Wszystko co chcielibyście wiedzieć, ale wstydzicie się/nie macie kogo zapytać - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-12, 17:19   #2791
201611241302
Konto usunięte

Dot.: Wszystko co chcielibyście wiedzieć, ale wstydzicie się/nie macie kogo zapytać c

Cytat:
Napisane przez abraxas2871 Pokaż wiadomość
Dobrze wiedzieć No i dzięki za sugestie - faktycznie, tak może być fajnie. I co najważniejsze - tylko bluzkę musiałabym dokupić, proste jeansy mam. Butów na obcasie u mnie pod dostatkiem, więc to też nie problem

Rozumiem, że w klubach jest bardzo ciepło, tak? Czy trzeba by do takiej bluzki nałożyć jeszcze coś? Żakiet jakiś? Kardigan? No i dzięki za pomoc - serio nigdy nie byłam w takim miejscu, a głupio mi pytać koleżanek z którymi idę, bo to nie są jakieś dobre znajome - ich reakcja mogłaby być dziwna
Polecałabym nie brać kozaków ani żadnych ocieplanych butów bo będzie nie wygodnie w tańcu. Szpilki czółenka na zmiane i będzie ok <ja tak robię jak jest chłodno, zostawiam buty w szatni>.
201611241302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 17:39   #2792
abraxas2871
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko co chcielibyście wiedzieć, ale wstydzicie się/nie macie kogo zapytać c

Cytat:
Napisane przez dzasminka Pokaż wiadomość
Polecałabym nie brać kozaków ani żadnych ocieplanych butów bo będzie nie wygodnie w tańcu. Szpilki czółenka na zmiane i będzie ok <ja tak robię jak jest chłodno, zostawiam buty w szatni>.
Widzę, że szatnia w klubach to poważna instytucja Kozaków i tak nie zamierzałam brać - mieszkam bardzo niedaleko tego klubu, więc te 3 przystanki przeboleję w jakiś lekkich szpilkach.

A jeszcze mam pytanie o torebkę - jaką najlepiej wziąć? Taką malutką przez ramię (wiecie o jaką mi chodzi - taki "portfel' na sznureczku jakby ) , kopertkę (w sensie: bez żadnego paska) czy w ogóle większą (ale jasne, że nie tak ogromną jak na codzień)?

No i dziękuję za podpowiedzi
abraxas2871 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 17:42   #2793
Suvia
Zakorzenienie

Ile trzeba będzie zapłacić za drugi kierunek od października? To jest jakaś stała cena za miesiąc/semestr? Zależna od kierunku, wydziału, czy stała?

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 18:11   #2794
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anettka Pokaż wiadomość
dziewczyny przeciwko czemu są dziś te marsze? wiem, że dziś Święto Niepodległości, ale czmemu ci maszerujący zaatakowali policję ?
Oni atakowali wszystkich, których spotkali na swojej drodze. Na moich oczach pobili jedną kobietę
Aż szkoda słów na to co się wczoraj działo i co oni wyprawiali. Dla nich nieważne kim jesteś, jeśli nie jesteś chuliganem jak oni to oberwałeś. Pytanie tylko czemu policja tak późno reagowała Dlaczego oni nie przerwali natychmiast marszu o godzinie 12:00 kiedy już wydarzyło się tyle nieszczęść.

Cytat:
Widzę, że szatnia w klubach to poważna instytucja Kozaków i tak nie zamierzałam brać - mieszkam bardzo niedaleko tego klubu, więc te 3 przystanki przeboleję w jakiś lekkich szpilkach.

A jeszcze mam pytanie o torebkę - jaką najlepiej wziąć? Taką malutką przez ramię (wiecie o jaką mi chodzi - taki "portfel' na sznureczku jakby ) , kopertkę (w sensie: bez żadnego paska) czy w ogóle większą (ale jasne, że nie tak ogromną jak na codzień)?

Polecam mniejsze torebki. Chyba, że weźmiesz większa i zostawisz ją w szatni - ale wtedy wiadomo wszystko co cenne lepiej zabrać.

