|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Dokladnie BYou - brak szacunku dla mojego wolnego czasu. I nie mam nic zaplanowanego na popoludnie, co najwyzej ogladanie seriali albo nauka, ale mam nadzieje, ze to bedzie dla niej nauczka. Kurcze, ma 40 lat, 3 dzieci, nawet wnuczke juz ma a zachowuje sie czasami jak rozwydrzona i nieodpowiedzialna nastolatka
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
|
|
|
|
#2074 |
|
Wtajemniczenie
|
Gothka to jak pisanki
![]() Simply jenyyy jak ja to znam olać i tyle. I tak się nie nauczy.
|
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
byliśmy na tych bogowie i herosi. klapa TOTALNA jeden z najgorszych filmów jakie widziałam. nie polecam
|
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale mam dzisiaj dzień lenia ![]() Cytat:
![]() jutro może jeszcze korzystając z tanich biletów pójdziemy na listy do M.
|
|
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z kolei żałuję, że nie poszliśmy na ten film o epidemii grypy |
|
|
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten ze stillerem naprawdę był niezły ![]() poza tym eddie murphy też tam gra więc naprawdę jest całkiem calkiem
|
|
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() Rain mam pytanie odnośnie kwiatów, dostałam od Tż'a granatowego storczyka, piękny są jakieś specjalne barwniki do kwiatów? Czym go podlewać, żeby ciągle miał taki piękny kolor jak na początku?
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
cała fabuła wzięta z dupy, śmieszne mitologiczne powiązania, wszystko okrutnie nierealistyczne (tak miało być, ale jeżeli koleś 150 kilo napiernicza w innego, mniejszego, kopie go w głowę kilkakrotnie, rzuca nim o ściany, a na końcu i tak wygrywa główny bohater to heloł
), za dużo przemocy (podcinanie gardeł przypadkowym ludziom ot tak dla kaprysu, albo wsadzanie palców do oczu i wydłubywanie ich bez konkretnego celu? no nie...), no i zero mega przystojnego aktora, a wkażdym takim filmie powinien jakiś być
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-11-12 o 20:51 |
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
a tak w ogóle to nie dostałam wolnej niedzieli, tej po sobotnim zlocie
idę spać bo jutro pobudka o 5. dobranoc
|
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już idę także dobranoc wszystkim
|
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Byłam dzisiaj na mierzeniu sukien w Lublinie, a potem padłam ze zmęczenia. Wyjątkowo spodobał mi się tylko jeden model, bo reszta to niestety totalne bezguście (no ale co może doradzić "konsultantka" z tapirem, koczkiem i trwałą na grzywce). To co mi się podobało, w czym wyglądałam wyjątkowo (lepiej niż modelka na zdjęciach ) to koronkowa suknia od Anny Kara (kolekcja 2012, model Heledore http://www.annakara.pl/suknie-slubne.html). Niestety mojej mamie totalnie nie podobał się wzór koronki, ponieważ kiedyś miała firankę w podobne róże, ale sam krój sukni i piękna szarfa (której na zdjęciu nie widać) robiły efekt "wow". Szukałam czegoś w tym stylu, czyli suknia odcięta szarfą/pasem i lejący, marszczony dół i w necie znalazłam to co niżej. Muszę ją przymierzyć
|
|
|
|
#2087 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Mam ochotę się powiesić, pół mojej głowy wygląda tak jak w załączeniu jeden z wyrwanych włosów
![]() btw - Twój załącznik carmi piękny
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2011-11-12 o 22:24 |
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na to nie ma rady - kwiaty bledną, albo zmieniają kolor w miarę starzenia się - ja mam np. czerwonego storczyka, który z czasem robi się taki dziwacznie śliwkowy. No chyba, że to jakieś farbowane cudo, ale wątpię, bo ciemnych kolorów nie da rady zrobić barwnikami. Są specjalne nawozy do storczyków, ale czy one jakiś specjalny wpływ na kolor mają to nie wiem ![]() Przeszła mi na dobre gorączka, ale nie czuję się zdrowa minął mi pierwszy ból gardła, ale po jednym wczoraj zaczęło mnie boleć znowu - z tym, że inaczej a wciąż biorę leki Chyba mnie czeka kolejna wizyta w przychodni |
|
|
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Tosia dzięki
Co do włosów, to jeśli nie masz za bardzo zniszczonych, to ja bym je raczej pofarbowała, ale sama nie wiem na jaki kolor...
|
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, czy na stronie jest jakieś inne zdjęcie poza tym?
