. Nenawidze zimy, ubieranie i rozbieranie Sary z kombinezonu - mało przyjemne, dla mnie jak i dla niej ![]() Ciekawe jak tak jacieee na wczasach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.