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
jeżeli jest to klub w jakiejś piwnicy - to niekoniecznie jest ciepło, możesz zmarznąć.
Jeśli klub oblegany to będzie gorąco.
Cytat:
Napisane przez SuperSztuka Pokaż wiadomość
Piłyście kiedyś waniliową herbatę ? Dobra jest ? Możecie jakiejś firmy polecić ?
Ronnenfeld - cream orange - wanilia z pomarańczą.

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 18:42   #2795
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachulec Pokaż wiadomość
Jeśli klub oblegany to będzie gorąco.
Nawet jeśli jest oblegany, to niekoniecznie będzie gorąco. Poza tym w takich piwnicach zwykle od ścian jest strasznie zimno.
Stary 2011-11-12, 18:56   #2796
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Ale koleżanka niekoniecznie musi iść do piwnicy. Byłam w wielu klubach, w każdym jest mega duszno. Chyba że mylisz klub z jakimś pubem albo pubo-klubem, gdzie bardziej siedzisz niż tańczysz. Czasem gdy jestem w klubie jest +500 osób i nigdy nie widzę nikogo w swetrach, żakietach i innych. A jak już to pozostawiane na fotelach. Tylko przed tym ostrzegam, bo mojej znajomej raz wzięli taki żakiecik, obsikali, jeszcze numerek do szatni z torby zabrali i kurtkę porwali Więc mała torebeczka i będzie ok A sweter czy żakiet zostaw w szatni, najwyżej wrócisz po to

Edytowane przez olasia99
Czas edycji: 2011-11-12 o 18:57
olasia99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 19:01   #2797
plywok
Zakorzenienie

znowu jakaś tajemnicza akcja na fejsbuku?
chodzi mi o:
* będę mieszkać 2 miesiące w paryżu
* a ja 13 w norwegi

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 19:09   #2798
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
znowu jakaś tajemnicza akcja na fejsbuku?
chodzi mi o:
* będę mieszkać 2 miesiące w paryżu
* a ja 13 w norwegi

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Ok dziewczyny! to znowu ten czas, WALKA z RAKIEM PIERSI.
NIE MÓWCIE ŻADNEMU FACETOWI CO OZNACZA TEN STATUS!!!!
Skppjuj tę wiadomość i prześlij do wszystkich swoich przyjaciółek/ koleżanek.
Pomysł będzie związany z miesiącem i dniem urodzin.
Najpierw wybierz miesiąc z listy poniżej:
Styczeń: Chile
Luty: Londyn
Marzec: Miami
Kwiecień: Dominikana
Maj: Francja
Czerwiec: St. Petersburg
Lipiec: Austria
Sierpień: Niemcy
Wczesień: Holandia
Październik: Amsterdam
Listopad: Las Vegas
Grudzień: Kolumbia

pożniej napisz w statusie: Będę mieszkać w (tutaj nazwa miejsca odpowiednia do miesiąca w którym się urodziłaś) przez (i tutaj cyfra z dnia urodzin) months.
Jezeli urdziłaś się 21października Twoje zdanie będzie wyglądać tak: Będę mieszkać w Amsterdamie przez 21 miesięcy.
Dziekuję bardzo za przyłączenie sie do akcji kolejny raz. Pamiętaj aby skopiować wiadomośc i posłąc do wielu kobiet przez PW !!!!!

głupota kolejna
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 19:19   #2799
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
dziękuję.

ciekawie skomentowane na samym dole

(;
Stary 2011-11-12, 19:20   #2800
abraxas2871
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Ile trzeba będzie zapłacić za drugi kierunek od października? To jest jakaś stała cena za miesiąc/semestr? Zależna od kierunku, wydziału, czy stała?
Nie wiadomo. Zależy od uczelni, kierunku.... nie ma żadnych stałych wytycznych. Oraz - wszystko zależy od sytuacji - wcale nie jest tak, że KAŻDY kto zacznie drugi kierunek będzie płacić - na pewno będą osoby, które w tym roku (a więc już po wejściu w życie ustawy) zaczęły swój pierwszy.
Natomiast co do już studiujących nie wiadomo jak będzie - cała dyskusja idzie o to, czy liczy się to jako w ogóle 2 kierunek czy ten pierwszy, zaczęty przed wejściem w życiu ustawy nie brany jest pod uwagę. Wtedy (tzn, jeśli ktoś teraz jest na np. 3 roku), to, co zaczynane za rok byłoby technicznie rzecz biorąc pierwszym kierunkiem PO wejściu w życie ustawy, a więc kierunkiem bezpłatnym (w myśl zasady, że prawo nie działa wstecz i rzeczy zaczęte wg. starych zasad w ogóle nie podlegają nowym zasadom).