Nie mogę się dokopać Edit: Znalazłam
Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-11-12 o 22:46 |
|
|
|
#2091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(przy blondzie też mniej widać siwiznę)
|
||
|
|
|
#2092 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmi bardzo mi się podobają sukienki Kary
Właśnie wróciłam z roboty. Pobawiłam się z dwójką czesko - francuskich ale anglojęzycznych dzieci, polepiliśmy z masy solnej co wywołało efekt oklasków, szoku i podziwu u ich rodziców (jakby masa solna była jakimś wynalazkiem z kosmosu) zatem czuję się super doceniona i dobrze opłacona po dzisiaj W dodatku udało mi się fuksem przeskoczyć z autobusu do autobusu a potem migiem do jeszcze jednego, który akurat za mną jechał i nie musiałam drałować kawałka na nogach. No cud miód malina. Tż robi drinki, dostałam z all zapytanie o kolejnego handmejda. Coś mi się dzień po porannym narzekaniu odmienił
|
|
|
|
#2093 |
|
Polka Ogarniaczka
|
poczekam na to, co mi moja fryzjerka doradzi też
i ile policzy za ściągnięcie plus o ile to ściągnięcie coś da (w sensie odcienia pod dalsze farbowanie)
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, przyznam, że sukienka na zdjęciu nie wygląda dla mnie zachęcająco. A już na przybliżeniu jest dużo ładniejsza
Co do załącznika - jest jeszcze fajniejsza!Zuzik, no, dzisiaj ewidentnie się rozkręciłaś Mojaa "Złota Rączka" zakładała dzisiaj domofon u znajomych, więc w sumie się nie widzieliśmy. Ale jutro u nich będę w Krk nocować Chociaż poranek mam nadzieję będzie sam na sam... NIE CHCĘ ZIMY edit. Tosia, a dobrze wyglądasz w blondo-brązach?
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-11-12 o 23:05 |
|
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że dawno nie używałam ![]() Mam pytanie - dziewczyny, czy ucieszyłybyście się ze zrobionego na drutach szaliczka, czy rękawiczek? ![]() Już chyba muszę zacząć spisywać tą listę prezentów. I dzisiaj mi się przypomniało o rózdze - potrzebuję koniecznie dla Tżta ![]() I jeszcze o tym myślałam http://tigershops.pl/tiger_dla_dziec...m_1500246.html Edit i dzisiaj kupiłam 10 torebek świątecznych na drobiazgi i 7metrów papieru świątecznego Całość za 2,5 zł
Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-11-12 o 23:07 |
|
|
|
|
#2096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2097 |
|
Wtajemniczenie
|
Zwies fajna guma
Ja bym się ucieszyła, sama będę robić komin na drutach dla kuzynki Tżta, mam nadzieję że nie rzuci w kąt:P Spiesz się z tą listą, ja już kończę kompletować wszystkie prezenty, bo potem nie będzie za co
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co trochę mi coś wpada do łebka i wypada ![]() Bardzo mi się coś takiego spodobało dla takiego maleństwa: http://allegro.pl/buciki-czapeczka-o...906983248.html Ale sama nie jestem w stanie zrobić, więc pozostanę przy rękawiczkach/szaliku. ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- A co do sukni Carmi to wydaje się ok, ale ja mało co widzę na tych zdjęciach No i zupełnie innego jest zobaczyć materiał, wykończeni a obejrzeć na zdjęciach.I wolałabym zobaczyć na Carmi... |
|
|
|
|
#2099 |
|
Wtajemniczenie
|
Zwies to jest robione na szydełku. Czego ja totalnie nie umiem pojąć. Może na starość się nauczę, chociaż chciałabym zrobić takie aniołki szydełkowe na choinkę...
Fajne są te sukienki, bo mają dużo koronek ale nie stają się przez to tandetne. Bardzo eleganckie i stylowe. |
|
|
|
#2100 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Tak, dosyć dobrze mi w np. takiej mieszance jak mam w awatarze - tam był brąz czy beż z blond pasemkami
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

15.08.2014

13.03.2008