Generalnie nikt nic nie wie - na czele z ministerstwem. Jesli nie jesteś pewna swojej sytuacji tzn. czy opłaty będą cię obowiązywały czy nie, na stronie ministerstwa jest formularz "zapytaj o ustawę" i tam można napisać - odpisują, sprawdziłam

a klub chyba nie jest w piwnicy - to Maska w Warszawie, na Krakowskim
abraxas2871 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 19:41   #2801
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

jak dla mnie to w piwnicach właśnie jest najbardziej gorąco i duszno :P kwestia klubu z tego co widać np w "70" było kiedyś wręcz ciężko oddychać, ale chyba zrobili lepszą klimę, ale teraz dla odmiany kapie coś z niej na tańczących ;p
nigdy nie byłam w "Masce", ciekawam jak tam jest
jak masz blisko do klubu, to rzeczywiście włóż szpilki - śniegów jeszcze nie ma a jakoś przelecisz ;D torebeczka jak najbardziej mała, bo gdzieniegdzie nie przyjmują toreb do szatni.

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 19:49   #2802
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinpanalley Pokaż wiadomość
Czy można uratować sukienki z dzianiny i wełny, jeżeli przez pomyłkę nastawiłam pranie na 90 stopni? Dopiero się zorientowałam. Już włączyła płukanie w zimnej wodzie, jeszcze nie otwierałam pralki. To moje najlepsze sukienki Jest nadzieja?
obawiam się że nie.

Cytat:
Napisane przez dzasminka Pokaż wiadomość
ja na jesieni i w zimie nosze kozaki na obcasie do klubu, takie trochę muszkieterki, i do tego mini i kryjące czarne rajstopy. tak jak autorka postu noszę 42-44, a mimo wszystko nie wyglądam tak źle w mini

Cytat:

bierz taką, żeby móc ją zawiesić na sobie w tańcu, czyli raczej malutka przez ramię

Cytat:

a klub chyba nie jest w piwnicy - to Maska w Warszawie, na Krakowskim
maska jest dosyć mała, więc nie powinno być zimno.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 19:59   #2803
201703061232
Konto usunięte

ale tak w dowodzie jest napisane nowak vel nowakowski. Czyli legalna ksywka?
201703061232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 20:16   #2804
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Ale koleżanka niekoniecznie musi iść do piwnicy. Byłam w wielu klubach, w każdym jest mega duszno. Chyba że mylisz klub z jakimś pubem albo pubo-klubem, gdzie bardziej siedzisz niż tańczysz. Czasem gdy jestem w klubie jest +500 osób i nigdy nie widzę nikogo w swetrach, żakietach i innych. A jak już to pozostawiane na fotelach. Tylko przed tym ostrzegam, bo mojej znajomej raz wzięli taki żakiecik, obsikali, jeszcze numerek do szatni z torby zabrali i kurtkę porwali Więc mała torebeczka i będzie ok A sweter czy żakiet zostaw w szatni, najwyżej wrócisz po to
Jakim cudem obsikali? Dlatego trzeba uważać co się bierze i gdzie zostawia.
W klubach się raczej tańczy, a zazwyczaj tańczą tłumy, więc ciepło jest Poza tym w klubach dbają o to by było w miare ciepło, wtedy klienci piją więcej.

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
jak dla mnie to w piwnicach właśnie jest najbardziej gorąco i duszno :P kwestia klubu z tego co widać np w "70" było kiedyś wręcz ciężko oddychać, ale chyba zrobili lepszą klimę, ale teraz dla odmiany kapie coś z niej na tańczących ;p
nigdy nie byłam w "Masce", ciekawam jak tam jest
jak masz blisko do klubu, to rzeczywiście włóż szpilki - śniegów jeszcze nie ma a jakoś przelecisz ;D torebeczka jak najbardziej mała, bo gdzieniegdzie nie przyjmują toreb do szatni.
To z klimy kapało. Mało przyjemne.

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
(...)

maska jest dosyć mała, więc nie powinno być zimno.
W Masce byłam raz, na jakimś pokazie i mimo, iż wielkich tłumów nie było i tańców także nie było to było ciepło.

Stary 2011-11-12, 20:42   #2805
plywok
Zakorzenienie

czy to prawda, że marihuana jest gdzieś podawana na świecie jako środek przecibólowy\leczniczy dla ludzi chorych(bodajże na stwardnienie rozsiane)?
czy został mi wkręcony kit.

(;
Stary 2011-11-12, 20:59   #2806
martynusia222
Zakorzenienie

Cytat:
czy to prawda, że marihuana jest gdzieś podawana na świecie jako środek przecibólowy\leczniczy dla ludzi chorych(bodajże na stwardnienie rozsiane)?
Też to słyszałam, ale czy to prawda to nie wiem
Stary 2011-11-12, 21:05   #2807
201605020943
Konto usunięte

Cytat:
podobno jest podawana przeciwbólowo podczas chemioterapii.
201605020943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 21:16   #2808
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynusia222 Pokaż wiadomość
Też to słyszałam, ale czy to prawda to nie wiem
Też o tym słyszałam, nie wiem czy jako środek przeciwbólowy, ale podobno się ją stosuje bądź stosowało.

Ja mam pytanie odnośnie PAJĄKÓW. Bardzo ich nie lubię. Bardzo, ale to bardzo. Czy istnieje jakiś środek bądź sposób na ich pozbycie się? Aby mnie zwyczajnie omijały?

Dodam, że wchodzą do mnie od ogródka, ale nawet nie trzymanie otwartych drzwi na ogródek, okien itp nic nie pomogło.

Stary 2011-11-12, 21:20   #2809
stefania_r
Raczkowanie

W niektorych stanach USA (na pewno w Kaliforni, reszty nie pamietam) zalegalizowno tzw medyczną marihuanę, czyli najprościej mówiąc, marihuanę używaną jako lek. Idzie się do lekarza, dostaje się receptę (chyba trzeba też dostać specjalną kartę, ale nie jestem pewna) i potem wykupuje się ją w specjalnym sklepie.
Marihuana pomaga przy chronicznym bólu, stosuję się ją właśnie przy raku, AIDS itp. a także przy niektórych zaburzeniach psychicznych np. zaburzeniach lękowych, czy też ogólnie nerwicowych.
stefania_r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 21:28   #2810
szprotka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachulec Pokaż wiadomość
Ja mam pytanie odnośnie PAJĄKÓW. Bardzo ich nie lubię. Bardzo, ale to bardzo. Czy istnieje jakiś środek bądź sposób na ich pozbycie się? Aby mnie zwyczajnie omijały?

Dodam, że wchodzą do mnie od ogródka, ale nawet nie trzymanie otwartych drzwi na ogródek, okien itp nic nie pomogło.
w jakimś starym, polskim serialu była pokazana taka pani, co bardzo nie lubiła pająków. bohaterka gdzieś wyczytała, że różowy kolor odstrasza pająki, więc miała całe mieszkanie w tym kolorze. ale czy to zadziała to wiesz, gwarancji nie daje
moje pająki żyją tam, gdzie rzadko sprzątam, czyli za jakimiś meblami. także nic, poza częstszym i dokładniejszym sprzątaniem nie doradzę.
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 21:41   #2811
ygerna
Zakorzenienie

dziewczyny jest jakis sposób na zbyt twardą szczoteczkę do zębów?? w czymś ją wymoczyć?? niby mam soft a tak mi poraniła dziąsła że calą noc mnie bolało

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 21:44   #2812
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
dziewczyny jest jakis sposób na zbyt twardą szczoteczkę do zębów?? w czymś ją wymoczyć?? niby mam soft a tak mi poraniła dziąsła że calą noc mnie bolało
zamoczyć w gorącej wodzie to wtedy włosie stanie się bardziej miekkie? ale to raczej krótkotrwały efekt.

(;
Stary 2011-11-12, 22:01   #2813
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:
zamoczyć w gorącej wodzie to wtedy włosie stanie się bardziej miekkie? ale to raczej krótkotrwały efekt.
moczyłam całą noc i nic...póki co popłukam buzię rumiankiem

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 22:22   #2814
Naciaaa1991
Zadomowienie

W jakim sklepie kupię ciepłą i ładną piżamę? (cena max. 40zł)

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 22:42   #2815
azure
Zadomowienie

GG do azure

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
Hmm, tylko Pepco przychodzi mi do głowy... ewentualnie popatrzeć w hipermarketach.
Stary 2011-11-12, 22:44   #2816
stefania_r
Raczkowanie

poszukaj w tesco. ja akurat kupowałam zestaw spodnie + koszulka (spodenki mega milusie i ciepłe) ale koszulki nocne chyba też mają. Uważaj tylko na rozmiarówkę, często mają zaniżoną numerację (mam nadzieje że dobrze napisałam, chodziło mi o to że spodnie mają dajmy na to na metce rozmiar L a tak naprawdę to XL)
stefania_r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 22:46   #2817
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caramel1 Pokaż wiadomość
podobno jest podawana przeciwbólowo podczas chemioterapii.
mój kumpel od lekarza usłyszał, że 'ja panu tego nie mówiłem, ale marihuana panu pomoże przetrwać chemię' - działo się to w Polsce

Cytat:
Tesco ok.45zł, aktualnie są promocje na piżamy.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 22:50   #2818
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_ Pokaż wiadomość
w jakimś starym, polskim serialu była pokazana taka pani, co bardzo nie lubiła pająków. bohaterka gdzieś wyczytała, że różowy kolor odstrasza pająki, więc miała całe mieszkanie w tym kolorze. ale czy to zadziała to wiesz, gwarancji nie daje
moje pająki żyją tam, gdzie rzadko sprzątam, czyli za jakimiś meblami. także nic, poza częstszym i dokładniejszym sprzątaniem nie doradzę.

U mnie jest sprzątane na okrągło, ale są dwie szafy, które sa niestety wbudowane i wiadomo - szpary są - między scianą a szafa. No ale tam odkurzyć się nie da.

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
A jakiej firmy jest szczoteczka?
Może za mocno szorujesz zęby? Mnie ostatnio stomatolog to powiedział Żebym trochę delikatniejsza dla nich była.

Stary 2011-11-12, 22:58   #2819
Naciaaa1991
Zadomowienie

By
Cytat:
Napisane przez azure Pokaż wiadomość
Hmm, tylko Pepco przychodzi mi do głowy... ewentualnie popatrzeć w hipermarketach.
Niestety widziałam tam tylko piżamki, nie piżamy... Czytaj -> cienkie, krótkie spodenki i równie cienka koszulka na ramiączkach.

Cytat:
Napisane przez stefania_r Pokaż wiadomość
poszukaj w tesco. ja akurat kupowałam zestaw spodnie + koszulka (spodenki mega milusie i ciepłe) ale koszulki nocne chyba też mają. Uważaj tylko na rozmiarówkę, często mają zaniżoną numerację (mam nadzieje że dobrze napisałam, chodziło mi o to że spodnie mają dajmy na to na metce rozmiar L a tak naprawdę to XL)
Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
Tesco ok.45zł, aktualnie są promocje na piżamy.
No właśnie, przeglądałam w Tesco te piżamy i... długie spodnie, w kratę - 41 zł. W tej cenie to chciałabym się zmieścić już z koszulką, a nie samymi spodniami W dodatku wydaje mi się, że te tescowe spodnie są cienkie i z kiepskiego materiału. Jeśli się mylę, proszę o wyprowadzenie z błędu

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 23:06   #2820
szprotka_
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, przeglądałam w Tesco te piżamy i... długie spodnie, w kratę - 41 zł. W tej cenie to chciałabym się zmieścić już z koszulką, a nie samymi spodniami W dodatku wydaje mi się, że te tescowe spodnie są cienkie i z kiepskiego materiału. Jeśli się mylę, proszę o wyprowadzenie z błędu
a te widziałaś:

http://www.ffmoda.com/Products/women...C12624699.aspx
http://www.ffmoda.com/Products/women...U12618740.aspx
http://www.ffmoda.com/Products/women...U12618850.aspx
http://www.ffmoda.com/Products/women...U12619463.aspx
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości